121260

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Kandurex
    Így e! A beste ilyet vár!

E!
  • n000rbi
    Feltételezem, hogy Kandur AAA szingli játékokat vár. Ha az általam említetten kívül van még ilyesmi, akkor annak csak örülünk.
  • Totti5
    Több SW játék készül.
  • Kandurex
    El tudnék képzelni ezen az egy szál címen kívül többet is...:) ..de hát erre nincs igény.
  • n000rbi
    Dehogynem jön, a Visceral-féle, csak még érik pár évig :)
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2016.07.25. 13:27:18
  • Kandurex
    Nekem SW cím kéne, de az nem gyün.... Vagy, ha jön az csodálatos online...bahhh
  • Amiga
    Nekem nem kell évente 200 játék. Nekem elég évente:
    - 2-3 sandbox (vagy olyan jellegű), amibe 100+ órát beletehetek.
    - 1 FROM játék
    - 1 pörgős kompetitív lövölde, ami mindig talál játékost
    - 2-3 lineáris játék 5-10-15 óra játékidővel és lehetőleg legalább egyszeri újrajátszással
    - 1 új verekedős játék
    - 2-3 exkluzív
    - 2-3 remaster TLoU és Heavy Rain szinten
    - 1 új autós
    - 2-3 epic multiplatform.
    (de nem esem pánikba akkor sem, ha nem jön minden kategóriába valami jó)

Idén ez eddig így nézett ki:

- Witcher 3 az utolsó DLC-vel és Division
    - DaS3
    - Overwatch
    - UC4, Unravel
    - Layers of Fear, Firewatch,
    - SFV
    - Senran Kagura: Estival Versus, Onechanbara Z2 Chaos
    - UC Trilogy

És ki tudja, mi mindent felejtettem most éppen ki...

F1 2016, XCOM2, Fahrenheit, King of Fighters XIV meg most jön augusztus-szeptemberben, új Tomb Raider októberben.

Ezeknek a többsége mind nagyon jó játék volt (vagy lesz), és már így is rengeteg pénzt és időt el**** velük. Nem igazán értem a sírást. Sok exkluzív, meg egyéb jó játék meg most érik.

Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.07.25. 13:24:26
  • arty
    de mar akkor is ennyire "finnyas" voltal vajon?

fps, otoka, mas akciojatek nem csuszott be konnyebben? no offense, csak erdeklodok. az biztos, h a szazoras jrpgk jelentoswn visszaszoruktaj, igy sok jatekidod szabadulhatott fel.... a jrpg rajongokat absz. nem irigylem :(
  • ppista
    Nem hiszem hogy a mennyiség egyenes arányban áll a minőséggel. Természetesen egy minden stílus kedvelőnek a mai felhozatal bőven több, mint kielégítő. Sőt. Irigylem is érte, bár én sajnos ezzel semmivel sem vagyok előrébb.
  • Ulthane
    Maradjunk annyiban, hogy ennek a 90%-a alapból ratyadék használhatatlan szar, 8-bites játék kb. Ízléstől függetlenól szerintem se a PS4-re, se boxra nem jött ki 10--nél több kiváló játék. S ez a szomorú.
  • Harlekin
    Nem ezek CSAK a megjelenések!!!Nézz utána!
    pl
    Mutass ebbe visszakomp játékot!!!
    Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.07.25. 12:30:41
  • Ulthane
    Meg a visszafele kompatibiliseket is szedd le, ez kb. 230 játék.
  • Harlekin
    "van elég játék annak, akinek nincs extrém igényszintje és többféle stílusba is szívesen beleharap..."

Na nem hagyott nyugodni a dolog és utána néztem.3 helyen néztem listát dátumra szűrve! Wiki,TA,és Market!Mindenhol hasonló eredmény született!!

Az az xbox 360 ra 2005 nov 15 től- 2008 aug 1 ig 295 játék jelent meg!!!!
    XBOX 1 re 2013 november 19 től -2016 aug 1 ig 606!!!! Ezen nincs mit csűrni csavarni,hogy nincs játék...Aki mégis ezt mondja az szimplán finnyás!!
    Ugyan annyi idő alatt 2x annyi játék jött!!!És ha leszedjük belőle az újra kiadásokat akkor is bőségesen több új jött!
  • Harlekin
    Pedig én is mennyit mondtam neked anno,hogy baszott jó és nem véletlenül raktam bele 114 órát...
    A multi része a hab a tortán!Az megkoronázza a single élményt az egyediségével!!!
  • Amiga
    Annyit nekem is megérne egy teljes felújítás.
    Nem is kell, hogy a BioWare csinálja, adják ki a Bluepoint-nak, mint az Uncharted Trilogy-t, az bőven elég lesz...
  • Ulthane
    Pedig nagyon komoly összeget fizetnék érte, egy remastered trilogy GOTY-ért, az összes DLC-vel. 50k-t kifizetnék boldogan!
  • Ulthane
    Akkor egész biztosan valami vírust nyeltél be..

A Watch Dogs szerintem bődületesen rossz játék. :(
  • Moby
    Minden héten eldöntöm, hogy a héten nem veszek játékot. NEM VESZEK. NEM!
    Nem megy :( És mindeközben mivel játszom épp? A tizennyóc éves watchdogs-al. És milyen jó játék ez, pedig mennyit szidtam pár óra alapján, tejóég...Lassan vége, pedig kurvajól szórakozom. Felkerült a második rész is a wishlistre simán.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.07.25. 09:34:12
  • arty
    viszont abban a pillanatban, hogy az ember nekiül, kétségbe is esik, mennyire TÚL SOK a játék :D (szvsz éppen elég, soha egy pillanatig nem érzékeltem, hogy ülök valamelyik gép előtt és nincs mit indítani...)

helyette van a folyamatos frusztráció, hogy mit tegyek félre a másik cím kedvéért ... és ezen a remazterek NAGYON nem segítettek :D
  • arty
    gondolj arra, hogy régen 4-5x ennyit NEM TUDTÁL végigjátszani :D

van elég játék annak, akinek nincs extrém igényszintje és többféle stílusba is szívesen beleharap... innentől mindegy, hogy mennyi van, amire meg nem jut ideje.
  • arty
    összességében live-n sokminden olcsóbb, mint psn-en (és nem csak az MS cuccok, de egy pCars GOTY is jelentősen olcsóbban nyitott az ms-nél)

valahogy jobban megértette a kiadókkal az ms, hogy ez itt kérem KELETEURÓPA, itt nincs 20k egy címre.
    jobban, de nem tökéletesen, hiszen sok cím megy 20 ezerért boxon is... :(
  • arty
    a steames/origines/uplayes 60 eurós árakat szorozd már fel - mennyi is az? ;)
    azért nem az MS a hibás, hogy nem lehet "okosba" venni a cuccaikat (most épp)... reménykedj, hogy kipukkad az egész ms-store lufi és hamvába hal, mint a gfwl és steamre kerül "minden". két évet kéne kibírni a juzereknek és az ms feladná - ha vásárolsz (akár olcsóbban is!), azzal legitimálod/legitimálnád azt a f*st... rövidtávon tök jó, ócsón lenne kvantumbréd, de hosszutávon az ms store megvetné a lábát - jó az neked? ;)

szal köszönd meg, h 20k ott "minden" :P
  • Amiga
    Nekem még megvan a PS3-asom, azon nem túl rég újrakezdtem. Tényleg varázslatos ez a sorozat. Bezzeg ebből nincs remastered...
  • n000rbi
    Igazán jöhetne már a 2,3 is BC-ben.
  • Ulthane
    Annyit én is találtam.

Tegnap elkezdtem ismét Mass Effect 1-et a nagy visszafele kompatibilitásban! S milyen jó döntés volt! Nincs még egy ilyen triógia, na! S talán soha nem is lesz!
  • ppista
    Mondjuk ez rám tökéletesen igaz. Persze én nagyon szivesen játszanék, ha lenne olyan ami érdekelne. Tavasszal volt S&S, Ratchet, Uncsi 4., izzot is a PS4. Azóta semmi. A SO5.-öt gyorsan eladtam, annyira gagyi volt. Ha minden igaz, összel jönnek azért a fasza japcsi anyagok, addig hibernálom a gépet.
    PS2-n ilyen nem nagyon volt, mivel a kedvenc müfajaim (H&S, jrpg, platform) ömlöttek hetente.
  • darkSectorxxx #55495
    Hát nem mondanám sírásnak, csak megemlítettem hogy alig van pár játékom, és a stílust majdnem kimeríti ebben a generációban. Ennyi.
    Meg most kevesebb olyan cím van aminek, adjuramisten azonnal nekiugranék és nem mondanám azt hogy, na majd ráér ez akkor ha majd 75% off-ban lesz, mert annyira mindegy, egyszer végigviszem azt ennyi.
    Régen meg nem így volt.

De nem sírok mondom, spórolnak nekem ezzel. Csak kíváncsi leszek a következő generációra milyen mértékben romlik majd tovább, ami persze az online játék imádóknak javulás lesz
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.07.24. 19:56:38
  • Moby
    Akkor minek sírsz, hogy kevés a játék/régenjobbvót? A lista amit rádolvastam, megkarcolva is ezer óra. Kit érdekel, hogy darabra mi mennyi?
  • darkSectorxxx #55493
    Jaj elnézést hogy elfolalt vagyok és nem játszom minden szabadidőmben.
  • darkSectorxxx #55492
    Bocs igazad van, még 2 hónap...:)
  • Totti5
    Persze 3 év alatt, amikor még nincs is 3 év a generáció.

Te openwolrdöt írtál TP nézetben. Én is. Saints Raw 4 és még pár biztos kimaradt. Kétlem hogy ezekből 3szor több lett volna 2005-2008 között.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.07.24. 19:40:44
  • Moby
    Mindig azok sírnak, hogy nincs játék, akik nem játszanak szinte semmivel. MINDIG.
    MIN.
    DIG.
    Mindig.
    Ez egy axióma.
  • Moby
    >Régen mi volt?Szerintem kb 4x-5x ennyi volt.

Tehát kár, hogy nincs több, mert akkor mégtöbb állhatna a fiókodon játszatlanul. Világos.

Vajon eljön az a pillanat, amikor rádöbbensz végre mekkora agyalágyult baromságot írsz?
  • darkSectorxxx #55488
    Na most felsoroltál kb 10-et, mondjuk van még 10 kb ami nincs ezek közt és ennek akár a többzöröse jelent meg régen és több részben.
    Nem mondanám, ha nem tudnám a játékokat cím szerint.
    Ez mennyi idő alatt is jelent meg?
    3 év alatt?
    Mert ha kicsit lenne kevesebb akkor oké, nem tűnne fel, de így fejszámolással szerintem darabszámban a fele sincs meg.

Igaz hogy az online része burjánzik cserébe.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.07.24. 19:33:06
  • Totti5
    Shadow of Mordor?

Assassin's Creed Syndicate
    Mad Max
    The Division
    Just Cause 3
    Batman: Arkham Knight
    Watch Dogs
    Sunset Overdrive
    Witcher 3: The Wild Hunt
    Dragon Age Inquisition

• darkSectorxxx #55486
    Nem reprezentatív, persze, nem erre alapozom (csak én a legtöbbet azért próbálom begyűjteni), de amúgy is ha megnézed ebben a stílusban mennyivel több játék volt régen, persze ez igaz a PS2-PS3 korszaknál is.
    És ez szerintem még rosszabb lesz.

Most ami kicsit is érdekel ilyen AAA mászkálós játék az megvan, talán még a MGS amit olcsón el tudnék képzelni.
    És nem nagyon jut eszembe más, még a store-t lapozgatva sem nagyon látok.
    Mondjuk régebbről még a Shadow of Mordod ilyen stílus. De azzal pécén tudtam játszani.

Régen mi volt?
    Szerintem kb 4x-5x ennyi volt. Persze néhány dolog miatt érthető hogy nem készül zsákszámra folytatás, de azért elég kemény a visszaesés.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.07.24. 19:09:20
  • Totti5
    A neked tetszés nem reprezentatív egy generációra nézve, de mellészúrod hogy a választék kevesebb. Miben? bukott játékokban és csapatokban? nyilván, ami előző genben elhullott az ott is maradt. Sok ilyen volt. Viszont sokkal nyitottabb ez a generáció, sokkal több csapat, réteg tör be a multiplatform világba ( igen itt a PCre fejlesztőkról van szó, garázsok, indiék, vagy nagyobb csapatok, a kiksztárter, early access ). Ezek a gyümölcsét mindenki élvezi végül, mert sorra, szinte minden vándorol át konzolra is idővel. Kevés olyan mászthev PC játék van manapság, ami ott is marad miközben az új felületeken sok csapat indít projecteket amik közt sok a sikeres MINŐSÉGI végtermék pl Wasteland 2, Elite, Divinity, Assetto, Everspace stb...
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.07.24. 18:56:06
  • darkSectorxxx #55484
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Amúgy azt úgy kell érteni (amire te utals szerintem), hogy nem az én listám határozza meg mennyi jó gém született az előző genhez képest, hanem hogy a nekem tetsző ilyen singleplayer-es játékok töredéke jelenik meg manapság, gondolok itt arra hogy a választék sokkal kevesebb mint régen, komplett sorozatok szűntek meg.
    Lehetne sorolni a címeket, amik megszűntek, vagy nem jöttek még, helyettük jött a sok multi only gém, meg ömlesztik a sok aranyos cuki arcade játékokat.
    Nem rosszak azok, nincs velük gond, csak én magamon azt látom, hogy ha fogalmazhatok így a nekem tetsző stílusban sokkal szerényebb a felhozatal.
  • darkSectorxxx #55483
    Menthetetlen társaság....szándékosan játszátok a hülyét, mindig ugyanazok. :D
  • Harlekin
    "ÉRTED?
    Ezt írtam kb 10x le hogy amin nincs ott hogy végigvittem 100%-ra az nem azt jelenti hogy nem érdekel, és azért viszem végig mert összevissza megvettem."

Nem!
    Tehát amit meg sorba vettél azt nem viszed végig!

"AMIRŐL te bezsélsz az kb 2 játék, a Witcher 3 és a Unity..."
    Én semmi másról nem beszéltem,mint a te állításaidról!!!Nem konkrét darabszámról vagy játékról!!!

"De ne csináld már hogy napokig azzal menjen el az idő, hogy 10x ugyanazt leírjam hogy végre egyszer legalább a végén el is olvasd amit írok. :D"
    Eleve már megtetted és amúgy is te ezt szereted,hogy produkciózhatsz!!!Plusz nem csak én vélekedek így ahogy!