121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
SlickAdam #55241 megvan mar egy ideje, talan egyszer lattam olyat, hogy sötet kepnel pillanatra baszott valamit a fenyerövel, de annyi.
ilyen csinalt (szinten egyszer) a Samu plazma is (nyugodjek bekeben :( ) -
#55240 Szerintem már kérdeztem korábban, de az ABL (auto brightness limiter) tényleg ennyire agresszív? (0:55-tól durva a sötétedés, elszíneződés) -
SlickAdam #55239 jó hát a kisgyerek mindenre racsodalkozik :) -
SlickAdam #55238 plazman is van input lag, a legjobbakon is, nem kellenek ide a buta legendak.
LG OLED-en egy teljesen normalis 40ms lehet, ami par eve is tökeletes volt meg, aztan kijött Sony nehany ettöl alacsonyabb ertekekkel rendelkezö masinaval es hirtelen az lett a standard... bullshit.
konzolon ilyennel toljak az emberek.
vérarc PC-sek meg ugyis 1ms-es monitorral 12423432dpi-s egerrel es a többi... -
#55237 Én inputlagot csak egérrel tudok érzékelni, kontrollerrel nem, hiszen senki nem tudja hol van valójában a gomba aktív zónája. -
#55236 Ezek má nagyrészt vótak ám, csak másfelé jártál épp :)
/most nézem, pont 2 éve volt 2K bundli
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.07.19. 21:25:44 -
Bandicoot #55235 Input lag lett volna a legfőbb kérdésem...
Az hogy a leglegleg kép az okés.:)
Nem érdekel a streetfighter,átlagjátékos vagyok,de azért a bf1 multi az mennifog. jelenleg plazmán tolom nulla inputlaggal,de már kiszolgálta a tv a lelkét és csökken a kontraszt (ez a plazma vége) egyre jobban. 4K engem nem érdekel ráadásul azokról igen rosszakat olvastam inputlag terén, ismerős fhd ledes tévéje is elég gyenge, bf4-nél észrevehető azért. A plazma után az egyetlen opcióm az Oled maradt,nekem ledes cucc gyengébb képminőséggel (fekete,kontraszt,stb) nem köll....
A tvtípus megkérdezhetem mi esetleg pontosan?
Köszönöm! -
SlickAdam #55234 aktualis 2K-s humblibundli-t huzd is be elöre. en égek olyan pakk... -
SlickAdam #55233 van. fhd, 55-ös.
tökeletes
(input lagnak utanaolvasol, aztan leszarod. vagy nem, ha címeres sztrítfájter player vagy... ) -
Bandicoot #55232 De nem gyengén a fogyasztást sem igen értem. Mindenhol máshol a 480-as fogyasztását 1070 fölé mérték. Na itt a tesztjükben látványosan kevesebbet eszik a 480 a 1070-nél csakhogy a 1060 közelében maradjon....
De mindegy, bocs az offért,csak a cikket elolvasva mókás.
Más:
Van itt valaki aki Lg Oled tulaj?:) Érdekelne mennyire alkalmas játékra, év végére tervezgetek egy fhd 55-ös oledet / vagy jövőév elejére ha idén a PsVr bejön... -
#55231 A pröhardver cikkírók feje olyan mélyen van az AMD seggében, hogy arról már meme-k születnek. És égnek emiatt folyamatosan, mint a zsír. De tolják rendületlenül, és ez a kitartás az őrület közepén néha még szimpatikus is. De csak nagyon-nagyon ritkán :D -
Bandicoot #55230 Most nézegetem a teszteket, korrekt!
De azért vicces hogy a 480-ast eléggé lealázza (a 480 dx12 alatt tud ellene mutatni valamit), jóval kevesebbet eszik, ugyan annyiba kerül mint a 480 8gb és a PH-n kapott egy "Tetszik" jelzőt miközben a 480-ról minden oldalon a csöpögés ment és a "népkártya" hype...
Ps4K Neo.... Hát nem tudom, honnan az infó,szerintem csak betippelték,én továbbra is tartom hogy a VR környékén rajtol, az lenne logikus de meglássuk. -
#55229 Bakker, rendelgetek gémszet netről!
Állelúja hogy megint, kevés - 375 a font....
Remélem megy még lejjebb. -
#55228 Hát azé sokan kő tudják, stúdióknak nagyon nem mindegy :) -
#55227 De, sokan tudják, csak nem lehet róla beszélni. :) (TGS-t majd figyeljétek)
szerk: Mielőtt valaki rákérdez, én még nem tudom mikor jön.
Utoljára szerkesztette: orichalcos, 2016.07.19. 19:38:03 -
#55226 fákit nemsokára rendelek egyet. BF1 megérdemli hogy ultrán toljam :y -
#55225 okoskodás szerintem. Senki se tudja sonyn kívül mikor jön. -
#55224 Nem jön idén, ez fix. -
#55223 Pröhardver azt írja nem jön idén. Fogalmam sincs, hogy megint csak okoskodnak, vagy van valami infójuk.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.07.19. 18:50:16 -
#55222 Néztem már, de egyelőre nem tudom mi legyen. Kurva sony mondaná neo jön októberben, akkor nem vennék, de ha nem akkor meg igen -
#55221 Nézőpont kérdése. A 1070-em 182 ezer volt. És kb 40% hosszabb csak e-péniszem vele. Szal igen, ez jó deal. -
ppista #55220 110 ezer? Szinte ingyen van. Hármat fogok venni. :) -
#55219 HW OFF
-
#55218 Én a kevés játékmód, és pálya miatt kezdem unni, de ilyenkor nem nyomom, csak várok a bejelentésekre, mert fix, hogy érkeznek újak hamarosan. -
#55217 Október 11:
Minden DLC-vel együtt, VR támogatással, 5 különféle Lara modellel végigjátszható lesz a játék.
+ új sztori DLC-vel: Blood Ties és játékmóddal.
Bekerül egy új játékmód Lara's Nightmare néven, ahol meg kell védenünk a házat a támadó zombiktól, mert ma már ezek szerint mindenbe kell egy zombis mód.
"Ebben a Croft család híres kastélyát deríthetjük majd fel: Lara unokatestvére ugyanis azt állítja, hogy ő lenne a hivatalos tulajdonosa a helynek, így nekünk bizonyítékokat kell gyűjtögetnünk, hogy valójában mi vagyunk a jogos örökösök. Ez a fejezet egyébként DLC formájában elérhető lesz Xbox One-on és PC-n is (a szezonbérleteseknek ingyen)."
A teljes hír
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.07.19. 16:36:51 -
#55216 Én sem tolom competitive-be, maradok a quick-nél. Általában egy szintet fejlődök két-háromnaponta, így kellemesen fogyasztható. Ezt valóban nem szabad túltolni. Szerencsére Blizzard-módra sok új hős, játékmód és pálya várható.
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.07.19. 16:25:37 -
Ulthane #55215 Én meg tegnap elérkeztem lvl 25-ig, így mehettem a kompetitiv ligába. It's nice to be appreciated. Hát, ott már nem szarral gurigáznak. Lenyomtam egy kört, aztán jöttem is el onnan.
S időközben megállapítottam, hogy kicsit kezdem unni a játékot, az a 20+ óra, amíg elértem lvl 25-öt az megtette hatását. -
#55214 Kövezzetek meg, de egy Digimon Story: Cyber Sleuth nevű játékkal szórakozom... Tegnap a Terriermon-ommal lenyomtam valami kis zöld pompomszerűséget...
Nem múlt el nyomtalanul a jrpg-akció. A legdurvább az, hogy ezek a játékok piszkosul szórakoztatóak tudnak lenni.
A FF Type-0 HD viszont felhúzott rendesen. Kb 1 óra játék alatt levertem egy gólemet, de annyira kimerítette az erőforrásaimat a csata, hogy később a küldetést már nem tudtam befejezni. Visszadobott a load game pontra, semmi checkpoint vagy ilyesmi... Aztán most látom walkthrough-ban, hogy el kell kerülni a gólemet, nem szabad leállni vele. Ment a levesbe egy óra játék, nem is nagyon akarózott utána betölteni az állást, meg azóta se. :-( -
#55213 A játékot senki nem játszotta még végig és senki nem látta teljes valójában az összes lehetőséget. "Hosszabb" demót játszottak, amiről a linkem is szól. Minden firka ami azt ecseteli találomra, téveszmék alapján történhetett. -
#55212 Bameg, fáradt vagyok, mert mostani 2 hetet jól ledolgoztam, de ezt nem álmodtam. :D
Bogyókat?
milyen bogyókat? :D -
#55211 >és ilyeneket írtak.
Ó. Már értem. Megint a hangok... :D
Bogyókat szeded rendesen? :P
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.07.18. 21:33:24 -
#55210 Tuti hogy olvastam ilyet, mert különben nem mondanám, hiszen maga a játék nem érdekel, csak ezt is úgy láttam valahol.
Az más kérdés, hogy a cikk írója milyen forrásra alapozva írta mindezt.
De ha jól emlékszem a játék egy tesztváltozatról volt szó, és az abban demozott dolgok alapján írták ezt. Nem emlékszem pontosan, lehet már 3 hónapja is hogy ebbe belefutottam valamilyen oldalon, de nem a gamestar volt, mielőtt valaki azt gondolná....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.07.18. 21:33:36 -
#55209 Hát most sme lettem izgatottabb, de lehet meglepnek, mint Rockstar-ék a RDR-el. :) -
#55208 Nem volt ilyen cikk. Random generált a világ, mindenkinek más lesz. -
#55207 Hát már nem tudnám visszakeresni, neten olvasgattam pár hónapja és ilyeneket írtak.
A NMS annyira nem érdekel, mert még nem láttam benne olyat ami engem lekötne, ezért a cikkeket sem nagyon tartom róla számon, de emlékszem egyre amiben idén ilyeneket írtak, hogy ahogy kezd alakulni a játék, nem lesz akkora nagy projekt mint amit sokan valszeg tévesen elképzeltek.
Ennyi volt a lényege. -
#55206 Senki nem tudja hogy pontosan milyen lesz. Viszont sok mindent igen, de ha nem olvastad a lényeget akkor ez van.
A játékot a galaxis egy véletlen, isten háta mögötti zugában kezdjük, egy apró, jelentéktelen csillagon, ahol korábban még senki se járt. A galaktikus térképre váltva pedig megláthatjuk a galaktikus, az univerzum középpontja felé mutató GPS koordinátákat, ahova eljutni: a játék tulajdonképpeni "végcélja". És közben minden egyes pixelnyi csillag saját naprendszerrel, bolygókkal, nyelvekkel, lényekkel, hajókkal, flórával, faunával, titkokkal rendelkezi
No Man's Sky előzetes -
#55205 Ja az Elite D.-t akartam megemlíteni, hogy kb ugyanazt képzelem el ebben a klsőben... -
#55204 >És azt írták
Kik? Hol? -
#55203 coop se lesz benne?? -
#55202 A cél hogy eljuss a galaxis közepébe. Lesz farmolás, craft, űrharc, kereskedelem stb. Kb ugyanaz mint az Elite.