PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jó lenne, mert kb az egyetlen From játék amiből nincs valamiféle javitott verzió és/vagy elérhető PCn is.

Why so serious?

davidka003
2-3 év múlva simán lehet ha addig semmi patch nem jön hozzá.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Mephike
A fene tudja. A fél internet bánkódik azon, hogy az a from játék nem kap elég szeretetet. Szóval én nem lenék meglepve, ha idővel kapna egy ráncfelvarrást. Szóval egy remaster lehet lesz idővel.

davidka003
Remasterezni nem de tolhatnának egy kisebb szintű tuningot meg 4k/60 FPS-t kromatikus aberráció nélkül.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Kandurex
Már a Collection része, kvázi mindenkinek, majd ingyér. Nem érdemes már ezt re-masterezni, nem jönne meg a nagy lové...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Jó lenne, mert még PS 4 Pro patchet is basztak hozzá kiadni.

Why so serious?

Mephike
HA engem kérdezel (ez csak tipp), lesz ebből is remastered, nem véletlen nem jött hozzá patch vagy update.

Kandurex
Most volt meg Straved, 3.-ra, szerintem kicsit mákból, állítom, hogy ez a Boss csak azért nehéz mert semmit nem látni.

Igen, mind a mai napig a legjobb, leghangulatosabb from alkotás, és pont ez nem kap folytatást.

Mephike
Itthon nagy kedvenc volt legutoljára nálunk az Overcooked. Most nemrég az asszony talált rá a PS oldalán erre a játékra és bizony, ez is jó kis kétfős játéknak ígérkezik. Esélyes, hogy ha jó kritikákat kap, hogy játszani fogunk vele.

mucsácsó
ajjj szerintem akkoris kurvajó tud lenni a chrome abberation, nemtom mér utálja mindenki! 😞 😄
de amúgy jah, BB az mindent visz hangulatra, ez fix... mai napig nem született akkora FROM gyöngyszem 😞
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.12.13. 10:15:34
n000rbi
Nem, nem sietek sehová. Most éppen a Miles pörög mellette.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Ulthanito
Holnap reggel ott lesz a postaládádban az adapter! 😊

PS5 II PSVR

Ulthanito
Nem toltad még végig?

PS5 II PSVR

Moby
Hátedmé? Valhallában nincs 60fps?

Adversus solem ne loquitor

Tikal
Red dead redemption 2, Tsushima. Igaz ez a kettő nem egy zsufolt részlet gazdag városban játszódik de majd jövőre meglátjuk mennyire tudta a Rockstar felpimpelni a gta online-t a PS5-re.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Moby
Hát én nem állítottam, hogy minden adapter szar. Az enyém volt szar. Már a kuka martaléka. A PSVR meg várja az új gazdáját.

Kandurex
Ja, és itt nem zavar a 30FPS, míg a Valhallába mocsok szar volt, itt teljesen jó.

Kandurex
Fú, azért a BB-nek semmi se nyalogatja meg a hangulat faktorát. Telibekúrtan jó! Bár ez a chrome aberráció, se akkor, se most nem tetszik, tossza az ember szemét,...mondjuk szokható, de...ehhh.

Viszont elvittem a faterig, ő is, és a hidas farkas is első try-ra halt, pedig bő 5 éve nem játszottam a játékkal.

Az egyik ismerősömnél, aki betudott szerezni egy ps5 ott kipróbáltuk a psvr-t és az adapterrel rendesen működött a kamera.
Moby
Na, hát ennek a adapterfiaskónak az lett a vége, hogy el is adtam a PSVR-t tok-vonó 😄 Már régen el kellett volna.

Moby
Ha elég szemfüles vagy, a januári szállítmányból már elcsíphetsz.

Kipróbáltam az 1.04-es hotfixet. "Improved reflections quality on Xbox One and PlayStation 4 to eliminate the smudge effect." – És ez az, amit meg tudok erősíteni. Olyan, mintha élesebb lenne minden, nem olyan mosottas, mint eddig. DE az még mindig nem tetszik, hogy a tükörben gyenge minőségben látjuk a karakterünket. Ez a homályos/pixeles tükör PS5-ön is jellemző? Egyébként minden más most már egészen szép. Nekem kifejezetten tetszik. De persze örülni fogok neki, ha megérkezik a PS5 hozzám is, és kijön a nextgen patch is.
Zeboo
Ha most rendelem kb mikorra várható szerinted? Jövő április-május vagy inkább nyár?

n000rbi
Na, kapott a Póki remastered is egy Performance + RT módot. Egyébként hülyeséget írtam a múltkor: nem 1080p, valahol 1440 körül fut. Teljesen fasza így, nincs is szükség a másik két grafikai módra.

n000rbi
Majd egy DeS-em lehet lesz, de még nem most 😊

Kandurex
Nah, mivel a Valhalla annyira nem váltotta be a reményeim....Így eladtam a gecibe.

És hát kiberpánkot se akarja nekem a fejlesztő, még, eladni...és a Demon Souls -ból sincs nagy kínálat. Ezért jöhet a BB újra 😊 és megnézem az eddig kimaradt Days Gone-t is, ha már PSN Plus-ba hozzám vágják.

Mephike
Jó teszt lett és bízom benne, hogy idővel rendbe teszik a játékot legalább egy minimális szinten a régi konzolokon. Tegnap ismét adtam neki 1,2-2 órát, és bár levettem a grafikai pluszokat, azért még így is borzasztó volt a régi sima PS4-emen. A legnagyobb gondom nem is az, hogy ronda a grafika, hanem hogy annyira mosott. Olyan mintha egy élesebb és egy agyonmosottabb képkockákat cserélgetne a játék ezzel próbálva meg kialakítani a látnivalót. Lehet nem ez történik, nem tudom, de nagyon zavarja a szememet is, pedig én sosem néztem azt, hogy "min 60 fps kell, mert le se ülök elé". Na mindegy, ahogy azt már írtam, megvárom azt a pár hetet még, ami idő latt kicsit helyrepofozzák a játékot. Jelenleg a 20k pénzért vett Cp2077-nek nálam csak ennyi haszna van :
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

PCn szebb szóval ahhoz képest akkor mondhatjuk, hogy csúnya de nekem ez a fajta grafika bejön, szóval szerintem még itt is egész szép.

Why so serious?

Moby
Mondjuk gyanús, hogyha belenézek a belső csatlakozóba, összesen kettő lábat látok benne. Hát...szerintem ennek nem ilyennek kellene lennie...

j0nNyKa
hátö
igen? nagyon
csak nekem?

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

AntiHero
Igen. Nekem ez màr szép. 😄

Amúgy.:

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Csúnya?

Why so serious?

j0nNyKa
ööööööööööööööö
erről a képről beszélsz, hogy ez szép?

Moby
LOL és nem működik! 😄DD
Nem érzékeli a kamerát a PS5...

AntiHero
Tegnap löttem màr egy PS5 képet a Cyberpunkrol.(nem spoileres kép, de azért linkbe teszem be)

Néha tud ez szép lenni.
Mondjuk PC-hez képest egy okàdék még mindig.

mucsácsó
amúgy eddig nem sok játéknál éreztem ezt, de itt egyszerűen üvölt a ray-tracingért a játék, nagyon sokat hozzátesz a fényekhez/tükröződéshez, főleg az esti részeknél, de egyébként is... szal anélkül rendesen ocsmány.. na nemtom, eddig ez az első játék Control után, amire aszondom, hogy sokat dob az összképen, és nálam megéri a performance beesést és némileg mosottasabb kinézetet (DLSS)
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.12.12. 14:44:10
j0nNyKa
mi lett jobb nálad pontosan? a performance?

Csak a PCről tudok nyilatkozni, ott játszom. Ott szép. Láttam videókat konzolon milyen, az sajnos tényleg kritikán aluli.

Why so serious?

Ulthanito
Na ne nevettess ki! Tegnap akkor kapcsoltam ki a játékot, amikor egy tangás kurva elsétált mellettem, de olyan volt, mint egy próbababa, olyan plasztikus, az arca, ahogy beszélt, a facial animation kritikán alulian gyenge.

A grafika szó szerint ocsmány szerintem XSX-en performance módban, olyan olcsó érzete van az egész játéknak, amiért már máglyára vetettünk ennél jobban kinéző játékokat is még a generáció közepén is!

PS5 II PSVR

Hát jó... Végül is, az "idén" már csak fél hónap. 😄 Bár gondolom, ez inkább azt jelenti, hogy tavasszal jön a következő adag. De az akkor talán már nagy lesz.

Addig is, PS4 Pro. Majd PS5-ön újrajátszom a nextgen patch-csel. És reménykedem benne, hogy lesz még addig egy-két jó javítás hozzá.
(A tegnap esti hotfixet még nem volt alkalmam tesztelni.)
n000rbi
MegmondtamTM 😄

Moby
Idén már nem lesz PS5.

Más.
Megjött a kameraadapterem. Végre 😊

AntiHero
PS5-ön is ugyan olyan fos mint ps4-en..igaz itt nem szaggat. (Bàr van olyan hely ahol nem 60fps)

Viszont tegnap toltam a mellékküldiket egész nap. Baromi jól! Sima egyszerü karakterek mögött is olyan storyk vannak, hogy csak néztem. Baromi jó ez a része a jàtéknak.

Én PS4 Prón tolom a Cyberpunkot. Imádom, nagyon immerzív, nehéz otthagyni. DE tényleg nagyon kell a javítás neki. (Egy komolyabb gunplaynél, ahol sok volt a robbanás is, keményen be is szaggatott. Ráadásul ugyebár lehetne szebb, de azért így is tetszik, nem vártam sokkal többet ezen a konzolon.)

Nem tudjátok, lesz-e még idén új szállítmány PS5-ből a Konzolvilágnál? 😄 Még mindig reménykedem picit...
Tatyla
Nekem pron jobb lett vissza is kapcsoltam a grafikai effekteket

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

PS 5-ön next gen patchig nem is lesz. Szerintem PS 4-en még utána se, esetleg performance-on tudnak javítani valamennyit meg stabilabbá teszik de a kinézet az marad ilyen.

Why so serious?

Moby
Semmi látható javulás. Ugyanolyan szar minden.

AntiHero
New hotfix to #Cyberpunk2077 is now live on PlayStation consoles and PC. For Xbox systems, we are working to have the update out as soon as possible.

Laza közel 18gb.

Akkor mégsem vàrtak vele 15.-ig.

Nyilván, szóval akit zavar annak érdemes várni pár hetet/hónapot.

Why so serious?

j0nNyKa
amúgy nekem is, de most nem is ez a lényeg, hanem hogy ne kelljen már azon manőverezni, hogy a játék melyik részei kevésbé bugosak 😄 kicsit megöli a szabadság érzetet