PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(mondjuk ennek a sorsa az mgs-ből kiábránduláskor már megpecsételődött.... 😄 )
Forza.
bénázol és halsz
sry, ezt a fikkantást nehéz komolyan venni, tudva h eddig elismerted az uc-t 😛
Forza.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
OFF!
Viszont az is igaz,hogy szinte semmit nem játszok mióta megvan az új motor...Remélem karácsonykor is 20 fok körüli hőmérsékletek lesznek!<#nevetes1>#nevetes1>
Adversus solem ne loquitor
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Nincs is szebb akció annál amikor valakit halálra pfölsz és közben a társa 1 méterrel a hátad mögött végignézi megvárva hogy őt is püföld....<#kuss>#kuss>
SOHA TÖBBÉ ANDROID!
És még azt se lehet mondani, hogy ezek azért idegesítenek mert harmadjára viszem végig a 2. részt. A Star Wars KotOR-t vagy 10-szer vittem végig, legutóbb 1 éve, iPaden, és érdekes módon nem idegesített fel egyszer sem.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.10.24. 12:51:23
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
SOHA TÖBBÉ ANDROID!
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
SOHA TÖBBÉ ANDROID!
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Pont ezaz amiért nem leszek hajlandó egy centet sem adni érte.😊
Az eddigi videók alapján pontosan ugyan az a gagyeráj mint az eddigi részek. A világ amit megalkotnak zseniális, nagyon visszaadja a hangulatot. De ami emellett történik az egy copypaste nagy nulla. Hozzáraknak mindig valami nevetségesen kicsi pluszt,de maga a játékmenet a repetitív dögévsz küldetések a nevetségesen gagyi harcrendszer a mai napig nem képes megújulni. Pedig nem lenne neki nehéz,csak nyilván ha nehezebb lenne a játék menne a siránkozás.😊
Ez kell a népeknek 2015-ben. Legyen szendbokkksz meg legyen ássszásszin aki a köréálló 100 darab okosan egyesével támadó ellenfelet is leirtja kántörözgetéssel.😊
És a vicc az hogy még visszafelé is fejlődnek, az AC első részeiben amikor rádtámadtak 3-4-en és lekaszáltad őket az utolsó ember nem mint egy hülye ugyan úgy neked esett hanem látva hogy esélytelen pánikszerű menekülésbe kezdett...
Tényleg kíváncsian várom 2-3 hét elteltével a kritikusabb játékosok véleményét akik képesek voltak felülni a hype vonatra és addigra már tisztán látnak hogy fejlődött-e a cucc a kritikus dolgokban vagy csak a szokásos éves szemetet rakták elénk.
Egy félóra-órás idegenvezető játékért (nézelődés) kissé sokallanám a 10ezret...😄
SOHA TÖBBÉ ANDROID!
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.10.24. 12:22:39
A második rész után reméltem, hogy majd a harmadik részben végre lehet lopakodni, elvégre egy assassin lennék vagy mi, de nem történt meg... lehet már lopakodni a legújabb részekben? 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
SOHA TÖBBÉ ANDROID!
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.10.24. 10:33:35
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Az külön nevetséges hogy a Unity féle nyomozás most PS4 exkluzív...😄
Eddig abszolút nem győzött meg hogy ne egy virágbolti városban nézelődés majd uninstall legyen belöle....
SOHA TÖBBÉ ANDROID!
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Szerintem Killzone SF mod lehet. 😄
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Sci-Fi

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.10.23. 23:32:30
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Elegem van a festői környezetből. A Unity-ben is kiverte a szemem az a giccs amit belepakoltak.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.10.23. 23:24:43
asd
epik dark <#taps>#taps>
Amúgy az BF+FC-t kivéve mindegyikkel játszottam és megvan
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.10.23. 23:23:03
Ne akadjunk el a részletekben. 😊
"alig várom a mégmodernebb korokat ezzel a motorral..."
Én mondtam scifi-zombi kell már. 😄
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10