121260

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • yesname #55401
    Amit mondasz létezik itt-ott és? A másik oldalnak ez sem volt sokáig, nem hogy választási lehetőségük. Érdekes módon az nem zavar. Te biza az vagy.
    Utoljára szerkesztette: yesname, 2016.07.23. 08:40:04
  • Totti5
    De ennek a módnak nem ez a lényege. Van egy ember akire kitalálták a szerepet és felépítettek egy körítést. Van egy reklámarcra az egésznek, akivel promózzák. Minden másra ott van a többi mód ahol olyan emberrel szerepel mindenki akivel akar.

Franciába meg sok a színesbőrű, akik ugyan olyan franciák mint akik fehérek, ott születtek már generációk óta. Válogatottba pedig tehetség alapján kerülnek be nem bőrszín alapján.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.07.23. 06:13:15
  • Bandicoot
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nem én arra harapok hogy túltolják a liberalizmust és mindenhonnan az folyik, az EB is ilyen téren vicc kategória volt főként a francia válogatott, ami inkább volt afrikai.....
    Egyébiránt a Fifánál főként az zavar hogy rád erőltetik, holott pont ebben simán lehetne más választás is. Aki ezt nem látja az vak, elég volt csak megnézni az E3 Battlefieldes multis összejövetelét. Az EA iszonyatosan túltolja. Ennyi. Téged lehet nem zavar mást viszont igen, joggal.
    Mondtam ha zavar jelents, nem érdekel, nekem ez a véleményem tartson emiatt bárki rasszistának, aki ezeket nem látja én meg csak lazán sikeresen liberalizált marhának látom.:)
    Manapság divat rasszista jelzőt aggatni mindenkire aki látja mi folyik....

Ennyi befejeztem.

Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.07.22. 22:56:03
  • TDC Geronimo
  • Amiga
    Jobb lenne, ha inkább gondolkoznál kicsit.

Tomb Raider-ben Lara Croft-tal játszunk, holott nő... A nickneved pedig egy kis állatka, amit Drake következetesen rókának nevez. De téged az zavar, hogy a FIFA 17 főszereplője színesbőrű. Teljesen érthető, rasszizmusnak semmi jele.

Komolyan, el kéne gondolkoznod kicsit.

Bocsi, erre a témára harapok, miután vannak színesbőrű barátaim is.
  • Bandicoot
    Nocomment. Jelents ha már ez is "rasszizmus"....
  • Amiga
    Én kedvellek, de ha tovább megy a fekázás, rasszizmusért jelentelek.

Túl kéne lépni ezen, sok játékban színes a főhős, sokban nem. Nem értem, minek kell ezt...
  • Bandicoot
    Csak az egész játékban lett volna bármiféle értelme a döntéseinknek de semmi. Az utolsó 3 percben dől el a játék megnyerése.
    Előtte gyakorlatilag szinte totálisan mindegy mit csinálunk. A kedvencem az volt hogy bementem és ledaráltam az egész rendőrörsöt. Majd kilépve az ajtón egy rendőr vidáman üdvözölt....:)
    Plusz jóformán csak a kis nyilacskák hiányoztak hogy merre lopakodj,annyira egyértelmű volt mindig merre kell menni ha lopakodni akarsz. Tökmellékes hogy emiatt sokszor irreálisan nevetséges helyeken voltak egyes tereptárgyak (székek,konténerek,egyebek).. Gyakorlatilag a lopakodómódot a szádba rágták. Viszont ha meg nem lopakodtál hanem inkább darát választottál előjött a segghülye AI....

Marhára remélem hogy az új részben lesz következménye a döntéseinknek nem csak illúzió,nem az utolsó 3 percben dől el a végkifejlet és nem szájbarágósan kell lopakodni.... Ha ezekben fejlődik jó lesz. Ha ugyanaz marad, majd talán egyszer egy gyors végigrombolás a világa miatt az egészen...
  • Bandicoot
    Nem mintha bármelyik másik játékukban nem tudták volna megoldani hogy a sajátmagad által kreált embert lásd ingame és videókban is....
  • Moby
    Dehogy számított gáznak...összetekert százdollárossal szippantottam fel anno minden bitjét. Az igazi Gibsoni cyberpunk világ pixelbe öntve. Imádom.
  • Kongy
    Adok egy esélyt ennek az új Deus Ex-nek majd, a Human Revolution-t májusban pótoltam, és egészen bejött.. csak az az idejétmúlt grafika ne lett volna. Ez 2011-ben is gáznak számított már szerintem. Bár lehet augusztusban végig WoW Legion-özni fogok, még nem tudom.
  • Totti5
    Story módot egy arcra építik fel, az egy plusz móka. Saját karakteres karrier is lesz, mint volt eleddig is.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.07.22. 20:28:20
  • Bandicoot
    F1 2016 - mehh
    Deus Ex: Mankind Divided - Ha annyira tele lesz baromságokkal és annyira hülyének néznek mint az előző részben akkor mehh
    Assetto Corsa - Megvan jóideje...
    ReCore - Meglátjuk...
    FIFA 17 - "Be a nigga" karrier mód,mert hát ha már évek óta bent van a gameface miért is használjuk,nem még választani se választhatunk kivel azonosuljunk,legyünk nigrók ebben IS...
    Final Fantasy XV - Várom
    Mafia 3 - Nigró Mafia, álá full Driver érzés...Meglátjuk hozza-e az első rész szinvonalát, vagy legalább megközelíti-e avagy még a 2-t is alulmúlja...
    Gears of War 4 - Egy rész elég volt az ütött a többi copypaste dara,de ízlések és pofonok.
    Battlefield 1 - Akarom
    Titanfall 2 - Kíváncsian várós
    Call of Duty: Infinite Warfare - Évi szarrakás..vagyis rókabőr...vagyis csoda!
    Dishonored 2 - Kíváncsian várom
    Watch Dogs 2 - Legyünk ittis fekák, de azért várom
    Dead Rising 4 - Meglássuk
    South Park: The Fractured but Whole - ha olyan mint az előző akkor KELL!
    For Honor - Meglátós
    Halo Wars 2 - Végre
    Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands - Ez tényleg Division beütésű, kösznem...

Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.07.22. 20:19:59
  • darkSectorxxx #55388
    Nincs ezzel baj szerintem, ha megemlítjük néha a konkurenciát (bár az én szememben nem az, csak játék meg játék), a lista vegyes volt.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.07.22. 20:16:38
  • Totti5
    Naja, mondjuk nem is ide tartozik.
  • darkSectorxxx #55386
    "Ha akarsz akkor találsz majd benne sok újdonságot, ha nem akkor forget it."

Jó, akkor ezekszerint nem értetted amit írtam, ásképp meg sdajna nem tudom megfogalmazni. :D
  • Totti5
    Ha akarsz akkor találsz majd benne sok újdonságot, ha nem akkor forget it.

( úszkálás nem valószínű benne, az irányítás pedig nem fog ( nem kell neki ) változni ( UC4ben sem változott ), de nyilván lesznek új animcáiók, ennek meg nem kell kiegyensúlyozottnak lenni és nem kell bele 4 óra mozi, hanem, dinamika, dara, vér, belek )

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.07.22. 19:35:12
  • darkSectorxxx #55384
    Megyek, meghánytatom magam. :D
    Ha jól vettem ki, akkor a demo a RE4 vlidzsben játszódik....

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.07.22. 19:30:16
  • darkSectorxxx #55383
    Őőő
    U4-nél kicsit más, ott maga a kaland a felfedezés azért kárpótol, de egy Gears of War vagy God of War-nál.
    Ott változtattak annyit azért hogy a lövöldözős része A rajongók véleménye alapján csökkent, kiegyensúlyozott lett, a játékmenetben is vannak változások, a gameplay-ben is vannak, pl eleve nitottabb lett, lehet úszni stb.

Most ugyenez egy Gears vagy God-nál azért nem így megy, bármennyire imádom mind2-őt, azért itt a God of War már lépett, és szükség is volt erre.
    De ott azért a gameplay iszonyat monoton egy kalandjátékhoz képest, ezek, a lövöldözés meg püfölésről szóltak 10 órán keresztül....

Nem tudom jobban érzékeltetni mire gondolok, de remélem értitek, az U4 szerintem a 3. rész után annyit javult, változott, egyben újult, ami nem akkora változás mint a God of war-nál, de bőven értékessé tett egy ucsó részt Drake kalandjából.

Ezeket pl az említett másik 2 játéknál csak is gyökeres gameplay változásnál lehet elérni, mert sokkal egyhangúbbak ilyen szempontból.
    Gondolom érted, ami az U4-nél volt kiegészítés, az bőven sok lenne arányosan a másik 2-nél.
    Csak egyelőre Gewars 4-nél nem lesz, csak grafika terén, minden más full ugyan annak tűnik a gameplay-ek alapján.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.07.22. 19:03:24
  • Totti5
    Lesz ebbe minden, a kérdés mennyire áll össze. Drukkolok nekik.
  • Totti5
    "Több ilyen kaptafa Gears-et kérem szépen ne, változzon valami"

Pont annyi fog mint a 4. UC ( vagyis 5. ) esetében. Ha ott király volt a buli, akkor a GeoW is lemegy.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.07.22. 18:48:40
  • darkSectorxxx #55380
    Próbáltam elütni a gyanút. :D Te, nem vagy partner a játékban? :D
  • Harlekin
    Miből gondolod,hogy nincs családi biznic??? Össze-vissza beszélsz!!!

• darkSectorxxx #55378
    Jó csak mondtam, tudom hogy nincs családi biznic. :D

Na akkor a FFXV-öt küld át postán. :)
  • Harlekin
    Munkahelyi protekció az hol rokoni szál???Sőt milyen protekció???

Egyet biztosan nem a FF XV ,ha fizetnének érte se játszanék vele...
    Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.07.22. 18:18:00
  • darkSectorxxx #55376
    A rokoni szál alatt a munkahelyi protekciót érted? :DDDDDDDDDDDD

Tőled azt kérdezném ilyenkor mindig, hogy MIT NEM vennél meg, könnyebb kiigazodni. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.07.22. 18:01:40
  • Harlekin
    Érződik a rokoni szál... :-D

Deus EX - Rena akarja így lesz
    Recore - közös profilon behuzás
    FH3 - azonnal
    Mafia 3 - Rena akarja így lesz
    GeoW4 - Kell
    BF1 - Már megvéve
    Titan F.- Már megvéve
    CoD - egyszer majd jöhet,de csak a 2 másik masszív multis miatti időhiány az ok!(bf1 ,titan)
    WD2 - azonnal
    DR4 - azonnal
    HW2 - Rena akarja így ez is lesz

és még kitudja mibe ugrunk bele!
  • Harlekin
    A kérdés felesleges!!
    Mert jelen állapot szerint NEM játszik és nem is fog!!!
  • darkSectorxxx #55373
    Nekem ezzel ki is fújt, a többivel erőlködhetnék, de örülök ha ezt a 3-at lesz kedvem végigjátszani.
    Gears 4-nél ahogy egyre több gameplay-t nézek, érzem hogy oksi, láttuk ezt a generációt, többet ne! Ne! Több ilyen kaptafa Gears-et kérem szépen ne, változzon valami.
    Én a Gears-nél azt érzem lassan mint a TR esetében régebben, ez az irányítás, ez a lomha irányitás, és mozgás, animációkból már elég, kinőttem, elég volt.
    Erre szokták mondani, hogy ez is hozza a minőséget, most ~9/10 lesz elvileg, de a legközelebbi ugyanilyen max ~7/10.

Mint ahogy mondjuk a GoW esetében, az Ascension után már pont ideje volt a váltásnak, mert szép volt, jó volt, de többet ne. :D

ReCore
    Final Fantasy XV
    Gears of War 4
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.07.22. 17:47:01
  • TDC Geronimo
    Szerintem várjál vele. Kis csapat, ki tudja milyen lesz és az árazása se megfelelő.
  • orichalcos
    Épp kérdezni akartam, hogy csak nekem tűnt-e fel a Destiny style menü. :D Amúgy valszeg ebből day-1 lesz, eléggé bejön.
  • TDC Geronimo
    Amúgy ebben a játékban kb mindent máshonnan nyúltak. Állítólag a random generált engine is lenyúlás, az UI tiszta destiny :D
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.07.22. 16:33:23
  • TDC Geronimo
    5 euroért majd jöhet
  • orichalcos
  • Kandurex
    3 cím ami vállalható :)
  • SlickAdam
    igaz ez meg nem tul sok off, de ilyen aprosagokat megbeszelendö atmehetünk par komment erejeig az elhagyott harcmezöre (leald).
  • Moby
    Legit oldalról előrendelhető 40 euró alatt mindkettő. Isthereanydealen csak ellenőrzött oldalak szerepelnek
  • SlickAdam
    friss cimkent vagy rendesen steam-en dehogy.... vagy offisöl learazasok, vagy cigany oldalak.
    uj batman-t vmi 12-13 ojroert huztam legutobb tudjukkiektöl.
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.07.22. 15:59:01
  • Moby
    Nem én hoztam, én csak főztem belőle :)
  • TDC Geronimo
    Én geowból megnéztem ezt az új kampány videót, de nekem ennyi elég is volt ahhoz, hogy skippeljem.