121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#55201 Jó én csak mondom, hogy sokan már azt mondták, ezt a játékot valami messiásként várták, hogy ja majd mennyire összetett lesz, milyen szabadság.
És azt írták, ez közel sem úgy lesz ahogy azt remélték sokan.
Valóban lesz sok bejárható bolygó, de azokra leszállva állítólag nem tudsz annyi mindent csinálni majd.
állítólag korlátoltabb játék lesz.
Sőtt volt ahol azt mondták aza végtelensok bolygó, az mégsem egészen annyi.
Én rosszabb helyzetben vagyok, mert én azt sem tudtam hogy ez mifán terem, csak a címét ismertem, azt ennyi, de hogy isszák-e vagy eszik, nem tudtam, még most sem értem, mi a célja a játéknak, azon kívül hogy bolygóról bolygóra mehetsz az űrhajókkal....mi a cél?
Farmolás? -
#55200 Nem is a beleképzelt alapján fejlesztenek játékot. Minden ki fog derülni időben. A bejelentés óta folyamatosan jöttek az infók és hogy mik lesznek benne, ami egyre több lett. Nem most kell viaszkozni a célegyenesben... -
#55199 Az utóbbi vélemények már nem annyira bíztatóak mint régen, és sok cikk azt mondja hogy ez valójában korántsem azt fogja nyújtani, amit eredetileg a játékosok beleképzeltek, amit hittek.
Sokkal egyszerűbb valamit kapunk majd. -
#55198 Hja hát E:D-be én is beletoltam keveset (két profillal is, mert megvettük pw-be. :D ), de egy idő után azt is meguntam. :(
NMS viszont az előzetesek alapján jobban bejön, már csak a nagy űrhajók miatt is.
Utoljára szerkesztette: orichalcos, 2016.07.18. 20:53:21 -
#55197 Ezek rétegjátékok. Az átlaggémer 10 órát se tolja, de vannak akik több ezer órát öltek már E:D-ba. Olyan 200 nekem is beleugrott(akkor, amikor se multi, se horizons, semmi nem volt még benne), és ha nem ilyen kevés időm lenne, tologatnám megint. Illetve valszeg fogom is még majd egyszer. -
#55196 Hja igen ez meg a másik. Néztük itthon konzolon hogy 18k a digitális, a lemezes meg 20k, ez sok érte. MIndegy próbálok promó példányt szerezni, aztán ha bejön legfeljebb megvesszük lakótársammal közösen. -
#55195 Szerintem hamar unalomba fog fulladni, 10 óra után valszeg minden kombinációt látsz amit a randomgenerátor alkotni képes :)
Én nem vagyok egy multiplayer rajongó, de ezt csak az mentené meg a feledésbe merüléstől. Mihamarabb implementálják, és normálisan, nem úgy hogy 1 fényév alatt talán találkozol valakivel. -
#55194 Szerintem senki, pont amiatt amit írtál. Az árazással is el vannak kicsit tévedve szerintem. 20 euros kategória. -
#55193 Hm, nem tudom hogy hova tűnt a hsz-em, de akkor újra:
No Man's Sky-t tervezi valaki megvenni? Érdekelne a téma, de kicsit parázok, hogy hamar kifullad az egész, mert csak a felfedezősdi lehet hogy kevés lesz az élvezetes játékhoz. -
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.07.18. 17:19:55 -
#55191 Nekem a FOV zavaró. Iszonyat kicsi és emiatt a fegyver is kitakarja fél képernyőt -
#55190 Én se tudom, hiába rakom max beállításokra, minimálisan szebb csak a PS4es verzánál. -
#55189 Hát mosottas max PSen lehet a 900p miatt. PC te nem tudom mit csinálsz, hogy nincs jó képminőséged -
#55188 Undorító, mosottas. Tipikus multis butított képminőség. -
#55187 Jól látom, nincs többé a fegyver csövénél kiírva az ammo? Van Isten! (amúgy meg elég bénán néz ki a hud, de a játékkal tuti elleszek sok-sok órát)
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2016.07.18. 16:03:36 -
#55186 Erre a problémára megoldás lesz a BF1 -
#55185 Szerintem szemet gyönyörködtető a Battlefront. Ha a játékmenet is azon a szinten lenne, ahol a grafika, kb. csak azzal játszanék...
Így marad az Overwatch, vagy a BO3, amihez éppen több kedvem van. Néha egy kis UC4 multi... -
#55184 -
#55183 -
#55182 képminőség meh? PS4en se volt vele gond, akkor PCn mi lehet -
#55181 Hát nem tudom... Battlefront még mindig nagyon unalmas 1-2 óra után. A képminőség meg nagyon meh kategória. Még PC-n is. A grafika nagyon szép lenne, de minden iszonyat recés, mosottas pfej..
Női szellemirtókhoz meg annyit, hogy nem tudom melyik idióta fejéből pattant ki, de ez nem is lenne baj, de annyira túltolják Melissa McCarthy-t, hogy az félelmetes! Attól a nőtől kinyílik a bicska a zsebemben. Az a faszparaszt panelproli stílus amiben úgymond "színészkedik" elviselhetetlen. -
#55179 Gyenge.
Mindegy, részemről vége az offnak. :-)
Hogy legyen egy kis ON:
Tegnap belenéztem a Battlefront-ba és meglepve tapasztaltam, hogy kezd kikupálódni a játék. Jobban áttanulmányozva a "hutt contract"-okat, érdemesnek tűnik visszanézni a játékba és unlockolni az új fegyvereket.
-
#55178 Megint sok az off -
#55177 Teljesen mindegy kinek mi a "szar" látatlanba, ez magánügy, mindaddig amíg nem kezd el véleményt nyilvánítani róla.
"nem érzem szükségesnek"
De annak érzed, hisz te mondtad "1 pontot nyomok úgy, hogy még nem láttam" -
#55176 Igen. :-) -
#55175 de a sztapacskát te is utálod, nem? -
#55174 Nem szeretem a véleményterroristákat, nekem van egy saját. Szerencsére a másoknak való megfelelési kényszer sem jellemez. Ha valamit látványra/szagra szarnak tartok, akkor azt nem érzem szükségesnek még elfogyasztani is.
Ettől még mindenki másnak jó étvágyat kívánok hozzá, mert ami nekem szar, az nem feltétlenül az másnak is (és vica versa). -
#55173 ezért utálom én is, mert leülök megcsinálni egy mellékküldit és 4 óra múlva még mindig ott ülök előtte :D -
#55172 Grat -
#55171 Én erre az új Szellemirtókra 1 pontot nyomok úgy, hogy még nem láttam. Mindezt azért, mert számomra az eredeti klasszikus, és ez a 4 nős feldolgozás sérti az ízlésemet. Ezt meg sem fogom nézni, ahogyan a Taxi amerikai feldolgozását sem láttam, amit szintén nőkkel készítettek.
Várom már, mikor jön az új Jézus Krisztus Szupersztár, természetesen szintén női Jézussal, hogy arra is nyomhassak majd egy 1-est. És majd a Keresztapát is lehet rimékelni, csak arra kell figyelni, hogy Keresztanya legyen a film címe. És majd akkor az is megkapja látatlanban az 1-est.
Ennyi. -
#55170 A Witcher 3 továbbra is tud fura dolgokat produkálni (ma valahogy pont ugrás közben sikerült egy autosave-et csinálnia és Geralt magától ugrált megállás nélkül - újra kellett csinálnom egy előző mentéstől a küldetést), de a legeslegnagyobb baj vele, hogy amikor este leülök elé, akkor kb.így 2-3 körül eszmélek, hogy aludni is kellene. Ennyi és ilyen minőségű tartalmat pakolni egy játékba... elképesztő. Mi lesz itt a Cyberpunkban, jó ég! -
#55169 forrást!
légbőlkapott infókkal ne mérgezd a topikot -
#55168 -
#55167 Gondolj bele.
Neo 2.5 óra alatt lett emberből a világ ura. :)
Lehet itt sem véletlen a név. :)
Ha választani kell, akkor a kék kapszulát, csakis a kék kapszulát, erre ösztönöz a Sony, hidj! :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.07.17. 21:18:18 -
#55166 A alpha centauriaik mon'ták :) -
#55165 az első az honnan? :D -
#55164 Nos, akkor maradjunk a tényeknél.
A neo 4k-t 60fps mellett fog tudni, 400$ lesz az ára, és halk lesz.
TOPLEL -
Ulthane #55163 Engem semmi, nagyon le vagyok maradva ebben a neo, masik ps4, xbox s es skorpio temaban. -
#55162 pdf márciusi, ár meg dátum valószínű placeholder :P
Semmi se 100% még -
#55161 nem ismerjük? az árát te írtad be az imént, Gero pedig a speckó-pdf-et tegnap :D
mi érdekel még? (tudom, a hangerő......)