121260

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • SlickAdam
    Abzu-t, majd egyszer...
  • blackfire001
    Haverral felesben szoktunk venni játékokat, meg PS pluszt (gép aktiválásos eljárás).
    Van lehetőségünk arra, hogy kapjunk egy Uncharted 4 játék kódot.
    Csak ő tudja aktiválni, mivel nekem külföldi a profilom.

Ugyan úgy fog működni, mint ha STORE-ból töltöttük volna le? Ergo le tudnám tölteni (és használni) haver accjának könyvtárából?

A PS4-gyes kontroller pedig kifogástalanul működik PC-n, köszi. ;)

Annyi kérdés, hogy jó kontroller szervizt ismertek?
    Analóg, illetve ravasz csere kellene...
  • igorovich664
    Annyira király az a játék. Örömteli, hogy nem fosztanak meg minket tőle :)
  • TDC Geronimo
    Pontosabb pletyka

Well wonder no more. Thanks to a trusted source, we can confirm that Inside will be coming to PS4 at the end of August.
  • Moby
    VR=mandatory 60fps. Driveclub=30fps.
  • igorovich664
    Szerintem nem kell majd a DriveClub VR-t butítani. Miért nem? Mert nem egy csodagrafikájú óriási, bejárható pályával rendelkező játékról van szó. Az autós játékok is tipikus cső játékok, azért tudnak ilyen szépek lenni és azért marad szufla a VR-hoz is. Nézd meg a Robinson: The Journey -t PS VR-ra. Gyönyörű - mert cső játék lesz szintén. És már sok gameplay van a neten, amit VR-ban tolnak és röccenésmentesen fut. Vagy ott lesz a Resident Evil 7, vagy akár a Farpoint. Nem lesznek ezek vészesek grafikában, én nem aggódom.
  • Moby
    Szvsz mindkettőt. Csak mikor...
  • igorovich664
    Én meg azt várom már, hogy milyen lesz tolni a PlayStation VR-ban Cinematic Mode-ban :)

Úgy is zsír lesz szerintem, hát még ha kijönne VR változat.
  • TDC Geronimo
    holnap jön TT új batman játéka és abzu is. Ki mit vesz? :)
  • SlickAdam
  • orichalcos
    "Gameplay a 4. óra utolsó percében is képes megújulni és újat mutatni"

Konkrétan az utolsó másodpercig. Minden fillért megér ez a játék.
  • n000rbi
    Így biza'
  • Moby
    Hasonló ideológiákkal próbálták a kgst-n innen megmagyarázni az embereknek anno, hogy hogyan döglenek bele a a kapitalizmusba a emberek a fal túloldalán, és hogy miért jó valójában, ha mindenből csak egyféle kapható
  • Totti5
    Azt hogy tökéletes, de tényleg. Hibátlan az audió vizuális megvalósítása, kiemelkedő az animációk, hibamentes! Atom 60 frém. Mert a story az WTF és mindenki máshogy éli meg annyira összetett, és ehhez egy szó egy bötű nem hangzik el benne / vagy íródik le. A környezet mesél miközben az ember fantáziája dolgozik. Gameplay a 4. óra utolsó percében is képes megújulni és újat mutatni, így végig minden egyes puzzle szinte új, folyamatos a fejlődés, zéró üresjárat, minden egyes képnek jelentősége van és fontos momentum.

Rakat teória jelent meg arról hogy mi is volt az egész és mindegyiket bele lehet képzelni. 6 évig kotlott rajta a csapat, de azt a 6 évet arra használták hogy minden egyes pixelmiliszekundumát tökéletesre megalkossák.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.08.01. 13:51:58
  • SlickAdam
    fu, ez durva komment volt. mindket bekezdese.:D
  • Moby
    Mint amikor a fizetősmultinál is arrébbmentek egy utcával. TOPLEL.
  • SlickAdam
    tudod, hogy nem az OLED-en van a jatszi, de ha rövid, akkor atviszem a dögöt annyira.

na nem mintha a plazma mar rossz lenne, de mar nem olyan (LED hattervilagitastol nyilvan meg mindig jobb) a feketeje, mint fenykoraban. szokasos plazma amortizalodas.

van sok cucc most tolni, idö meg keves, ugyhogy megvarok egy ca. 10 € deal-t. beraktam kivansaglistara.;)
  • n000rbi
    Ne is nézz, ezt játszani kell (fejhallgatóval, sötétben :))
    Ennyit írtam róla még megjelenéskor.

/Az oled-eden meg el sem merem képzelni milyen lesz :)
  • SlickAdam
    mit tud, hogy instant klasszik lett? (nem akarok videot nezni, mert felek elszpojlerkednek nekem)
  • Totti5
    Alapmű.
  • ppista
    Lehet benne van az is, hogy a konzolosok jóval árérzékenyebbek, és ha valameliyk gyártóról úgy gondolják, hogy le akarja húzni, akkor egy utcával arrébb mennek.
    A pécés piacon meg, ha mondjuk az Intel nyereségét nézem, a vásárlók egymást verik le, hogy megvegyenek egy agyonárazott processzort. Vagy egy 200 ezres videokártya is az évszázad lehúzása kategóriába esik erősen.
  • n000rbi
    Vegyétek, de máris!
  • TDC Geronimo
    Rumor: Playdead’s Inside coming to PS4 in August

felkerültek trófeák is már
  • arty
    ~1%-os nyereségráta? aztamindenit, lehet énis beindítok valami konzolbizniszt... (és mindez a brutális kockázatok mellett!!!)
    egyáltalán minek/hogyan/miért létezik még ez az iparág???

(én persze örülök, hogy van, de hogy egy profitorientált nagyvállalat minek b*szkódik vele, azt nagyon nem értem...)
  • orichalcos
    Nem egészen, vannak meglepetések, érdekességek, de nem linkelek spoilereket.
  • Etelkozi Vata
    Azaz 200 óra grind és már kész is... Ugyanolyan röviden, ahogy Te is írtad.
  • Totti5
    El kell érni a csillagot ott középen, belerepülni ami éppen szupernova lesz. Happy ending:)
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.07.30. 22:18:18
  • Seth
    Már mindent tudunk róla nem ?
  • orichalcos
    Hajaj, jönnek a spoilerek elvileg No Man'S Sky-ból. :D
  • orichalcos
    Hajaj, ezzel sok sok órám el fog menni. :)
  • TDC Geronimo
    Csávó töltöget fel videókat no man skyról. Biztos lesznek olyanok akik ebbe több száz órát belefeccölnek majd, mert az a tipikus időgyilkos játéknak néz ki
  • darkSectorxxx #55651
    Az eredeti játék grafikájára gondoltam, mármint a Driveclub látványát. :D
    Mert azok kis képek de azok is a játékbül lennének.
  • Totti5
    Hol van itt a látvány? 320*200 képeket látok, azon sincs semmi extra.
  • darkSectorxxx #55649
    Gondolom ezt a látványt nem kicsit fogják btítani.
  • Moby
    Igen, olvastam. Még nemtudom hogymikormitstb. De észbentartom ;)
  • SlickAdam
    tegnapi hsz-omat olvastad amott? design-ban passzolos lenne neked az alaplap, ha mar ugyis valtasz es kapod melle a Doom-ot. legalabbis errefele... az ugy eleg jo deal.
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.07.29. 21:44:59
  • darkSectorxxx #55646
    Hát játszd végig.

A Ryse miért volt szép? vagy egy Order? Most nem a hosszára értem. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.07.29. 21:44:54
  • Moby
    A végére beleuntam. De gondolkodom, hogy megvegyem pécére. Hátha kedvem szottyan hozzá valamikor.
  • Totti5
    S indul a hsz cunami buli :)

Naja, a Doom is dúrva, kéne folytatni.
  • Moby
    Várós.