121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#55561 Hol 'ott'? :D
Melyik programmal megy rendesen? -
#55560 "Nem kell Playstation Plus a No Man's Sky-hoz
Sokaknak jó hír lehet, hogy a No Man’s Sky nem igényel majd külön Playstation Plus előfizetést. Annak az esélye ugyanis, hogy másik játékossal találkozunk a játék óriási világában, pláne olyannal, akit esetleg ismerünk is, annyira kicsi, hogy technikailag az egyjátékos termékek közé tartozik a No Man's Sky, a Sony PS-boltjában és a Steamen is így jelölik.
Ennek ellenére internetkapcsolat kell majd ahhoz, hogy a felfedezéseinket regisztrálhassuk az univerzális atlaszban. Ez az atlasz egyfajta gyűjteménye a játékosok által felfedezett bolygóknak, életformáknak és a többi hasonló dolognak, melyeket magunk el is nevezhetünk. A játék méretéből adódóan az is következik, hogy a legtöbb utunkba eső bolygó földjét mi fogjuk először taposni, tehát elneveznivaló lesz bőven. A fejlesztő Hello Games is minden alkalmat megragadott arra, hogy elmondja, bár van multiplayer funkció és elméletileg lehetségesek a találkozások, statisztikailag nagyon-nagyon kicsi az esélyük." (IPON.hu)
Na hát ezért nem kell a PSN. :-D
Amúgy tetszik a koncepció, elnevezhetek majd egy csomó bolygót. Egoistáknak kötelező darab, de mivel Carl Sagan-rajongó lettem, én is beruházok majd rá. -
#55559 Dehogy szar, teljesen jó volt benne az autóka. Amire te gondolsz, csak kevered a címeket az a Sleeping Dogs, na abban volt a "vagy 10 éve'". -
#55558 Nincs benne multiplayer, de jó kis kummantós hype generálás így megjelenés előtt. -
Ulthane #55557 Az autókázás botrányosan szar benne, kb. mint a Godfather 2-ben vagy 10 éve. Olyanok az autók, mintha egy koporsóban mennél, a kanyarokban túrja az orrát. -
#55556 ott a program rá, azzal megy rendesen. Szerintem hivatalos support nem lesz. -
#55555 Olvastam még régebben hírt, hogy a Sony dolgozik a Dual Shock 4 & PC kompatibilitásán.
Erről tudtok valamit?
Jó lenne ha tudnám használni PC-hez (rendesen) a kontrollert. -
#55554 Na pont ez az, szóval nem tudom mire fel a nagy öröm. :D Btw aktív játékosok többségének szerintem amúgy is van PS Plus előfizetése. -
#55553 Végre BOPE és Rio -
#55552 lol abban normális multi se lesz, még jó hogy nem kell ps+ hozzá... -
Bandicoot #55551 "Ha PC-n nem kell semmi extra előfizetés, akkor PS4-en se kelljen! - kiáltottak fel a No Man's Sky fejlesztői. És megcsinálták."
Khmkhm.... Úgytűnik a No Man's Sky mögött nincs ott az "infrastruktúra" amiért fizetjük a multit....
Követendő példák. -
#55550 Az igen még hamar :O Jól hangzik :O -
#55549 Like all previous Rainbow Six Siege DLC updates, Operation Skull Rain will add a new free map and two additional operators for players to play as, this time from the Brazil's Batalhão de Operaçőes Policiais Especiais group. The first is Caveira, a defensive operator who has the ability to interrogate enemies in order to reveal enemy locations.
Joining Caveira is Capitão, Opertain Skull Rain's offensive operator. Capitão's special ability is a specialized crossbow that fires asphyxiating bolts that burn oxygen within a certain radius, as well as micro smoke grenades that can conceal the movements of teammates. Both Caveira and Capitão come with a variety of weapons and gadgets at their disposal as well.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.07.25. 19:17:57 -
#55548 Új R6 DLC jövő hét kedd -
#55547 :) -
#55546 Én mikor kijött toltam a Dark Sector-t, de annyira bugyuta volt a sztori, hogy nem volt ami motivált volna, hogy tovább vigyem. Azt a gagyi bumerángot leszámítva egy gagyi Gears of War utánzat. De az a nagyon low budget fajta. Grafika még szódával elment akkoriban, de a többi... -
#55545 Na de most tényleg te ez a förmedvény után választottad a nevet.
Ez kb olyan mint amikor a kedves szülők leokádiának esetleg oráliának nevezik el a lánygyereküket!
Minden elismerésem,hogy egy ilyen remekművel fémjelzed a gamer mivoltodat! -
#55544 Nem vagy képes alap műveket magadba fogadni, még nem állsz készen rá. :D -
#55543 Na bazz eddig terveztem,hogy majd esetleg,ha nagyon nagyon nagyon nincs mivel játszani majd bepótolom.De most elszaladtam a fagyasztó szekrényhez előkaptam a barack páleszt és lenyomtam 1 decit,hogy resetelejem az agyamból!!! -
#55542 Kösz, forgasd meg még a kést bennem te is. :D -
#55541 most hallok róla először... -
#55540 Na oksa, most sértettél vérig. :D -
#55539 Ez csak szerinted vagy szerintetek van így...A piac nem belőletek áll és a helyzet az,hogy visznek mindent mint a cukrot.Ráadásnak a tény az tény,hogy sokkal szélesebb nagyobb a választék mint előző genben.
Én azt se tudom mit toljak halasszak a kínálatból! -
#55538 Az, de még milyen :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#55537 Mi az a Dark Sector?Az valami játék féle? -
#55536 Pont részben rád gondoltam. :D -
#55535 Mert az is. Jóindulattal is max középszerű cucc. -
#55534 Ha megkérlek húzd ki az ismétlést, ami csak remaster és szorítkozzunk a friss címekre. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.07.25. 17:45:49 -
#55533 Olyan is van aki szerint a Dark Sector bődületesen rossz. :D -
#55532 Na látod erről beszéltem. :D -
#55531 Tévedés, régen brutálsok játékkal játszottam, és vittem végig, ami csökken generációnként, nem biztos hogy 4x-5x többet, de többet. :) -
#55530 "Prince of Persia kéne. Mondjuk a 2008-as folytatása, gyönyörű újgenerációs grafikával. De helyette jön jövőre az új AC. Jeeee. "
Jó lesz a jövő évi AC. Legalábbis amit eddig mondtak róla. (két trailer kész van már amúgy kb két hónapja, de elvileg csak év végén, vagy jövő év elején mutatják be őket) -
#55529 Ajánlom a Wii / WiiU-t. -
#55528 Prince of Persia kéne. Mondjuk a 2008-as folytatása, gyönyörű újgenerációs grafikával. De helyette jön jövőre az új AC. Jeeee.
Star Wars játékokat meg nem győzöm kivárni. Sokan utálták a Force Unleashed.et, de az szerintem egy rohadt hangulatos hack n slash kaszabolós SW játék volt... Részemről elfogadtam volna egy 3. részt.
Dice meg jött ezzel a vérszegény Battlefront-tal... meh. Abban is csak a zene jó, az sem az ő érdemük, hanem John Williams-é.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2016.07.25. 15:42:12 -
ppista #55527 Fps (főleg a modern katonás), ótóka (az arcade stílusú az talán még elmegy), nyitott világú nyugati rpg-k (és nem rpg-k, mint az AC), alapból kiesnek. A maradék az meg nem mindíg szimpatikus.
A régen minden jobb volt bla, bla....Az nálam hatványozottan igaz, és ennek nem örülök, mert egyáltalán nem akarok a múltban élni. Ettől még nálam tény, hogy PS1-2.-re ömlött az anyag, igaz, ott sem az első évben. -
#55526 GTA multi nagyon "döcögős"... Ha játékon belül lépek be különböző versenyekbe/küldetésekbe, akkor előtte-utána sokszor perceket ülök, mire összejön a játszma (és itt nem a lobby-ban várakozást értem). A netem nem lassú, szimplán ennyi idő, mire a játék létrehozza a játszmát.
Ez mindig ilyen lassú volt, vagy csak időszakosan szar a rockstar szervere? -
Tyrant01 #55525 Ezek a 100%-ok hogy vannak, valami megbízható forrás?
Esetleg innen vagy innen dobj linket,
-
#55524 Nehezen indultunk, kb úgy voltam vele mint az until dawnnal, az eleje nehezen ment le. Aztán beindult, sé elkezdtem élvezni, és már sajnálom, hogy mindjárt itt a vége. Tetszik, szórakoztató, jobb a gunplay mint sok lineáris káversúterben, és csutkamaxon olyan látvány produkál, hogy leolvad az agyam tőle. Kellően pörgös, nem erőlteti agyon az ótókázást, bár az sem rossz. Jó cucc ez.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.07.25. 14:19:50 -
#55523 Mondjuk az a 2018-as felirat ott az elején eléggé lehangoló... -
#55522 2018
A brand new Star Wars story will debut in a new action adventure game from Visceral Games™. I’ve been blown away by the level of collaboration between the Story Team at Lucasfilm and Amy Hennig and the team at Visceral as they create an original, authentic narrative in the Star Wars universe. It is an amazing example of how we’re taking an already strong partnership to another level.
Beyond
That’s not all we have in production right now. Our partners at Respawn Entertainment are making their own 3rd person action adventure game, one that features a different style of gameplay and takes place in a different timeline we have yet to explore with our EA Star Wars titles. And we’re early in pre-production on some other projects we think you’re going to be excited about as well.