121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#55000 enzo az ki? :D
Supportal meg ne ölni akarj...
Mei az egyik legdurvább karakter. L2p issue vanik :p
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.07.14. 19:36:04 -
-
Ulthane #54998 Mei, Enzo, Tracer szart se ernek. Kiprobaltam mind, bohocok. A gyogyitolany cuki, de az olni nem tud. -
#54997 Kurva neo tényleg jöhetne :(
-
#54996 Reaper közelről mindenkivel elbánik. :-D -
#54995 Hát azért Reaper közelről könnyen elbánik Lucioval, hiába gyors :D -
#54994 Lucio az ELTALÁLHATATLAN. :-D Ott korcsolyázik előttem a nyomorult, és tisztára sebezhetetlennek tűnik. Mondjuk D.va-val elég jól meg lehet küldeni szűk helyeken.
Ulthane, előbb nézd meg szerintem Mei-t a játékban. :-D Bár láttam egy képet, amin a nagykabát említésre méltó külsőt takart. :-) -
Ulthane #54993 Hát én nem tudom ki az a Mei. :( Valami luvnya, a nevéből ítélve. Ma őt próbálom ki. Utána Overwatch-ban is! -
#54992 Nálam 2-3 karakter van akit nem nagyon használok, a többivel mind játszom -
#54991 Supportok közül szerintem Lúcio a legszórakoztatóbb. Egyik délután úgy rákattantam, hogy 10 meccsen kb zsinórban vele voltam :D -
#54990 :-D
Én agyvérzést kapok tőle, amikor a pergő akció közepén váratlanul lefagyaszt... -
#54989 Mei támadó oldalon is tökéletes. Oh mennyi saltot kaptam már chatbe, mikor Mei-el toltam... :D -
#54988 Amúgy partiban nem csak competitive-t lehet játszani, hanem quick-et is, úgyhogy ha van kedvetek, majd csapathatjuk. Mucsacso, azt hiszem téged felvettelek a minap. -
#54987 Ki kellene... Vannak helyzetek, amikor sokat számíthat, ha más karakterhez is értesz, pl. egy supportot érdemes legalább bebiflázni. Persze nekem is megvan a 2-3 favoritom.
Symmetra és Mei tudnak nagyon szemét dolgokat, ha védekezni kell.
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.07.14. 12:29:59 -
Ulthane #54986 Eddig három karaktert próbáltam csak, és eléggé leragadtam náluk. Most már csak Bastion-t és Reapert tolom, korábban Pharaht. A többit ki se próbáltam még, és nincs is nagyon érkezésem rá.
Pedig biztos ki kellene, csak például nincs kedvem egy íjjal szerencsétlenkedni, vagy egy sniperrel.
Widowmaker here... -
#54985 PGWn lesz megint valószínű, mint tavaly. -
#54984 Az ilyen pályákon Symmetra csodákra képes. ;-)
Én is szeretem a grafikáját. Viszont teljesen egyetértek, a loot el van szúrva, illetve erősen látszik, hogy a mikrotranzakcióra épít. Azért sok játékkal unlockolhatod, amit szeretnél. -
#54983 Battlefront-ról annyit, hogy 4 órát lehet ingyen játszani PC-n Originen, és az a 4 óra se nagyon jön össze, kb 2 hete, pedig időm éppen lenne :D -
Ulthane #54982 A játék szerintem kurva szép. Ha megnézitek, tele van Easter Egg-gel az egész. Az egyik bázison mozisplakátok vannak, a filmek eredeti címe van átkeresztelve kurva jópofán. Most fejből nem tudok idézni egyet se, de az egyik nagyon bejött, valamelyik Blizzard játékra utalt. Baromi szellemes az egész. Én talán pont azért élvezem annyira, mert az egész tálalás miatt nem lehet komolyan venni, így nem is tudom magam felbaszni rajta.
Én nem szeretek multizni, meg különösebben jó sem vagyok benne, sőt, inkább fájdalmasan átlagos, de alig várom mindig, hogy hazaérjek, és este lecsapjak pár kört. Egyedül a loot-rendszerrel nem vagyok megbékélve, azt sokkal jobban megcsinálhatták volna.
A pályákat még nem ismerem igazán, nem tudom hol vannak benne a jó spotok, mit hol lehet jól csinálni rajtuk, de ez nyilván csak idő kérdése. Egyetlen nem tetsző dolog, hogy néhány bázisról úgy érzem túl sokat kell futni, hogy odaérjek az akcióhoz. Más pályákon ez sokkal rövidebb.
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2016.07.14. 11:28:00 -
#54981 jah-jhah, lehetséges...sőt...
de szerintem teljesen rendben van az is, így van egyben a dizájn, nem egy összekutyult szarság, hanem tényleg finoman megtervezett és átgondolt az egész. :) mondjuk annyi jó még ebben a grafban, hogy ez időtálló is azért valamelyest - márpedig nyilván nem 1-2 évre terveztek OW-al.. :D
Battlefront egy vicc, első héten többen adták el szerintem, mint vették meg... :D Overwatch-al pedig rengetegen, egyre többen játszanak.
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2016.07.14. 11:19:01 -
#54980 A grafika stílusa miatt nézik le néhányan. Aki megvette, az nem pártol el tőle,ellentétben pl. a Battlefront-tal, amit nagyon sokan ott hagytak. -
#54979 Örülök, hogy ti is hasonló élményekben részesültök ezen a játék kapcsán :)) Egyszerűen megunhatatlan, Blizzard megint megcsinálta, ennyi... ezt nehéz lesz bárkinek is überelnie :P
De a lényeg, hogy "kisgyerekeknek" van kitalálva ugyebár.... :D -
#54978 Tegnap nálam is összeállt egy random csapat és mi is olyat játszottunk, ami a "nagykönyvben meg van írva".
Én Mercy-vel voltam gyakorlatilag végig, egyszer védekeztünk, egyszer támadtunk. Már a védekezésnél érezhető volt, hogy fölényben vagyunk (A-B területbefoglalás), noha az ellenfél néha meglepett minket kerülőúton való beosonással, de tudtuk kezelni a helyzetet. Törpénk nem volt, és nekik sem a visszavágón, aminek különösen örülök.
A második fordulóban mi voltunk a támadók, az A-t egy pilanat alatt befoglaltuk. A B-nél megtorpantunk, és kellett egy regrouping, mert elkezdtünk egyesével menni újra meghalni. Egy ponton közöltem velük, hogy My ultimate is ready, ami tudjuk, hogy Mercy-nél mit jelent. Hárman bementek meghalni B-re, ketten pedig túlszaladtak B-n és magukra húzták az életben maradt ellenfelet. Ekkor értem oda B-hez és közöltem, hogy Hereos never die! A három emberem magához tért és azonnal lekapták az ottmaradt kevéske védőt. Szuper élmény volt így győzni. :-)
Kár, hogy statisztikai okokból most néhány vereség következik majd, de tegnap este nekem is egy élmény volt. :-)
-
Ulthane #54977 Nálam is ugyanez volt. -
Ulthane #54976 Na, ez az, azt utálom a legjobban! :-D -
Ulthane #54975 Én azt a buzi sárkányt utálom a legjobban! :)
Tegnap akkorát játszottam, beszarás. Lvl 19-en vagyok, de most volt az első olyan köröm, amiben igazán éreztem a csapatmunkát. Mindenki a karakterének megfelelőt játszott, nagyon egyben voltunk. Defense volt, én Bastionnal toltam, megálltam egyhelyben. Mellém állt az a behemót, akinek az a nagy lézerpajzsa van, elém tette, hogy védjen vele, és úgy kaszáltam mindenkit. Egyszerűen meg sem tudták közelíteni a kocsit, el sem mozdult a helyéről.
16-os kill streak-kell lettem play of the game, 0 death. Annyira élvezets volt az egész, hogy ott tényleg csapatként játszottunk, senki nem bénázott, senki nem ment a saját feje után, ahogy a nagykönyvben meg volt írva, úgy nyomtuk.
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2016.07.14. 08:32:22 -
Bandicoot #54974 Ahh köszi. Az akkor még reális lehet idei bejelentésre. -
#54973 TGS szeptemberben.
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2016.07.14. 08:18:10 -
Bandicoot #54972 Ergo sanszos hoy idén nuku neo.....
Vagy van még idén bármi ahol be tudják jelenteni idénre?! -
#54971 Ergo nem lesz Neoról szó... :D
btw berántottam SOMA-t meg Firewatchot; SOMA-tól fél óra után összefostam magamat, izgi lesz... :D tényleg olyan jó a story, játszottatok vele?: )
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2016.07.14. 07:31:16 -
#54970 We asked PS France about it and they confirmed there wouldn't be a press conference at Gamescom 2016.
Sony konf sem lesz a GC-n (stand, játékok igen, ahogy MS-nél is). -
#54969 Szerintem is, nálam hétfőn volt ez este, hogy folyton dobálta hogy undergoing maintenance, pedig nem volt semmi a PSN-nel.. :D -
#54968 Szerintem semmiféle karbantartás nincs. Azt akkor is írja, ha simán beszart hálózat -
#54967 Jó kis pakk annak, aki még venne "régi" ps4-et :) (július 13. és július 27. között)
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2016.07.13. 19:17:35 -
#54966 Sony milyen idő intervallumban karbantart EUban, csúcsidőben munka után 7 óra fele? ez is valami amcsi, japó időzánhoz van tolva mint az E3 konfjuk? EUs paraszt meg leaszarva... az amcsi, japó meg kialussza hajnalban... -
#54965 Ha valasztanod kell akkor Soma, nekem brutalmod bejott es van hogy jatszani is kell benne, nem csak setalni, mint Firewatch-ban.
Utoljára szerkesztette: Seth, 2016.07.13. 16:55:41 -
#54964 Overwatch-os dolog már nem igaz, lecsengett a Bastion láz, most minden PoTG a törpéé, ami kalapálja a turretet, közben jönnek a frag-ek. Such skill, much wow. -
#54963 -
SlickAdam #54962 -
#54961 RYUGOWAKATEKIOKRIIIL