121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
igorovich664 #55888 A Sony Europe honlapján van egy táblázat az EU országokról, ahol a PlayStation VR október 13-án fog megjelenni. Magyarország nincs közte, így rákérdeztem a "nagyszerű" PlayStation Magyarországnál, hogy most akkor mi van. Ja és hogy valahol ki lehet-e majd megjelenés előtt próbálni, mint amerikában. Ezt a választ kaptam:
--
Kedves Mihály,
Köszönjük, hogy felvette velünk a kapcsolatot.
Tájékoztatjuk, hogy amennyiben Magyarország nem szerepel a PlayStation VR október 13. megjelenési listáján, ez azt jelenti, hogy hazánkba az eszköz később fog megjelenni. Sajnos egyenlőre pontos megjelenési dátumról nincs információnk.
Mivel ügyfélszolgálatunk, technikai ügyfélszolgálat ezért nem rendelkezünk információkkal, azt illetően, hogy hol van lehetőség kipróbálni a PlayStation VR-t.
Köszönjük megértését.
Németh Balázs
PlayStation Ügyfélszolgálat
--
Imádom, hogy ilyen jól informált banda....
Utoljára szerkesztette: igorovich664, 2016.08.09. 11:17:52 -
SlickAdam #55887 namajda neo! abban erös a cépéu.
wait!... -
#55886 Jah...ezek a 14 fps-es beszakadások különösen jók. Így nem fog egyhamar megborotválkozni az emberünk. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#55884 Van ezen még mit csiszolni.
-
#55883 Amit most leírtál, az totális őrültség :D
TV=monitor. Monitor=TV. Ma már minden aspektusában. Ha a monitorod jobb, mint a tévéd, akkor szar tévét vettél. Ha fordítva, akkor szar monitort vettél. -
TomStorm #55882 Ja megvan közben és nagyon tetszik.Tű éles kép teljesen korrekt ez a 27".
Tök jól megy az Arozzi székemhez:D
Nekem ez a TV-n konzolozás örökre felejtős.
Most mehet tovább,még 2 ilyen monitor és egy logi G29 Assetto Corsa-val.
Ez a cél -
-
#55880 Csak nem volt ideje borotválkozni... -
ppista #55879 De az öltözködése a régi. :) -
#55878 szegény csávó megszenvedett az 5 év alatt
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.08.08. 15:51:35 -
#55877 az a chat viszont... Tényleg ráférne a földre már egy teljes pusztulás -
#55876 szép bolygó -
#55875 NMS twiccssztrím.. Hát ez bizony kellnekem :D Mondjuk pofátlanul sokat nyúltak a Destinyből vizualitásban -
igorovich664 #55874 Ez a víz tényleg über-durva... -
TomStorm #55873 Van 42"-os TV-m.De arra van rákötve PC meg konzol is.Úgyhogy az marad TV nézésre többi meg megy monitorra.
Meg vannak még egyéb okok mint pl.multiba nekem késik aztán távol is van itt az új lakásba a TV és normálisan be tudom rendezni monitorral.
Fehér PS4 és fehér X1 S mellé(még nincs meg de jön majd) meg fehér monitor dukál:) -
#55872 Streamek alapján azt hozza, amit ígértek. Akinek tetszett videók alapján annak tetszeni fog. -
#55871 reméljük úgy jár majd mint több 'nagy' cím mostanában és két hét múlva már nyomják rá a kedvezményt :) Bár ez meg azt jelentené, hogy fos a játék. -
#55870 Amúgy egy ilyen monitorban mi a pláne? Úgyértem szvsz ennyiért kapsz tévét is ekkorát a samsungtól, amiben azért van egy tuner, meg legalább nem fehér :D -
#55869 Sorry, kicsit erősen fogalmaztam. Ha nem volt benne reklámszándék, akkor hamu a fejemre. -
TomStorm #55868 :D
Na ha van raktáron nekik megveszem azt.Ha nem akkor lesz 27-es. -
#55867 Szerintem itt a legelemibb szabály alkalmazható: Size Definitely Matters!!! :) -
#55866 Én sem örülök neki. Felszín nézetben működik az absztrakció, de röpködéshez szvsz nem való. Meglátjuk. -
SlickAdam #55865 "idézöjelbe" tettem.
na de az E:D az najsz as fuck, NMS meg tul szines (nekem), komolytalan a megjelenese.
na es majd figyu a pc-s visszajelzeseket! ha fix platformon is release elött 2 nappal javitjak a pop-in-t es hasonlokat (hany eve is keszul...?)... -
TomStorm #55864 Melyik a jobb választás Ps4-hez?
Samsung S32F351FUU 32"
vagy
Asus VX279H-W 27"
Most megyek megvenni és ez a 2 kiszemelt -
#55863 Háppedig az NMS-ben még van is valami beleszuszakolt progressz, az E:D-ben ilyet maximum te csinálsz magadnak :D (bár mamár abban is sokkal-sokkal több a tartalom, mint amikor még én játszottam).
Eleve a célnélküli nehezen értelmezhető. Nem találtak ki neked a készítők egy végigjárandó utat. Ilyen értelemben valóban célnélküli. Az NMS-ben van ilyen, legalábbis szóltak olyanról hírek, hogy "végigjátszani". Értelmét nem látom, de ezek szerint van benne.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.08.08. 14:35:18 -
SlickAdam #55862 fingom nincs miröl szol ez a jatek, pedig mar nezegettem videokat. külsöre baromira tetszik. ha ez is ilyen "celnelküli" ür-bóklászda, akkor inkabb ez, mint a NMS. -
#55861 Amúgy néztem. NMS-ban az ugrás messze nem ilyen fasza, de az a "térkép"nézet viszont mindent visz. Érdekel engem is, de mostmár csak nyúlszex után. Addigra talán olcsósodik valamicskét. -
#55860 Ó, még mindig működik... (egyben ez a VR alfája és omegája. Ugrás alatt kinézel oldalra VR-ben, és tényleg magadalászarsz :D )
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.08.08. 14:27:25 -
igorovich664 #55859 Sorry, akkor nem osztom róla a cikkeket. És igen, van közöm ehhez a "fisifosi oldalhoz". Gondoltam akit érdekel a PSVR, az örül egy olyan oldalnak, ahol össze vannak szedve az ezzel kapcsolatos hírek, játékok. De bocs, ha nagyon bezavartam a szabályzatba. Értek a szóból :) -
#55858 Ez a felfedezgetősdi vagy bejön vagy nem, de mint a téma rajongóját, engem olyan apróságok is megfognak, mint a E:D-ban a warp drive hangja, és az ugrás látványa, amitől a mai napig magamalácsinálok :) -
#55857 Nem tudom olyan nyugodt játéknak tűnik. Felfedezgetni, craftolgatni, repkedni benne. Sok multilövölde után, ahol idegbajt kapok az emberektől jó lehet elszakadni egy kicsit -
SlickAdam #55856 meselj, mi fogott meg benne? -
#55855 Amennyire nem érdekelt a cucc most minél többet nézek annál jobban kell :D
60$ még mindig sok érte :/
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.08.08. 13:52:09 -
#55854 NMS patchelt stream. Durván javult a draw distance meg a popin. prepatch streamet néztem pár napja és orrod előtt rajzolta ki a cuccokat.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.08.08. 13:14:48 -
#55853 While all indications pointed to an announcement of the PS4 NEO at the Tokyo Game Show in September, our sources tell us an announcement on 7 September in New York. -
#55852 Ha később neked nem para anyagilag egy csere, akkor vedd meg, kitudja mit és mikor adnak majd ki.
Addigra sokminden változhat, ez a tuti ami most van, ha játszani szeretnél vedd meg. -
nejha #55851 Sziasztok érdekelne, hogy most egy sima PS4-et érdemes-e megvenni? Ugyanis lassan jönnek úgyis az újkonzolok meg ugye a VR. Megnéztem az árakat és a PS4+PSVR a legolcsóbb érdemes erre befizetni szerintetek? (Tudom h ezen a generáción belül jönnek az újkonzolok és az csak erősebb lesz de akkor is) -
#55850 200-400k vs. 130k ... navajon? -
#55848 Szerintem erre fel lehet már most készülni, hogy ezek nem lesznek hosszútávú cuccok, főleg amik csak így dróton húznak. Britt tudósok ugyanis megállapították, hogy 1 óránál több VR egyhuzamban impotenciát okoz.