PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze lehet, hogy mire én megint vennék, már egész más helyzet lenne, meg tök más gép, de a tendenciákat figyelembe véve, inkább viszakozok a szükségtelen szopástól.
Adversus solem ne loquitor
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
/vagy nagyon maximum akkor, ha semmi, de semmi más cím nem lenne a mából
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.10.26. 13:54:55
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Forza.
Akkor mi lenne? mit tudsz?
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.10.26. 11:01:38
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.10.26. 10:26:25
SOHA TÖBBÉ ANDROID!
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Sőt.
A katonák MINDIG eltalálnak téged, falon keresztül (!) sötétben, 100 méterről, bárhonnan, de az assassin, aki a szuperhős, erre nem képes.
De ez így volt már a II. részben is: az 50 kilós nehézpáncélban lévő katona ugyanúgy sprintelt, mint Ezio...
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2015.10.26. 09:48:46
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Ez megint olyan dolog, hogy van egy mechanika. Beleköpni és a realitást keresni nem kell, ez így van és kész. Ha csak felmászol az első magaslatra ami előtted van az felérne egy isten móddal. Sajnos olyan volt a Unity és hál isten nem ilyen a Syndicate.
Amúgy szó nincs arról hogy ugyan úgy másznának... ez így nem igaz.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.10.26. 09:39:33
Érdemes megnézni a számokat. Eléggé LOL. Elég ügyetlen húzásnak tűnik ez az egész sztarvórszos téma EA körökben (szerintem má rendelik a ferrarikat a titkárnőknek 😄 )
-Igen, mint a pók."
<#banplz>#banplz>
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2015.10.26. 09:34:36

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2015.10.25. 17:22:09
A Unity nagy resze is ilyen kuldi volt, legalbb 80 szazaleka.
Kovel meg mar a masodik resz ota dobalnak a foldrol a katonak, ha toronyra maszol. Ha nincs mazlid, meg le is zuhansz, ha eltalalnak parszor.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.10.25. 13:32:55
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Én ha játszom csak az tűnik fel, hogy szépen tükröződik valami a pocsolyában, de eszembe nem jutna odamenni és elemezgetni, hogy most jó-e a tükröződés vagy sem.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.10.25. 12:10:47
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.10.25. 12:02:24
SOHA TÖBBÉ ANDROID!
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.10.25. 11:54:28
MINDEN játéknak van egy jóság/bénaság aránya. A haternek könnyű, ő elintézi avval, hogy kivonja a képletből a jóság részt (jórészt azáltal, hogy fingot sem szerez róla), a többiről meg csodálatos körmondatokat farag. Ebben az a angszerű, hogy mindig, minden körülményyek között alkalmazható bármelyik címre. Tudom, mert élek vele én is.
Amúgy Gero ugyanezt csinálta, amíg el nem kezdte felszippantani a fingot. Vagy ugyanez ment pécés körökben a batmanre, illetve ugyanezt tettem én is a konzolos witcher 3 kapcsán.
1. Egyetlen olyan ac rész sem volt még, amiben minden küldetés kihalgatós-követős
2. A katonák akkor ismertek fel minden korábbi részben, amikor kerestek. Ergo "kőrözés" alatt áltál.
3. Ld.2
4. A Én a korábbi részekben sem találkoztam ilyennel. Nem zárom ki a lehetőségét, de na...
5. Ha egy küldinek az a lényege, hogy ne vegyenek részre, akkor igen. Nehéz lenne rámondani, hogy ez illogikus, vagy rossz.