121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
SlickAdam #55682 Abzu-t, majd egyszer... -
#55681 Haverral felesben szoktunk venni játékokat, meg PS pluszt (gép aktiválásos eljárás).
Van lehetőségünk arra, hogy kapjunk egy Uncharted 4 játék kódot.
Csak ő tudja aktiválni, mivel nekem külföldi a profilom.
Ugyan úgy fog működni, mint ha STORE-ból töltöttük volna le? Ergo le tudnám tölteni (és használni) haver accjának könyvtárából?
A PS4-gyes kontroller pedig kifogástalanul működik PC-n, köszi. ;)
Annyi kérdés, hogy jó kontroller szervizt ismertek?
Analóg, illetve ravasz csere kellene... -
igorovich664 #55680 Annyira király az a játék. Örömteli, hogy nem fosztanak meg minket tőle :) -
#55679 Pontosabb pletyka
Well wonder no more. Thanks to a trusted source, we can confirm that Inside will be coming to PS4 at the end of August. -
#55678 VR=mandatory 60fps. Driveclub=30fps. -
igorovich664 #55677 Szerintem nem kell majd a DriveClub VR-t butítani. Miért nem? Mert nem egy csodagrafikájú óriási, bejárható pályával rendelkező játékról van szó. Az autós játékok is tipikus cső játékok, azért tudnak ilyen szépek lenni és azért marad szufla a VR-hoz is. Nézd meg a Robinson: The Journey -t PS VR-ra. Gyönyörű - mert cső játék lesz szintén. És már sok gameplay van a neten, amit VR-ban tolnak és röccenésmentesen fut. Vagy ott lesz a Resident Evil 7, vagy akár a Farpoint. Nem lesznek ezek vészesek grafikában, én nem aggódom. -
#55676 Szvsz mindkettőt. Csak mikor... -
igorovich664 #55675 Én meg azt várom már, hogy milyen lesz tolni a PlayStation VR-ban Cinematic Mode-ban :)
Úgy is zsír lesz szerintem, hát még ha kijönne VR változat. -
#55674 holnap jön TT új batman játéka és abzu is. Ki mit vesz? :) -
SlickAdam #55673 -
#55672 "Gameplay a 4. óra utolsó percében is képes megújulni és újat mutatni"
Konkrétan az utolsó másodpercig. Minden fillért megér ez a játék. -
#55671 Így biza' -
#55670 Hasonló ideológiákkal próbálták a kgst-n innen megmagyarázni az embereknek anno, hogy hogyan döglenek bele a a kapitalizmusba a emberek a fal túloldalán, és hogy miért jó valójában, ha mindenből csak egyféle kapható -
#55669 Azt hogy tökéletes, de tényleg. Hibátlan az audió vizuális megvalósítása, kiemelkedő az animációk, hibamentes! Atom 60 frém. Mert a story az WTF és mindenki máshogy éli meg annyira összetett, és ehhez egy szó egy bötű nem hangzik el benne / vagy íródik le. A környezet mesél miközben az ember fantáziája dolgozik. Gameplay a 4. óra utolsó percében is képes megújulni és újat mutatni, így végig minden egyes puzzle szinte új, folyamatos a fejlődés, zéró üresjárat, minden egyes képnek jelentősége van és fontos momentum.
Rakat teória jelent meg arról hogy mi is volt az egész és mindegyiket bele lehet képzelni. 6 évig kotlott rajta a csapat, de azt a 6 évet arra használták hogy minden egyes pixelmiliszekundumát tökéletesre megalkossák.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.08.01. 13:51:58 -
SlickAdam #55668 fu, ez durva komment volt. mindket bekezdese.:D -
#55667 Mint amikor a fizetősmultinál is arrébbmentek egy utcával. TOPLEL. -
SlickAdam #55666 tudod, hogy nem az OLED-en van a jatszi, de ha rövid, akkor atviszem a dögöt annyira.
na nem mintha a plazma mar rossz lenne, de mar nem olyan (LED hattervilagitastol nyilvan meg mindig jobb) a feketeje, mint fenykoraban. szokasos plazma amortizalodas.
van sok cucc most tolni, idö meg keves, ugyhogy megvarok egy ca. 10 € deal-t. beraktam kivansaglistara.;) -
#55665 Ne is nézz, ezt játszani kell (fejhallgatóval, sötétben :))
Ennyit írtam róla még megjelenéskor.
/Az oled-eden meg el sem merem képzelni milyen lesz :)
-
SlickAdam #55664 mit tud, hogy instant klasszik lett? (nem akarok videot nezni, mert felek elszpojlerkednek nekem) -
#55663 Alapmű. -
ppista #55662 Lehet benne van az is, hogy a konzolosok jóval árérzékenyebbek, és ha valameliyk gyártóról úgy gondolják, hogy le akarja húzni, akkor egy utcával arrébb mennek.
A pécés piacon meg, ha mondjuk az Intel nyereségét nézem, a vásárlók egymást verik le, hogy megvegyenek egy agyonárazott processzort. Vagy egy 200 ezres videokártya is az évszázad lehúzása kategóriába esik erősen. -
#55661 Vegyétek, de máris! -
#55660 Rumor: Playdead’s Inside coming to PS4 in August
felkerültek trófeák is már -
#55659 ~1%-os nyereségráta? aztamindenit, lehet énis beindítok valami konzolbizniszt... (és mindez a brutális kockázatok mellett!!!)
egyáltalán minek/hogyan/miért létezik még ez az iparág???
(én persze örülök, hogy van, de hogy egy profitorientált nagyvállalat minek b*szkódik vele, azt nagyon nem értem...) -
#55658 Nem egészen, vannak meglepetések, érdekességek, de nem linkelek spoilereket. -
Etelkozi Vata #55657 Azaz 200 óra grind és már kész is... Ugyanolyan röviden, ahogy Te is írtad. -
#55656 El kell érni a csillagot ott középen, belerepülni ami éppen szupernova lesz. Happy ending:)
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.07.30. 22:18:18 -
#55655 Már mindent tudunk róla nem ? -
#55654 Hajaj, jönnek a spoilerek elvileg No Man'S Sky-ból. :D -
#55653 Hajaj, ezzel sok sok órám el fog menni. :) -
#55652 Csávó töltöget fel videókat no man skyról. Biztos lesznek olyanok akik ebbe több száz órát belefeccölnek majd, mert az a tipikus időgyilkos játéknak néz ki -
#55651 Az eredeti játék grafikájára gondoltam, mármint a Driveclub látványát. :D
Mert azok kis képek de azok is a játékbül lennének. -
#55650 Hol van itt a látvány? 320*200 képeket látok, azon sincs semmi extra. -
#55649 Gondolom ezt a látványt nem kicsit fogják btítani. -
#55648 Igen, olvastam. Még nemtudom hogymikormitstb. De észbentartom ;) -
SlickAdam #55647 tegnapi hsz-omat olvastad amott? design-ban passzolos lenne neked az alaplap, ha mar ugyis valtasz es kapod melle a Doom-ot. legalabbis errefele... az ugy eleg jo deal.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.07.29. 21:44:59 -
#55646 Hát játszd végig.
A Ryse miért volt szép? vagy egy Order? Most nem a hosszára értem. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.07.29. 21:44:54 -
#55645 A végére beleuntam. De gondolkodom, hogy megvegyem pécére. Hátha kedvem szottyan hozzá valamikor. -
#55644 S indul a hsz cunami buli :)
Naja, a Doom is dúrva, kéne folytatni. -
#55643 Várós.