PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SOHA TÖBBÉ ANDROID!
A Destructoid értesülései szerint a Sony megkezdte egy Until Dawn DLC fókusztesztelését, melyet azóta egy másik forrás is megerősített az oldalnak.
Ami érdekes a történetben, hogy az állítólagos kiegészítő a híresztelés szerint teljesen más lesz, mint az alapjáték: lényegében egy rail-shooterként fog működni, ahol a karakter egy előre kijelölt útvonalon fog haladni, mi pedig belső nézetből tevékenykedhetünk közben.
A pletyka szerint a DLC a Rush of Blood címet viseli - ha igazak a fentiek, akkor nem kizárt, hogy a jövő heti Paris Game Weeken hallani fogunk róla, hiszen a Sony is színpadra lép majd a francia rendezvényen.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Én csak attól tartok nehogy ilyen félig vége legyen hogy direkt nyitvahagynak valamit amit nem kéne,csakhogy jöhessen a folytatás...
Kiváncsi leszek.😊
SOHA TÖBBÉ ANDROID!
Ezután lehet lesz gameplay is? 😄 Bár most már mindegy, jobb is, ha nincs
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Igazándiból minden befejezés egy kicsit csalódás ha az addigi döntéseinket nézem. De amit én választottam azzal nekem rendben volt.
Meg maga a rész is kellő képen érdekes és abszúrd volt.
SOHA TÖBBÉ ANDROID!
Mondd már meg, hol fényeztem magam. Csak annyit mondtam, hogy lehet, hogy valakinek 791 halál magas, de mindezt nem a regulár módon értem el, mert nem használtam pajzsot, sőt, itemeket sem nagyon. Bizonyára azért talált be ez a szöveg nálad, mert te pajzzsal toltad le. Erről viszont én nem tehetek. Sehol nem írtam, hogy aki úgy játszott, az béna, meg különben sem verseny nálam, nem érdekel, ki hogy játszik.
Több helyen, többször leírtam már, hogy egy teljesen átlagos játékos vagyok, se nem rossz, se nem jó, valami jobban megy, valami nem. Miért pont a Dark Souls lenen más?
Ebből az egészből csinálsz te magad versenykérdést, én pont lefosom, kilyen minek érzelmi nyomora van, így a tiéd sem érdekel.
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2015.10.21. 15:24:14
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee
Nem játszottam pajzzsal, de vélelmezem, hogy azzal könnyebb - mindaz alapján, amit tudok a játékról -, a gurulás több staminát zabál fel, mint egy sima pajzsos védés.
Én semmire nem verem a nyálam, és pont lefosom, ki hogyan játssza a játékot. Az sem érdekelt volna, ha 3 ezerszer halok meg, magamnak játszottam, nem másnak. A farokméret kompenzálók meg mehetnek a convenant of the fittestbe.
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
S a vicc, hogy nem a bossok öltek meg ennyiszer, az össz halálból a bossok általi kevesebb volt, mint 100. Hanem a mob. Meg a farmolás.
Illetve, ebben elég sok farmolás volt, legalább 150 halál annak köszönhető, hogy leugrottam a szikláról, vagy kinyírattam magam, hogy utána felvehessem a lelkeimet, és újra gyalu.
S különben is, az átlagról tudjuk milyen: olyan, mint a bikini. Sokat megmutat, de a lényeget pont eltakarja.
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2015.10.21. 11:00:54
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Arra ott vannak a képeim. 😊
Most te itt egy egy színészt emelsz ki filmekből😊 Mi lett volna ha az egész gyűrűk ura 70 évesekkel lett volna tele? Tehát a két kis meleg meg minden fő karakter 60 év feletti lett volna? Na ugye 😊 Nagyon sok jó idős színész van, ez biztos, nem ezt vitatom, de mondjuk Han Solon kivül ugye a többieknek nem nagyon jött be a színészkedés a trilógiából....tehát nem arról van szó hogy Anthony Hopkinst üti ki egy fehernemű modell a szerepból 😊
Nem tudom mennyire figyelted a trailer-t, de Harrison Ford fogja vezetni a sólymot 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.10.20. 21:12:36
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Igen nálam volt halál 20-30 másodperceként is akár lazán sokszor, mert elindultam, mondjuk beléptem és kapásból rámugrik mondjuk egy nagy boss és egy csapás halál...szóval átlag volt rendesen, de másodpercek alatti halál is rengeteg, értelemszerűen nem direkt gyarapítottam ennek a számát, de kuvasok die-os felirat volt.
(mert ugye nem volt elsőre szó játékidőről)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.10.20. 21:10:09
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
PSN ID.: Beegabor
SOHA TÖBBÉ ANDROID!