PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Moby
Elrettentem a mostani helyzettől. Nagyjából egyféle tanácsot tudnék adni annak, aki ma viszonylag normális ps4-et akar venni: ne vegyé!
Persze lehet, hogy mire én megint vennék, már egész más helyzet lenne, meg tök más gép, de a tendenciákat figyelembe véve, inkább viszakozok a szükségtelen szopástól.

Adversus solem ne loquitor

n000rbi
Hátö...jó <#sir> (4-ből 4 szar volt, annyira nem könnyű...)

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Moby
Válasz a másik fórumra. Sajnos nincsenek jó híreim. Mármint a gép az tökéletes, és épp ez a baj. Egyrészt volt vagy 30 érdeklődő a gépre, mire végigolvastam a posztokat, arra jutottam, hogy inkább a penész egye meg a polcon a gépet, másrészt beletúrtam, hogy mennyire könnyű ennyire fasza gépet kifogni az újakból, és kiderült, hogy nagyon, szal marad ps4. Sry 😞

Moby
Nah, hát ezek nagyon jó emlékek, meg bírom a retrózást, de azé ezek mamá olyan egybites játékmenetet kínálnak, amibe egyetlen másodpercet nem töltenék 😄

/vagy nagyon maximum akkor, ha semmi, de semmi más cím nem lenne a mából
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.10.26. 13:54:55

n000rbi
<#taps>

"Ihre Bestellung ist auf dem Weg" <#awink>

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

n000rbi
Ez így működik. Most érkezett Angliából egy Rebel Strike Gamecube-ra, úgy, hogy még Gamecube-om sincs (de remélem hamarosan lesz <#finom>)

arty
OFF, bár annyire most épp nem: én tegnap rendeltem egy sw revenge of the sith-t (xbox classicra), anno tetszett, de eladtam a boxot alóla, most meg ugy nyomnék valami sw-t.... nem is tudom miér' 😄

Forza.

Moby
Tessék, ittvan. most készült. Kiszámolták szépen excelben mit fognak a legtöbben zabálni, beidőzítették a filmre, amire rácsavartak mindenkit, és tádámm!

Totti5
"ha ez nem SW játék lenne"

Akkor mi lenne? mit tudsz?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Kandurex
ha ez nem SW játék lenne el kellene osztani a számokat 1 millióval....ja és ennek fényébe az a legszebb, hogy NEM készülnek SW játékok....
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.10.26. 11:01:38

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Totti5
Falon keresztül nem találnak el és dehogy van ugyan olyan képességük....
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.10.26. 10:26:25

Lényegében én is (bármennyire fáj a pofám a 14ezer miatt meg a játék miatt is) azért veszem haverral... 17-én éjjel beülünk moziba tuti az lesz utána hogy nyomhatnékunk lesz utána, főkén fighter squadront... Úgyhogy vesszük.... Jòl csinálja az EA, évek òta nincs Star Wars cím a piacon...Még ha egy tie interceptorra formázott kutyaszart adnának el azt is milliònyian vennék...😄

SOHA TÖBBÉ ANDROID!

Nagy része jöhet, de van pár, amire nem tartanék igényt. PS1-2 classics, pl.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Én nem belekötök ebbe, és azt gondolom, érdemes logikát keresni. Ha van egy sorozat, ami gyakorlatilag egy főhősre gyúr, aki különös képességekkel rendelkezik, olyanokkal, melyekkel másik ember nem, akkor szerintem kurva hiteltelen, ha egy katona gyakorlatilag ugyanarra képes, amire az assassin.

Sőt.

A katonák MINDIG eltalálnak téged, falon keresztül (!) sötétben, 100 méterről, bárhonnan, de az assassin, aki a szuperhős, erre nem képes.

De ez így volt már a II. részben is: az 50 kilós nehézpáncélban lévő katona ugyanúgy sprintelt, mint Ezio...
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2015.10.26. 09:48:46

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Moby
Persze, hogy a film adja el. De elég jól csinálja! 😄

Totti5
Csak a film adja el!

Totti5
Ebben a részben az épületben jönnek fel és van egy ajtó a tetőre ott jönnek ki, de másznak is ahol tudnak.

Ez megint olyan dolog, hogy van egy mechanika. Beleköpni és a realitást keresni nem kell, ez így van és kész. Ha csak felmászol az első magaslatra ami előtted van az felérne egy isten móddal. Sajnos olyan volt a Unity és hál isten nem ilyen a Syndicate.

Amúgy szó nincs arról hogy ugyan úgy másznának... ez így nem igaz.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.10.26. 09:39:33

Moby
9.5 millióan próbálták ki a battlefron bétát.
Érdemes megnézni a számokat. Eléggé LOL. Elég ügyetlen húzásnak tűnik ez az egész sztarvórszos téma EA körökben (szerintem má rendelik a ferrarikat a titkárnőknek 😄 )

n000rbi
"-Látnia kéne! Úgy mászik fel a falon, mint a pók!
-Igen, mint a pók."

<#banplz>
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2015.10.26. 09:34:36

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

De egy assassin miért NE tudna elmenekülni azzal, ha falra mászik? Hisz pont azért assassin, nem? A normál katonáknak nem kéne tudni, de érdekes, mindegyik katona a játékban assassin, mert ugyanúgy akrobatáskodnak a háztetőn, falakon, mint az aktuális főhős. <#confused>

TDC Geronimo
Holnap este Sony konf lesz. Lesz stream is majd linkelem előtte.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

arty
<#eljen>

Forza.

Totti5
Így van, a mechanika része hogy NE tudj azzal elmenekülni vagy életet növelni h a falra felmész... ekkor ha alattad állnak ezelőtti részekben neked vágtak egy téglát vagy lőttek. Most csak lőnek, de mint mondottam utánad jönnek a tetőre lent max 1 fegyós marad aki megpróbál lelőni, a többi jön fel.

Kongy
Az első részben egy szaros koldus is ledobott a toronyról kővel már, hogyha nem adtál neki pénzt, vagy lökdösted 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Harlekin
Nem eszem hanem fika nélkül használom!Pont annyit amennyihez kedvem volt és amennyihez lehetőségem volt !Jah és képzeld olyan tökélyre fejlesztettem ezt,hogy x1-n is mind a 110 játékomat loptam...<#kacsint>
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2015.10.25. 17:22:09
De, a Black Flag az volt. Meg hajoval a mocsarban (!) is kovetni kellett! Lol

A Unity nagy resze is ilyen kuldi volt, legalbb 80 szazaleka.

Kovel meg mar a masodik resz ota dobalnak a foldrol a katonak, ha toronyra maszol. Ha nincs mazlid, meg le is zuhansz, ha eltalalnak parszor.

Ugylatszik, minden szart megeszel. S ebbol mennyit loptal? <#banplz>

darkSectorxxx
😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Moby
Mindenki dobozol, semmire nincs idő 😊

zzeN
Nincs ennyi mindenre erőforrás, biztos nehéz nekik, te komolyan nem sajnálod őket?!<#papakacsint>

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Seth
Miért nem? Remaster vagy Collection van utánuk írva 😄

PSN ID.: Beegabor

darkSectorxxx
Nem látom a ps3 játékokat.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Totti5
Ezek nincsenek még benne?<#csodalk>

Kongy
Jaja olvastam neten. Durva, hogy titokban tartották, és elég nagy meglepetést okozhatott gondolom sok embernek 😄 Ez a lépés tetszett a Ubisoft-tól be kell ismernem.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

TDC Geronimo
Kérdem én kedves Sony. MINEK kérdezed ezeket? Mindet akarják az emberek és ha tudjátok miért nem pakoljátok bele FW updatebe? Nem értem komolyan, nem értem.

Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.10.25. 13:32:55

TDC Geronimo
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az a durva, hogy úgy néz ki ez egy külön sequence első világháborús London, tower bridge környéke, Winston Churchill adja a feladatokat és itt is vannak területfelszabadító küdletések

Kongy
<#wow1>

TDC Geronimo
Helyszín spoiler. Aki nem nagyon érzékeny rá vagy úgyse érdekli megnézheti

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

TDC Geronimo
WOW milyen rész, na ezt jól eltitkolta az Ubi 😮

TDC Geronimo
ja és végre az van itt is, mint AC2ben, hogy egy adott sequenceben végig azért melózol, hogy elérj a targetig és a legvégén levágd. Ugyanez volt AC2ben is, de azóta nem igen láttam a szériában. Megmaradtak itt is a unityben bevezetett unique killek meg egyéb lehetőségek assassin küldetés alatt.

Moby
Elemezgeti a tököm, egyszerűen csak látom. Ha csak akkor látnám, ha direkt ezt vizsgálnám, nem zavarna.

TDC Geronimo
hát ha te ezt nézed egy ilyen játékban... <#fejvakaras>

Én ha játszom csak az tűnik fel, hogy szépen tükröződik valami a pocsolyában, de eszembe nem jutna odamenni és elemezgetni, hogy most jó-e a tükröződés vagy sem.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.10.25. 12:10:47

Moby
Várom már. Az viszont engem zavar, hogy nincs rendes screenspace reflection). Nem álmodom, hogy a pécésben lesz, mert a unityben sem volt, egyikben sem. És ott is kifejezetten zavart, hogy a folyóban kamu tükröződés volt. Szerintem ez gáz. Pláne ott, ahol lenne rá erőforrás dögivel. Együtt tudok vele élni, remélem élvezettel fogom tolni, de ez nem fog tetszeni sohasem. Ráadásul itt a pocsolya-pocsolya hátán lesz, szal az orrom alá lesz dörgölve feszt a bénaság.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.10.25. 12:02:24

<#eljen>

SOHA TÖBBÉ ANDROID!

TDC Geronimo
követős kihallgatós küldetés konkrétan 0 db volt a játékban. Nagyon változatos minden küldetés. Persze most nem a környék felszabadítósakról beszélek, mert abból van 4-5 fajta, de ami story vagy mellékküldetés az mind nagyon változatos.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.10.25. 11:54:28

Totti5
Amire tudok, amit tapasztalok a játékban arról írok. Ez egy gémer fórum, ez a lényege. Ez nem esik nehezemre és inkább arról legyen szó mi van benne és hogy van, mint fikázás és téveszmék.

Moby
De zért mindig jólesik a hatereknek a birkoid egyirányba bégetés 😄
MINDEN játéknak van egy jóság/bénaság aránya. A haternek könnyű, ő elintézi avval, hogy kivonja a képletből a jóság részt (jórészt azáltal, hogy fingot sem szerez róla), a többiről meg csodálatos körmondatokat farag. Ebben az a angszerű, hogy mindig, minden körülményyek között alkalmazható bármelyik címre. Tudom, mert élek vele én is.
Amúgy Gero ugyanezt csinálta, amíg el nem kezdte felszippantani a fingot. Vagy ugyanez ment pécés körökben a batmanre, illetve ugyanezt tettem én is a konzolos witcher 3 kapcsán.

Moby
Én ezt a részt még nem láttam, de...
1. Egyetlen olyan ac rész sem volt még, amiben minden küldetés kihalgatós-követős
2. A katonák akkor ismertek fel minden korábbi részben, amikor kerestek. Ergo "kőrözés" alatt áltál.
3. Ld.2
4. A Én a korábbi részekben sem találkoztam ilyennel. Nem zárom ki a lehetőségét, de na...
5. Ha egy küldinek az a lényege, hogy ne vegyenek részre, akkor igen. Nehéz lenne rámondani, hogy ez illogikus, vagy rossz.