121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#55441 abszolut!
de pár pécés meg is jegyezte, h mekkora sz*r, hogy a kormányon kell/lehet navigálni a menüben és bár van bill/egér is, de akkoris....... (tul nagy gombok, mittom én mi volt a sirám - nyilván az h nem néz ki elég tákolt garázs-fusimunkának ;)) ) -
#55440 Codinál nincs ezzel gond, úgy működik ahogy kell. -
SlickAdam #55439 dirt rally-ban teljes a kontroller tamogatas pc-n, nem? -
#55438 nem kap, a (leg)hangos(abb) pécés vélemény szerint HIBA ha nem kell kinyúlni a bill+egérért minden pillanatban ... (lásd: dirt rally menü)
tehát jó ami most van és ne is merjenek változtatni. volt kunos nyilatkozat, hogy az "uj" interfész konzolexklu marad :(((
pedig a ps4es bemutatókon már csak a menütől annyival profibbnak hat a játék ..... de hiába :( -
#55437 Borítón a szavazás alapján fehér lett, ha valakinek ez megnyugtatja a lelkét. -
#55436 "Válogatottba pedig tehetség alapján kerülnek be nem bőrszín alapján."
szerintem ez fáj csak igazán bandinak :DDD -
#55435 ez nem liberalizmus, hanem RENGETEG (érted, R-E-N-G-E-T-E-G) kiváló focista NEM fehér. na, ezekből választottak egyet a játékba.
#dealwithit, barom. -
#55434 "Ez 2011-ben is gáznak számított már szerintem."
Egyáltalán nem, sőt, kimondottan pofás volt a látvány (kivéve, hogy nagyon aranyszínű volt "mindenhol"). -
#55433 hátha 2017-ben lesz valami "be an SS officer" játék, reménykedj! -
#55432 Előrendelve.
-
#55431 De bakker, még mindig nem érted. Nem azért linkeltem, hogy amit nem vittem még végig, azt nem fogom, és azt mutatom, hogy mik érdekelnek a játékaim közül.
MINDEGYIKET úgy vettem hogy majd végigjátszom, csak időközben vagy jött más fontosabb és elmaradt (majd utólag pótolni fogom), vagy rájöttem hogy 1-2 cím nem fog érdekelni, illetve a következő részei sem valószínű.
Érted? Most csak arra utaltam, hogy mennyi játékkal kéne még játszanom, ami még megvan és nem vittem végig, lehet még a Witcher-t is lenyomom ha annyira nem marad más és nem jelenik meg új, szóval ez az állapot nem arról szól hogy ami 100% az kedvenc fasza és amit nem vittem végig azt tök feleslegesen vettem meg, ha csak a kedvenceimről akartam volna egy listát akkor kb a fele maradt volna benne. :D
Nem, hanem ez egy lista hogy mennyi játékot vettem/vettünk, amióta van PS4. Csak ennyi, semmi több.
Az most egy dolog hogy van 1-2 játék amit utólag lehet nem vettem volna meg, de az más ezeket nem lehet eladni, tudtad ezt? :D
SDzerintem te azért értetted félre hogy ez válogatott kedvencek lista mert írtam hogy csak néhány apró játék hiányzik, de azok ilyen arcade játékok, amik innen onnan vannak, 12 egy tucat.
Szóval ez a FULL lista, és a 100%-os jelző meg csak egy mostani állapotot jelöl, nem pedig kedvenc jelölés. :D
Ezt jobb most tisztázni, mert később ezt tovább tudnád kombinálni az én káromra. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.07.24. 09:21:04 -
#55430 Szerintem pedig hosszabban is le tudod minek teszel be listákat olyan játékokról amik nem érdekelnek. Ennyi lendülettel belinkeled a komplett currgen listát, kivonod belőle azt a hármat ami érdekelt, és ennyi. Felesleges ezen ennyit pörögni. -
#55429 Magyarázkodás? Hát ha egyszer te félreértelmezed amit írok, akkor illik helyére tenni a dolgokat, mert később sok félreértés cunaminak vesszük elejét. :D
Nem gondoltam hogy így félre értelmezed majd az ártatlan játéklistámat. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.07.24. 09:00:34 -
#55428 Kis odafigyeléssel hosszabban is tudtál volna magyarázkodni! -
#55427 hát ba+, akkor még érdekelt, nem tudtam hogy utána ráunok, mindenki hype-olta, én is bíztam benne hogy lekötnek de nem...:D
Evvan. Ha lenne sokkal több demo, valszeg dönteni is könnyebb lenne sokszor.
Most pl a kedvem még időben elment ettől a Ni-Oh-tól, pedig a trailerek meg a többi részletek alapján bejött a játék és megvettem volna, így a demo után már nem igazán dob fel a játék. :D
De mostanában azért ha rendesen pre-order-t veszek, azt végig is viszem....
Csak inkább régen voltak ilyenre példák.
Igazából 1 ilyen van a Witcher 3
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.07.24. 01:01:19 -
#55426 Na várgyá, te összetéveszted a 2 dolgot, meg kicsit félreértelmezted amit írtam.
Én nem a kedvenc játékaimról csináltam listát.
Én azt mutattam, hogy a nagyobb ismertebb AAA címekből mik vannak meg és mennyivel végeztem eddig.
Itt minden játékot úgy indítottam hogy, ja ezzel játszani fogok, csak idő közben rájöttem hogy némelyikre ráunok.
Mivel egyikből sem volt demo, csak így tudtam kísérletezni.
De igen azóta már válogatok, pl nem veszek több AC-t vagy CoD-ot....Sem Witcher-t.
Egy ideje valóban jobban szelektálok, ezért van az hogy a Totti féle megjelenési listáról is 3 címet jelöltem be....
Igazából kezdetben ez a Batman sem köllött, de most akciósan már más, 1x lenyomom azért. :D -
#55425 Igen, szerintem is tök logikus megvenni day1 egy játékot, hogy nulla játékórával lehessen 1 évig szapulni. Ez olyan...logikus. igen, az! :D -
#55424 Te ezeknek a játékoknak egy jelentős részét végigköpködted itt a fórumon. Majd beleteszed egy listába, hogy milyen kevés AAA cím, mert csak ezek fértek az istállódba, mert te ugye megválogatod ám.
Háhogyvanez? Milyen lista ez? "Ökörségeim, amikért pénzt adtam"? -
#55423 Most nem értem ezzel mi a gond? :D
Te ha veszel játékot, azonnal végigjátszod, nincs olyan hogy na van ami fontosabb, jobban érdekel, azt játszod inkább, és a másikat meg később?
Mert szerintem tök logikusan csináljuk, akkor kell vásárolni amikor akció van és olcsó, lehet utána sokáig nem lesz ennyiéért, és nem akkor kell szerintem feltétlen ledarálni mindent amint megvetted. :D
Ezért jó hogy most uborkaszezon, meg lehet kicsit állni, elfogyasztani a felhalmozott játékokat visszamenőleg.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.07.24. 00:35:59 -
#55422 >és majd ha nekiállunk játszani, akkor már bármikor indithatjuk, nem kell várni újabb akciókra.
Ez aztán a magyarázat! :DD -
#55421 Pár apró dolog felkúrt akkoriban, jórészt hogy ha 2x vagy 3x levertem mobokat és meghalok mondjuk egy boss-nál és próbálkozok és nem lehet mondjuk 4x-re odafutni úgy hogy kihagyd a mobokat mert fusztrál hogy ugynazt a 6-8 valamit ki kell nyírnod hogy 1x próbálkozz a boss-al, na az engem fusztrál egy csöppet, azt mondom hagyom a gecibe, meg az nem tetszett hogy ha meghalsz a karakter csíkja megy lejebb és etetgetni kell.
Pedig sokan kérdezték miért nem tetszik a 2.rész mikor az nagyon hasonlít a 3.-ra, hát szerintem nem...pont ezek miatt. :D -
#55420 Ja ezért is játszok Batman-t. :)
Csak elmúlt pár héten nehézkes volt hosszabb távon játszanom, mert dolgoztam még hétvégén is, ezért nem fogtam bele konkrét single-k végigjátszásába, most pl ma ráértem. -
#55419 most van uborkaszezon -
#55418 mutiiiiiiiiiii! nehogy meg kelljen vegyem má' ezt is... :D:D -
#55417 Tévedsz, nem úgy van az.
Csak ezeket későbbre hagytam, illetve mint pl az AC Unity, amihez nekem is ugyanannyi kedvem volt az elején, de közben valamiért lelankadt az érdeklődésem iránta.
Egyedül a W3 volt amire azt mondtam, hogy próba , aztán vagy tetszik, vagy nem.
A többire csak egész egyszerűen nem jutott még időm, azokat egyszer majd végigviszem ha lesz uborkaszezon, de amíg voltak, jöttek fontosabbak, addig értelemszerűen azért vettem meg, vagy vettük, mert akciós volt, és majd ha nekiállunk játszani, akkor már bármikor indithatjuk, nem kell várni újabb akciókra.
A Garden Warfare azt ingyen osztogatták, azt pl nem vettem. :D
Unity - igazából nagy bajom ezzel nem lenne, de annyira elfogott ez a monotonitás, meg felbasz sokszor az irányítás, hogy ha végigviszem, akkor nagyon a lista végén
BF4 - tuti nem fogom, pc-n a single megvolt, multit néztem még az elején, de nagyon gyenge vagyok benne
DS2 - esélye sincs, annyira nem tetszett mikor próbáltam
F4 - ezen még gondolkodom
GTAV - ezt is megpróbálom, ha lesz rá időm, valamint ezt arra vettem ha csak freerun akarok mászkálni a játékban meg baromkodni kicsit
MADMAX - tutira végigviszem, csak idő kérdése
LotFallen - ettől idő közbe ment el a kedvem ahogy elkezdtem vele játszani
PVZ - ingyen volt, nem annyira érdekel
Witcher3 - ettől idő közbe ment el a kedvem ahogy elkezdtem vele játszani
Most a Batman kerül pótlásra, szerintem közvetlen utána vagy Ratchet vagy Mad Max jön.
Szóval az nem igaz hogy ezek nem érdekelnek egyeltalán, csak ezek amúgy töltelékek, és akkor veszem őket elő, ha nincsen más.
Most októberig ha jól néztem nem lesz sok új.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.07.24. 00:10:20 -
SlickAdam #55416 igen, az az X360 "support" amit irtam :D -
#55415 Hát úgy egy 20 perc vidám kacagást nekünk nézőknek jutatott belőle, aztán még az elején a fában ragequittel zárt -
#55414 Ugyérted nem tolta ki? Mintha a DaS2 -vel szerencsétlenkedett volna egy darabig... -
#55413 X360 kontroller supportja tuti van, a menüben láttam, amúgy kormányon sem megy a start gomb és ez engem is idegesít, pláne amikor csak restartolni akarom a futamot, nyúlkálni kell a bill+egérért.
Konzolons interfész teljesen más lesz, a kérdés hogy ebből a PC kap e valamit. -
SlickAdam #55412 viszont PC-n raneztem majd 2 evvel kesöbb es meg mindig 6pt-os a betümeret a menükben, kontroller support "van", de olyan, hogy meg a start gomb se müködik, csak a gaz, fek, steering.
ertem en, hogy kormany, meg anyamnyila, de azert van aki elszorakozna vele casual is...
jo lenne, ha konzolos megjelenessel, jönne valami pöcs erre. -
#55411 Szeressétek, hamarosan konzolon is elérhető lesz a defenetív kormányos ffbs lézerszkennelt fizikás autós játék. Remélem a T10 és a Polifóni tudósai éjjel nappal vizsgálják, fejtik meg a mátrixát hogy mit kell klónozniuk ahhoz hogy ne a múltban éljenek.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.07.23. 22:04:21 -
#55410 Azt a mocskos eget hogy néz ki az Alienation későbbi pályákon. Mi AAA fullextrás kurrgen engine ez már amit kreáltak, elképesztő. -
#55409 Sőt, tippre az LPB3-at sem. -
#55408 Szép lista.
A valóság:
Unity - nem játszottad
BF4 - nem játszottad
DS2 - nem játszottad
F4 - nem játszottad
GTAV - nem játszottad
MADMAX - nem játszottad
LotFallen - nem játszottad
PVZ - nem játszottad
Witcher3 - nem játszottad
És nem is fogod őket. Namost az nemtudom mennyiben releváns, hogy milyen marhaságokat vásárolsz össze, részben mer a sharetársad szeretné, részben meg kitudjamiért. Az egésznek annyi értelme van, mint a stemahörcsögölésnek ötezer tétellel. Semmiről nem mond el semmit, maximum az eszetlenségedről picit. -
#55407 Ebből is látszik, hogy milyen gyatra a létszám a régi genhez képest, akkor ugyanennyi idő alatt szerintem több AAA cím jött.
És az én garázsomban is arányosan több verda állt. :)
Itt a javított lista (remélem más nem maradt le, a RE Origins a Zero helyett raktam be, annak nem csináltak borítót...:S):
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.07.23. 17:12:47 -
#55406 Thx, hát másoknak lehet 100x ennyi van, de persze 1-2 arcade nincsen köztük, csak az ismertebb nevek, amik fontosabbak nekem. :)
Killzone Shadow Fall lemaradt róla...:D -
Szép lista, gratulálok! :) -
#55404 Összeszámoltam a ps játékaimat és így állok egyelőre.
Lenne még mit végigvinnem (100%, ahol a single megvan már vagy meg volt előző generáción)
És ez csak 1 platformon.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#55403 Nem jön el az ítéletnap, csak ne legyen mellé még képmutató is, hogy nem az. Bár az előbbi ritkán jár utóbbi nélkül.
Amúgy amit írtál vissza is küldhetem a feladónak: és ha van fekete-sárga-kék-fehér akkor mi van? Eljön az ítéletnap vagy mi? Soha nem fogom megérteni, hogy ez miért akkora probléma.
Többnyire a valamiben megkeseredett emberek keresik valami másban saját sikertelenségük okát és ennek egyik legkönnyebb módja a másra/másokra mutogatás. Amíg megtartja magának nem érdekel, de ha már előhozakodik vele viselje amit magával hoz.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2016.07.23. 12:04:30 -
ppista #55402 És ha az, akkor mi van? Eljön az itéletnap, vagy mi? Soha nem fogom megérteni, hogy ez miért akkora probléma.