PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Semmi hangja a ps4-nek idle-ben. Ezekre a vadmarhaságokra meg már én sem tudok mit írni.
Totti5
Fogalmam sincs miről beszélsz. Szót nem szóltam hozzád.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Pedig egyből megjelentél varázsütésre, amint fel lehetett szopni egy kicsit az XO-t 😄 Pont olyan durcás gyerek most Moby, mint szoktál Te is lenni 😄
TDC Geronimo
Destiny kiegbe sokkal jobb a story rész, bár nem volt nehéz a katasztrofális alapot felülmúlni. Amúgy a story küldetések pár óra a több 100 órából, amit belepakolhatsz. Teljesen jellegtelen az a része

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Along with a select few, we've managed to acquire early access to the Star Wars: Battlefront PS4 beta ahead of its official release on October 8th. With several gameplay sessions captured, we're now able to compare the console version's performance and visual make-up against the PC build we played a couple of weeks back in Stockholm. To cut to the chase, the PS4 game runs at a 1600x900 native resolution, falling into line with DICE's previous work on the console. It means there is an upscale on the image, but for the most part its post-process anti-aliasing does a decent enough job in keeping the image clean.

As for performance, the game targets 60fps and hits this number for the most part. Running across the tundra of the Assault Walker stage, it feels buttery smooth at this refresh, with no noticeable drops. However, the PS4 beta starts to struggle once we get into the final third of this match-up, with the encroaching AT-AT vehicles forcing rebels into an interior base. Alpha effects-work cranks up a gear as the two sides clash around this spot, and we get repeated 50fps drops as grenades or missile strikes crash down too.

On a positive note, this interior area also struggled in Star Wars Battlefront's pre-alpha build, as shown at E3 earlier this year. The good news is that where we once saw regular drops to 40fps and below, the worst we see in this latest beta build is a more solid 50fps. Even in controlling giant AT-AT vehicles with the full chaos of the map in view, gameplay sticks between 50-60fps in this latest beta build.

Moby
A másik játék, ami miatt sírva temetem az arcom a párnámba néha az a destiny. Hogy az nem kapott egy fasza kampányt. Borzalom. Kénköves pokol <#rinya> Olyan jó a világa, az atmoszférája, a gunplay, minden, hogy az őrület és
NINCS
BENNE
JÁTÉK
😞(( Mármint szingli.

Adversus solem ne loquitor

Moby
Lehet egyszer már rá kéne néznem megint.Mondjuk már olyan szinten vagyok rácsavarodva a Halo5-re, hogy az biztos nem most lesz. Be vagyok zsongva már totálban.

Moby
Ekkora ordító vadbaromságra tényleg nem tudok mit írni, Ha tudnék, azt sem ebben a topikban tenném meg. De erre tényleg sehol nem tudnék semmit írni. A pécém halkabb, mint a one-om, A kettő együtt nem éri el a ps4 hangját idle állapotában. Ilyeneket olyanok írnak, akik totál outsiderek az egész témakörben. Teljes terjedelmében, és minden aspektusában.

TDC Geronimo
Mit nem értesz? 😄

Totti5
Búsztolták peccsekkel.

Totti5
Nem ez semmilyen nem volt és ne keverj bele...

darkSectorxxx
???

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Ez most olyan Tottis volt Moby. Ő mindig a személyeskedő kártyával jön. Te látom inkább csak rátérdelsz a billentyűre 😄 😄 😄
Persze egyszerűbb így, mint tovább védeni a baromságot.
TDC Geronimo

Moby
Hááát...a Halo4 remaster egy csapkodófrémes szar munka volt. Nemtudom azóta csináltak-e vele valamit, de kevéssé lehet együtt emlegetni ezekkel. Nem volt az sem egy szép munka, ahogy ez sem, csak más okokból. Persze nagy kérdés kell-e egyáltalán ennyi melót beleölni ezekbe a remasteredekbe. Üzletileg mindenestre jó döntésnek bizonyul a BC helyett újra megvetetni az emberekkel ugyanazt némi melóért cserébe.

darkSectorxxx
Max ha egy öreg HDD csörög benne. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Moby
>mert egy komolyabb pc-s gamer hardvernek kicsit komolyabb hangja van.

😄AASSSAAAAFASSASDDADDD
Az.

Ezt jó tisztázni. Most már könnyebb lesz helyén kezelnem a véleményeket. Eddig relevánsnak hittem a véleményed ilyen dolgokban. De úgy néz ki annyira másképp látjuk, hogy ebben a témában, akkor ez így ignore innentől.
Mondjuk ha ez így hangos és fos, akkor még furább mikor körbe oboázzátok egymást, hogy így fasza a pc gameing, meg úgy fasza, mert egy komolyabb pc-s gamer hardvernek kicsit komolyabb hangja van. De az biztos rendben van és nem fos az első molekulától az utolsóig 😊
Moby
Nemtudom, neki gondolom az(ahogy alant leírtam), hogy előzője nem volt ilyen 😊 (mellesleg az én hatomból egyiksem volt ENNYIRE retek).

Kongy
Már nem azért, de az én PS4-em is ilyen hangot ad, nem értem ebben mi az új 😄 Amíg bekapcsol, működik, addig leszarom a hangját, a tévé úgyis elnyomja, ha felhangosítom, akárhogy is süvít. Amúgy meg ha nem bírja valaki elviselni ott az Xbox One. A legnagyobb akció közepén is totál halk. Oké, 2x akkora, mint a PS4, oké, van külső tápegysége is... de valamit valamiért gyerekek...
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.10.07. 18:47:17

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Moby
Ez csak azt mutatja, hogy nem a ps4 az egyetlen foshardver a háztartásodban! 😄

/stílszerűen amúgy GWSH-n hallgattam meg én is, és csumára kellett felbasznom, hogy halljam, de ott azért már hallható a lényeg. Tippre Norbi nem hangmérnökként keresi a betevőt 😄
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.10.07. 18:46:55

Moby
>Ez lenne akkor a foshardver?

Ez. Az első molekulától az utolsóig.

Csak a Te kedvedért fejhallgatóval is feltekerve meghallgattam. És semmi. Nincs ennek a gépnek a világon semmi baja. Hiába nyomjátok fullba a kretént 24/7-ben, hogy így hangos meg úgy hangos a ps4. Akinek ez hangos, s zavarja az menjen kezeltesse magát dilidokival 😄 Ez lenne akkor a foshardver? 😮 :S Rinya pinák vagytok az a helyzet. A fürdős kurvák nem rínak ennyit hülyeségek végett. Szegény boltost sajnálom csak, hogy nem küldheti el a faszba 😊
Totti5
S eközben az Xboxra vágyók folyamatosan rínak a slimért... nem hogy örülnének hogy van egy halk és kb gondmentes gép. Nekik is kell a 1 centire bezsúfolt kicsi, olcsó izé 😞(( minek?!!!!!!!
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.10.07. 18:31:53

Kandurex
Hangos a gép meg hát az enyim is üvölt, de az a videó genyóra süket!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Moby
De mivel úgylátom többeknek túlfutott a képességein Norbi problémája, jobb ha tisztázzuk: nem akart volna ő mást, mint a soron következő ps4-e - ha már az új verza - legalább ne legyen szarabb mint a régi. Nem valami légbőlkapott őrületet szeretne érvényesíteni, amit amúgy a szotyi jól láthatóan képtelen teljesíteni ebben a názatechnológiás gépben: jelesül a csendes kialakítást. Nem. Csak azt, amilyen a régi volt. Na ez az, ami nem megy. Nem lehetett egyszerre szép(MGSV limited), és "halk", mint a régi.

Totti5
Mindenhol látszik, hisz prevgen. Látszott a Halo 4nél is, pedig a prevgen egyik legszebb címe volt. Nincs ezzel semmi gond, ezek ilyenek előző genes teknó és megoldások.

darkSectorxxx
Nekem vannak haverok-ismerősök minden platformon, nem 1-re fókuszálok csak, mivel nincsen gyüjtőhely, más megoldást nem találtam.
Spoiler mögé tettem mindent, minnél kevésbé legyen teher másoknak, a hsz-ok száma a képmenyniség miatt volt szükséges. 😊

Rohanj a boltba....

//nem momdtam soha senkinek egy szóval sem hogy vegyék meg. Nem az a cél.
Inkább ezt olvassák nézzék mint a vitánkat. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.10.07. 18:25:34

darkSectorxxx
Bárcsak fizetnének....<#puszis>

//amúgy viccet félretéve azért korrekt voltam hogy betettem spoiler mögé nem?
Hogy a sok képet ne kelljen annak forgatni akit nem érdekel. 😊 2-őt nem tettem spoiler mögé az remélem HG szemmel nem vétek...
Gondolom inkább ez mint a folytonos vita party. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.10.07. 18:24:56

Moby
Próbáljátok meg nem fullba nyomni a kretént, és tegyetek fel fülest. Lehet hallani mi a gond. Norbi így tudta felvenni. Nem az volt a lényeg, hogy mennyire hallatszik. Mindenkinek volt X360-a, nekem konkrétan az összes sku-ból, számszerint 9 db. Volt dreamcastem, és volt N64-em, meg PS1-em, meg amiga CD32-m, meg atari tévéfocim(pong), meg minden fiszfaszom, csak azt nem tudom mi a jóisten köze van mindennek ahhoz, hogy ma Norbi gépében a ventilátor egy darab szar?
Vagy esetleg megint megy a foshardver-defense by fanboys? Nem kell. Dark kitesz 3-at. Majd ő megmondja, hogy soselétezett ettől jobb hardver, és screenshotokkal bizonyítja. Pontosan 79 db-al. Mindegyik külön posztban, ahogy azt kell.

darkSectorxxx
😛

darkSectorxxx
Gratula 😛

TDC Geronimo
Nekem már most feláll, ha arra gondolok, hogy a következő mass effect ezen az enginen lesz és valószínű 30 fps targettel 😄

Kandurex
Szép.

Semmit sem hallok. Pedig feltekertem mindent az egekbe. Nem vágom mi ezzel a baj. Ha boltos lennék, akkor én is agyfaszt kapnék az ilyen vásárlóktól 😊 Nem csodálom, hogy itt valakinek mondta az 576-os csóka, hogy na menjen szépen oszt vegye meg máshol. Moby is ezen van ki akkor?! Te jó ég. Gyerekek, volt nektek első szériás x360-atok, aminél a ventillátor fordulatszámát visszatettétek a gyári értékre, hogy ne égjen le az egész gép 6 hónap alatt?! Na az hangos volt. Ez meg semmi konkrétan. Van egy minimális hangja, mert be van kapcsolva oszt annyi. Gondolom Dreamcastetek sem volt. Annak a GD-rom olvasója volt KV gép dara hangú. De az N64 se volt semmi, mikor úgy melegedett néha, hogy rendesen figyelni kellett rá, hogy nehogy beleolvadjon a kazetta 😊 Dejó, hogy nem vagyok boltos 😊 Biztos mondanám, azért a harmadiknál már mikor visszahozzák, hogy na akkor húzd a faszodra rá az egészet, s szórakozzál mással 😄
Kongy
Szerintem az én Battlefront-os pályafutásom holnap kezdődik, és végződik is egyben, kb mint az Evolve alpha-nál 😄
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.10.07. 18:13:21

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Moby
Egy fos, de vmi őrület, ami ebből a frostbiteból kihoznak.

TDC Geronimo
Kár, hogy 1 bites atomcasual a cucc. Holnap próba, de minden videóbol ez jön le. Grafika, hangok viszont félelmetes. DICEt ismerve mondjuk ez nem csoda. FPS is jobb , mint BF4nél, mondjuk itt nincs is rombolhatóság meg 64 játékos

DEJÓJÁTÉK!<#zavart2><#guluszem1>

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Moby
ÁZTÁJÓKURVAÉLET<#wow1><#wow3>

TDC Geronimo
DICE nem tud SPt csinálni. Maradjanak csak multinál

dice most csinálhatott volna egy odabaszós SP részt. még elbaszni nehéz lett volna,de hát...
TDC Geronimo

<#duhos2>
AntiHero
Na Uncharted első része befejezve. Jó volt ez még most is. <#love12> Jöhet a 2. rész. <#hamm>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Kandurex
<ásít>

ez a játék zokog a "csak single" jelzőért
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.10.07. 13:50:07

TDC Geronimo
1st person gameplay jó, de a hero gameplaynél feljött egy kis hányás.

TDC Geronimo
Legalább kurva szép meg állítólag elég stabil 60

akkor nekem miert van ez a ket nap dolog a fejemben meg regröl? elektromos cuccokat 2 napon belül visszaadni.
errefele 2 het, torvenybe iktatva. sokan ezt feltoljak maguktol 30 napra. pl Media Markt. vajon a magyar Media Markt hogy kezeli az ilyesmit?

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

n000rbi
Pedig simán be fognak inteni, érzem 😄 Ha meg csere, akkor elvileg ugyanilyenre lehet... aha, mert a negyedik majd jó lesz?<#confused>

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."