121260

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Harlekin
    Hát már,hogy ne értenénk látod a napnál is világosabb,hogy értjük és ezért is próbáljuk veled is megértetni!!
    Isten ments,hogy még több hülyeségbe hajszoljunk bele!
  • Harlekin
    És kár hogy többet nem enged!!!
  • Moby
    Onnan tudni, hogy régen több AAA cím jött, hogy ma kevesebb hülységet vásárol össze állítólag.
    Most ezen mit nem értesz???

/darkbelecsavarodikasajátmarhaságábamiközbenkifelehátrálnabeblőle vol. végtelennégyzet
  • darkSectorxxx #55478
    Hát mert nem értitek, csak jobban tudom hogy mit minek vettem meg ba+ :D
    Azé nehogymá helyettem mondjátok meg hogy miért veszek játékot. :D

Gondolkodj kicsit, ha az lenen hogy muszájból játszanék, akkor mindent végigvinnék, de pont ez a lényeg hogy nem.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.07.24. 17:44:16
  • darkSectorxxx #55477
    De bameg kevered a dolgokat, amiről te beszélsz hogy nem játszom végig, és utólag láttam hogy nem érdekel az kb 2 játék...az Unity és a Witcher 3.
    Ezt értsd már meg a többit MEGVETTEM mert VÉGIG IS JÁTSZANÁM, de mivel nem volt még rá lehetőségem, vagy időm, ezért félbemaradtak, vagy még nem kezdtem el.

ÉRTED?
    Ezt írtam kb 10x le hogy amin nincs ott hogy végigvittem 100%-ra az nem azt jelenti hogy nem érdekel, és azért viszem végig mert összevissza megvettem.

AMIRŐL te bezsélsz az kb 2 játék, a Witcher 3 és a Unity....
    Ennyi, a többiről csa te hiszed azt hogy tévedésből vettem meg.
    De ha ezekután sem érted vagy értitek meg akkor ez van.
    De ne csináld már hogy napokig azzal menjen el az idő, hogy 10x ugyanazt leírjam hogy végre egyszer legalább a végén el is olvasd amit írok. :D

Remélem érted már...végigjátszom őket, de fontossági sorrendben, de mondjuk a Mad Max-et nem azért vettem meg csak mert 2-3 ezer és legyen a listán, hanem mert olcsó ÉS végig akarom vinni 1x, nem azért nem vittem azonnal végig mert nem érdekel és csak listára vettem egy ujabb címet, hanem nem volt még úgy időm leülni elé mint most a Batman elé például, nincs annyi időm egyhuzamba sokszor játszani mint neked...

Bloodborne és DS3 sok időmet elvette, illetve pár játék, amit kimaxoltam az elmúlt 2-3 évben.
  • Harlekin
    Igen valószínűleg 2-en értetlenkedünk és nem te egyedül írsz marhaságot magyarázat gyanánt!
  • Harlekin
    Semmi logika nincs ebbe amit itt zagyválsz csak esztelenség..Nálad nincs átgondolás csak fellángolás...Pedig aztán te mindig mindenről megjelenés előtt mindent tudsz és mégis ezek szerint te vagy az aki elég soxor mellé nyúl..Én azt a sokat is nagyon átgondolom,hogy mit miért vegyem főleg olyat amit tudok,hogy nem tudok utána eladni...Ennyi...Veled ellentétben ezek szerint.Én mindent végig játszok és aztán mondhatod,hogy csak azért,mert már megvettem ha neked ez így jobb,de a te vásárlási anomáliádat ez még mindig nem magyarázza...
  • darkSectorxxx #55474
    Látom te is értetlenkedsz. :)
  • Totti5
    Akkor 2007ben meggondolatlanul vásároltál mindent össze és úgy jött ki a nagy létszám?
  • darkSectorxxx #55472
    Még mindig nem érted.
    Amiket megveszek, abban a pillanatban még kell, érdekel, az utólag van hogy éppen ráunok, nem olyan amire a hype alatt számítottam stb...szóval ezek nem olyan játékok amiket hozzá sem nyúlnék alapo veszek meg, hanem amikor megveszem, akkor azt mondom hogy kell, játszom vele...amiket alapon ingyensem akarok, az a listán nem lévők, az más kategória. :D

Érdekes hogy még mindig nem érted.

Mondjuk érted, kinézel magadnak egy fasza telefont, jó meg minden, megvezsed és utólag kiderül, hogy még sem az, amire számítottál, ekkor te fogod és eladod, én nem tudom a digitális játékokkal megcsinálni, DE AMIELŐTT MEGVETTED még nem tudtad hogy utána nem fog érdekelni...remélem tudod követni a logikát. :D

Ezért mondtam hogy manapság már még jobban végig gondolom mielőtt egy játékot előre megveszek.
    Ez pont ezért van.
  • Moby
    Ő de jó tipp, köszi! :)
  • Totti5
    Mit tükröz az MSen?

Song of the Deep-t néztem hogy PS sztóron drágább mint a Xbox sztóron ( Insomniac játék ). Akkor ez a Sonyt tükrözi?
  • balee4
    Én is előrendeltem, a Bound-dal, Headlanderrel és a Hyper Light Drifterrel együtt. :)
  • Harlekin
    Na hát pont ennyi!Nekem pont ezért meg se fordul a fejemben,hogy pc-re vagy másik konzolra mennyek.Majd ha már itt is ez a szopás lesz akkor ez se lesz!!!És nem kell agyalnom....
  • Moby
    >Miért kellene foglalkoznom mással!?

Hát most ez egy olyan dolog, hogy én is feltehetném, hol érdekel engem hogyan adhatóak el a konzoljátékok, ha megvenni se akarom már őket? :D
  • Harlekin
    Jelenleg engem CSAK ez érint és ez tökéletesen megfelel nekünk!Miért kellene foglalkoznom mással!?Pontosan ezért IS vagyok azon a platformon ahol vagyok...És miért lopás a használt acc továbbadása a használt lemezhez képest?

Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.07.24. 15:40:25
  • Moby
    >A digitális tartalom MOST is tovább adható.

Nem, nem adható tovább. Az accountot adjátok el, aminek az egészhez semmi köze. Tökéletesen működik a dolog az ms-nél, aki beleszarik napi szinten, hogy ki és mikor lopja ki a szemét, de sajnos nem mindenki ilyen. UBI pl. harap erre, blizzard is, és tömeges accountzárások is voltak náluk nem egyszer. Ti ennek egy nagyon kicsi szegletét ismeritek, mert konzolon csak a platformholder ökoszisztémája létezik. Cigányolásmentes, offisül eladhatóság kell.
  • Harlekin
    Nem akarok ebbe jobban belemenni,mert most jelenleg 2 irányba próbálod ezt a dolgot terelni.Egyik hogy közlöd nincs rá pénzed de ha olcsó csak megveszed.A másik,hogy hiába olcsó,de ha megunod vagy nem érdekel akkor se viszed tovább.A lényegi akkor is az marad,hogy te kurva gazdag vagy,ha csak így veszed a szart azért,hogy ne használd.Én a kezemet törném el,ha ennyi pénzt szórnék arra,hogy ne használjam....
  • Harlekin
    A digitális tartalom MOST is tovább adható.Csak a szemléletekkel van a baj!!Én idén 12 játékot adtam el profilon tökéletesen működik a dolog csak még mindig rengetegen vannak aki mivel nem értik a dolgot ördögtől valónak vélik!Pedig ez pontosan ugyan olyan egyszerű mint a lemezes használt piac.Ja várj nem ,mert itt kizárt,hogy sérült legyen a lemez...
  • darkSectorxxx #55462
    Ezt te nem értheted, neked az a természetes hogy valamit kinézel és nem érdekel mennyi megveszed. :)
    Vagy azért játszol játékokkal kötelezően mert megvetted? :D

Én képzeld el dönteni szoktam, ha valamit nem élvezek, nem viszem végig csak mert megvettem. :)
    Tudom furcsa.
  • Harlekin
    Ez csak a szokásos ps4 es hozzáállás!Mit vársz tőle!Minden ami vélt rossz az csak az xbox és az ahhoz köthetőktől létezik
    Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.07.24. 15:24:01
  • Harlekin
    Én totál normál játékos vagyok hiszen azért van konzolom meg azért veszem a játékot,hogy használjam!!!
    Vagy ezek szerint te vagy a normál játékos akinek van konzolja,jó kevés játéka és még ezekkel se játszik!!?LOOOOOL
    Jah megmard csak épp jön rengeteg téveszmés kritika,hogy szar meg töménytelen spoiler amik eggyenértéküek a fagyi hasonlattal és mindjárt a hőn szeretett olcsón vett játék már szart se ér!
    Viszont attól,hogy olcsóbb,de pénzed nincs rá továbbra se értem minek veszed meg,ha mégse játszol vele!?Na ez az igazi pénzkidobás!!!!
    Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.07.24. 15:20:55
  • Moby
    A steamen is 60$/€ a legtöbb friss AAA játék. Most ez mennyiben más?
  • darkSectorxxx #55458
    Most normál játékosról beszélek nem rólad. :D
    Te megteheted hogy kell valami és megveszed, én spórolok, akkor veszek valamit ami NEM FONTPS, amikor olcsó, pre-order-be azokat próbálom, amik fontosak és jobban érdekelnek.
    A fagyi az szar hasonlat, hiszen az elolvad, egy játék örökös, mindig megmarad, akár 3 év múlva is ugyanaz marad.
    Most ez nem jött össze.:D
  • Bandicoot
    Az rendben,de az hogy a hivatalos forrásból közel 20ezer egy pc játék. Nevetséges.
    Tökéletesen tükrözi az MS-t.
  • orichalcos
    Az elbaszott magyar árazásnak mi köze is van Spencernek?

Tomb Raider 3 ezerért lehett venni MS Store-ban egy hiba miatt, QB-t max 4-6 ezerért megjelenéskor letöltőkóddal, nem igazán értem mi a gond.

BTW ezt miért PS4 topikba? :D
    Utoljára szerkesztette: orichalcos, 2016.07.24. 14:04:55
  • Kongy
    + 1000
  • Moby
    Eladhatóság kell, nem lemez.
  • Totti5
    Lemeznek ma is van értelme, ami PCn szisztematikusan ki lett nyírva a steam, origin, ubi és társai álltal, hisz teljesen mindegy mire veszed kóddal acchoz kell kötni, és máris digit lesz a lemezből. Meg persze nem történt adathordozó generáció váltás PCn.

Konzolon a lemezBR kombó ma is tökéletesen működik még ameddig nem találják ki ott is az acchoz kötést, de a jövő nyilván a digit és konzolon is jobb árakat kap az ember már a sztórokon mint a boltokban.
  • Moby
    Amúgy nyugodtan kihagyhatod. Technobeteg aligközépszar lövölde. Semmiből nem maradsz ki, van ezer más helyette.
  • Kongy
    Annyira felesleges dobozosan manapság kiadni egy játékot, főleg PC-re. Van benne egy kód, ami ér is valamit, a DVD-ket el lehet felejteni. Jó példa erre a PC-s Mad Max. Mondom berakom a DVD-t, nézzük milyen gyorsan megy fel. Hát fél óra után kb 20%-on volt a telepítő.. na ezt én nem bírom, netemmel kb negyed annyi idő alatt lejött, mint amennyi ideig telepítgette volna a DVD-ről. Szépen lassan el kell felejteni. Nyilván konzoloknál több értelme van, de ott is már a legtöbb címem digitben van meg.
  • Moby
    4-6 ezerért annyi volt mint a szemét, amikor a one-os előrendelőknek osztogatta az ms a kódokat. G2A-n is volt tonnaszám. Rosszkor ébredtél.
  • Bandicoot
    Nahát, a GTA V-ből sikerült dobozost csinálni, pedig csak 3gigával kér kevesebbet. (65gb vs 68gb)

Nem a dobozoson van a hangsúly hanem azon hogy nincs más opció. Lehetett volna egy szaros doboz egy kóddal. Bármi. De nem. Vegyed a windows store-ból aggggyontúlárazva. A legjobb dolog ami történt...Az.
    Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.07.24. 12:34:26
  • Totti5
    "Dobozos persze nincs"

Mire lenne dobozos? 10 DVD lemez?
  • Bandicoot
    Feltettem a win10-et a Forza miatt. Mondom ránézek a Quantum Break-re is lehet... Store-on pc-n meg közel 20.000 forint. Dobozos persze nincs....Ez igen.
    Valóban Phill Spencer a legjobb dolog ami az utóbbi években a gamervilággal történt.... Szarháziak..

/A hab a tortára a Rise of TR,ami Steam-en summer sale-ben 20 ejró volt, normálidőben kb 7500 forintért megvehető,de a csodás Store-ban szintén közel 20 guriga....

Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.07.24. 12:30:40
  • Harlekin
    Szerintem jó páran vannak így,hogy megveszik és végig is játsszák..Pl én!!(pedig 100 db-al nagyobb listát tehetnék be)...Hiszen azért veszem,hogy használjam.
    Nem megyek a fagyizóba se venni 2 gombóc fagyit csak,mert szeretem és majd jó lesz jövőhónapba!Addigra elolvad és teleszarják a legyek...Sőt lesz frissebb,finomabb fagyi is később!Ami tovább rontja az élvezeti faktort
  • SlickAdam
    <=14 nap es <2 ora kell, hogy legyen
  • arty
    én gyűlölöm az assetto placeholder launcserjét ... (mert ez az! amikor még garázscucc volt, összetolták gyorsban, hogy valami legyen a kocsi-autóválasztónak... aztán ígymaradt :D )

tuti nem lehet visszakérni? látom még 1 órád sincs benne, az nem lehet akadály :)
  • SlickAdam
    en azert megvarom a Corsa release-t es ha tenyleg nem lesz uj menü legalabb opcionalisan, akkor irok nekik egy mail-t es elkuldom öket a k.anyucijukba.

mondom, itt monitor elött görnyedve se tudok elolvasni mindent a menüben. hülyek ezek?

kar, hogy 2014 vegen meg nem lehetett visszaadni a jatekot Steam-en. 20+ eurom ugrott. mondjuk utananezhettem volna elöre, de gondoltam 2014... igenyes jatek... persze :D
  • Kongy
    Most komolyan azon megy a vita, hogy melyik milliomos kerül az új fifa borítójára?? :O Tényleg uborkaszezon van basszus.....