121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#56411 Itt most nem, erről van szó.Nem ezt akartam érzékeltetni. Hanem a gamer oldal hozzáállását...
Ez itt most nagyban ennek az örökké siránkozó fikázó rétegnek köszönhető.Várható volt,mert az elsőnél okádták rá a baromságokat és gondolom a sok okádásból ez valósult meg.Mert próbálták a gyökerek igényeit is kielégíteni...
Természetesen a büdös bunkó örök fikázók így is fikázni fognak,hiába a kényük kedvük szerint lett alakítva,mivel lételemük a fika.Viszont sok embernek elbaszták a játékát vélhetően és azok jogosan morgolódnak...
Na ezért lesz minden széria örökre kaptafa...És jól is teszik!!! -
#56410 bevallom nemtom mennyire interpolálnak és mennyire kéne, de bíztató jel, ha nem ítéltetett "szemétnek" a df-nél :)) (kérdés zseton jár-e a véleményükért :D ) -
#56409 Nem 30-ról kéne 60-ra interpolálni, hanem 60-ról 120-ra. -
#56408 wow, egész jóféle. :) a bögrénél csak pislogtam, hogy ez most mi az isten... :D:D jó ötlet. bár eléggé receparádé:D
amúgy meg lehet tényleg csak azért nem érzem ezeket a hiányosságokat a TF2-nél, mert elsővel nem játszottam. szerintem így is kurvára pörgős, bár tény, hogy a titánok picit háttérbeszorultak 2 módban is - de én vhogy nem is bánom annyira, jobban élvezem az emberekkel lövöldét :D
meg hát gondolom nem csak ez a 3 féle játékmód lesz, meg nem is kimondottan így. más kérdés, hogy ezt BF1 ill. COD:IW-vel egyszerre időzíteni nem biztos, hogy olyan szerencsés ötlet... meglátjuk!
viszont egy COD:IW multi videót megnéznék már, hogy ott mi várható... lehet, hogy még a végén az lesz a befutó a sok ripcod után :D
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2016.08.20. 17:27:05 -
#56407 jah, már látom leírva is :((((
gyász. gimmick. megint :((
azt hittem végre valami értelmes AAA is lesz VR-re, de nem :(( -
#56406 én úgy értettem a VR csak a Croft Manor-ban lesz, alapjátékban ,meg a többi dlc.ben nem használható -
#56405 sosem fogom megérteni, hogy tisztes eladások mellett miért kell codot, béefet, mittoménmit majmolni... hogy miért kukázzák egy játék karakterét, hogy ELVBEN a sikeresebb szériákkal konkurálhasson, ám GYAKORLATBAN süllyesztő (régi rajongók elpártolnak, újak meg maradnak a konkurrenciánál ugyis) -
perfekt 30frém
nincs kontroller lag, mint ami volt one-on
minden korábbi dlc kontent
VR-ben/FPS-ben is játszható, látványbutulás nélkül (narrátor szerint jól működik az "interpoláció" is 60frémre, ill. a vr-sisak DK2 szintnél kicsit jobb (kevesebb screendoor/hálósság))
különösen ez utóbbit figyelembe véve (ha jól működik a kontroller+vr mód) talán megérhette "várni" ... -
#56403 Annyiból talán ez így jó,hogy észbe kapnak és a siránkozás miatt beleraknak 1 classic Titanfall 1 es attrition-t.Ez simán kivitelezhető mivel az alap ebbe is megvan...És mindenki nyugodt lehet...
-
#56402 Lehet nem mostani, de akkor is ezek designbeli eltérések. Ezek nem fognak 180at tolni 2 hónap alatt. Egyértelműen elcsúszott valahol az egész. -
#56401 Mint rendszeres alfa/béta tesztelő nyugodt szívvel mondhatom el, hogy az ilyen teszteken külön buildet használunk, a fejlesztés már jóval előrébb tart. Amit az ilyen teszteknél hibát találnak azt nem ebben a buildben javítják majd, hanem a végső kiadásban: :)
Féloff: Gears 4 bétázáshoz (legutóbb múlt szombaton játszottunk)közel fél éves buildet használunk, és annak is mindjárt itt a premierje.
Utoljára szerkesztette: orichalcos, 2016.08.20. 16:35:22 -
#56400 szeptember eleje új szezon+új map. Október meg szerintem jön új hős megint -
#56399 pre alpha másfél hónappal arany előtt hát persze :D
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.08.20. 16:32:46 -
#56398 Ez pontosan így van...
De ez most egy tökéletes példa arra ami mindig megy.Ugye az van minden folytatásos évenként megjelenő szériával(cod,bf,AC),hogy rókabőr!!!Megy a hiszti,hogy nincs semmi újítás csak átszínezték...
Most itt a Titán ami az elődhöz képest 180 fokot fordult!!!És tökéletesen jogosan megy a rinya végül is,mert aki ezzel játszott az nem ezt várta,de itt a jó példa mucsácsó,hogy fogalma nincs milyen volt az előd és rajong érte.Ennyi...Ettől még egy játék jó,de érthető módon nem fog azoknak tetszeni akik másra számítottak....
Nem lehet jót tenni... -
#56397 Pre-alfa játékról beszélünk, te jó ég :D Szidják népek, de úgy néz ki páran nincsenek tisztában a tech test lényegével. Ezer éves buildet használunk, terheléses teszt miatt itt nem az a lényeg, hogy minden fasza legyen és a játékos jól érezze magát. :D
Utoljára szerkesztette: orichalcos, 2016.08.20. 16:29:39 -
#56396 Nekem az Overwatch is elég jelenleg multis lövöldének, blizzardot ismerve jönnek majd oda is a fasza cuccok hamarosan. -
#56395 GCn lévők a preziket látva nem ezt mondták, hamarosan lesz róla írás majd ( g365 ).
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.08.20. 15:46:09 -
#56394 Mennyire beteg ez is.
-
#56393 Én leszarom nekem jön a BF1. OW, R6 és BF1 mind különböző stílus és nekem a multi szükségleteimet minden téren kielégíti majd ez a 3 játék évekig. -
#56392 Gyanítom a single se fogja megváltani a világot, már csak az alapján sem, amit láttunk eddig belőle :D Inkább a multival foglalkoztak volna, ez tényleg tipikusan az a játék... -
#56391 No recharging titan shields
Limited titan loadout customization
Slower titan movement
Slower player movement
Removed and reduced NPC presence
Lower TTK
Rodeoing is now completely passive
Third person animations for things that used to be (awesome) first person animations
No titan timer
Scorestreaks instead of burn cards
No attrition
Glowing players
meg még sok minden más. -
#56390 Hmm... Mit kifogasolnak? Lehet azert tetszik nekem ennyire, mert az elsovel nem játszottam :D mi a baj vele? Azonkívül hogy mara olyan laggos lett, mint a picsa :D -
#56389 TF2ről amúgy elég negatív a vélemény mindenhol. Kb minden ami az egyben jó volt itt megváltozott vagy kiszedték. Ezt kidobják BF1 és cod között, megy a süllyesztőbe -
#56388 LEGKÉSŐBB SZERDÁN megtudod, addig kis titok....:D
Mondjuk úgy hogy egy "komoly" kollektor leszek. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.08.20. 13:57:23 -
#56387 Meglátjuk. Most egyelőre egy 3,8 GB patch-t szipkáz lefelé -
#56386 PSen elég ratymatag a pörformansz sok helyen. Nekem egyelőre skip, de ha lesz is akkor is PCre -
#56385 Na azt hogy? :D -
#56384 I NEVER ASKED FOR THIS :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#56383 Nem is lesz, mint ahogy más sorozatok sem, más, kibővült piacra szánják ezeket. Ki kell szedni a régiekből a jót és összegyúrni a modern dolgokkal. Az új Deus Exek, Falloutok erre jó példák. -
Bandicoot #56382 Ehhez képest az új rész sehol sem volt.....Kívncsi vagyok a most megjelenőre...De szerintem az lesz hogy most hogy meghoztad az emléket, szépen felpattintom azt és felmodolom - vannak hozzá egész korrekt grafjavítások.:) -
#56381 És az első ettől is jobb volt!Itt most kicsit háttérbe szorultak a titanok...
Jelenleg ezt érzem,de ettől függetlenül is nagyon jó...
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.08.20. 10:37:29 -
#56380 Wut? :D
Btw, tegnap nyomtam a Titanfall 2-t - szerintem kuuuuurvajo, nagyon poen, alig tudtam abbahagyni :D rohadt porgos es elmebeteg, sokszor BO3 feelingem van - ami meg nyilvan TF1-tol lopott - de nagyon jo. A grafika meg nagyon szep szerintem, elegge durva, hogy ez Source... -
#56379 Na Resident Evil rajongásom elérte a csúcspontját!
Hétfőn megyek az ügyeletre!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
SlickAdam #56378 -
Bandicoot #56377 Ne nekem magyarázd meg én rendszerint utálom ha bármitis elállítanak az alapelképzeléshez képest. Csak jósoltam egyet. Ahogy nyüszítés volt mindigis egy egy shotgun miatt mert 5 méterről gyilkos volt,úgy nyüszítés lesz ebből is és mégjobban visszaveszik majd a távolságot illetve az erejét is. Erre bármibe mernék fogadni.... -
#56376 Nem kell azon semmit nerfelni. Kicsit távolabbról esélye sincs -
Bandicoot #56375 Az első dolog amit a sárgaföldig fognak nerfelni a sok hiszti miatt,az a lángszóró lesz... -
#56374 A ló animációk felett még mindig nem térek napirendre
-
TomStorm #56373 Az első rész teljesen kimaradt de ezt biztos veszem majd! -
#56372 Remélem ez is vérzik. Ez az fogja jelenteni, hogy nekem viszont bejön nagyon, és az nekem jó.