PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Adversus solem ne loquitor
Egyébként quest is van! Black Gulch -ban a varázsló, igaz ott más is van, giant -ok! Oda is kell a cicás, bár lehet, hogy azt meg lehet úszni.
Lost Bastille -ba is kell a cicás, az is estus shard vagy talán sublime bone dust, az meg ugye még királyibb, mert ugye az estus erejét növeli nem a számát.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.10.06. 13:08:22
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.10.06. 13:02:03
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
SOHA TÖBBÉ ANDROID!
(csökkenti a magasból leugráskor az életvesztést, ....nyilván így se érdemes a hegytetőről ugrani)
szerk: egyébként madzsulában a nagy kút mellett van egy kicsi, ha leütöd a vödröt feljön egy estus shard 😉
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.10.06. 13:01:24
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Nagyon jó a cicás gyűrű, van estus shard amit csak azzal lehet elérni meg mondjuk jó pár cucc, quest line -ok stb.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.10.06. 12:54:36
Ez is kurva Moby miatt van, ő rángatott bele a Bloodborne-ba Slick-kel meg Noorbival karöltve. Darkról már ne is beszéljek! <#rinya>#rinya>
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2015.10.06. 12:50:54
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.10.06. 11:57:50
Így lvl 146-on.
VGR - 40
End - 40
Vit - 35
STR - 30
ADP -15
Kb ennyire raktam. Meg ATN-t feltoltam 10-re, hogy legyen egy spell slotom. Ezután szerintem megy fait felé a kari.
szerk: az előbbihez még, mindig a közelébe légy! ne távolodj el!
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.10.06. 11:40:50
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.10.06. 11:38:42
Olvasgatni kell a hinteket, meg a wikit, leírásokat. Ez inkább ilyen kutakodós cucc, bár lehet ezt is nyomni gyalumódba, csak ahhoz előképzettség kell, mert amúgy elég sok az áthallás, meg az azonosság a részek között. A harc részére ki vagy képezve BB által, azzal nem lesz gond. Tudsz tőle olyat kapni, amit viszont a BB nem ad meg. Az inkább pocsolyákat, meg grafot ad. Ezeket eleve tolhatod akár mágiával, akár az elejétől is, sokkal mélyebben, mint amire a BB ad lehetőséget. Bár pont tegnap volt az első PVP élményem, bejött valami nagyon okos mágus, tolta ott ott nekem a csimbummcirkuszt, volt lézerágyú, minden, el is fáradt bele, arcontöröltem, aztán kapott egy backstabet, és szomorúan távozott a világomból 😊
ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee
Protipp melee:
kend be a fegyót valami gold pine vagy dark, fire stb. cuccal
ne légy mohó, ha csak egyszer megütöd, azonnal táncolj el
van egy alkalom amikor leül varázsolni akkor lehet csépelni, mint a vetést
mozogj, ugorj el folyamatosan, itt a defensive taktika szart nem ér
(ezután fogod megszerezni a király kulcsát amivel az eddig zárt területekre is eljuthatsz)
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.10.06. 11:33:59
Velstadt The Royal Aegis Boss-ra van valami egetrengető taktika vagy segítség?
Érzékeny valamire? Vagy csak türelmesen ugráljak?
Most csak ő van hátra, mindenki más fekszik akit eddig el lehetett érni. 😊 Így idegesítő, hogy nála ragadtam meg. <#duhos2>#duhos2>
Bameg, még a végén megveszem. 😞 Kell ez nekem?
>Baszki, ebben a játékban ennyi mindenre kell figyelni?
Ezt mondtuk már sokszor. Ez nem BB. Ez nem darálda.
Moby, szerinted ez kurva jól néz ki? Hangulatosnak lehet, hogy az, de mint grafika, szerintem nagyon ronda. A Bloodborne-hoz hasonlítsd, azt ismerem. 😊
/a pyro kesztűty leszarom, így ezek szerint nem ért kár 😄
/nemtudom mit csinál, mindent szopattyú üzemmódba kapcsol.
....a 3 őr megvolt Bastille -ban?
<#beka3>#beka3>