121519

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • TDC Geronimo
    Azok az új fegyver skinek...

• n000rbi
    Jaja, így szokott lenni. Az viszont elég húzós érte.
  • arty
    boxon 3990, steamen 5990. szerintem péesen az utóbbi ár lesz...
  • igorovich664
    Én még a Resident Evil 7-et várom nagyon, VR-al annyira király lesz. Itt 1 csaj nyomja VR-ban és - leszámítva milyen idióta a nő - nagyon jónak tűnik a játék. De hát mindenki játszhatja a DEMO-ját PS4-en, de VR-ban lesz az igazi. ITT A VIDEO
  • igorovich664
    Végre! Kíváncsi vagyok az Inside árára, de mindenképp MustHave!
  • ppista
    Ja, ez? De hát ezt már kb. százszor oda meg vissza ki lett beszélve a "Mindegyik komprumisszummal jár, csak te döntöd el mi az ami kevésbé zavar" címszó alatt.
  • Moby
    Ezt senki nem tudja megmondani, esetleg az, aki vett már pont ilyet.

pontos speci nélkül senki nem tudja adott adapterről, hogy melyik szabványnak felel meg.

/a DS4 ha jól tudom OMTP standard, de erre nem esküszöm meg.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.08.03. 15:56:47
  • blackfire001
    Ez is jó lenne?
    LINK
    (250 km-rel közelebb van. :D )
  • TDC Geronimo
  • arty
    :DDD

képzeljük el, ahogy anyuka 2017 karácsonyán elmegy konzolt venni a kölkének :D
    Utoljára szerkesztette: arty, 2016.08.03. 14:58:20
  • Moby
    Küldtem privit másfajta megoldásra.
  • arty
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    960->980: crysis3 40->67fps (guru3d teszt)-> +67% gyorsulás
    1060->1080: wicser3 60->102fps (df video, beletekertem)-> +70% gyorsulás

ha ezekután se látod be, hogy a középkategória a csúcshoz képest PONT ugyan annyit ad most is, mint eddig, ám az árak mégis minden kategóriában fentebb kúsztak, akkor tényleg hagyd a 'csába és örülj neki, h az idei középkategória a 6 évvel ezelőtti kártyák 3079%-át hozza, TEHÁÁÁÁÁT megéri :D

• Moby
    Használhatod. Nem jó hozzá feltétlenül bármilyen, mert a 4 pólusú jackből többféle bekötés szabványosított, és sajnos használatban is vannak.
  • blackfire001
    Nem akarok közbeszólni, de tudnátok segíteni? Tönkrement a géphez kapott headsetem mikrofonja, egy olcsó, könnyed megoldást keresek a pótlására.

Mit javasoltok?

Van egy headsetem (hang, illetve mikrofon jackkel), ehhez használhatnám ezt a kieget:
    LINK,
    vagy vegyek inkább egy másik headsetet? Milyet, bármelyik jó?
  • Moby
    Kimutatni valamiről, hogy szar, amit nem ismersz. Mindkét(három-négy) tábor totál fals érvek mentén próbál csoportosulni. Ami a pécégémingben, a pécés hardverben rohadt jó, az pont a választás lehetősége. A személyreszabhatóság. A pénztárcához, igényekhez igazíthatóság. Azt ki lehet mutatni, azon lehet lamentálni, hogy ennek a járulékai hogyan alakulnak, csak ahhoz is benne köll lenni, különben ilyen 15 éves tapasztalatokon alapuló lesz a végeredmény, ami egy korszakról fest képest, amikor még tényleg gáz volt a a pécégéming, de ami ettől is fontosabb: amikor még tényleg szakadéknyi különbség tátongott a konzolozás, meg a még éppen a placentában vergődő pécégéming között volt. Nem mellesleg érdemes a két dolgot külön kezelni. Van ennek olyan aspektusa, ami a játékokról szól. Abban annyira az átjárás, hogy még akkor is tudunk beszélgetni, hogy adott pillanatban épp egész más előtt ülünk vagy ülök. Meg van olyan, ami kicsit a hardverekről, hardverbuzulásról, tévékről, kontrollerekről, setupról, szól. Na az már szabadon választott szer, és csak nagyon vékony szál köti a játékokhoz. Pont annyi, amennyit profitálnak belőle, ami változó, és nem is mindig ez az egyértelmű cél.
  • ppista
    Nem értem mit írsz, komolyan. Erölködés? Egészen pontosan mire gondolsz Moby? Tényleg érdekel.
  • Moby
    Ennek a megítéléséhez jól láthatóan semmiféle kézzelfogható információval rendelkezel, pusztán egy meghozott, de rád nem kényszerített döntésed racionalizálod. Ha te meglátod benne, akkor jól döntöttél. Én csak az erőlködést látom benne.
  • Moby
    Én mint individuum csak egyesben tudom nyomni, ilyenmódon mindenki ki lesz rekesztve, de amúgy minden hasonló posztom pont arról szól, hogy be kell látni: a videójóték piac olyan homogén massza lett (nem csak hardveresen), ahol vannak ugyan sávok, vannak célterületek, de nincsenek már szeparálható folyamatok. Nincs is már értelme ilyenekről beszélni. Ugyanazt, ugyanúgy csinálják, és a kínálat is kilencven sokszázalékban ugyanaz. Az előnyöket igyekszenek egymástól bevonni, a különbözőségekből fakadó hátrányokat elhagyni. A sok bukdácsolás hatására az derült ki, hogy nincs 5-6 féle járható út. Valahol ennek vált áldozatává a nintendo. 1 van. Azt tolja mindenki. Közben próbálja közben mindenki megtartani az arcát, de ezeknek már inkább csak ideológiai meg érzelmi hatásai vannak.
  • ppista
    Nálam a Diablo 2.-nél jött el a megvilágosodás. :)
  • ppista
    Ez egy rettenetesen szép körmondat volt. Gratula érte!
    Persze vajmi kevés köze van ahhoz amit írtam, de legalább ki lehet hozni belőle, hogy a konzol az lényegében ugyanaz mint a pécé. Messze nem. Annyiban talán, hogy mind a kettőben van bizonyos fokú szoftver és hardver komprumisszum, bár számítógépen jóval (fényévekkel) frusztrálóbb.
  • n000rbi
    Annak azért örülök, hogy most nem többes szám második személyben beszélsz a topikban, így nem érzem annyira kirekesztve magam

(mondjuk ezt leginkább akkor teszed, ha épp nincs ps4-ed :) )
  • SlickAdam
    ez igy egyben leirva eleg jol hangzik :D
  • SlickAdam
    pedig nincs fetisizmus (en lennek az utolso pc tulaj a földön, aki "maszterrész" es egyeb idiota kifejezesekkel jönne) .rohadt erös hardverek vannak, amiket lego mod könnyüszerrel össze lehet pattintani. aztan minimalis gany. dragabb? persze. de konzol * X arert kapsz konzol * X performanszot. es ezen a Neo se fog valtoztatni.

lesz meg nekem is PS4, ha mas nem, "kölcsön" egy Last Guardian / Nier vegigvitelig, de mar nincs annyi exklu, hogy tartosan itt figyeljen. raadasul PC-re ugy tunik atmegy az "összes" Xbox cim is.

bar mit is beszelek? bejelentettem elöre, hogy vege a HC jateknak Uncharted 4 utan. haha. mint az idöjaras, olyan az adi. de inkabb arrol lehet szo, hogy van egy erös szamitogep, ahol technobuzulhatok, es lesz az NX, amit majd rateszek a tetejere es minden reggel meg fogom simogatni. tan meg puszit is adok neki.:)

Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.08.03. 13:46:23
  • Moby
    Egyébként igen. A konzol pont ebben segít sokat. Mert ott ugye van egy ps4, ami kicsit gyorsabb mint az xbox one, amitől kicsit gyorsabb a one S, ami kicsit drágább is, ami viszont még mindig xbox one, de attól egy kicsit gyorsabb lesz a ps4 neo, ami drágább is lesz picit, bár nem tudjuk hogyan alakul a kompatibilitás, és attól egy picit drágábban állítólag lesz scorpio, ami viszont nem tudjuk hogyan alakuk a ps4 neoval szemben, illetve kompatibilitásban, de mindegy is, hiszen minden jön közben pécére is.
    A lényeg annyi, hogy az ember megveszi a konzol és játszik. Hiszen csak a játékélmény számit. Meg néha a frém, ha épp 60. Ez egy egészen más világ.

Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.08.03. 13:46:44
  • SlickAdam
    meg se probalom ertelmezni ezt a sületlenseget.
    a lenyeg: a jelenlegi "60"-as keszülek aranyaiban joval bikabb, mint az elözö volt. picit dragabban. kesz. vegyé 480-ast, az occso (nem), vagy varj 1050-esre.
    VAGY!!!
    szard le az egesz temat
  • n000rbi
    Valahogy én is így vagyok ezzel. Talán még az évek száma is stimmel :) Emlékszem egyik barátomnál az MGS3 és SotC húzott be menthetetlenül a konzolozásba (pedig egy akkoriban jónak számító radeon 9600xt dohogott a szénné tucsingolt barton mellett :D)
  • ppista
    Nem győzök hálálkodni a Teremtőhöz, hogy ebből a pécés hardver fetisizmusból kigyógyultam már vagy 15 éve. A konzol kicsit sárga, kicsit savanyú, de a miénk. :)
  • arty
    tehát akkor a generációk nem gyorsulhatnak, az lenne a helyes, ha a 1060 960 sebességet tudna és a mostani 1060at kellene 1080nak hivni, a 1080at pedig 1120nak? esetleg a 1060 csak 970 sebességet tudhatna? vagy azt se? mi a pontos határ, amennyit gyorsulhat, hogy az adott számozást megkaphassa?

az, hogy egy kártyát x60-x70-x80-nak neveznek, az az egymáshoz képesti sebességét jelenti, az előző generációhoz az x viszonyít, azt találta ki rá a vidia (is) ;)

Utoljára szerkesztette: arty, 2016.08.03. 13:14:53
  • Kongy
    De hogyha hozza, akkor miért középkategóriába került? Gyengébb teljesítménnyel, olcsóbban ki lehetne adni egy 1050-et, ami azért valamivel jobb a 960-nál,de kb az a szint
  • SlickAdam
    es hozta a 960 a 780-as szintet...?
  • arty
    a 960 anno 199$-n nyitott, a 1060 eleve 249$-os ajánlott áron rajtolt - de valójában a newegg legolcsóbbja is 279$ ...tökéletesen lényegtelen, hogy mit tud egy 2-4-10 évvel korábbi csucs vgahoz képest, az ár emelkedett (és nem csak magyarországon/európában, de persze itt méginkább érezhető a drágulás az erősödött dolcsihoz képest - duplán szívunk)

Utoljára szerkesztette: arty, 2016.08.03. 12:05:13
  • SlickAdam
    most komolyan. mennyi kellene kerülnie egy 1060-asnak szerinted? gtx 980 szint es 85-100e-ert lehet mar kapni jo modelleket. ASUS meg MSI-k kerülnek 6-10-el többe a hype miatt.
  • arty
    a 1060 kapható :)) és nem csucsteknó* és mégis elmebeteg az ára...

*persze új, de na... ez elvben ugye középkategória és az korábban nem került többe egy konzolnál :/ az i5 régen is aranyáron ment, pontosabban amióta az intel megteheti, hogy korlátozza a tuningot, de emiatt mostmár az alaplapokat is szegmentálják és ott is horror lett az ár :(
  • n000rbi
    Pont az, hogy kb. semmihez nincs jogod :D
  • Totti5
    Jaja, nyomtam egy kövér lefelét és accept, majd ha szar lesz nekem verem az asztalt és a Sonyt h köcsögök és jogaim vannak :)

Mi volt benne?
  • n000rbi
    Kösz, tegnap bele is futottam. Érdekes olvasmány egyébként, ajánlom mindenkinek.
  • blackfire001
    Használ valaki ilyet?
    http://www.konzolokszervize.hu/playstation4/speedlink-trax-headset-adapter-ps4-sl-4500

Nekem csak a mikrofonhoz kellene, mert amit kaptam hozzá headsetet az lényegében tönkre ment és nem igazán tudom olcsóbban pótolni mint hogy ha egy agyon használt gyenge (de jó mikrofonú) headsetem mikrofonját használnám party chathez és streamhez.

Működik a dolog?
  • Totti5
    ez is egy csoda, de a legigényesekk akvárium úszás szimulátor amit ember alkotott. Minden apró részlet ki van dolgozva, minden élőlény él. Tengeri csillagok mozognak a fenéken, rák kibújik, de amint odaúsztam behúzódott. Ragadozó halak csipegetnek a kisebb halakból és a fenékről is. Nagyobb testűeket meglehet lovagolni, gondoltam akkor búsztolva dobunk egy pörgőset a rájával a szabad ég alatt. LEHETETT. Csodás utazás, az első két helyszínen 45 percet elvoltam, megnéztem mindent, aktiváltam mindent, kipróbáltam mindent.

• Harlekin
    Nem állandóan de óhatatlanul is ha már egy vizuális élményről beszélünk,mert ugye 1 videó játék 95% ban a vizualitásról szól így a képernyő közepén elhelyezett karakternek pontosan ugyan annyit látod a seggét mint a fejét ha tetszik ha nem!
  • Harlekin
    ME vel nem játszottam így se ezt se azt nem szedtem fel....
    Én szimplán elmondtam miért nő karaktert választok és ahogy látszik nagyon sokan ugyan így választanak karaktert!!!