121260

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • SlickAdam
    megvan mar egy ideje, talan egyszer lattam olyat, hogy sötet kepnel pillanatra baszott valamit a fenyerövel, de annyi.
    ilyen csinalt (szinten egyszer) a Samu plazma is (nyugodjek bekeben :( )
  • n000rbi
    Szerintem már kérdeztem korábban, de az ABL (auto brightness limiter) tényleg ennyire agresszív? (0:55-tól durva a sötétedés, elszíneződés)
  • SlickAdam
    jó hát a kisgyerek mindenre racsodalkozik :)
  • SlickAdam
    plazman is van input lag, a legjobbakon is, nem kellenek ide a buta legendak.
    LG OLED-en egy teljesen normalis 40ms lehet, ami par eve is tökeletes volt meg, aztan kijött Sony nehany ettöl alacsonyabb ertekekkel rendelkezö masinaval es hirtelen az lett a standard... bullshit.
    konzolon ilyennel toljak az emberek.
    vérarc PC-sek meg ugyis 1ms-es monitorral 12423432dpi-s egerrel es a többi...
  • Moby
    Én inputlagot csak egérrel tudok érzékelni, kontrollerrel nem, hiszen senki nem tudja hol van valójában a gomba aktív zónája.
  • Moby
    Ezek má nagyrészt vótak ám, csak másfelé jártál épp :)

/most nézem, pont 2 éve volt 2K bundli
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.07.19. 21:25:44
  • Bandicoot
    Input lag lett volna a legfőbb kérdésem...
    Az hogy a leglegleg kép az okés.:)
    Nem érdekel a streetfighter,átlagjátékos vagyok,de azért a bf1 multi az mennifog. jelenleg plazmán tolom nulla inputlaggal,de már kiszolgálta a tv a lelkét és csökken a kontraszt (ez a plazma vége) egyre jobban. 4K engem nem érdekel ráadásul azokról igen rosszakat olvastam inputlag terén, ismerős fhd ledes tévéje is elég gyenge, bf4-nél észrevehető azért. A plazma után az egyetlen opcióm az Oled maradt,nekem ledes cucc gyengébb képminőséggel (fekete,kontraszt,stb) nem köll....
    A tvtípus megkérdezhetem mi esetleg pontosan?

Köszönöm!
  • SlickAdam
    aktualis 2K-s humblibundli-t huzd is be elöre. en égek olyan pakk...
  • SlickAdam
    van. fhd, 55-ös.
    tökeletes
    (input lagnak utanaolvasol, aztan leszarod. vagy nem, ha címeres sztrítfájter player vagy... )
  • Bandicoot
    De nem gyengén a fogyasztást sem igen értem. Mindenhol máshol a 480-as fogyasztását 1070 fölé mérték. Na itt a tesztjükben látványosan kevesebbet eszik a 480 a 1070-nél csakhogy a 1060 közelében maradjon....
    De mindegy, bocs az offért,csak a cikket elolvasva mókás.

Más:
    Van itt valaki aki Lg Oled tulaj?:) Érdekelne mennyire alkalmas játékra, év végére tervezgetek egy fhd 55-ös oledet / vagy jövőév elejére ha idén a PsVr bejön...
  • Moby
    A pröhardver cikkírók feje olyan mélyen van az AMD seggében, hogy arról már meme-k születnek. És égnek emiatt folyamatosan, mint a zsír. De tolják rendületlenül, és ez a kitartás az őrület közepén néha még szimpatikus is. De csak nagyon-nagyon ritkán :D
  • Bandicoot
    Most nézegetem a teszteket, korrekt!
    De azért vicces hogy a 480-ast eléggé lealázza (a 480 dx12 alatt tud ellene mutatni valamit), jóval kevesebbet eszik, ugyan annyiba kerül mint a 480 8gb és a PH-n kapott egy "Tetszik" jelzőt miközben a 480-ról minden oldalon a csöpögés ment és a "népkártya" hype...

Ps4K Neo.... Hát nem tudom, honnan az infó,szerintem csak betippelték,én továbbra is tartom hogy a VR környékén rajtol, az lenne logikus de meglássuk.
  • darkSectorxxx #55229
    Bakker, rendelgetek gémszet netről!
    Állelúja hogy megint, kevés - 375 a font....
    Remélem megy még lejjebb.
  • Moby
    Hát azé sokan kő tudják, stúdióknak nagyon nem mindegy :)
  • orichalcos
    De, sokan tudják, csak nem lehet róla beszélni. :) (TGS-t majd figyeljétek)

szerk: Mielőtt valaki rákérdez, én még nem tudom mikor jön.
    Utoljára szerkesztette: orichalcos, 2016.07.19. 19:38:03
  • TDC Geronimo
    fákit nemsokára rendelek egyet. BF1 megérdemli hogy ultrán toljam :y
  • TDC Geronimo
    okoskodás szerintem. Senki se tudja sonyn kívül mikor jön.
  • orichalcos
    Nem jön idén, ez fix.
  • Moby
    Pröhardver azt írja nem jön idén. Fogalmam sincs, hogy megint csak okoskodnak, vagy van valami infójuk.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.07.19. 18:50:16
  • TDC Geronimo
    Néztem már, de egyelőre nem tudom mi legyen. Kurva sony mondaná neo jön októberben, akkor nem vennék, de ha nem akkor meg igen
  • Moby
    Nézőpont kérdése. A 1070-em 182 ezer volt. És kb 40% hosszabb csak e-péniszem vele. Szal igen, ez jó deal.
  • ppista
    110 ezer? Szinte ingyen van. Hármat fogok venni. :)
  • Moby
    HW OFF
  • Kongy
    Én a kevés játékmód, és pálya miatt kezdem unni, de ilyenkor nem nyomom, csak várok a bejelentésekre, mert fix, hogy érkeznek újak hamarosan.
  • TBTPumpa
    Október 11:

Minden DLC-vel együtt, VR támogatással, 5 különféle Lara modellel végigjátszható lesz a játék.
    + új sztori DLC-vel: Blood Ties és játékmóddal.
    Bekerül egy új játékmód Lara's Nightmare néven, ahol meg kell védenünk a házat a támadó zombiktól, mert ma már ezek szerint mindenbe kell egy zombis mód.

"Ebben a Croft család híres kastélyát deríthetjük majd fel: Lara unokatestvére ugyanis azt állítja, hogy ő lenne a hivatalos tulajdonosa a helynek, így nekünk bizonyítékokat kell gyűjtögetnünk, hogy valójában mi vagyunk a jogos örökösök. Ez a fejezet egyébként DLC formájában elérhető lesz Xbox One-on és PC-n is (a szezonbérleteseknek ingyen)."

A teljes hír
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.07.19. 16:36:51
  • Amiga
    Én sem tolom competitive-be, maradok a quick-nél. Általában egy szintet fejlődök két-háromnaponta, így kellemesen fogyasztható. Ezt valóban nem szabad túltolni. Szerencsére Blizzard-módra sok új hős, játékmód és pálya várható.
    Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.07.19. 16:25:37
  • Ulthane
    Én meg tegnap elérkeztem lvl 25-ig, így mehettem a kompetitiv ligába. It's nice to be appreciated. Hát, ott már nem szarral gurigáznak. Lenyomtam egy kört, aztán jöttem is el onnan.

S időközben megállapítottam, hogy kicsit kezdem unni a játékot, az a 20+ óra, amíg elértem lvl 25-öt az megtette hatását.
  • Amiga
    Kövezzetek meg, de egy Digimon Story: Cyber Sleuth nevű játékkal szórakozom... Tegnap a Terriermon-ommal lenyomtam valami kis zöld pompomszerűséget...

Nem múlt el nyomtalanul a jrpg-akció. A legdurvább az, hogy ezek a játékok piszkosul szórakoztatóak tudnak lenni.

A FF Type-0 HD viszont felhúzott rendesen. Kb 1 óra játék alatt levertem egy gólemet, de annyira kimerítette az erőforrásaimat a csata, hogy később a küldetést már nem tudtam befejezni. Visszadobott a load game pontra, semmi checkpoint vagy ilyesmi... Aztán most látom walkthrough-ban, hogy el kell kerülni a gólemet, nem szabad leállni vele. Ment a levesbe egy óra játék, nem is nagyon akarózott utána betölteni az állást, meg azóta se. :-(
  • Totti5
    A játékot senki nem játszotta még végig és senki nem látta teljes valójában az összes lehetőséget. "Hosszabb" demót játszottak, amiről a linkem is szól. Minden firka ami azt ecseteli találomra, téveszmék alapján történhetett.
  • darkSectorxxx #55212
    Bameg, fáradt vagyok, mert mostani 2 hetet jól ledolgoztam, de ezt nem álmodtam. :D
    Bogyókat?
    milyen bogyókat? :D
  • Moby
    >és ilyeneket írtak.

Ó. Már értem. Megint a hangok... :D
    Bogyókat szeded rendesen? :P
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.07.18. 21:33:24
  • darkSectorxxx #55210
    Tuti hogy olvastam ilyet, mert különben nem mondanám, hiszen maga a játék nem érdekel, csak ezt is úgy láttam valahol.
    Az más kérdés, hogy a cikk írója milyen forrásra alapozva írta mindezt.
    De ha jól emlékszem a játék egy tesztváltozatról volt szó, és az abban demozott dolgok alapján írták ezt. Nem emlékszem pontosan, lehet már 3 hónapja is hogy ebbe belefutottam valamilyen oldalon, de nem a gamestar volt, mielőtt valaki azt gondolná....
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.07.18. 21:33:36
  • darkSectorxxx #55209
    Hát most sme lettem izgatottabb, de lehet meglepnek, mint Rockstar-ék a RDR-el. :)
  • Totti5
    Nem volt ilyen cikk. Random generált a világ, mindenkinek más lesz.
  • darkSectorxxx #55207
    Hát már nem tudnám visszakeresni, neten olvasgattam pár hónapja és ilyeneket írtak.

A NMS annyira nem érdekel, mert még nem láttam benne olyat ami engem lekötne, ezért a cikkeket sem nagyon tartom róla számon, de emlékszem egyre amiben idén ilyeneket írtak, hogy ahogy kezd alakulni a játék, nem lesz akkora nagy projekt mint amit sokan valszeg tévesen elképzeltek.

Ennyi volt a lényege.
  • Totti5
    Senki nem tudja hogy pontosan milyen lesz. Viszont sok mindent igen, de ha nem olvastad a lényeget akkor ez van.

A játékot a galaxis egy véletlen, isten háta mögötti zugában kezdjük, egy apró, jelentéktelen csillagon, ahol korábban még senki se járt. A galaktikus térképre váltva pedig megláthatjuk a galaktikus, az univerzum középpontja felé mutató GPS koordinátákat, ahova eljutni: a játék tulajdonképpeni "végcélja". És közben minden egyes pixelnyi csillag saját naprendszerrel, bolygókkal, nyelvekkel, lényekkel, hajókkal, flórával, faunával, titkokkal rendelkezi

No Man's Sky előzetes
  • darkSectorxxx #55205
    Ja az Elite D.-t akartam megemlíteni, hogy kb ugyanazt képzelem el ebben a klsőben...
  • Moby
    >És azt írták

Kik? Hol?
  • Tikal #55203
    coop se lesz benne??
  • orichalcos
    A cél hogy eljuss a galaxis közepébe. Lesz farmolás, craft, űrharc, kereskedelem stb. Kb ugyanaz mint az Elite.