PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
SOHA TÖBBÉ ANDROID!
Nagyon nem akartam ezt csinálni, de kénytelen voltam, azt hittem, megoldja a problémámat! Hát nem:
Best Assassin's Creed ever! <#taps>#taps>
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
"The team is divided right now," Michal Nowakowski, CD Projekt SVP of business and publishing, told GR+ news guy Leon Hurley at the show. "There's a sizable team still working on
Nowakowski noted that Cyberpunk 2077 has been in the works since it was first announced back in 2012, though he did add that it was "very early development." CD Projekt Red hasn't given any hint of a release date for the sci-fi, open-world RPG (it's never even officially said the game's coming to this generation of consoles) but we'll hopefully hear more after Blood and Wine launches in the first quarter of 2016.
Majd jó kis nextgen nyitócím lesz, mert kb addigra készül el :y
Remélem azért witcherhez még lesz addig 1-2 dlc a bejelentetten kívül is
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Sőtt neveket sem mondtam, nem mondtam egy szóval sem hogy te, vagy ő vagy ki.
De még1x utoljára nem érdekel semmi nem pazarlok a témára többet, vagy megértik vagy nem.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.11.01. 14:26:07
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Mondom..Gyógyszer...
SOHA TÖBBÉ ANDROID!
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
A többi csak mellérizsa.😊
SOHA TÖBBÉ ANDROID!
Most lezárjuk ezt a témát mert ez télleg nagyon hidegen hagy, megemlítettem mit érzek ezzel kapcsolatban és ennyi. <#eljen>#eljen>
Egy plussz komment-et sem akarok erre ezekután pazarolni, vagy lesz változás vagy nem.
Csak leírtam 1x a vélaméényem ennyi, csak nehogy bárki utólag azért megjegyzést tegyen hogy belinkelek valamit és miért nem olvasok vissza, mert már most szólok hogy a kommentek 90%-át végig sem néztem.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.11.01. 14:18:17
Persze nyugodtan beszélget mindenki értem én.
MGS-nál nektek akartam egy topikot, nem gennységből, ha leszarom bannerképet sem szerkesztettem volna.
Valamint én részben azért csináltam külön, mert volt egy pont amikor le lettem baszva hogy a sok 200 mgs kommentből nem olvastam át mindet és egy hírt előttem belinkeltek már és még én lettem megszólva hogy miért nem figyeltem.
Ennyi, addig egy büdös szót nem szóltam senkinek hogy MGS-ról beszélget, mert nem zavart.
Linkeld légyszi ezeket ide.....Úgy tűnik nálam cenzúráz a gép de hasonlót se nagyon látok nagy számban..😄
Absziolút nem is volt téma hogy húúdeszéplesz ez pc-n és bezzegakonzol..😄
vagy elgurultak a gyógyszerek vagy többet szedtél be mint kéne...<#banplz>#banplz>
Utoljára szerkesztette: R0GUE, 2015.11.01. 14:13:35
SOHA TÖBBÉ ANDROID!
SOHA TÖBBÉ ANDROID!
Nem említhető egy lapon a 2 dolog. 😊
különben is nem érdekel senki nem fog elküldeni titeket, csak megjegyeztem hogy mit érzek ez a téma iránt, ahogy ti minden képemre írtatok egy egy véleményt anno.
Enyni nem lesznek szankciók, következmények, csak írtam, és nekem inkább az a hátrány ebből hogy ilyenkor 200hsz-t kell végignéznem a konzol vs pc cunamiban hogy akár egy kibaszott uj hírt lássak ps ügyben aminek semmi köze a f4-hez.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.11.01. 14:11:32
SOHA TÖBBÉ ANDROID!
Ilyenkor átmenekülhetne oda és megvitathatnőá magával az UC shotokat meg hogy mekkora fejlődés...<#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: R0GUE, 2015.11.01. 14:06:12
SOHA TÖBBÉ ANDROID!
S az hogy mozgásban a fények, effektek, blurok, dinamikus változók meg mit adnak majd megint más kérdés, ami a képeken ahogy haladunk előre a teknókkal kevésbé vagy egyátalán nem jön át.
De kurvára nem ennek a grafribanckodásnak kellene a lényegnek lennie, hanem inkább annak drukkoljunk hogy a mozgások, animok jók legyenek, a gunplay áramvonalas legyen, mert abban volt fapados az előző és nem feltétlen annak kellene a legfontosabbnak lennie hogy azon a ku. képen egy 700 ezredik textúra a 900 ezredik objecten nem patent éles.
Agyrém.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Amúgy meg nem tudom milyen AAt használ a játék, de az nagyon jó, nem tűnik post process AAnak és AFet is látok. Mondjuk valószínű nem zabál sokat ez az engine és bekapcsolhatóak így a szűrők.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.11.01. 13:50:27
Akinek látvány kell elővásárol az Uncharted-re, aki meg a Fallout szériát szereti szerintem kellően jó a látváány a játék méretéhez képest.
Egy 120 ezres gépen ne várjon senki manapság csodát egy sandbox játéknál.
Vannak korlátok ennyi.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Szóval az általad polák sámánoknak titulált, és a végletekig lehordott CD Projekt gyalázat, hogy megengedhette, hogy félkész játékot adjon ki, s ezzel milliók szórakozását bassza el.
Miután a faszit bepakoltam a hintóba, eltűnt körüle a hintó. Ez konkrétan annyit jelent, hogy a csigazabálók elbaszták a küldetésem, és újból végig kell szenvednem azt.
Hát nem tudom. Minden normális iparágban az ilyet hibás termékként kell azonnal visszavenni, és visszaadni a pénzt érte.
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2015.11.01. 10:22:21
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
1-2 képen kifejezetten jól néz ki.😊
Kiváncsi leszek milyen modokat engednek majd a konzolra,de szerintem a HUD nem csak neked szúr szemet,és lesz hamar MOD hozzá.😊
SOHA TÖBBÉ ANDROID!

Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.11.01. 01:24:08
SOHA TÖBBÉ ANDROID!
SOHA TÖBBÉ ANDROID!
Adversus solem ne loquitor
Adversus solem ne loquitor
csak na! 😊
Forza.
"A Witcher 3 nagyon jo jatek, a hibakat nagyitoval kell keresni benne"
Ja, azert jott hozza 30 giga patch...<#levele>#levele>
röhej, h a jócskán gyengébb one szinvonalát kell nézned ps4en is, miközben kevesebb mint fele annyi gép van a gémereknél is... érthetetlen.
korábban nem ijedtek meg a ps3as fifát beblúrozni, csak mert nem volt meg a 360 ereje....
mindegy, annyira nem fáj azér' 😊
Forza.