PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
Nah...kezdjünk kérem....idő van...!<#guluszem1>

Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.10.16. 20:00:02

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

darkSectorxxx
Hát mehetne 120-al is, csak szerintem rosszul kalibrálták be a sebességmérőt. 😄

lehet az lesz hogy a kövi S4 update-ben az lesz kijavítják a hardvert és minden legalább 60fps-el fog menni. 😊

Vagy utólag majd fizetős dlc-kben lesz a több fps. 😄

sőtt PS5-re AC Unity Reremastered lesz fix 30fps-reúzva. 😄 persze nem stabil 30 hanem néha 29-re leesik majd. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.10.16. 19:56:20

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

arty
kár, hogy csak fosfrémmel ...

Forza.

darkSectorxxx
Nem kelhet fel mindenki egy műtőasztalról csupaszon fegyver nélkül. 😄D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.10.16. 19:46:43

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

TDC Geronimo
Ahogy nézem elég tuningolt karaktereket adnak megint, pedig ez a játék eleje.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Már remegek 😄

Előbb láttam 5en voltak bent. 4en együtt meg 1 invader. Bosst itt 4en ölik.

balee4

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

TDC Geronimo

Addig néznivaló :y

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Kandurex
Fél óra.

darkSectorxxx
Wicher 3 jó példda. 😄
De vald be a számításaim helyesek. 😄

TDC Geronimo
Ma toltam 4-5 órát és 2 alkalomtól eltekintve szerintem végig 30 volt. Annál a 2 alkalomnál pedig 2-3 secre ment 30 alá. Meg is lepődtem, hogy bossfight van meg 4-5 ember ellenem és nem szaggat.

darkSectorxxx
<#law>

darkSectorxxx
Nem a kód, vagy te arra érted?
Hanem a menüben mikor rányomsz majd hogy play online. 😄
Nekemis enged mindent ami redeem, amire te gondolsz, az azoknál van ami a store-ban demok, de ott eleve meg sme jelennek már.
Ennyi erővel én soha nem aktiválhattam volna ilyen kódokat mert nincs psn-em, nkemis ilyenkor megy, letölti csak a menüben nem connektál. 😛
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.10.16. 19:31:36

aha-aha! official oldalrol:
"You do need to be a PlayStation®Plus member. (Only Americas and Asia)" <#vigyor2>
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.10.16. 19:32:14

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Moby
Najó, ennyirenem vagyok geci. A 3. lehet multiplat is. Mondjuk akár a W3 <#nevetes1>

Adversus solem ne loquitor

Moby
A végeredménnyel egyetértek. Nekem ugyanaz lesz. Frémben, teknóban, stb.
Számszerűsítsem? Legyen hát: 3 egyidejű ps4 ex, frémje 😄DD

Kandurex
Ja. És az oldal szerint EU-ba nem kell hozzá PS+.

darkSectorxxx
Kell, legalábbis abból ítélve hogy olvastam régebben (mikor még csak regelni sem lehetett rá) hogy ez egy online teszt lesz rendesen szerverekkel.
Bár hogy aktiv lesz-e az offline opsönsz a menüben azt nem tudhatom.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.10.16. 19:28:07

mit hogy? a kod nem keri a subscription-t, kesz

darkSectorxxx
Igen, azt hogy? Ja offline gondodlom a survivalesz.

AntiHero
Szeritem kell hozzá. Usaban ps+hoz van kötve

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

oszt? szarvarsz is ment + nelkul

darkSectorxxx
Adtad volna nekem. 😄
Dde gyanús volt hogy online teszt.....😄 legalábbis ezt írták.

na nebasszal. igy elbaszni egy jo kodot.😄

balee4
8kor kezdődik?

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

TDC Geronimo
Nem. Ezt írja mail is

kiwi vagyok PS+ nelkul tudom-e jatszani 😄 meg mielött lehordanatok: vannak jatekok, amikhez nem kell.

Kandurex
Lassan kezdődik!

darkSectorxxx
Akkor azért nem láthatjuk mert a karakter
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
seggébe
van. 😄

darkSectorxxx
Ezt nem lehet elhinni.
Mobymatikai számítások cáfolják.

x játékkategória + y fps érték = unity
x játékkategória + y fps érték = syndicate

vagyis a végeredmény: Unity = SDyndicate. 😄

/ bocs Moby imádlak de ezt a szar poént nem hagyhattam ki.
Utólagos elnézést kérek. <#puszi>

TDC Geronimo
DS3 testbe 2 boss van. Az első, amit láttunk már videón, a másik meg el van dugva állítólag

darkSectorxxx
Melyikkel nem játszottam? (Forza esetében a látványra tértem ki, ahoz nem kellett volna játszanom sem)
Jó a stb-vel télleg nem játszottam.

Moby
Forza6, ac unity, stb.

darkSectorxxx
Hogy is nevezik ezt?
ART-nak? 😊 (jó nem biztos hogy csak ennyi, de én úgy láttam az nem előnye ennek a résznek)

/tudod szar vagyok angolból 😄
Syndicate nem csúnyább lesz, hanem az unity-ban lett a dizájn ilyen, syndicate meg a mocskos londoni képet mutatja....

Itt sokat dob azon hogy cifra , báli ruha kastélyok.
Ott meg esős, sötét, porondmesterek lesznek...ez is számít ám. Ha nem is CSAK, de ez is sokat dob a dolgokon, sok játék is ezt használja ki, a hátrányaihoz.

Kötve hiszem hogy butulna a játék engine--el alkotott csoda....
Ubiék nem erről híresek. 😄DDDDDDD

De majd a mesterúrak letesztelik, én már egy ideig ac-t tuti nem veszek.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.10.16. 18:45:52

Akkor valamit nagyon elb*szarintottak....

SOHA TÖBBÉ ANDROID!

Totti5
Amit láttam az gyönyör volt, amit meg fogok az csütörtökön ott lesz a TVmen. AC sosem volt fix frém, nem is várom hogy az lesz, ja és 900 pé lesz. Szar hát, de akarom nagyon de nagyon élvezni, mert a téma, kor, helyszín, karakterek, lehetőségek baromi jóságosak.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

TDC Geronimo
Amit láttam syndicateből az ennek a közelébe se ér. Se karaktermodellek, se bevilágítás, se textúramunka. Ahogy olvastam previewket ráadásul ugyanúgy fosfrémes.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.10.16. 18:37:11

darkSectorxxx
Ja én nem.
Melyik volt az a játék?
Akár 1 cím elég lesz.

Moby
>Amúgy ez olyan minthogy te...

És itt mindegy mivel folytatódik, mert SOHA, ismétlem SOHA nem lesz olyan. Én arról írok, amit kipróbáltam, megnéztem, megtapasztaltam, megszagoltam, szppantottam. Veled szöges ellentétben.

darkSectorxxx
Félreértesz.
én hiszek nektek...én kérdeztem, mert tudtommal nincs a topikban egy játékfejlesztő sem, most azért mert pár ember megvesz 2 játékot és 2 screenshotot megnéz, mindjárt kiderül hogy ki a szakértőbb?

Én nem állítottam semmi, én csak naív , gyanakvó, kérdésekkel teli játékos vagyok.
És fikáznak mindent, cod-okat meg Until-t meg remaster-edeket....csak mert screenshotokon olyan amilyen.

Én ezért kérdeztem, tutibiztos hogy nem lehetséges hogy azért mert egy screenshoton valami éppen olyan , amilyen még a másiknál olyan amilyen , de sg ps4 topik mércével mérve nem ANNYIVAL olyanabb az egyenesen azt takarja hogy a fejlesztők nyomorékok és ebből simán többet lehetett volna mint ami, csak éppen azok a csúnya fejlesztők?

Szóval kérdések ezek, csak kérdezem hogy ilyen nem fordulhatott elő véletlen?
Hogy léteznek néha, decsak néha egy messzimesszi galaxisban effektek vagy bármi amit egy screenshot nem biztos hogy éppen annnyira visszaad, amitől lehet látszatra nem hozza azt a mértéket de ahhoz viszont erőforás szükséges?

Persze nem véletlen hasongattam a pc-t ide, ott a legszebb a példa, függvénye sokmindennek a motor, az a fajta optimalizálás vagy egyébb dolog, amitől 1-2 cucc akár kiemelkedhet.

De szerintem jobb csőjátékhoz csőjátékot, ac-hoz meg ac-t nézni. 😊

De hamár nézzük akkor mondom megkérdezlek titeket, tapasztaltabb játékosokat.
AC-t látom megvan nekem is...😊
De most biztos butaság amit mondok ha nem is kapja meg mindenki a miértre a nagy mindent eldöntő választ, azért azt nem árt elmondani, ha körbenézel a screen-nél azé ez sok helyen homályos....most mérget nem vennék rá de a csőjátékban nem biztosan tutkó hogy ilyen textúrák vannak, noha a tv-n x méterről nem is tünik fel apró feltételek, trükközések miatt.

Pl tudtommal akár az is ront fps értéken ha egy árnyék kontrasztosabb, élesebb , vagy nem élesebb, holott akár screeneknél fel sem tűnne.

Egy kecibuta dolog pl a Crysis 3 pc-n amikor kiszámolt a rendzser nem látható dolgokat is.

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.10.16. 18:17:44

Totti5
Tessék, ezt tudta egy multiplat cím 2014ben! Sandbox.

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.10.16. 18:06:22

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

darkSectorxxx
"Nem vitázik senki, te generálsz szövegelést azzal hogy beböfögsz egy oltári baromságot olyan témakörben amihez látványosan tényleg még egy negyed bolhafingnyi közöd sincs és amire többen reagálnak majd egyesével visszaválaszolgatsz és megmagyarázod hogy a leírt baromságod miért nem baromság meg nem szakértés stbstb..."

Semmi nem volt, valaki okosságból egy csőjátékot mért egy sandboxhoz, mondtam hogy nemsok értelme....
Ez valóban nem fing, nem is állítottam róla hogy fing. 😊
Ha rólam mondanak baromságot, na akkor ja válaszolok, nem vagyok bunkó. 😊

Nézd csak 😊 ------> ? = kérdőjel

Nem tudom ezt mire használják....és te? 😊

Nem vitázik senki, te generálsz szövegelést azzal hogy beböfögsz egy oltári baromságot olyan témakörben amihez látványosan tényleg még egy negyed bolhafingnyi közöd sincs és amire többen reagálnak majd egyesével visszaválaszolgatsz és megmagyarázod hogy a leírt baromságod miért nem baromság meg nem szakértés stbstb....Ha meg kiosztanak jönnek a fél oldalas fogalmazások,ha durvul a helyzet akkor meg a robogás a modi topikba jelenteni...
Csak a szokásos. <#taps>
Egyszerűbb lenne ha már többen is írják hogy marhaság, bekussolni.. Ilyenkor rakd be a Rex felügyelőt vagy valami hasonló szupersorozatot és megnyugtat. <#puszi>

SOHA TÖBBÉ ANDROID!

darkSectorxxx
Nincs egyik felsorolt dolog közt sem összefüggés.
Nem szakértek mondtam már, még1x mondom hogy kérdőjelek vannak a hsz-ban, nem nem azért mert exclusive-ak, semmi köze hozzá.
Forza-nál sem volt szakértés, mondtam hogy a DC müködés közben sokkal szebb, eső tb miatt.

Ezt mind beképzelitek, most hansúlyozom mielőtt megismételéd magad Totti-nak kérdések mentek, nem tudom tudjátok-e nyelvtanilag ez mit jelent.

Ja és semmi köze a MGS5-höz, a platformokhoz, Anti-hoz, a sony-hoz, a t-home-hoz.
Semmihez nincsen köze.
Uncharted képeket meg azért linkelem, mert megtehetem neked is ahogy látom nagyon tetszenek, és csak 1 azaz 1 embert ha érdekel, akár mert nem tudja mire számítson ha utólag majd netán érdekelni fogja, akkor már van értelme, ja és spoilerben vannak, voltak hogy ne zavarja az önérzeteteket. 😊

Másvalami.

Amúgy ez olyan minthogy te meg mindent végigjátszol, vagy félig és utána veszel valami mást éppen akkor elmondod mindenkurvának a régit vagy aki véletlen próbál szeretni valami mást.
Van, azaz felállítasz vagy más egy trendet és akkor az ha nincs előtérbe akkor minden más savazni köll.

A Batman fröcsögés meg MGS5 fröcsögés anno nem volt baj, pláne úgy hogy még csak spoiler sme volt, mert akkor az állt a toppon. 😊

Most miért nem hagyjuk ezt a vitát?
Vagy neked jó ez? Tetszik? 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.10.16. 17:48:30

Kandurex
A scholarba nem az a default final boss? Mert nekem egyből jött Nashandra után.

Igaz, az utolsó beszélgetésünkor elég dühösen távozott 😉
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.10.16. 17:34:45

<#wilting><#wilting><#wilting><#wilting><#wilting><#wilting><#wilting><#wilting><#wilting>

És ezzel a témáról többet szót se veled....<#idiota>

SOHA TÖBBÉ ANDROID!

Moby
Nem.

LBandi77: na én olyant nem láttam.

True Final boss is megvolt?
Aldia

Das2 van olyan sapka hogy 1000-es átok védelme van,gyakorlatilag nem fog rajtad az átok.