121260

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Harlekin
    Itt most nem, erről van szó.Nem ezt akartam érzékeltetni. Hanem a gamer oldal hozzáállását...
    Ez itt most nagyban ennek az örökké siránkozó fikázó rétegnek köszönhető.Várható volt,mert az elsőnél okádták rá a baromságokat és gondolom a sok okádásból ez valósult meg.Mert próbálták a gyökerek igényeit is kielégíteni...
    Természetesen a büdös bunkó örök fikázók így is fikázni fognak,hiába a kényük kedvük szerint lett alakítva,mivel lételemük a fika.Viszont sok embernek elbaszták a játékát vélhetően és azok jogosan morgolódnak...

Na ezért lesz minden széria örökre kaptafa...És jól is teszik!!!
  • arty
    bevallom nemtom mennyire interpolálnak és mennyire kéne, de bíztató jel, ha nem ítéltetett "szemétnek" a df-nél :)) (kérdés zseton jár-e a véleményükért :D )
  • Moby
    Nem 30-ról kéne 60-ra interpolálni, hanem 60-ról 120-ra.
  • mucsácsó
    wow, egész jóféle. :) a bögrénél csak pislogtam, hogy ez most mi az isten... :D:D jó ötlet. bár eléggé receparádé:D

amúgy meg lehet tényleg csak azért nem érzem ezeket a hiányosságokat a TF2-nél, mert elsővel nem játszottam. szerintem így is kurvára pörgős, bár tény, hogy a titánok picit háttérbeszorultak 2 módban is - de én vhogy nem is bánom annyira, jobban élvezem az emberekkel lövöldét :D
    meg hát gondolom nem csak ez a 3 féle játékmód lesz, meg nem is kimondottan így. más kérdés, hogy ezt BF1 ill. COD:IW-vel egyszerre időzíteni nem biztos, hogy olyan szerencsés ötlet... meglátjuk!

viszont egy COD:IW multi videót megnéznék már, hogy ott mi várható... lehet, hogy még a végén az lesz a befutó a sok ripcod után :D
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2016.08.20. 17:27:05
  • arty
    jah, már látom leírva is :((((

gyász. gimmick. megint :((
    azt hittem végre valami értelmes AAA is lesz VR-re, de nem :((
  • Seth
    én úgy értettem a VR csak a Croft Manor-ban lesz, alapjátékban ,meg a többi dlc.ben nem használható
  • arty
    sosem fogom megérteni, hogy tisztes eladások mellett miért kell codot, béefet, mittoménmit majmolni... hogy miért kukázzák egy játék karakterét, hogy ELVBEN a sikeresebb szériákkal konkurálhasson, ám GYAKORLATBAN süllyesztő (régi rajongók elpártolnak, újak meg maradnak a konkurrenciánál ugyis)
  • arty

perfekt 30frém
    nincs kontroller lag, mint ami volt one-on
    minden korábbi dlc kontent
    VR-ben/FPS-ben is játszható, látványbutulás nélkül (narrátor szerint jól működik az "interpoláció" is 60frémre, ill. a vr-sisak DK2 szintnél kicsit jobb (kevesebb screendoor/hálósság))

különösen ez utóbbit figyelembe véve (ha jól működik a kontroller+vr mód) talán megérhette "várni" ...
  • Harlekin
    Annyiból talán ez így jó,hogy észbe kapnak és a siránkozás miatt beleraknak 1 classic Titanfall 1 es attrition-t.Ez simán kivitelezhető mivel az alap ebbe is megvan...És mindenki nyugodt lehet...
  • TDC Geronimo
    Lehet nem mostani, de akkor is ezek designbeli eltérések. Ezek nem fognak 180at tolni 2 hónap alatt. Egyértelműen elcsúszott valahol az egész.
  • orichalcos
    Mint rendszeres alfa/béta tesztelő nyugodt szívvel mondhatom el, hogy az ilyen teszteken külön buildet használunk, a fejlesztés már jóval előrébb tart. Amit az ilyen teszteknél hibát találnak azt nem ebben a buildben javítják majd, hanem a végső kiadásban: :)

Féloff: Gears 4 bétázáshoz (legutóbb múlt szombaton játszottunk)közel fél éves buildet használunk, és annak is mindjárt itt a premierje.
    Utoljára szerkesztette: orichalcos, 2016.08.20. 16:35:22
  • TDC Geronimo
    szeptember eleje új szezon+új map. Október meg szerintem jön új hős megint
  • TDC Geronimo
    pre alpha másfél hónappal arany előtt hát persze :D
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.08.20. 16:32:46
  • Harlekin
    Ez pontosan így van...
    De ez most egy tökéletes példa arra ami mindig megy.Ugye az van minden folytatásos évenként megjelenő szériával(cod,bf,AC),hogy rókabőr!!!Megy a hiszti,hogy nincs semmi újítás csak átszínezték...
    Most itt a Titán ami az elődhöz képest 180 fokot fordult!!!És tökéletesen jogosan megy a rinya végül is,mert aki ezzel játszott az nem ezt várta,de itt a jó példa mucsácsó,hogy fogalma nincs milyen volt az előd és rajong érte.Ennyi...Ettől még egy játék jó,de érthető módon nem fog azoknak tetszeni akik másra számítottak....
    Nem lehet jót tenni...
  • orichalcos
    Pre-alfa játékról beszélünk, te jó ég :D Szidják népek, de úgy néz ki páran nincsenek tisztában a tech test lényegével. Ezer éves buildet használunk, terheléses teszt miatt itt nem az a lényeg, hogy minden fasza legyen és a játékos jól érezze magát. :D
    Utoljára szerkesztette: orichalcos, 2016.08.20. 16:29:39
  • Kongy
    Nekem az Overwatch is elég jelenleg multis lövöldének, blizzardot ismerve jönnek majd oda is a fasza cuccok hamarosan.
  • Totti5
    GCn lévők a preziket látva nem ezt mondták, hamarosan lesz róla írás majd ( g365 ).
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.08.20. 15:46:09
  • Totti5
    Mennyire beteg ez is.
  • TDC Geronimo
    Én leszarom nekem jön a BF1. OW, R6 és BF1 mind különböző stílus és nekem a multi szükségleteimet minden téren kielégíti majd ez a 3 játék évekig.
  • Kongy
    Gyanítom a single se fogja megváltani a világot, már csak az alapján sem, amit láttunk eddig belőle :D Inkább a multival foglalkoztak volna, ez tényleg tipikusan az a játék...
  • TDC Geronimo
    No recharging titan shields
    Limited titan loadout customization
    Slower titan movement
    Slower player movement
    Removed and reduced NPC presence
    Lower TTK
    Rodeoing is now completely passive
    Third person animations for things that used to be (awesome) first person animations
    No titan timer
    Scorestreaks instead of burn cards
    No attrition
    Glowing players

meg még sok minden más.
  • mucsácsó
    Hmm... Mit kifogasolnak? Lehet azert tetszik nekem ennyire, mert az elsovel nem játszottam :D mi a baj vele? Azonkívül hogy mara olyan laggos lett, mint a picsa :D
  • TDC Geronimo
    TF2ről amúgy elég negatív a vélemény mindenhol. Kb minden ami az egyben jó volt itt megváltozott vagy kiszedték. Ezt kidobják BF1 és cod között, megy a süllyesztőbe
  • darkSectorxxx #56388
    LEGKÉSŐBB SZERDÁN megtudod, addig kis titok....:D
    Mondjuk úgy hogy egy "komoly" kollektor leszek. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.08.20. 13:57:23
  • Seth
    Meglátjuk. Most egyelőre egy 3,8 GB patch-t szipkáz lefelé
  • TDC Geronimo
    PSen elég ratymatag a pörformansz sok helyen. Nekem egyelőre skip, de ha lesz is akkor is PCre
  • orichalcos
    Na azt hogy? :D
  • Seth
    I NEVER ASKED FOR THIS :D

• Totti5
    Nem is lesz, mint ahogy más sorozatok sem, más, kibővült piacra szánják ezeket. Ki kell szedni a régiekből a jót és összegyúrni a modern dolgokkal. Az új Deus Exek, Falloutok erre jó példák.
  • Bandicoot
    Ehhez képest az új rész sehol sem volt.....Kívncsi vagyok a most megjelenőre...De szerintem az lesz hogy most hogy meghoztad az emléket, szépen felpattintom azt és felmodolom - vannak hozzá egész korrekt grafjavítások.:)
  • Harlekin
    És az első ettől is jobb volt!Itt most kicsit háttérbe szorultak a titanok...
    Jelenleg ezt érzem,de ettől függetlenül is nagyon jó...
    Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.08.20. 10:37:29
  • mucsácsó
    Wut? :D

Btw, tegnap nyomtam a Titanfall 2-t - szerintem kuuuuurvajo, nagyon poen, alig tudtam abbahagyni :D rohadt porgos es elmebeteg, sokszor BO3 feelingem van - ami meg nyilvan TF1-tol lopott - de nagyon jo. A grafika meg nagyon szep szerintem, elegge durva, hogy ez Source...
  • darkSectorxxx #56379
    Na Resident Evil rajongásom elérte a csúcspontját!

Hétfőn megyek az ügyeletre!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • SlickAdam
  • Bandicoot
    Ne nekem magyarázd meg én rendszerint utálom ha bármitis elállítanak az alapelképzeléshez képest. Csak jósoltam egyet. Ahogy nyüszítés volt mindigis egy egy shotgun miatt mert 5 méterről gyilkos volt,úgy nyüszítés lesz ebből is és mégjobban visszaveszik majd a távolságot illetve az erejét is. Erre bármibe mernék fogadni....
  • TDC Geronimo
    Nem kell azon semmit nerfelni. Kicsit távolabbról esélye sincs
  • Bandicoot
    Az első dolog amit a sárgaföldig fognak nerfelni a sok hiszti miatt,az a lángszóró lesz...
  • TDC Geronimo
    A ló animációk felett még mindig nem térek napirendre

• TomStorm
    Az első rész teljesen kimaradt de ezt biztos veszem majd!
  • Moby
    Remélem ez is vérzik. Ez az fogja jelenteni, hogy nekem viszont bejön nagyon, és az nekem jó.