121273

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • lwb
    Nekem kb semmi sem.
    A legjobb bejelentés az lett volna, ha végre elkezdenek alapgépeket is gyártani. Megoldás meg az lenne, ha Biden és az EU is hatósági árassá tenné a PS5-öt, használtan is. Akkor nem érné meg senkinek sem többet venni belőle és nagy profittal árulni ebayen.
  • darkSectorxxx #114752
    Még év vége se akkora a kuss körülötte. :D
  • darkSectorxxx #114751
    Ez igaz, a tudat az azért nem elhanyagolható, kár hogy a gépek árait nem ilyen felfogással árazzák be. :)
  • n000rbi
    Á oké, Nos az én véleményemet lentebb láthatod, Kena és Sifu, amik érdekelnek + Returnal
  • mucsácsó
    hogy jönne GoW2? :DD esélytelen... de Horizon 2 is az, ha engem kérdeztek... :D
    nagyon max év végére tudnám elképzelni, és akkor lesz idén 2 nagy SONY-ex (Ratchet + HZF), aztán slussz.
  • mucsácsó
    na, ennek örülök, hogy nem csak én látom így.. :(

nagyon sótlan - az átvezetők és a dumálások vállalhatatlanok, nagyon erőltetett - a harc/gunplay pedig sokszor erőtlennek és sutának hat, amit nem is értek, hisz People Can Fly-ról beszélünk...
    egy diétás, felhígított semi-open-world Gears of War skillekkel, fosabb gunplay-el... igaz, egyedül toltam, de ez coopban se lehet egy akkora durr.. pedig vártam, és őszintén reméltem, hogy úgy lépek ki a demóból, hogy ezt elő kell rendeljem... viszont ez így eléggé esélytelenné vált :D sajnálom, de nekem skip lesz ez ..
  • lwb
    state of play
  • Voltan
    Ez a Kena nagyon fájintosnak néz ki, az első videótól már követem, instant buy lesz. PC-re :)
  • n000rbi
    SoP?
  • lwb
    Ez a SoP nem volt valami nagy szám ... vagy csak én gondolom így?
  • csgj
    Van rá esély.
    DE legalább tudjuk, milyen ígéretes játékok érkeznek majd utána (jövőre vagy még később :'-D ).
    Pl. ami nekem nagyon-nagyon bejön: Hogwarts Legacy, Ghostwire: Tokyo, Pragmata, Scarlet Nexus, Final Fantasy XVI, Project Athia (noha alig tudunk róla valamit, de engem ez fogott meg legjobban a hangulatos trailerével és elképesztő kinézetével).
    Utoljára szerkesztette: csgj, 2021.02.26. 09:31:29
  • csgj
    Köszi! :) Sokat dob ez a 60 fps a játékokon. (Nem mintha zavart volna a 30, de a Cyberpunkban PS4 Prón konkrétan még az sem volt meg mindig, rengeteget akadozott, amikor beesett a framerate.)
  • darkSectorxxx #114741
    Amúgy igazad van ebben mert ez nézőpont kérdése és akinek van backlog értelemszerűen nem gond, de én ugye pl a The Medium-ra is vártam 2-4 hónapokat most meg erre a Last 2 + Cusima után, vagyis már lassan 1 év lesz, vagyis több mint 1 év mire a Kena jön.

Mondjak még valamit?

Figyeljétek meg hogy idén semmi más nem lesz exclusive mint a Ratchet.... talán, Semilyen Horizon 2 nem jön majd nemhogy a GOW 2 amit sokan emlegettek... nagy szart...idén már szerintem semmi, még a nyamvadt GT7 is 2022....
  • csgj
    Ezt a Kenát én is tavaszra vártam...
    De itt van most a Persona 5 Strikers (bár grafikailag semmi ugrás az alapjátékhoz képest, de attól még k*rva jó), és én nem végeztem a Cyberpunkkal, mivel a PS5-re vártam. Sőt, a Ghost of Tsushimával sem.
    Azt viszont megértem, ha valaki minden neki tetsző PS4-es játékot (és azt a kevés PS5-öset) végigjátszott, és most szeretne valami új nagy durranást az új konzolgenerációra. Deee azok a játékok nagyon lassan érkeznek. És nem biztos, hogy csak a Covid miatt (bár az sokat nyomott a latba).
    Szerintem a 2022-es év lesz igazán ütős nextgen gaming szempontjából. Addigra pedig mindenki beszerzi majd a PS5-öt, aki már az elején akarta. :-D
    Utoljára szerkesztette: csgj, 2021.02.26. 09:06:46
  • darkSectorxxx #114739
    +1 én is, de ahogy halasszák csak felbasz az ideg.
  • darkSectorxxx #114738
    Jól tetted!
  • darkSectorxxx #114737
    GG a Morales-hez, gondolom acsikztad is.
  • n000rbi
    Ahol nincs frame cap 30-ra az mindegyik automatikusan, vagy azok, amik kaptak külön ps5 patchet.
  • Kandurex
    Én aludtam. Így nem csalódtam.
  • csgj
    Srácok, PS5-ben a Game Boost módot nem kell manuálisan bekapcsolni, ugye? Framerate számlálót ugyan nem tudok nézni a játékok alatt, de érzés alapján a Ghost of Tsushima és a Cyberpunk 2077 is 60 fps-sel hasít. Ha jól emlékszem, ebben mutatkozik meg a PS5 Game Boost fícsöre.
    Vannak még olyan PS4-re megjelent játékok, amik ezekhez hasonlóan kihasználják a PS5 erejét? (God of War-on és Days Gone-on kívül.)
  • Mephike
    Kenát már az első videója óta várom. Engem nem zavar ha eltolják, még egy CP2077 bughalmaz nekem nem kell ebben az évben. Na igen és augusztusra már csak lesz PS5-je is az embernek. Az is tény, hogy a Sifu volt még a másik jónak tűnő cím.
    Az OUTRIDERS Demot kipróbáltam, de valahogy nincs lelke a játéknak, pedig ketten játszottunk vele. Még ma adok neki egy esélyt, de szerintem ez kevés lesz az üdvösséghez. Pedig ezt szintén nagyon vártam...
  • darkSectorxxx #114732
    Pont ez a dátum baszta fel az agyam... szuper hír...

Nekem már PC-n ment volna maxon, a hardver meglett volna, persze ps-re mindenképpen megveszem valszeg PC-re is... mindkettő legyen ;)
  • darkSectorxxx #114731
    Van mit tólni, van rengeteg játék, nem a PS5 el van baj, nem is azzal hogy kell idő egy normális exclusive-hoz, engem az zavar hogy felesleges időpazarlás a SoP,
    meg hogy faszt nincs kész egy játék és találomra mindig dobnal egy dátumot mikor nem is biztosak benne hogy tudják tartani
  • shaddam
    Morales : pipa
    Jobb pókemberkedés volt mint a 2 marvelos film
    A trófeák rohadt jók benne, mert csak játszol és kb mindent hoz. Holnap párat pótolok meg egy new game + és platina
  • mucsácsó
    btw, mától elérhető az OUTRIDERS Demo, esetleg nézzetek rá - én ma eltölöttem vele egy órácskát, de valahogy nem vágtam tőle magamat hanyatt - de azért próbáljátok ki, kíváncsi leszek, ti hogy vélekedtek róla...
  • mucsácsó
    hát most figyu, így is lehet nézni a dolgokat :D abban igazad van, hogy ez azért kevés, és továbbra is nincsmittolni™ a PS5-ön - abszolút feledhető címek, szvsz Returnal is egy bazárifos, abszolút középszer, ez max 1-2 órára jó ha lekötne (engem)...

Deathloopban látok fantáziát, nálam az Arkane bizonyított többször már, de nyilván nem remegek érte, pláne hogy megjelenési dátum sincs.. :( de engem érdekel :)

szerintem május magasságában legkésőbb úgyis jönnek a kövi State of Play-el, ott hátha már lesznek nagyobb címek is, meg utána esetleg E3 (ahova úgyse megy "ki" a SONY, de helyette majd valami csak-csak előrukkolnak..) - addig meg ubiszezon...
  • n000rbi

A többi felejthető

@Darky: volt dátum a Kena-hoz, aug. 24. Addigra talán géped is lesz...
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2021.02.25. 23:49:19
  • darkSectorxxx #114726
    Nincs mit betenni. Nem mutattak semmit...
  • darkSectorxxx #114725
    Ez nem volt rossz?

A Kena már volt halasztva, most meg márciusról vitték augusztusra.

Death Loop nem tudom milyen lesz.

Kena iszonyat jó, már ha megjelenik még egyeltalán.

Ekkora egy kibaszott szart mint ma nem láttam még, ettől a PC Show is érdekesebb.
    Legalább valami normális gameplay lett volna.

FF-ból meg egy kibaszott remaszter dlc-vel.

A jó büdös kurva anyjukat!

tudod mester, ez nem hogy nem volt rossz, ez szégyen geci.
    Ezzel kiállni így, kibaszott nagy szégyen, nem tudom mi van a Sony-val de megárthatott nekik a covid.

Inkáb maradjanak nyugton csendbe.
    Egy egy nagy kalap retkes szar, a Kena az egyetlen normális játék, amit vártam erre közlik bazdmeg hogy + fél év.

Kijönnek felkúrni az idegeimet.
    Fasznak néztem meg én is inkáb aludtam volna.

Picsába.
  • Rage47
    Rakjátok már be a videókat majd pls, lemaradtam :D
  • mucsácsó
    nemvolt rossz a State of Play :)
    Kena kibebaszottul erős cím lesz, nekem az vitte az egészet - de a Deathloop is eléggé durva, masszív a dizájn azért :D jó lesz! :)
  • n000rbi
    Azt mondja a Solar Ash developer: incredibly unique - miközben szalad a karakter a repülő kígyó hátán és sebzi adott pontokon, koppra mint az SotC-ban. :D

A Kena vitt mindent, a Sifu érdekel kicsit az újak közül.
  • j0nNyKa
    +1 en tolom es gecijo
  • darkSectorxxx #114720
    Köszi. ;)
  • mucsácsó
    Curse of the Dead Gods

tartsátok szemmel, kicsit radar alatti a cím, de hozzám hasonló Hades-buziknak / roguelite kedvelőknek nagyon jó és erősen javallott matéria, én nagyon elvagyok vele; nyilván nem bír akkora tartalommal és übermegabrutál dizájnnal + polírral, mint a Hades, de azért eléggé durván összepakolgatták ezt is.. :) figyeljetek rá, szerintem úgyis jön hónapokon belül konzolra is :)

///asszem még jonny ajánlotta itt egy félévvel ezelőtt nagyjából, akkor még earlyben volt a cucc///
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2021.02.24. 22:02:13
  • TomStorm
    Ugyanúgy bukna az Engine Ps5/XsX-en mint eddig bármelyik Gen.-en az eddigi játékaik.
    És ezt nagyon jól tudják,ezért csiszolgatják a régi szarjaikat új gépekre..
  • mucsácsó
    igen, sajna ezt jól látod, de ettől még rohadtul szomorú, hogy erre van igény ilyen szinten... és lassan 10 és után is sikerül lenyomni ugyanazt az emberek torkán - :( nyilván ha nem lenne, akkor biztosan nem portolnák...

igen tudom, jönnek a online DLC-k stb, de nekem totál kuka az egész... single érdekelt még PS3-on, azóta okádok tőle, pedig PC-n is megvan, de mégcsak letölteni se volt ingerenciám.. :D

több értelmét látnám akkor már egy GTA3/VC/SA remasztinak, az RDR2-es RAGE engine alá, dehát mit is gondolok... :D
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2021.02.24. 21:36:37
  • TomStorm
    Igazából szart se csinál nem hogy jól..
  • Seth
    PSPlus játékokat nem ma kellett volna bejelenteni? Vagy talán megvárják vele a holnapi State of Play-t?
  • davidka003
    Igazából a Rockstar csinálja jól. Jelenleg is nagyon pörög a gta V meg az online.
    Milliókat fognak keresni a nextgen porttal. Részemről nem volt annyira húde nagy szám a single hogy letoljam megint úgyhogy nálam kimarad.
    RDR2 is jönni fog tutira.