121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#54960 Ennyit simán, mind a kettő.
Épp ma reggel jutott eszembe, hogy majd a Firewatch-t lassan végig kéne majd sétálni valamikor megint. :-) -
#54959 De a kedvencem:
Nerf this! -
#54958 Die-die-die! -
#54957 Dead Space víz alatt? -
Ulthane #54956 Ljudzsin oké okéé okééééé! -
#54955 lájti akció PS Plus-szal:
SOMA - 1.611 HUF
ennyit azér' csak megér, nem? :D
btw, Firewatch is 3991 HUF.
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2016.07.13. 12:12:40 -
SlickAdam #54954 en meg mindig gondolkodok egy CELL tattoo-n -
#54953 Én imádom a kis PS3-asomat, rengeteg nagyszerű élménnyel ajándékozott meg.
Az új játékokban sem zavar az elavult grafika, persze megsüvegelem azokat a játékokat, amelyek jól néznek ki, és az AAA-s címektől el is várom. De pl. egy jrpg-nél másodlagos szempont. Ne legyen csúnya, legyen ízléses és színes és akkor jóban leszünk. -
#54952 Laboratóriumban létező, 7 pöcséttel titkolt gépekről megy a "vita", ami még mindig értelmetlen.
Ha úgy akarja a Sony GCn elböffenti hogy 6.5 flopi és akkor indulhat a banzáj. -
ppista #54951 Ezt a kört már számtalanszor lefutottuk. Persze hogy számít a teljesítmény, de mi az ára ennek? Igen, totál egyénfüggő. -
#54950 Az. Fura. Az egész jelenség fura. Pedig ottvan ám a gyógyszer mindenki házipatikájában: egyszer kell csak belemondani a tükörbe: számít, sőt, fontos a teljesítmény. Ezt mondjuk önállóan kellene minden day1 adopternek megtennie, csak vannak akik mégis képtelenek rá. Merthát az azért mégiscsak rendkívül szórakoztató, amikor ugyanazon oldalon jelenik meg a hardvernemszámít zsoltár, majd pár poszttal később a ps3 van szitokszóként használva egy gyenge grafra(aka "ps3 szint") ^.^ -
#54949 Az. Fura. Az egész jelenség fura. Pedig ottvan ám a gyógyszer mindenki házipatikájában: egyszer kell csak belemondani a tükörbe: számít, sőt, fontos a teljesítmény. Ezt mondjuk önállóan kellene minden day1 adopternek megtennie, csak vannak akik mégis képtelenek rá. -
#54948 Fura ez a konzolos agyfasz kifejezés, Day1 a steamen is megvesznek minden szart. -
#54947 pedig nem igaz :) a te konzolos fejecskédben persze talán mégis.... -
#54946 mekkora részben? ;) -
#54945 lol -
#54944 -
#54943 Annyira nem vészes, csak ~2-3 évet vannak lemaradva a ződ-kék párostól és közben folyamatosan verik az asztalt, hogy ez nem igaz... -
#54942 Nem megy az még sehogysenem. Akkora kendácsolás folyik a polarissal is, hogy az őrület. Jól láthatóan az sem készült el időre, a specifikációk a kamionrapakolás előtt 1 órával véglegesedhettek, lett is belőle szabványon kívüli működés. Az AMD szenved. Kínlódik. Vértpisál. Totálban egy garázscég, vagy méginkább egy startup képét mutatja. Totális elmebaj, hogy ezekre épít a konzolpiac. -
#54941 Lehet, hogy GPU -ba már megy, kazán meleg áron, de APU-ba (ANYU mentesen) még borítékolom, hogy nem! -
#54940 hányadik perctől lehet látni a mószt bjutiful wótert?
Tetszik a játék, de nem tudom mitől lenne ez a legszebb, mikor eleve elég rajzfilmes a design... GTAV-ben is van ilyen szép tenger nem? :) -
#54939 >Konzolos agyfasz,az valami új brazil vírus, vagy mifene?
Kétlem. Brazilok mindig szopnak a konzollal. Pont tegnap egy egész másik témában merült fel, hogy szerencsétlen faszoknál 1850$-nak megfelelő reálért dobták a ps4-et launchkor. Szerintem ott olyan sok konzolos nincs, hogy ott lenne keresendő a forrása :) -
ppista #54938 Konzolos agyfasz,az valami új brazil vírus, vagy mifene? Netán pénisztöpörödés lép fel a páciensnél? Az én koromban már nem annyira tényező, ezért beválllalom.
Pécéseknél el sem tudom képzelni miféle belterjes bacik terjedhetnek, de van intuicióm olvasva a kommenteket. Természetesen nem itt, mert ide azért, hála Istennek, valamennyire tünetmentesek járnak. -
#54937 Jaja. Csak a szokásos. Amikor nincs meg akkor nem fontos. Amikor megvan, akkor ezer poszt róla. Pont mint a frém. LEL.
-
ppista #54936 -
#54935 Agyfasz az megy, a semmiről. -
#54934 Nem, nem lényeg. A teljesítmény nem lényeg. De azért megveszed day1, mert nem lényeg.
LOL
Szokásos konzolos agyfasz.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.07.12. 19:14:44 -
#54933 Szerintem tuti idén jön. Korábbi leakek mind azt mondták idén jön és a PSVR is ugye október -
#54932 És melyik lesz 1 flopival több? hisz az a lényeg.
-
#54931 Ez egy hasból bemondott szám. Mivel NINCS még az a cucc. Nem létezik. Senki nem tudja az amd-nél sem, hogy valójában milyen órajeleken fog futni, stb. Halkan jegyzem meg, az rx480 is 5.5TFLOPS, és a pletykák szerint a neo paraméterei egy-az-egyben 480. Plusz a cpu, és meg is van a 6 teraflopsz.
Egyéb kérdés?
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.07.12. 19:10:59 -
#54930 -
#54929 6TFLOPS -os GPU és még nem beszéltünk a CPU részről, amikor nyögve - nyelnek...persze... -
#54928 De ANYA csak egy van.
/elfut -
#54927 APU és APU között van különbség -
#54926 >Szerintem nincs az AMD-nek olyan technológiája amivel hozható lenne a MS Scorpio számai
Ez a mondat azért is iszonyatosan vicces, mert ugye abban is az lesz :D (valami, ami nincs) -
Totya42 #54925 Szerintem is jön idén. A scorpio számait nem akarják hozni. Amúgy a scorpioban is amd lesz majd nem?
Szerintem az augusztusi gamescomon bejelentik a neot és jön is a psvr-al együtt. -
#54924 Attól függ. Szerintem nincs az AMD-nek olyan technológiája amivel hozható lenne a MS Scorpio számai. Viszont abba sem hiszek, hogy egy gyengébb géppel a piacra lépne a Sony, tekintve, hogy a generáció részben ezen az okon ment el. Kizárt.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.07.12. 18:15:54 -
#54923 Gravity Rush tök jó játék. Vitán toltam, egyrészt nagyon szép volt, a story is jól megírt, másrészt nem a szokásos 2. részt várom.
( bocsánat azoktól akik fikát vártak )
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.07.12. 17:50:54 -
#54922 Biztos nem -
#54921 Pont ma gondolkoztam, hogy a NEO szvsz jövőre fog jönni, ősszel...