PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.10.23. 12:43:30
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2015.10.23. 07:58:21
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Adversus solem ne loquitor
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.10.22. 20:38:50
Van a DF-nek a frém-ana cucca. Alul fut a lázmérő. Na az a stat. Van bal-felette egy kisebb, az meg pillanatnyi frémtime. Na az vanik, hogy alul a stat ki van feküdve jórészt 30-on, felül a kicsiben meg ott fűrészfogazik a frametime a 16.666 meg a 66.666ms között.
Példul eze:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Statisztikailag 1 sec alatt pont 30 frém van, csak összevissza időkkel.
mindenesetre a legnagyobb gond (föleg lovaskocsinyal): HOLY MOTHER OF POP-IN!!!!
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
ez ugye 30 frém, mégis könnyen belátható, hogy az első frémet láttad nagyrészt, "állóképet", akadást
ekkora durvaságok persze nincsenek, csak szemléltettem 😊)
Utoljára szerkesztette: arty, 2015.10.22. 20:17:43
Forza.
nem olyan rossz amennyire Moby öklendezett tőle sőt,elég szórakoztató
sajnos egy két estés kaland de olyan három végigjátszást látok benne ami már nekem alapból kettő mivel bekapcsoltam az elején hogy jelezze ki a többi játékos választásait százalékosan így úgy vittem végig hogy mindig a többség döntését hoztam es maradt még hogy pont negatívan döntök,de lehetett volna ha csak a saját döntéseim alapján megyek de ezt már skippeltem így alapból
így lemezesen tovább adva megéri de digitálisan közel sem...
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
SOHA TÖBBÉ ANDROID!
A polygon tesztet is csak azért dobtam be, mert a cikkből kiderült, hogy a tesztelő nagyon hozzám (és a legtöbb, egykori AC kedvelőhöz) hasonló érzelmekkel állt neki. Nem várt tőle túl sokat, csalódott is a szériában, és az elvárásai is hasonlóak lennének. Ezzel együtt ha ugyanazt fogja nyújtani nekem, amit így neki nyújtott, én már elégedett leszek.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
na ja, mindenki derül.😊
Ráadásul a syndicate-ben ha elolvasod a teszteket azért combosan kiderül, hogy bőőőven bele van pontzozva az előző részek bénaságai. Az a pincéből gyön főfele kb. Deeee mondom, majd egy hónap múlva megtesztleme. Ha szar, megkapja a magáét úgyis, nyugi.
A konzol ajánlott fogyasztói ára az Egyesült Királyságban 299 font, a kontinensen pedig 349 euró lesz a mai naptól fogva - ez mindkét esetben 50 egységnyi csökkentést jelent."
csekkoltam is az arakat: maris 330-ert megy nepszeru online aruhazakban. tehat XO megint dragabban kaphato.😊
nyilvan AC is erhet ennyit. ami mar jo jatekot takar. erröl viszont en latatlanban is ugy velekedek, mint te az Until-rol: maglyara vele!
/vagyis sajnos de. Nagyon pontosan látom.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Eurogamer - Recommended
Videogamer - 5/10
Gamekult (French) - 5/10
Push Square - 6/10
We Got This Covered - 3.5/5
OXM - 3.5/5
GamesRadar - 4/5
Gadgets 360 - 8/10
IGN - 8.2
PCGames (Ger) - 8.5/10
Polygon - 8.5/10
Gamespot - 9/10
GameInformer - 9/10
Főleg a bugok miatt húzzák le.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.10.22. 13:31:36
Sőt egész jól futott igaz én xone verziót néztem.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
AC3: 8
AC BF: 7.5
AC Unity: 6.5
AC Syndicate: 8.5
Nem, nem röpködtek.
SOHA TÖBBÉ ANDROID!
"That's really Assassin's Creed Syndicate's biggest triumph: It pushes back against the collected cruft of eight years of releases and spinoffs, an imposing accumulation of mechanics and lore and expectations. Syndicate doesn't get everything right. It doesn't solve all of the series' problems, and at this point, I'm not sure if any one game could. However, it's the first step in a uniformly positive direction that the franchise has taken in years."
/jöhetne már az én verzám is...