PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.10.16. 20:00:02
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
lehet az lesz hogy a kövi S4 update-ben az lesz kijavítják a hardvert és minden legalább 60fps-el fog menni. 😊
Vagy utólag majd fizetős dlc-kben lesz a több fps. 😄
sőtt PS5-re AC Unity Reremastered lesz fix 30fps-reúzva. 😄 persze nem stabil 30 hanem néha 29-re leesik majd. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.10.16. 19:56:20
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.10.16. 19:46:43
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Előbb láttam 5en voltak bent. 4en együtt meg 1 invader. Bosst itt 4en ölik.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
De vald be a számításaim helyesek. 😄
Hanem a menüben mikor rányomsz majd hogy play online. 😄
Nekemis enged mindent ami redeem, amire te gondolsz, az azoknál van ami a store-ban demok, de ott eleve meg sme jelennek már.
Ennyi erővel én soha nem aktiválhattam volna ilyen kódokat mert nincs psn-em, nkemis ilyenkor megy, letölti csak a menüben nem connektál. 😛
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.10.16. 19:31:36
"You do need to be a PlayStation®Plus member. (Only Americas and Asia)" <#vigyor2>#vigyor2>
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.10.16. 19:32:14
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Adversus solem ne loquitor
Számszerűsítsem? Legyen hát: 3 egyidejű ps4 ex, frémje 😄DD
Bár hogy aktiv lesz-e az offline opsönsz a menüben azt nem tudhatom.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.10.16. 19:28:07
Dde gyanús volt hogy online teszt.....😄 legalábbis ezt írták.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mobymatikai számítások cáfolják.
x játékkategória + y fps érték = unity
x játékkategória + y fps érték = syndicate
vagyis a végeredmény: Unity = SDyndicate. 😄
/ bocs Moby imádlak de ezt a szar poént nem hagyhattam ki.
Utólagos elnézést kérek. <#puszi>#puszi>
Jó a stb-vel télleg nem játszottam.
ART-nak? 😊 (jó nem biztos hogy csak ennyi, de én úgy láttam az nem előnye ennek a résznek)
/tudod szar vagyok angolból 😄
Syndicate nem csúnyább lesz, hanem az unity-ban lett a dizájn ilyen, syndicate meg a mocskos londoni képet mutatja....
Itt sokat dob azon hogy cifra , báli ruha kastélyok.
Ott meg esős, sötét, porondmesterek lesznek...ez is számít ám. Ha nem is CSAK, de ez is sokat dob a dolgokon, sok játék is ezt használja ki, a hátrányaihoz.
Kötve hiszem hogy butulna a játék engine--el alkotott csoda....
Ubiék nem erről híresek. 😄DDDDDDD
De majd a mesterúrak letesztelik, én már egy ideig ac-t tuti nem veszek.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.10.16. 18:45:52
SOHA TÖBBÉ ANDROID!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.10.16. 18:37:11
Melyik volt az a játék?
Akár 1 cím elég lesz.
És itt mindegy mivel folytatódik, mert SOHA, ismétlem SOHA nem lesz olyan. Én arról írok, amit kipróbáltam, megnéztem, megtapasztaltam, megszagoltam, szppantottam. Veled szöges ellentétben.
én hiszek nektek...én kérdeztem, mert tudtommal nincs a topikban egy játékfejlesztő sem, most azért mert pár ember megvesz 2 játékot és 2 screenshotot megnéz, mindjárt kiderül hogy ki a szakértőbb?
Én nem állítottam semmi, én csak naív , gyanakvó, kérdésekkel teli játékos vagyok.
És fikáznak mindent, cod-okat meg Until-t meg remaster-edeket....csak mert screenshotokon olyan amilyen.
Én ezért kérdeztem, tutibiztos hogy nem lehetséges hogy azért mert egy screenshoton valami éppen olyan , amilyen még a másiknál olyan amilyen , de sg ps4 topik mércével mérve nem ANNYIVAL olyanabb az egyenesen azt takarja hogy a fejlesztők nyomorékok és ebből simán többet lehetett volna mint ami, csak éppen azok a csúnya fejlesztők?
Szóval kérdések ezek, csak kérdezem hogy ilyen nem fordulhatott elő véletlen?
Hogy léteznek néha, decsak néha egy messzimesszi galaxisban effektek vagy bármi amit egy screenshot nem biztos hogy éppen annnyira visszaad, amitől lehet látszatra nem hozza azt a mértéket de ahhoz viszont erőforás szükséges?
Persze nem véletlen hasongattam a pc-t ide, ott a legszebb a példa, függvénye sokmindennek a motor, az a fajta optimalizálás vagy egyébb dolog, amitől 1-2 cucc akár kiemelkedhet.
De szerintem jobb csőjátékhoz csőjátékot, ac-hoz meg ac-t nézni. 😊
De hamár nézzük akkor mondom megkérdezlek titeket, tapasztaltabb játékosokat.
AC-t látom megvan nekem is...😊
De most biztos butaság amit mondok ha nem is kapja meg mindenki a miértre a nagy mindent eldöntő választ, azért azt nem árt elmondani, ha körbenézel a screen-nél azé ez sok helyen homályos....most mérget nem vennék rá de a csőjátékban nem biztosan tutkó hogy ilyen textúrák vannak, noha a tv-n x méterről nem is tünik fel apró feltételek, trükközések miatt.
Pl tudtommal akár az is ront fps értéken ha egy árnyék kontrasztosabb, élesebb , vagy nem élesebb, holott akár screeneknél fel sem tűnne.
Egy kecibuta dolog pl a Crysis 3 pc-n amikor kiszámolt a rendzser nem látható dolgokat is.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.10.16. 18:17:44
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.10.16. 18:06:22
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Semmi nem volt, valaki okosságból egy csőjátékot mért egy sandboxhoz, mondtam hogy nemsok értelme....
Ez valóban nem fing, nem is állítottam róla hogy fing. 😊
Ha rólam mondanak baromságot, na akkor ja válaszolok, nem vagyok bunkó. 😊
Nézd csak 😊 ------> ? = kérdőjel
Nem tudom ezt mire használják....és te? 😊
Csak a szokásos. <#taps>#taps>
Egyszerűbb lenne ha már többen is írják hogy marhaság, bekussolni.. Ilyenkor rakd be a Rex felügyelőt vagy valami hasonló szupersorozatot és megnyugtat. <#puszi>#puszi>
SOHA TÖBBÉ ANDROID!
Nem szakértek mondtam már, még1x mondom hogy kérdőjelek vannak a hsz-ban, nem nem azért mert exclusive-ak, semmi köze hozzá.
Forza-nál sem volt szakértés, mondtam hogy a DC müködés közben sokkal szebb, eső tb miatt.
Ezt mind beképzelitek, most hansúlyozom mielőtt megismételéd magad Totti-nak kérdések mentek, nem tudom tudjátok-e nyelvtanilag ez mit jelent.
Ja és semmi köze a MGS5-höz, a platformokhoz, Anti-hoz, a sony-hoz, a t-home-hoz.
Semmihez nincsen köze.
Uncharted képeket meg azért linkelem, mert megtehetem neked is ahogy látom nagyon tetszenek, és csak 1 azaz 1 embert ha érdekel, akár mert nem tudja mire számítson ha utólag majd netán érdekelni fogja, akkor már van értelme, ja és spoilerben vannak, voltak hogy ne zavarja az önérzeteteket. 😊
Másvalami.
Amúgy ez olyan minthogy te meg mindent végigjátszol, vagy félig és utána veszel valami mást éppen akkor elmondod mindenkurvának a régit vagy aki véletlen próbál szeretni valami mást.
Van, azaz felállítasz vagy más egy trendet és akkor az ha nincs előtérbe akkor minden más savazni köll.
A Batman fröcsögés meg MGS5 fröcsögés anno nem volt baj, pláne úgy hogy még csak spoiler sme volt, mert akkor az állt a toppon. 😊
Most miért nem hagyjuk ezt a vitát?
Vagy neked jó ez? Tetszik? 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.10.16. 17:48:30
Igaz, az utolsó beszélgetésünkor elég dühösen távozott 😉
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.10.16. 17:34:45
És ezzel a témáról többet szót se veled....<#idiota>#idiota>
SOHA TÖBBÉ ANDROID!