PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darkSectorxxx
Az is, játékot még mindig nem tud csinálni. 😄
De ha egy cseppet a hóba akár belelőni is lehetne annyira hó lenne, akkor az nagyon hó lenne. 😄

Kibaszott hószimulátor. 😄
Ilyen hófúvás meg csillogás meglábnyomot hójátékban még nem láttam.

Egyszerűen hóriási! 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.10.12. 23:29:44

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

TDC Geronimo
Pedig úgy hallottam fakezű a DICE... <#banplz>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

darkSectorxxx
Saját.....

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

TDC Geronimo
Ez a dogfightos mód

Kongy
A légicsata brutáljó.. 100% Star Wars feeling, bár az irányítást szokni kell, de nem bonyolították túl hála az égnek.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

TDC Geronimo
Most jöttek ki az infók a maradék játékmódokról is. Supremacy, walking assault tetszik a legjobban, de a fighter squadron is jól hangzik főleg, hogy egyre jobban megtetszett a légicsata is

Harlekin
<#eljen>
Kongy
Hát gyerekek, végleg elvette az eszemet a Battlefront 😄 Az előbb olyan durva capture the pod-ot nyomtunk (nem tudom még mindig mi a játékmód neve XD), hogy az eszméletlen 😄 Röpködtek a killek, az orbital strike-ok, nagyon adta. Akciódús, starwarsos, villámgyors.... Akármennyire is próbáltam utálni, sajnos day 1 vétel lesz, nincs mese.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

darkSectorxxx
Írjunk peticiót a single miatt. 😄

Tikal
lol, ez meg mi a bánat?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

TDC Geronimo
Firewatch. Nem kell single! :y

Majd jövőre visceraltól jön a single

arty
imádom, ahogy kinéz. milyen játék ez?

battlefront: MIÉRT NINCS SZINGLE?!?!?!??!!??!?!??!! 😞((((((((((((((

Forza.

darkSectorxxx
<#vigyor3>

darkSectorxxx
3 cod 1 áráért? 😊
Jó de ez gyalog vagy rohanva? 😄

darkSectorxxx
Várom nagyon.

TDC Geronimo
Miért van az, hogy a zombi mód jobban néz ki, mint a normális játék? 😄

ha ennyi, megveszem. becsszo! 😄

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

TDC Geronimo
"COD Black Ops III story is 14-15 hrs long"

lál hiszem ha látom

Kongy
Én nem vettem észre semmi ilyesmi anomáliát.

Kis önpromó, itt egy Drake's Fortune kommentált gameplay-em. 😄 Nem mertem végigjátszást csinálni, annyira nem ismerem a játékot, inkább majd a 2-3-ból 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

TDC Geronimo
downsample 5000 bekapcsolva

Season pass bejelentve, meglepő. BF premiumhoz hasonló, 4 DLC pack, 2 hetes early access

TDC Geronimo
Február 9

darkSectorxxx
Hát mondasz valamit, érdekes, főleg irányváltáskor, ezt hangsúlyoztam , persze mérget nem vettem volna rá hogy régen más volt csak most furcsa, de ne aggódj én a demohoz képest nem találtam furának az irányítást, inkább 1 furcsa gebasz van ami felkúrt.

Az a O <> X gombok, eljönni a fedezékből X, odahúzódni O....namármost így egyszerűen hangzik, de akciók alatt, pláne nagyon szűk helyeken, mintha egy ostoba faszkalap lennék megy összevissza a karakter. Sokszor ezért haltam meg.

Hát közvetíteném shared-be ha tudnám ....hogy előtte kicsit másba is próbálj bele, de nekem nem engedi.

A lényeg az hogy egyeltalán nem gáz az irányítás, most vagy a demo volt furcsa vagy egész egyszerűen ilyen volt régen is és elszoktunk....nekem annyira gondjaim nem voltak.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.10.12. 18:24:53

TDC Geronimo
UC collectionnél olyan az irányítás a 2be, mint a demoba volt? Ma is toltam és nekem valami nem oké. Nem ilyenre emlékeztem én PS3on. Mintha lebegne kari meg fura az egész.

Totti5
Zsákold, annak is jó lesz a vége 😊) funny.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.10.12. 18:14:39

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

darkSectorxxx
"Ezerrel pörög a Star Wars Battlefront bétája, és miután a fejlesztők is látták, hogy ez nagyon bejön a játékosoknak, kitolták egy kicsit a tesztelést.
Nem meglepő módon a fél szerkesztőség is rá van függve a Star Wars Battlefront bétájára, így a pécsi PlayIT-en is többen csak üveges szemekkel meredtek bele a tömegbe, miközben fejben már a Tatuin homokján próbáltak meg leszámolni a lázadókkal.

A DICE-nál jó fejek akartak lenni, ezért úgy döntöttek, kapunk még egy napot a játékra. Valószínűleg nem kevés játékos puffogtatja a blastereket egész nap, ha néhány extra szervert is csatasorba kellett állítani, úgyhogy kíváncsian várjuk, hány embert sikerül meggyőzni arról, hogy egy hónap múlva a kasszáknál is sorba álljon.
A hivatalos blogbejegyzés szerint az extra napra azért van lehetőség, hogy kiszűrjenek pár extrém esetet. Ebből adódóan előfordulhatnak váratlan dolgok, mint például, hogy valakinek egyszer csak elszáll a kapcsolat, vagy egyszerűen kirúgják egy szerverről. A Star Wars Battlefront béta így október 13 (kedd) estig tart."

Hajrá.

darkSectorxxx
Na hazaértem, utánalesek ennek mifán terem...mobiltelóról még sg is botrányosan fosul megy.
Azért kérdezgettem.

hogy fasza puzzle jatek.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

darkSectorxxx
Tulajdonképpen mit lehet erről tudni?

Talos Principle-t veszi valaki? holnap jön, ha nem tevedek. en erösen gondolkodok rajta.

jo lenne tudni hogy fut.

akkor majd kuldok egy sms-t Triss-nek, hogy vege.😄

Nem tudok róla hogy Triss rossz lett volna.
Az első részben (ahol Geraltnak még totál emlékezetkiesése volt) egyébként már lehetett felé terelni a románc vonalat (vagy Shani felé), a második részben a fő románc vonalat már Triss adta, tulajdonképpen "bele is szerethettünk" vagy csak meg lehetett hupákolni. Mindemellett már Yennefer keresése is bekerült a sztoriba. Eredetileg Geralt igaz szerelme Yennefer, de a 3-ban ezen változtathatunk.
Csak egyszerre mindkettőt NE hülyítsd.... 😉
Utoljára szerkesztette: R0GUE, 2015.10.12. 16:17:19

SOHA TÖBBÉ ANDROID!

szorri. bar nem kotelezö.😊

Kongy
Nekem is pont az tetszik a Battlefront-ban, hogy nem kell kikockulnod, hogy lépegetővel arassál / légicsapást zúdíts az ellenfélre, elég csak felvenned a pályán, nem mint egy CoD-ban pl, hogy killstreakeket fel kell oldani, meg pénzért megvenni... lol 😄
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.10.12. 15:00:36

Tikal
Amúgy nem tudom miért szitokszó a casual, faszom akar már minden nap 20 órát a gép előtt kockulni, hogy fejlődjön egy ilyen játékban 😄 miért nem jó az ha olyan a játék, hogy hazaérsz melóból és 1-2 órát Hoth-on tolod a birodalmiak ellen anélkül hogy vért izzadnál? 😊 Nekem ez a játék pont azért tetszik mint a DriveClub, nem kell hozzá autobuzinak lennem, hogy jó legyek benne, nem kell bütykölni, tuningolni meg a többi hókuszpókusz, ha valakinek mégis ez hiányzik annak ott a PC, Asetto Corsa stb. Nekem egyelőre bejön így a játék, van egy két dolog ami nem tetszik, de ezek javíthatóak.. és hát Star Wars, mi kell még? 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

n000rbi
>a szöke varazsloneni is megvolt, akit utana le kellett vagnom.

szpojlerbammeg <#ejnye1>

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

TDC Geronimo
<#schmoll2>

hadde mostmar nincs baj a fejevel, nem? megis szerelmekent emlekszik mindkettöre.
mindegy, bezsakolom mindet. az a szöke varazsloneni is megvolt, akit utana le kellett vagnom.😊

#39184 <#nezze>

TDC Geronimo
casual szemét egy játék ez a battlefront, de minél többet tolom annál jobban tetszik <#idiota>

darkSectorxxx
Köszike. 😄

Verd ki kétszer, aztán majd leszoksz róla. 😊

Az igazság az, hogy csak azért volt régen Geralt csaja, mert emlékezetkiesése volt, s elfelejtette Jennefert. Szóval igazán sosem ő volt a szerelme, hanem Jen.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Witcher 3 kerdes:

ez a vörös démon, a Triss... ö tenyleg gonosz volt regen, vagy miert irjak ugy karakter leirasban? ill. milyen volt a kapcsolata regen Geralt-al? mert en racuppantam (megint).
es van ennek egyaltalan jelentösege? mert Yennefer-re is ra kene.😄
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.10.12. 13:41:52

Moby: gratula a gyermekhez!!! hogy hivjak? 😊

-----------------------

Dark: börzdéjt heppitet! 😊

darkSectorxxx
Köszönöm mindenkinek 😊

TDC Geronimo
bszn dark!

n000rbi
Boldogat Dark! <#pias>

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Tatyla
Ez sajnos tényleg így van, ha mindenki tudná hogy kell haladni a védekezéssel semmi gond nem lenne

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Harlekin
Pontosan,simán hozható a lázadó oldal ha olyanok vannak ott akik értik is mit kell csinálni.És már most borítékolható,hogy a sok fakezű siránkozó miatt borítják ezt a taktikai részt...És mind a 2 oldal 1 rush játék lesz.Tegnap 2 meccsen is a második ponton térdelt mind a 2 lépegető.Simán hozható a meccs értelmes játékkal.És ez benne a szép birodalmi oldal rush ott menni kell nincs mese.Lázadóként meg védeni mint az állat,de amikor a banda fele még az előző elbukott pontnál szarakodik úgy nem lehet nyerni...
darkSectorxxx
Jut eszembe mielőtt elalszol a legutolsó képen nézd meg az U2 sziklákat, hamár BF meg sziklák. 😄DDDD

+

darkSectorxxx
Jó értelek, megoldható, de most kisegérből akarok nagyítóval elefántost csinálni...persze van megoldás, de akkor is hiányoznak az épületek. 😊