121260

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Tatyla
    FF7,8,9 nálam a sorrend a tíztöl már nincs tapasztalatom...
  • darkSectorxxx #54838
    Akkor kb ugyanazt szeretjük.
    Tetszett a 9 isd, de én annyit nem voltam edl mint a másik 3-al ezért csak 4. a listán...amúgy nagyon jo...ez a 4 része igazából ami epic...egymás után 4 rész, utána ami történt az megmagyarázhatatlan.
  • Tikal #54837
    Legközelebb azt használom majd... de ha abból IS tudja a nép meg ebből is, hogy miről beszélek, akkor meg nem mindegy?

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    csak emos lehetsz te, vagyis mangás
  • SlickAdam
    1. FFVIII / FFIX (ez a masik veglet. meseszerü csodalatos art es megismetelhetetlen hangulat)
    2. FFX
    3. FFVII
  • Myselor
    az animés vagy japán rpg-s hajból is tudja a gamer szerintem.na de hagyjuk
  • Tikal #54834
    azt fogd már fel hogy ha azt mondom emos haj, akkor tudja mindenki mire gondolok, most mit fáj ez neked? :) Nem vagyok fodrász, fingom nincs mi a neve ennek a stílusnak egyébként, ezért így a legegyszerűbb leírnom: emos haj.
  • darkSectorxxx #54833
    Én tetvessok órát töltöttem a játékkal mire sikerült, de csíteléssel, ha csalni akar valaki akkor hamar megy.
    Ehhez képest, mármint a Dark Aeon-khoz képest a Dark Souls+Bloodborne nekem gyerekjáték volt.

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.07.09. 21:09:56
  • darkSectorxxx #54832
    Én fej-fej mellett a FF7 vs FF8
    Utána a FF10.

Legkedvencebb summonom az egész sorozatban Yojimbo. És a legeslegnehezebb Dark is egyben.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.07.09. 21:05:29
  • Totti5
    Anno az FF8 azért lett a kedvenc és máig top1, örökké feledhetetlen minden pillanata, mert élethű volt. Felnőtt, élethű karakterábrázolások.

Nagyon szeretném hogy a 15 jó legyen, mert más nem lesz a többi kiddie ( amik szintén baromi jók lesznek csak más )
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.07.09. 21:02:28
  • darkSectorxxx #54830
    :P
    De magaslaszti volt. :D
  • SlickAdam
    hülye :D
  • darkSectorxxx #54828
    Az a különbség hogy FF7. :)
  • SlickAdam
    igazabol nincs is kulonbseg a kettö között. vagyis de. az egyik sokkal realisztikusabb. es ez pont eleg ahhoz, hogy hanyjak az alsotol, mig a felsö a talan legkedvencebb FF-emböl van. Squall pedig top3 FF karakter. na jo, top5
  • darkSectorxxx #54826
    Most nem tudod miről beszélsz.
    Mintha azt mondanád, hogy az Overwacs egy dedós fdaszság, csak mert abban igénytelenebb karakterek vannak.

Ebbe ne nyissunk szerintem vitát, mert te vagy Kandurex utálja ezt a stílust az egy dolog.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.07.09. 20:55:50
  • Totti5
    FF 17 évvel ezelőtt is """emo""" volt. Semmi új nincs ebben, se nem különleges, vagy "trendi" és ebben semmi """emo""" nincs. Az mást jelent. JRPG. Ilyen a desing szinte minden JRPGben.

FF8

FF15
  • Myselor
    én nem vagyok emos de tudod nem a félhosszú hajat nevezik emonak csak tudom mit jelent és attól hogy az emosoknak hasonló a hajuk a final fantasynak semmi köze nincs hozzá.animés japán rpg ennyi ezt fogd fel :)
  • Moby
    psvr és neo is érdekel, be is húzom őket, de a konzol az mindig más tészta. NEO-t valami horizon bundle-ben szeretnék venni. Remélem lesz olyan.
  • TDC Geronimo
    Ezért várok én is. Jó lenne, ha sony idén kihozná októberben az új gépet a PSVR mellé
  • Tikal #54821
    talán emos vagy? :D tojok rá ki az vagy mi az, azt hiszem érthető mire gondoltam mikor azt mondtam emos...

csak bepötyögtem google-be hogy emo hairstyle és kaptam 1000 ehhez hasonló képet, szóval hagyjuk is, szerintem világos mindenkinek mitől okádék :)
  • Bandicoot
    1080-at kéne venni és nincs vacila....Csak murvadrága..

És rakom félre a zsetont az esetleg idén érkező ps Neo-ra....Meg a PSVR-re ha pozitív a visszajelzés illetve kipróbáltam.
    A BF1-et jó lenne a ps neo-n nyomni.....
  • SlickAdam
  • Seth
    Az a play gomb csak nekem szúrt szemet elsőre ? :D
  • Kandurex
    A teljesítményük majdnem ekvivalens (bár 3D -ben lehet, hogy agyonveri), esetleg (5%)
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.07.09. 18:55:48
  • TDC Geronimo
  • Totti5
    Gamersyde felpakolt DF videókat a Star Ocean: Integrity and Faithlessness-ről.

Adtam neki esélyt, mert a 4-et imádtam. Ami pozitív hogy 60 frém, persze prevgen graf, de legalább a pé/fps makulátlannak néz ki.

Egész jól kezdődik, már már SO4 feeling, zene az intró aztán... kietlen városba, dumál ( nem kátszínben ) 1-2-3 karakter miközben mászkál. Gyenge animációk, elnagyolt környezet. Aztán kietlen pusztában jött harc, ahol bemutatkozott a kegyetlen rossz kamera is. Valahol a legalján érezni egy kis feelinget a kaszabolásban, mert a zene az jó, de ez a project fillérekből készülhetett, minden porcikáján látszik. Akinek űrös JRPG kell bestbuy jelenleg a Xenoblade Chronicles X, ami csak 720p/30 frém, de atya ég mennyivel szebb, élettel telibb, igényesebb és kurrgenebb mint ez az SO5 :(((
  • Moby
    Mibaj? Rosszat mondtam? :(
  • Moby
    Hát ez nem a topik. Veszel ami tetszik. Nekem aztán hótmindegy ki mivel zsibbasztja magát :)
  • Bandicoot
    Egy custom oc kártyát vetnek (ebben is) össze egy a ref 980ti-vel, ami 1100-on ketyeg...Lásd Guru3d, és a többi csodalap..

Csak mert irgalmatlan faszság

Ilyen egy korrekt teszt. Custom hűtős Oc vs Custom hűtős oc kártya ugyan attól a gyártótól.

Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.07.09. 16:12:18
  • Moby

Az agyalásod végeredménye egy totális őrültség lett :) Egy msi gaming-x 1070 felmossa a padlót az összes létező 980Ti-vel. Plánefőleg az eddigi egyetlne valóban dx12-es címben. Nemtudom hol és milyen tesztet néztél, de felejtsd el, irgalmatlan fasság :D Ismerős msi-je 2100MHz-en megy. Igen. :D
  • Bandicoot
    Sokat agyaltam rajta de 150-160ezret nem ér amíg lehet találni 980ti-t alig használtan 120-130 pénzért.
    Van már rendes teszt is ahol Custom OC kártyát vetnek össze custom OC kártyával és nem az irgalmatlanuzl alulórajelezett ref 980ti-vel vetik össze a 1070-est....Szinte kivélten nélkül a 980ti nyer - dx12 alatt is - pár fps-el ( Asus 1070 strix (1974mhz) vs Asus 980ti strix (1405Mhz) ).
    Én még várok de ha egy rendes 980ti-t 120körül hozzámvág valaki ph-n akkor 1 percig nem filózok.
  • arty
    miiiiii?!

---

lement az uc2remaztercrushing, jol emlekeztem, ez hibatlan resz. es persze h nem birtam ki, kezdodik a harmas..... :D
  • Tatyla
    Jaj dehogy, óvodásokat meg téged még ezek felcsigáznak de ez már rég röhej tárgya...
  • Kandurex
  • darkSectorxxx #54806
    De.
  • Kandurex
    Nem.
  • darkSectorxxx #54804
    ŐŐŐŐ mindegyikben kurvajók a summonok, GF-ek vagy Aeon-ok vagy ahogy éppen hívták őket. :D
  • Totti5
    FFek vagy kiddi vagy "emós" voltak mindig is. Klúd és Szkvell is az volt, csak rudakból és fél méteres pixelekből álltak.

Lesz bula ebben is csöcsökkel alulöltözve, láttuk is már.

Nem ettől lesz jó vagy rossz.
  • Myselor
    bírom hogy még mindig itt tartanak az emberek hogy ha valakinek félhosszú vagy hoszabb haja van akkor emos grat.amég nemtudod mi az az emo szerintem ne mond senkire.ez tipikus japán animés jrpg stílus
  • Seth
    Zseniális aham. Majd meglátjuk később :D
  • Amiga
    A Final Fantasy Type-0 HD-t vedd meg. Most még akciós is, 5 ropi psn-en.

Én most kezdtem el, zseniális.