PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
Megszámoltad hány ilyen küldi van benne pontosan? sőt mondok olyat hogy tekerni kell csapokat is benne! Elképesztő mi?! egy generátor az iparosodás hajnalán? úristen. Mintha azt kellene minden méteren kapcsolgatni ( NOT ).

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Ez ügyben nem tudok nyilatkozni, mert még csak az első két küldin vagyok túl. De valóban, ezen túl sokat nem kellett gondolkodnia a franciáknak.

Biztos lesz benne más küldi is, némelyek jobbak, némelyek rosszabbak lesznek.

Csodát nem várok, ha másért nem, azért megérte megvenni, hogy megnézzem, milyen lehetett az élet vagy 150 éve Londonban.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Semmi hájp nem kapott el Ádám bátyám, egyetlen egy videót sem láttam megjelenés előtt a játékból. Pont bent jártam egy haveromnál a boltban, megkérdezte, kell e 14-ért fóliásan a játék, ha végigjátszottam, visszaveszi10-11-ért. S mivel épp nincs mivel játszanom a Dark Souls II után, úgy voltam vele, hogy 3-4 ezret talán megér.

Utólag kezdtem el olvasni a user reviewkat metacriticen este, és a többség meglepően pozitívan nyilatkozik róla.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Kongy
GTA V-ben érdekes nem generátort kapcsolgattunk... lol. <#falbav> Ez csak a Ubifos játékok jellemzője. Ugyanez lett a Far Cry is, kb mindegy már, hogy AC-t vagy Far Cry.t tolsz, ugyanaz a kettő 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Totti5
Ez az amikor már semmi nem jó. Sok sok féle küldi van ( éééés van benne követős, hisz egy assassin vagy ), elfér minden egymás mellett. Ha generátort kell kapcsolni akkor azt kell, ami nyilván nem csak annyi hogy odasétálsz és kapcsolsz, aztán kapod a dellát, mert kész a küldi.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.10.27. 12:41:45

Moby
Ő viszont nem vett a "furcsafogú lányok kalandjai szűknaciban" című termékből, ezzel jogot nyert 4 fos játék kommentmentes megvételére! <#nevetes1>

Adversus solem ne loquitor

Totti5
Ilyenkor gratulálni kell vagy sajnálkozni?

Nyomasd és élvezd. Más nem számít. S mivel nem 1day vetted kb mindent megtudhattál róla, így pofára esés ez már nem lehet.

Kongy
Hát igen. Én is bevallom, elgondolkoztam, hogy meg kellene venni a beszámolók alapján, aztán néztem még több gameplayt, és meh.... bottal sem. Az nem küldetés, hogy kapcsolj be 3 generátort... vicc kategória. Ja, nem követős végre.. de pff...
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.10.27. 12:38:05

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

egyik csak teszteles vegett ad ki ~20e-et, a masik day0 "nyer" egy peldanyt egeszen veletlenul, ....

faszert nem lehet beismerni, hogy "eeeeeeeekapott a hype oszt' megvettem a faszba!"

felrebeszeles óldéjevridéj. rosszabb, mint barmi.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Kongy
Noo... miért adtál pénzt ennek a mocskos francia bandának a zsebébe? 😞

darkSectorxxx
Ja még annyit hogy játékokban még nem alkottak ettől cool-abb fegyvert. <#violent>
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.10.27. 12:04:31

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

"hogy ne nyilatkozzak olyasmiről, amit nem láttam, tegnap berántottam a Szindikátust" <#fejvakaras>

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Nahh, hogy ne nyilatkozzak olyasmiről, amit nem láttam, tegnap berántottam a Szindikátust. Egyelőre egy szűk órát játszottam csak vele, röviden a benyomások:

* az irányítás borzalmas, pontatlan, nem megfelelő időben reagáló
* a harcrendszer egygombos: ha leukoplasttal leragasztanám a négyzetet, s elmennék úszni egyet, mire visszajönnék, minden katona feküdne
* a város klasszul néz ki nagyon, eddig a hangulat az, ami a legjobban tetszett
* kifejezett buggal és gliccsel nem találkoztam, de nem is örültem volna, ha lett volna
* a fejlődésbe épp csak belekóstoltam, erről még nincs véleményem
* a két karakter közül a faszit más most utálom, a csaj talán bejövős lesz
* kurva lassan tölt a játék
* a fehér karikát már most utálom a karakter körül
* az NPC-k copy-paste-ek

Egyelőre ennyi.

MrDevil
Van angol felirat a Syndicateben ?

darkSectorxxx
Te ilyen nyugdíjas jövőbelátó vagy? Hogy idő kell mire megjósolod? 😊

Ezt a fogpiszkálós utalást most nem nagyon értem. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

10 ora mulva valaszolok. addig eredj hadonassz kicsit a fogpiszkaloval! 😄

darkSectorxxx
Létezik hogy a PGW-n új bejelentések legyenek?
Vagy itt ez nem akkora rendezvény hogy bámivel is villogjanak?

darkSectorxxx
Ja nagyon aranyos vagy, és értékelem is, jól teszed hogy nem hallgatsz másra, és saját magad tudod eldönteni hogy neked mi kell és mi nem.
Ezt szoktam mindigis hangsúlyozni, hogy senki soha ne azért játszon mert más valamit jónak talál avagy nem. 😊

Én is ilyen vagyok.

Amúgy nagyon szívesen, remélem máskor is lesz lehetőségem ilyen játékokban segíteni neked. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.10.26. 20:53:47

Moby
Tudom, hogy nem nekem szándtad, de azért nem vagyok hálátlan bunkó, a hasznos infót illik megköszönni!

darkSectorxxx
Nem tudom honnan gondoltad hogy neked volt ajánlattétel....😊

Moby
>nyilatkoztam is mennyire meg vagyok elégedve.

Na ez nekem má garancia!<#eljen>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

arra, hogy soha, de soha, bottal se pöcögtessem meg <#nevetes2>

Kandurex

Kösziek!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Sajátmagad csak a Jackdow-t irányíthatod,de lehet flottád mibe szerezhetsz hajókat.

SOHA TÖBBÉ ANDROID!

Seth
Kezdőhajóval lehetsz csak, végig. Azt fejlesztheted, bár látszani nem fog rajta 😄

PSN ID.: Beegabor

darkSectorxxx
Hát ja, de ez a 2 scene, pont az ami annyira szerintem nem mutat jól. Mármint az előzőekhez képest.
Bár ez lehet a MB miatt is akár.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.10.26. 19:44:22

darkSectorxxx
Nekem kicsitse hiányzik, mert régen sem multiztam, hülyeségnek és unalmasnak véltem.
De szinte mindegyiket, Max Payne-Gears of War, meg az összes, amiben látom hogy nem a single a körítés a multihoz, hanem fordítva.

Kandurex
Az mit jelent? Hogy nem irányíthatok megszerzett hajót?

TDC Geronimo
wow ez is hogy néz ki azt pregven port és 1080/60 <#wilting>

Holnapi konfon nem hiszem, hogy lesz UC4, azt PSXre hagyják, de nem is baj, mert nem akarok már abból se sokat látni. max multit megnézném milyen lesz.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.10.26. 19:41:13

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Totti5
Csúcs lett a single hisz kihagyták / kukázták a komplett multiplayert belőle.

darkSectorxxx
Gratula, nekem technikai okokból még a vége visszavan.

Namármost van egy kis negatív élményem.
Valahogy annyira csúcs lett a collection, le a kalappal, nyilatkoztam is mennyire meg vagyok elégedve.

De hogy a végén ebben a kupolavárosban nagyságrendekkel nem ezt vártam, nem tudom mi az oka, mert míg eddig bármelyik területen jártam éreztem hogy ez még jobb lett, de itt valahogy nem sikerült jobbá tenni, szerintem, valahogy vesztett a hd-sítással a csillogásából, én színpompásabb területre emlékeztem régen, de lehet azért van mert tudtommal a collectionban a bevilágítás gyengébb, vagy nem tudom minek a hatása, ha süt a nap, az sem olyan világos mint régen, ez más helyeken nem volt szembetűnő, de itt valahogy másra számítottam, de függetlenül ettől, fasza volt még1x végigvinni.

Úgy emlékszem csak a flottába lehetett más hajòkat szerezni, a saját az csak a Jackdow és annak fejlesztései.

SOHA TÖBBÉ ANDROID!

darkSectorxxx
Na az nálam Pre-Order.

darkSectorxxx
Nekem mondod, annyira ott volt és van hogy hihetetlen.
Nagyon durva.
Ezért is akarom majd megvenni, ott a helye a kolllekcióban.
Amúgy nekem EPIC, nagy EPIC jelenet mikor leszálsz az üvegháznál, na ott letettem egy 5 percre a kontrollert.

Kandurex
Az AC4 -ben lehet hajót venni? Vagy csak ugyanazt fejleszteni?

AntiHero
Na befejezve. 😊 Isteni játék volt mind a 3 rész. Jöhetne már a 4. <#merges3>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

TDC Geronimo
Ez pár napos hír, de nem volt még itt

"Rumor: Sony Santa Monica failed game was codenamed "Darkside""

Back in February of 2014 mere months after PS4 launched, Sony Santa Monica has hit with big layoffs and restructuring of the entire studio. 2nd team that was led by the GoW3 director Stig Asmussen was disbanded, many devs were laid off and rest were transferred to the core team that worked on several GoW games in the past. The exact nature of the failed project was never unveiled, with some hints pointing to the highly ambitious open world game that had some ties to the structure of Destiny.

Darkside was definitely an interesting concept. RPG mechanics, customization, vehicles, post apocalyptic open world...things just didn't come together, milestone reviews failed. Trying to get that action-melee combat working with guns wasn't easy.

TDC Geronimo
Elég brutális a csaj 😄

TDC Geronimo
Gondolhatod. Azóta pofoztak még az enginen. Láttuk már videón hogy néz ki. Jövőre év végén azt várom a legjobban, bár szerintem átcsúszik 2017re 😞

n000rbi
Azóta se nézett ki semmi így a gépen. Remélem a Horizon is hasonló kaliberű lesz.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

TDC Geronimo
Ezen még mindig felakadok. Launch cím <#wilting>

TDC Geronimo
Kíváncsi leszek QD mivel áll elő. Remélem abból a korábbi sorcerer demoból lesz valami játék.

darkSectorxxx
A Syndicate-ben a nő majdnem olyan mint az Order 1886-ban lévő társunk. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.10.26. 15:31:19

TDC Geronimo

n000rbi
Szívósak ezek az ángélusok.

TDC Geronimo
Végén a kivégzés. Nagyon durvák, főleg amikor egyszerre 2-3 emberrel csinálja. Minden fegyverfajtának van jó pár kivégző animja, attól függ hányat ölsz meg egyszerre.

Totti5
Lövésem sincs mit írtál, hisz semmit nem írtál. Ha nem kelne fel a nap, akkor este lenne. Na bumm. Ilyen viszont nem lesz.

n000rbi
Ha Te elrettentél, én mit mondjak? A második helyről várom vissza a 140k-mat, non-stop gyomorideg, 4 gépen vagyok túl, lassan kerek két hónapja nuku ps4. Aztán majdnem lett megoldás a problémára, de...de mégse lett. (nyilván megértem, csak jelen állapotomban nehezen viselem 😛)

Kandurex
leírtam. nem?

Moby
Sajnálom. Tényleg. Rádadásul sokkal tartozom, de ez most krízishelyzet <#miaz> (mondjuk nem tudom mi lenne jó, ha meg szarabb lenne ez is, akkor meg azért égne a pofám 😄 )

TDC Geronimo
Frissült BB kieg oldala

Az a tower elég betegül néz ki <#finom>