PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi a hasonlitási alap? 😊
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
SOHA TÖBBÉ ANDROID!
/ja bocs, nem biztos, hogy a demora gondoltál
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.10.16. 11:04:22
Adversus solem ne loquitor
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Remélem a 3 órából nem 2 és fél loginolás lesz meg network szarakodás :y
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
SOHA TÖBBÉ ANDROID!
És itten még nem is lett volna gáz ha a grafika minőségéből vettek volna vissza egy csöppet mint a Witcher-nél.
De hát ez van.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.10.16. 10:09:07
persze fakkfész, a 25-ös frem nem gond.
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
A napokban egy 10,4 gigabájtos frissítés érkezett az Until Dawnhoz - de mégis mi indokolja ezt a méretet?
Az augusztus végén megjelent Until Dawnban viszonylag kevés hiba volt, néhányan mégis belefutottak valamibe, ami gátolta a továbbhaladásukat.
Az 1.02-es patch az ötödik epizódot javította, a napokban megjelent 1.03-as pedig a kilencedik részben tesz helyre valamit, ami játékosok egy kis százalékának okozott gondot. A 10,411 gigabájtot nyomó frissítés emellett elérhetővé teszi célzásnál az Y tengelyen való mozgatás megfordítását, javítja az Ashley Snaps és The Exorcism of Emily trófeák megszerzését akadályozó hibákat, az epizódválasztó képernyő stabilitását, és különböző bugokat. Ezek az infók a PS4-en megnézhető Update History-ból származnak, és nem magyarázzák meg, miért ilyen nagy a patch. Talán majd a Supermassive mond valamit hamarosan."
Másrészt akkor azért elnézést, csak nagyon fenyomott tegnap a játék.
Meg nem rosszból azért valaki előre írhattta volna ha nem szabad ilyeneket írni, nekem eddig a régi kommentek alapján nem tűnt fel és ezért nem éreztem gondnak.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Bejötté tegnap és azt hitted 1 kommentbe nem lehet panaszkodni ps4 topikban ps4 játékról.
És kivel cseteltem főnök úr? Kérek szépen egy nick nevet és megy a bocsánatkérés.
Személyes from preflistám:
DaS1>DeS>BB>DaS2
Mostmár nagyon mást kívánok.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.10.15. 23:45:38
SOHA TÖBBÉ ANDROID!
De fura ilyen conversation rendszert látni és nem a bezoomolt fejét a beszélgetőpartnernek 😄
SOHA TÖBBÉ ANDROID!
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Nyugodtan vissza lehet keresni a Ryse és a Unity esetében is ugyan úgy szóvá let téve a frém. Witcher esetében meg ha nem érted mi a gondom akkor ne gyere olyan dolgokkal aminek semi köze ahhoz.
Kérem, kérlek hogy ezt ne csináld. Nekem erre nincs szükségem.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.10.15. 20:46:38
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
ha az egyikre optimalizálják, akkor a másikon el KELL szaródnia?!
Forza.
SOHA TÖBBÉ ANDROID!
PS4-et vegul javitottak, szal szinte biztos, hogy helyre fogjak rakni XO-t is ujra. csak remelem nem zuhan vissza PS4-en! 😄
* neha 1-2 kis bug elöfordul nyilvan, de hat mekkora jatek...
egyeb küldi bugok tuti vannak meg, de megmondom öszinten en meg nem talalkoztam ilyennel. ellenben iden probaltam Skyrim-et X360-on (volt idejuk pocsolni eleget), s elsö 3 oraban 3!!! olyan bug-ba futottam, hogy ha nem olvasok utana es ganyolok ilyen var ala out of world ugralassal meg ujratoltessel meg istennyilaval, akkor mind a 3 game breaker lett volna.
szal W3 nalam is ev jateka eselyes (20 fremmel is az volt mondjuk), pedig MGS 4 Life, meg ott volt ugye a BB is...
AC frémet peccsekkel imprúvolták, a Witcher frémet meg lefele számolják. Nekem csak ennyi a bajom, semmi más. Meg a bullshit és a jófejség amit tolnak, kösz nem kell. Annyival bőven elégedett lennék most hogy Novingradba 24 fps helyett a megszokott 30al tudjak menni, ahogy volt.
Nekem csak az szúr szemet hogy egy olyan ember pocskondiázza a Witcher teknóját és fejlesztőit aki a Unity-hez hasonló jóval szarabb framerate-el rendelkező stuffot mosolyogva tolta egy két puffogással,és aki a szintén gyenge framerate-el rendelkező fosbón exkluzívoknál tapsikolt.😊
SOHA TÖBBÉ ANDROID!
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.10.15. 19:53:38
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
SOHA TÖBBÉ ANDROID!
a hataridökkel, dönteshozokkal ill. a közönseg fele kommunikalokkal van a gond.
ugyanez AC-nel is. Unity-nek ki kellett jonnie, mert eljött az oktober. nem lattak a programozok hogy szarul fut? dehogynem lattak. de nem ok döntik el, hogy mikor kerul a cucc kiadhato allapotba. lasd.: lealdban amit multkor DT betett MGS4-es videot. hogy panaszkodott a programozo, hogy marpedig idö kell nekik. na ez sztem MINDEN studional igy van.
vagy tovabb csiszolnak ha tehetnek, vagy visszavennenek a grafbol. a programozok intelligens emberek, tudjak mi a stájc.
a fejesek nem.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.10.15. 19:34:16
Itt pl az egyik magyar fejlesztő beszél a játékról. 44. perctől.
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.10.15. 18:35:40
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
SOHA TÖBBÉ ANDROID!
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.10.15. 18:04:43