121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#55040 Hétvégére Metro: Redux - 2191 HUF :D -
#55039 Layers of Fear elég para, nem? :D vagyhát láttam 1-2 videót, eléggé fosatósnak tűnt az a rész...
The Vanishing of Ethan Carter? állítólag az is eléggé jó, 2500 HUF-ot lehet megérne az is... arról is csak jókat hallottam:) -
ppista #55038 Emlékszem amikor a PS3 kijött 600 dolláros áron, mint prémium konzol. Miután a 400 dodós X360 kb. háromszor jobban fogyott, mint az "űber videojáték gép" villámgyorsan összedobott a Sony is egy jóval olcsóbb gépet, a másik meg ment a levesbe.
Az a pár millió fanatikus, akinek csak az fps/pixel/ghz/sáder számít, az nem tudja eltartani a konzolgyártókat. Erre már ezer éve rájöttek, és nem valószínű, hogy a jövőben ezen drasztikusan változtatni fognak. Teszem hozzá, hála Istennek. -
#55037 Hallottál már az appleről? :)
Na itt ugyanez lesz -
#55036 Majd év végén módosítasz megint egy kicsit, aztán elfelejtjük... ha meg igazad lesz, akkor hallgathatjuk majd életünk végéig, hogy te meg mondtad :) -
Ulthane #55035 -
#55034 Nincs VR-om.. és nem csak ezt a sort olvastam el :) -
#55033 "In VR, ADR1FT is a compelling and amazing experience " -
#55032 mindegy, ahogy nézem pc-n nem kapott valami jó eredményeket.. -
#55031 Valaki innen megveszi az ADR1FT-et? :) Érdekelne majd vélemény... -
#55030 Színvonal még mindig nem a hardwer érdeme, hanem a fejlesztőé. -
#55029 Hangosan felröhögtem :D -
#55028 >Legyen már elvárás a minőségi erős gép
Rossz topik. -
#55027 Legyen már elvárás a minőségi erős gép, azért tartunk itt, hogy új gép érkezik, a generáció 2 éve után, mert üszkös APU került a gépbe. Akinek ez nem igénye, tényleg ott az alap PS4, aki meg színvonalt akar, veszi a NEO-t, de ne essünk már megint a trágya hibába. -
#55026 Nem hiszem. Már kifejtettem miért. Az meg valami lázálom lehet, hogy ebbe az iparba bejelentés után azonnal a piacon van a termék. -
#55025 Örülök, hogy tetszik! Ilyen hangulatos játék nekem is mindig jöhet, kétszer már letoltam, most télre hagyom a harmadikat, amikor majd odakint hideg lesz. :-)
Layers of Fear-on gondolkozom, hogy visszateszem. Azt megjelenéskor végigvittem, teljesen lenyűgözött. Állítólag jön majd hozzá DLC, hát én szeretettel várom.
Addig itt van még az a 6-8 jrpg is, amit a múlt héten vettem. -
Bandicoot #55024 Úristen de populista!!!
Jelenleg úgy tervezed DE lehet sima ps4 lesz belöle.
Vajon akkor is felvetődne a sima ps4 gondolata ha bejelentették volna hogy októberben rajtol a neo xy áron?
-
Ulthane #55023 Rocket Balázs incoming! -
#55022 Kizárt mert már akkor lenne hivatalos infó -
unrealnoise #55021 Dehogy mennének... Úr isten, olyan populista semmitmondó ez a hozzáállás. Jelenleg bár én is úgy tervezem, hogy Neo-t veszek majd, DE:
simán lehet, hogy mégis csak PS4 lesz belőle, sok a pótolni való, és tuti olcsóbban jövök ki egy PS4-el, mint majd premierbe egy Neo-val.
Persze ettől független tuti ezért is kussolnak, de már mindenki tudja, olvashatta, hallhatta, hogy jönni fog...
Sőt mondok még valamit: Neo után is simán jól fog fogyni a sima PS4, mert szerintem akkor jócskán megvágják majd az árát. És nem mindenki teheti, engedheti meg magának a saccra 150 ezres új gép árát... -
unrealnoise #55020 "az a trágya, amit a lentebbi pdf-ben specifikálnak, ugyan jöhet, de inkább ne jöjjön..."
Trágya? :D Aztán miért is? Most csak PC-m és Wii U-m van, elfogult nem lehetek. Rakhattak volna a gépbe atomcsúcs GPU-t is, hármat is akár, csak akkor meg kutya nem venné meg.
Én pl most a Neo-ra és az NX-re várok, esélyes idén az új PS4. A hardveres képességeivel szerintem nem sok gond van. Nyilván nem egy GTX 1080-at várok el tőle. De ez egy nagy előrelépés. És szerintem ár/érték arányban baromi korrekt lesz, mint ahogy a PS4 is az, mai napig. -
#55019 Mitől ne jönne? MINDEN jel arra mutat már ezer éve, hogy idén jön. -
#55018 Még mindig azt mondom, hogy nem jöhet ez évben.
Most annyiban módosítok, hogy az a trágya, amit a lentebbi pdf-ben specifikálnak, ugyan jöhet, de inkább ne jöjjön... -
#55017 Jó, de kb márciusi. A dokumentumban is írják, hogy változhatnak a dolgok. -
SlickAdam #55016 bazze, te irtad, hogy hivatalos PDF. ott van szepen. -
#55015 Majd meglátjuk milyen lesz meg mikor lesz. Egyelőre semmi konkrét nincs. -
SlickAdam #55014 az a baj, hogy ez a proci egyszeruen keves az ATOM 60 fremhez (szerk.: AAA csilivili jatekokban) sztem.
Witcher3 konkretan nem menne annyival, meg ha 2-szer ilyen erös is lenne a GPU.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.07.14. 22:18:04 -
#55013 Már az első pletyka is az volt, hogy 480 alacsonyabb órajelen
Amúgy meg ez több hónapos dokumentum. Úgyhogy változhat és szerintem fog is.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.07.14. 22:14:33 -
#55012 Firewatch - act1 után vagyok....de már most megérte az összes pénzét... brutális a felvezetés: pedig csak szöveg, de mégis annyira lélekbemarkoló szerintem...és azok a tájak, te jóéég.. atomnagy feeling! -
#55011 Ha ez valós, akkor bizony ez még 480 se. -
Megjött a következő szállítmány! :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#55009 Holnap írok az Alienről, 1-2 pályát letolok, addig nem akarok. Brutál szép és jó a gameplay/hangok/desing az biztos. -
#55008 Teljesen egyértelmű, hogy bejelentés után pár héttel kint lesz a gép. Ebben nincs semmi gerinctelenség, egyszerű üzlet. Amúgy is mindenki tudja már, hogy jönni fog és eldöntheti, hogy most vesz vagy később. -
Bandicoot #55007 Bízom benne hogy így lesz és a mocsadványok (igazán gerinces húzás) csak azért nem jelentették még be és fogják majd pár héttel megjelenés elött,hogy addig is vegyék a sima ps4-et a népek....
Ha most E4-on közölték volna hogy hahó oktoberben új gép start, a ps4 eladások mennek a levesbe lefelé... -
Bandicoot #55006 Engem 1 dolog érdekel az egészben. "Adják mellé" a rendes szerverkeresős,dedikáltszerveres minőségi multiplayert is vagy az kimarad, illetve ugyanaz a nulla hulladék lobbyzás és egyéb kerül bele mint az új részekbe....
Van egy érzésem hogy utóbbiak... -
#55005 Hivatalos NEO pdf
Azért is gondolom, hogy idén jön , mert októbertől ugye minden játéknak támogatnia kell a NEOt, tehát valószínű akkor jelenik meg. -
#55004 Természetesen ilyen mega bundle-t sehol nem kapni itthon, mert a magyar kereskedők megveszik külföldről, kibontják és most hatalmas akciónak adják elő, hogy egy (!) játékot adnak az alapgép mellé. Szarházi banda -
#55003 -
Bandicoot #55002 Én még a 2 napot is sokallom, alaposan fel fogja tölteni a használt játék piacot... -
#55001 jujjdejó lesz...2 napig kb aztán mindenki halálra unja majd a nagy semmit :D