PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egy legyet próbálsz ülni tanítani. Szerinted mennyi esélyed van? <#banplz>

SOHA TÖBBÉ ANDROID!

TDC Geronimo
Utóbbi, többet nem mondok, mert spoiler 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Kongy
Amint írtam, a hozzád hasonló fanbojokkal nem érdemes vitázni, de amikor már rámtámadsz a VÉLEMÉNYEM miatt, és nem olvasod amit írok, csak hajtogatod a saját hülyeségedet, arra már muszáj reagálni. Nemcsak én bojkottálom az AC-t, csak más okosabb nálam, és nem áll le vitatkozni veled. Node, én bejefeztem, van nekem más dolgom is, mint itt feleslegesen írogatni, elkopik a billentyűzetem, aztán nem jutunk egyről a kettőre.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Totti5
Nyugodtan, ha kamuzol vagy direkt ferdítesz én itt leszek, kisegítelek.

Mivel most már konkrétan le lettem idiótázva a következő megy a modiknak.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.10.19. 18:56:17

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Kongy
Majd én eldöntöm, hogy mi számít a véleményemnek, és mi nem. Arról nem én tehetek, hogy te nem látsz a fanbojságból. Belőled, és még több százezer idióta pénzéből fejleszti évente a Ubi a jobbnál jobb eszeszinsz krideket. Elismerem, hogy a dizánjerek fantasztikusak, csak sajnos játékot nem sikerül évről-évre csinálni az áll-leejtős látvány mellé.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.10.19. 18:56:32

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Totti5
Amit műveltél ma az nem vélemény volt.

a kep szar, vagy ilyen festmenyszeru a graf?

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

TDC Geronimo

mucsácsó
hatalmasnagy +1
Nekem se kellene, pedig a londoni atmoszféra miatt még akár az eddigi legjobb is lehet taláááán, de már okádok a tipikus (mellék)küldetésektől/gyűjtögetéstől. AC2 jóvót (nagyon is!), de azóta hulladék az egész széria. Kállofdátik szintugyanez, CoD4/MW2 óta mélyrepülés és rókabőr az egész IP...
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2015.10.19. 18:28:39
Kongy
Ha ez lenne az egyetlen, és utolsó játék a Földön, akkor sem venném meg, előbb égetném el a lemezt, ebben biztos lehetsz. 😊 És attól, hogy nem játszok vele / nem veszem meg még a véleményemet elmondhatom róla a videók, meg az eddigi AC-s tapasztalataim alapján. De már csak pár nap, és szívesen hallgatom az élménybeszámolót eme remek játékból.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.10.19. 18:11:00

Totti5
Türelmes vagyok, csak azért reflektálok, mert történetesen érdekel a játék, ismerem és a kamu sablonszöveget nem bírom és véletlen se tájékoztasd félre az a topik lakóit vagy látogatóit, mert amit írsz az továbbra sem igaz.

"Revelations-ben már látott (vagy hasonló) kötélvetőt"

Mint mondottam nem volt benne kötélvető. Hookbalde mint a neve is mutatja ( elég konkrétan, félre sem lehet érteni ) egy kampó, semmi kötél nincs benne, teljesen más a funkciója.
Alap fegyverarzenál adott hisz AC játék, de mindig vannak új eszközök / a korhoz hű cuccok. Mindig kapsz újakat. Nem igazán értem ezzel mi a gond, minden játékszériában így van. Autós játékban a kormányt tekerd a 7. részben is. Mi meglepő dolog.

Én értem hogy neked nem tetszik a "szar, idióta, faszom tudja, buta, fogyatékos, lófasz" jelzők nélkül is.

Protipp, nem kell megvenned, nem kell játszanod.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.10.19. 17:32:30

TDC Geronimo
Most nyertem nemrég a szemüveget <#idiota>

png képmegosztás twittere is milyen jó minőségű végre <#eljen>

ja, kacagok en is rendszeresen 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

TDC Geronimo
Nem végeztem még a witcher kieggel, de nagyon jó lett és a frém is tökéletes már <#eljen>

magyar fordítást megint meg kell dicsérnem. Nem szoktam magyar felirattal játszani, de itt nagyon jó munkát végeztek. Sokszor szakadok a szóhasználaton. Ez a furfangos magyar nyelv... 😄

Kongy
Akármennyire is imád valaki valamit, idióta módjára hazudni azért nem kell azt, hogy a cukormázas szar jó. Egy szóval nem állitottam, hogy volt már kötélvető, csak azt, hogy nagyban hasonlo volt a hookblade.... de ha ez nem is lenne igy, akkoris mondhatom a méregnyilat, dobótőrt, unalomig ismert szarok, ahogy a nevetséges zászlóégetés is xddd Ja mindjárt jön a válasz, hogy a Unityben nem zászlóégetés volt, hanem puskapor vagy a faszom tudja. Mindenre lehet visszavágni valamit.

Totti5
De csinálhatjuk ezt hogy te mondod én meg írom hogy nem. Nekem egy kicsit kínos, de csak azért teszem hogy más véletlen se legyen félretájékoztatva. Akármennyire utál valaki valamit, kamuzni azért nem kell róla.

Totti5
Már új gen van a Unity meg minden téren fejlődött, azóta pedig ez lesz az első ac ami mutatja hogy sikerült e további fejlődés avagy nem.

Moby
Írta Kongy:
"Ezeknek kajakra van pofájuk a Revelations-ben már látott (vagy hasonló) kötélvetőt (vagy nemtom mi az) újdonságként feltüntetni..."
Ebből a "nemtom mi az" teljesült 😊

Rope launcher sose volt. Mondjuk én egyszer láttam, hogy lesz benne, olyan nagyon nem ragadott meg a dolog akkor sem. Nem a ropelauncher érdekel benne, akkor sem, ha az épp újdonság.

Adversus solem ne loquitor

Totti5
Ez hol kötélvető?

mucsácsó
Klasszik reskin Kamubisoft módra... 😊 évről évre ugyanazt a hulladékot adják el ugyanazzal a contenttel (1-2 minimális újítással esetleg) - álá Far Cry (bár az még a jobbik eset talán).
Kongy
Persze mert nem lehetett vele közlekedni mi? Ugyanúgy segített a mászásban, meg a kötéleken való lecsúszásban..Diehard AC fanként ezt tudnod kéne. Én is azért tudom, mert szintén az VOLTAM. Parancsolj.

darkSectorxxx
Hát lehet jobban járunk. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Totti5
Nem jó helyen kapizsgálsz még mindig. Ac 3-4 ben az egy fegyver, más funkciója nincs. Mostan pedig a platformingot segíti. Teljesen másról van szó.

Kongy
Hát eszméletlen, kitaláltak egy másik nevet rá. Akkora nagy innováció, ilyet más játékban még nem láttam. 😄 Látom magam előtt a buta kisgyerekeket, meg a fogyatékos felnőtteket, hogy csorog a nyáluk, hogy "aaaa rope launcher, mikor jön már ki???!?!??!?!?"
Megint minden ugyanaz. Ugyanaz a zászlóégetős lófasz gameplay, nevetséges lopakodással. Ja meg a másik hatalmas újítás, hogy nincsen kard, hanem pusztakezes bunyó van.... gyerekek, amilyen nevetségesen ez fest, komolyan a Benny HIll zenéje kéne alá, akkor ütne XD De persze megint van mérgező nyíl, ami miatt az ellenfelek egymásnak esnek. AC2-ben ez tök poén volt, de ezt 20adjára lenyomni az ember torkán, hát jó étvágyat 😊 Kezdem úgy érezni, hogy ezt a játékot az értelmesebb embereknek a grafika adja el, meg a dizájn, de hogy ennyi pénzt csak ezért kiadni erre a "játékra", az derék. Száradjon le a kezem, ha még egyszer a Ubisoft zsebébe adok pénzt.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.10.19. 09:32:08

Moby
<#eljen>
Remélem pécén is. Bár azon minden az, csak meg kell venno 40$-ért az nvidiától az szarját<#boxer>

Most látom, 180 napos free trial van rá. Mesterrész...😊
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.10.19. 08:31:25

Tatyla
És támogatja a 3D-t

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Moby
Csak egy van, de azért... 😊

Assassin's Creed Syndicate Special Edition PC (magyar feliratos) + ajándék póló + söralátét + poszter PC Előrendelhető 11 890 1 11 890
Összesen 1 db termék, 11 890 Ft értékben.
Előrendeltél 1 db terméket, 11 890 Ft értékben , melyet a megjelenéskor kell kifizetned, mikor a terméket átvetted az általad megjelölt átvételi mód szerint.
Ingyenes szállítás.
Összesen 11 890 Ft.

A nigrus Zsedi továbbra is irritáló....És hol van a plakátról Luke?...
Egyébként baromira remélem, hogy Han és Chewie nem ilyen 2-3 perces szerepet kapnak és nem csak direktbe berakták őket a trailerekbe is hogy minden fan "robbanjon"....
És remélem hogy továbbra is teljes kerettörténettel rendelkező epizódot kapunk, vagyis nem csak úgy félbebasszák mint mondjuk a Hobbit 2. részét az akció közepén.....Manapság elég nagy divat félbevágni a filmeket....

SOHA TÖBBÉ ANDROID!

Totti5
Ebbe a hszben két igazság volt.

1, senki nem kérdezte

2, nemtom

Revelationsban sem volt Rope Launcher. Hisz arra gondolsz, hivatalosan a neve Rope Launcher.

Hook Blade eszköz volt, ami nem Rope Launcher. AC3ban és AC4ben van Rope Darts ami szintén nem Rope Launcher.

Szóval nyugi, ez lesz az első AC amiben Rope Launcher kerül az eszközök közé.

TDC Geronimo

Kongy
Ne kérdezzétek miért, de belenéztem az új AC egyik gameplay-ébe... sajnos a véleményem csak romlott a szériát illetően. Ezeknek kajakra van pofájuk a Revelations-ben már látott (vagy hasonló) kötélvetőt (vagy nemtom mi az) újdonságként feltüntetni... XD Kész, itt ki is nyomtam a videót. Innentől kezdve foglalkozzon vele az, akinek hét anyja van lol...

AntiHero
ezt 😄 marad pénzünk másra. 😄

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

darkSectorxxx
Én régebben sokmindenért akartam GC-t, hálisten azok mennek mind emulátoron, csak annak ellenére hogy orrba-szájba esküszik mindenki, énnekem nem volt még játék ami bugmentesen ment volna emulátoron.
Nem beszélve a fasza irányításról.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Most akkor melyiket vegyük basszameg? 😄

n000rbi
Na igen, emiatt (Rogue Squadron 2-3) elég gyorsan vennék Wii\GC-t... (Dolphin nem játszik, talán a második megy vele, de a harmadik rész nem + pc sincs, ami bírná)

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

mucsácsó
Ez mondjuk könnyedén meglehet. 😄 Szerintem nagyon remek a DaS3 - bár nyilván ez még rohadtul messze van a végleges változattól, meg kitudja milyen lesz majd statokkal az egész, de én nagyon játszanám tovább 😊
Úgyhogy lehet addig jóvóna egy Lotfallen 😄
Moby
Na hát ettől még meg is veheted. A das3 is tetszik itt mindenkinek, csak okádok sugárba tőle, szal az én véleményem nagyjából senkin nem alkalmazható.

AntiHero
<#finom>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

mucsácsó
Nemá, pedig pont most gondolkoztam, hogy megkéne venni! 😄

Amúgy nem is para a dancer meleeként, rákell baszni párat longsworrdal és csá 😄 ha meg épp messzebb van/nem bír magával, akkor firebomb/throwing knife, pussz 😄
darkSectorxxx
Te is tudod hogy kell gyártani szar másolatokat hogy az egyiket tudd értékelni. 😄

Moby
Rápróbáltam megint erre a lotfallenre a régi mentésemmel.
Hogyezmekkorafosparityaáztákuuuurvaélet... 😞 Ez csak szeretNÉ ellopni a dasok mechanikáját, de olyan hülye hozzá, mint a fszom.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.10.18. 22:17:55

darkSectorxxx
Igazad volt, meg sme történt az egész, sőtt a beszélgetésünk sem. 😊

Félreértés,nem meggyőzni akarunk hogy tetszen neked, hanem többször is azt írjuk le hogy amit tapasztaltál amiket leírsz az baromság, nincs, nem létezik, csak a fejedben.😊

SOHA TÖBBÉ ANDROID!

darkSectorxxx
Battlefront.....

darkSectorxxx
Ja nem a fizika a lényeg igazából azt csak cukkolásak hoztam fel.
Irreális vagy nem, az irányíthatóságban az volt eddig nekem a rémálom ha csúszkás autókról volt szó....
Nem is értem miért játszottam vele akkoriban olyan sokat.

BRB- hírét ismerem, azzal is inkább 1 számjegyű órákat játszottam.

Asetto, Rrace, Project-et meg direkt kerülöm, annyira nem játék az nekem.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.10.18. 20:32:17

Totti5
Grid elég elbaszott volt ahhoz hogy lehessen irreálisan csapatni, szóval abból a valóságot definiálni nem érdemes. Volt a WRC, Colin, Rallysport Challenge, Rally Masters, de talán multkor a Sega Rallyt emlegetted. Nos ezek nem szimek.

Rally témában aminek valami köze van a valós viselkedésekhez az az RBR a múltban és a Dirt Rally a jelenben, de ezek sem az a kimondottan hardkór címek, mint amik vannak pályaautózásokban. Mármint jól menni bennük pokoli nehéz, a fizika is jó, de nem olyan szinten megalkotott szimulátorok mint egy iracing, rfactor 2, Assetto Corsa.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.10.18. 20:27:22

darkSectorxxx
Mond meg te, én honnan értsem? 😛

Harlekin
" magamsenem értem miért"
Ha már a miértet se érted!!!Miből gondolod,hogy érted a HOGYANT!?<#kacsint>
darkSectorxxx
Esküszöm lesz.
Sőtt minden tevékenységemről a játékiparban. 😊

Mi nem volt, annyi rallly volt amikkel te is játszottál, most nem a szószerint szimulétorokra értem hanem amik csúszósak voltak és oda kellett figyelni.

Egy Most Wanted-nél nem kelett mert jórészt faltól falig.

///amúgy eddig a pontig azt hittem hogy a legidomítatlanabb játék a világon a Grid de tévedtem.
Mint mondtam nem vezettem analog karral az életben még autókat de gyanakvó voltam, ha azt mondod ez nem történhetet meg én elhiszem.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.10.18. 19:58:18

Totti5
Videó az jöhet<#eljen>

"pár rally"

Olyan sok nem volt, hogy nekem ne mondjon.

Ami itt szóbajöhet az az RBR, más nem.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.10.18. 19:53:05