PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
jajjdeolcsó duma 😄

megvetted, lelked rajta!!! 😄

Forza.

TDC Geronimo
lál. Tegnap este egy random angol streamen nyertem AC letöltőkódót <#idiota>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Totti5
Fogalmam sincs miről beszélsz.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

darkSectorxxx
Jó és Uncsi meg TLOU-ban nincs 30?

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Totti5
Remélem csak feltünnek aztán lepnek. Nekem nem retro érzés kell öregemberekkel. Vannak ott fiatal szereplők róluk kell hogy szóljon.

Totti5
Van. És van amikor meg nem. Mármint a Unity. Black flag fix 30 frém volt.

Ópáron. 😊
darkSectorxxx
Ac-ben van rendes frame? 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

n000rbi
Leia!! <#falbav>

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Nagyon rejtegetik Luke-ot, poszteren sincs rajta. Reméljük Solo és Leila halálával valami megtorló szintű gonosz lesz belőle a következő két részre. szerk: na jó, az kézrátétes jelenetben benne van
Utoljára szerkesztette: vg, 2015.10.20. 11:13:32
Tatyla

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

arty
nóti mögött van pár áncsártid és a tlou* 😉

(mondjuk ott a frém miatt nincs ok büszkeségre)

Forza.

apprentice race <#beka3>

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Moby
Azt addig nem kapcsolom be, amíg nem fog tudni teljeskörű orr és fülszőrszimulációt 😞

Adversus solem ne loquitor

full hairworks is? <#vigyor1>

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Moby
Az amit "csak" high-on tudsz tolni, nem überen, az nagységrendekkel kevesebbet tesz hozzá a látványhoz, mint amekkora ugrás a ps4->ide. Több nyagságrenddel (2 dolog van high-on, árnyékolás, növényzet láthatóságtávolság, minden más über). És így stabil60.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.10.20. 00:26:40

ejjj pedig en PS4-en is rendre becsurgatok mikor elinditom ejjelente.

de majd egyszer ujranyomom teljes pompajaban. akkorra valszeg tenyleg MINDENT fel tudok majd tekerni atom 60-al. egy 970-essel meg nem lenne meg.😊

a szaszinsz krid mar a brudersaft-nal is unalmas volt, nem is tudom minek eröltettem meg par probat. konkretan ha meglatok egy jellegzetes AC-s HUD elemet a kepernyön (mint a lenti videoban is), ramjon a hanyinger. föleg most, hogy egy angol csöves zip line-ozik nonsztop a kepernyon. nulla ugrabugri, nulla maszoka. pfui

Moby
>volna a Batman-féle verekedést,

Ami centire ugynaz. Meh...na én itt ki is száltam. Bekattantál.

SOHA TÖBBÉ ANDROID!

Totti5
Azok a szösszenetek nagyon hangulatosak voltak, remélem most is lesz.

Végülis valóban nem volt eröltetve amikor deszinkronizálódtunk Unityben miközben átkerültünk más korba és idióta mód menekülni kellett mielött "bemérnek" minket.😊
Nemhogy nem eröltetni kéne hanem 1 másodpercet nem kéne szerepeljen.....Talán akkor valamivel értelmesebb sztori is kerekedhetne az egyszerű mindenkori bosszúállás helyett...😊

SOHA TÖBBÉ ANDROID!

Kongy
Így van. Példát vehetnének amúgy a W3 mellékküldetéseiről... de meh... Az egy RPG jó, maradjunk ennyiben. Persze ez nem mentség..de na.

De még ha átvették volna a Batman-féle verekedést, oké, az is ezerszer látott már, de mégis élvezetes. Mad Max-ben is jópofa, de ez nem tudom mi akar lenni 😄
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.10.19. 23:47:12

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

TDC Geronimo
Nem sok köze van már az assassinokhoz. Ez a harc meg olyan, mintha valami Guy Ritchie filmet néznék

Totti5
Unityben egyátalán nem erőltették már.

Várt bárki is minőséget várt ha még ennyi rész után is veszik mint a cukrot és van olyan agyhalott aki még gyüjtőiért is befizet egy ilyen szemétnél? <#integet2>
Még 10 rész múlva is venni fogják,legyen akármenyi bug,akármilyen fosfrém, és akármennyire copypaste sztori küldetés és melléküldtetéshalmaz...

SOHA TÖBBÉ ANDROID!

Kongy
Ja hát ja, röhögtem is egy sort megint, mikor a gameplayben a játékos deszinkronizálva lett. 😄 1. meg Eziós részekben volt értelme, de most már inkább komikus, mint jópofa. Persze a nagy fanok mondják, hogy enélkül nem is AC az AC, mint ahogy szénakazal nélkül sem!

Nem bírom ki, az a harc gyerekek XD Benny Hill show.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.10.19. 23:43:41

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

TDC Geronimo
Most megy IGNen AC stream. Elindítottam, fél perc után átvezető. Láthatatlan volt a főhős benne és a rope launcher lebegett a levegőben. 2 IGNes csak röhögött.

Ha kiveszik belőle ezt az ostoba Animus-os baromságot, a "szinkronizálást", a jelenkori jeleneteket,és csinálnának egy korabeli játékot korrekt kerettörténettel és játékmenettel még jó is lehetne,de nem,állandóan ezt a mocskos animusos szart kell erőltetni....

SOHA TÖBBÉ ANDROID!

"A játék benne egy egybites covershuter alsótagozatos puzzlekkal fűszerezve. "

És még így is kismilliószor tartalmasabb és élvezhetőbb szórakozás mint az Assassins Creed féle 7842. rókabőr a maga dögvész játékmenetével,amiben az egyedüli pozitívum az mindig a világ amit megalkotnak (csak az meg pár óra nézelődés után sszintén unalomba megy).

SOHA TÖBBÉ ANDROID!

TDC Geronimo
Én tvmen is szép :p

Moby
Úristen Slick, ha most látnád azt a witcher3-at amit én látok...ráadásul a te plazmádon, aztakúúúúrvaélet<#zavart2><#bdead>

Moby
Neeeeem, te utálni akarod a játékot (tetudod miért), és ezt megteheted. Ezügyben irreleváns, hogy a játék milyen.

Totti5
2007, 2009, 2011

2 évente jött a trilógia óramű pontosan. 2011ben 2 db Uncharted jelnet meg.

2013 ( megint 2 év ) Last of Us

2015 ( és megint 2 év ) UC kollekció

2016 UC4

Teljesen tök átlagos megszokott minden széria álltal követett 2 éves periódusban dolgozik a Nóti, ami minden csak nem ritka.

Kongy
Itt a bökkenő, hogy egyszerűen már a sztori is mindig ugyanaz. Megölik a szüleit a gonoszok, aztán bosszú, vagy valami hasonló, de bosszú a templomosokon. Mondjuk ennyi erővel meg Uncharted is mindig arról szól, hogy új kincs.. De akkor is... Ott van egy fix főhős, fix szereplőgárda, akiket már megszerethettünk annyira, hogy várjuk a folytatást. Amit láttam az új AC-ből az egy ilyen negyedfoglalós küldetés volt, egyszerűen a fejemet fogtam, hogy már megint ez van, itt tartunk, zászlókat égetünk... és ezen London sem segít, meg egyszerűen semmi. Talán ha életem első játéka lenne, akkor csodálnám, de ez így harmatgyenge. Na, de kíváncsi leszek az értékelésekre, illetve a beszámolóitokra. Őszintén szólva remélem jól lehúzzátok majd a játékot, csakhogy nekem legyen igazam. <#vigyor1>

Moby
Ebben mi a kevésbé minőségi? Ha valami, akkor a minőség rohadtmagas ebben is. Értem, hogy a mechanikáját meguntad, bevallom én is. De ugyanígy meguntam az unchartedét is, de azért a negyediket is csak megnézem, mert rohadtul érdekel megint mit fognak elmesélni, és hogyan. Minthogy ebben is leginkább ez érdekel, meg London. Namerthogy az KIKÚRT magas minőségű ebben is, akkor is, ha nem minden az.

Kongy
Igen, egy tömeggyilkos, ez igaz, és ez idegesít benne újabban. A tibeti résznél plusz az nevetséges, hogy a lakosok ilyen békés kis embereknek tűnnek, aztán amikor megtámadják a falut egyből tele lesz a falu AK47-tel, meg RPG-vel... WTF? 😄 Hogy is van ez? Meg Drake egyedül lemészárol a 3 rész alatt kb 10 hadsereget.... Nyilván ezekbe ha belegondolsz csak fogod a fejedet. De nyilvánvalóan azért nem hurrog senki azért, mert jön egy új Uncharted, mivel elég ritkán készül belőle folytatás. De ha készül, akkor az tényleg minőségi, nem futószalagon gyártott szemét, mint az AC. AC is minőségi BIZONYOS TÉREN, de sajnos egyre unalmasabbá válik, mert nincs már meg az a varázs, hogy új rész jön, úgyis tudod, ha új év akkor új AC, új FIFA, új CoD.... stb, stb.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.10.19. 22:44:25

Moby
Az, hogy ki mit szeret az szubjektív. Szeretem az unchartedet, de ez a drake (ahogy sokszor leírtam már) egy gyökér tömeggyilkos. A játék benne egy egybites covershuter alsótagozatos puzzlekkal fűszerezve. Brutális a graf, a storytelling, a script, drake-en kÍvül a karakterek, de a játék abban(is) egy fos. Rádaásul az aztán részről-részre egy picométert nem változik. Mondjuk nem jön évente ez tény.

Moby
Mondjuk amennyit dolgoznak rajta, kézzel is megrajzolhatnák frémről-frémre.
És ezzel most nem őket akarnám bántani, de ez az agyfasz kettősmérce ami itt megy, az már betonkemény. Minden kurvaisten jön évente, mert összvissz talán egy évben talán 3 új IP az összes platformra. De ha meg nemjön, akkor meg az a baj, hogy átcsúszik. Kivétel a nóti, őnáluk még a csúszás is jó 😄D
Egy platformtopiktól hiába is várnék el bármiféle objektivitást, meg sem próbálom, de legyünk már normálisak ha lehet. Ez a játék olyan kibebaszottszép, hogy az agyam dobom el a részletektől. Persze fosfrém van konzolon megint, és ez tényleg baj, bár engemet hálisten nem érint. De ha basztatni kell, legyen azért basztatval.

Kongy
Csak a nóti csinál játékot is köré, szerethető karakterekkel többnyire. Unity főhősét, meg főhősnőjét is vízbe tudtam volna fojtani kb.

Persze amihez a nóti hozzányúl sem mindig arany. Megvannak az ő játékaiknak is a hiányosságai. Az UC Collection-t játszva (immár sokadjára a 2. részt), igencsak feltűnnek régen nem zavaró, most idegesítő dolgok.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.10.19. 22:12:09

darkSectorxxx
Noti játékában minden szebben ugrál mint máshol. 😄

Totti5
Nem nézek semmit már, csütörtök este a gépben lesz.

Totti5
Igen nekik semmi nem megy. Nem unalmas már ez a közhely? hány Ubi játékkal játszottál, hogy ennyire ismered azt amit ők produkálnak?

Moby
Jópofa, ahogy a láda ugrál hátul, meg a lámpa, illetve a kocsi sérülése is jó. Ha ugyanezt a nóti csinálja, akkor megy rá a faszverés topikszinten ^.^

/sóhajt

darkSectorxxx
De az Ubinak ez is nehéz. :F

TDC Geronimo
Hát igen most már 3 rész óta össze vissza ugrálnak mindenféle motiváció nélkül. Desmond szál lezárása mondjuk amúgy is egy hatalmas csalódás volt. Ezios részek voltak a csúcs 😞

shaddam
A legnagyobb bajom ezzel a szarral hogy minden évben kötelező mint egy fifa. Maximum valami épkézláb Desmond szállal tudnának rávenni

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

TDC Geronimo

Unitynál jobb állapotban van mondjuk ezt nem volt nehéz elérni lol

Tatyla
Utóbbi, egy festményben van Geralt

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

darkSectorxxx
Ilyen szar. 😛