PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
Karakterek,2 főhős személyisége, london, story, küldetések változatossága (fő és mellék is), progression rendszer + 2 óta rakat újdonság jött a sorozatba, ami pozitív.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Kongy
De mitől múlja felül a 2. részt? Erre tényleg kiváncsi lennék.. (jöhet akár spoilerbe is)
Megvenni nem fogom az fix, mert csak az derülne ki, hogy megint minden ugyanaz, mint volt.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.10.31. 18:35:12

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

TDC Geronimo
rivalsba is voltak effektek, amik jobbak voltak psen meg frém is. Fifaba is ha jól tudom hiányzik motion blur talán visszajátszásnál vagy nem tudom. Nem egyforma egyik se

arty
720p-t nem merték eljátszani ps4en, avagy nemtom ... de mondom: meg lehet nézni, h a fifa/rivals (tehát a legkommerszebb címeik) mennyire odafigyelősen hozzák ugyanazt, ide a bökőt h nem lesz difi 😞

de ne legyen igazam!

Forza.

TDC Geronimo
Na pörög AC:S credits.

A pozitívumokat nagyjából leírtam az elmúlt napok/hetek során most jöjjenek a negatívumok

-modern story

Teljesen feleslegesnek érzem. Pár db 1-2 perces CG átvezető, semmi értelme már.

-AI/stealth rendszer

Teljes revampra van szükség, sok magyarázatra nem szorul.

-Frém

Jobb jóval, mint Unity esetében, de még közel sem tökéletes.

-Bugok, glitchek

Jóval kevesebb akad ezekből is, de azért még mindig lehetne kevesebb. Ennek ellenére nem volt zavaró mennyiségű, de azért besorolom negatívumok közé.

Summa summarum. Számomra ez a rész a sorozat királya. Már elején éreztem és írtam is, hogy 2 közelében van, de a végére túl is szárnyalta azt. Jövőre nem tudom hova látogat a sorozat, de remélem nem Unity féle minőséget kapunk megint.

yesname
Nem is erre utaltam, hanem arra hogy nem csak egy kiemelt dolog számít egy termék (játék) élvezeténél.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

TDC Geronimo
Baromság. Battlefrontal is MS seggébe vannak? Olyan co kampány megy sonyval, hogy félelem mennyiségű PS4+BF bundle lesz eladva.

TDC Geronimo
Hát abból witcherben sincs hiány
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.10.31. 17:29:26

arty
az ea totálisan az ms seggében van, semmi pluszra ne számíts (lásd még fifa16 és korábbi nfs rivals)
Utoljára szerkesztette: arty, 2015.10.31. 16:50:21

Forza.

Ennyi erővel nem lehet generációs különbséget érezni a Bloodborne-nál, a Batmannél, az MGS V-nél,szinte semminél....

SOHA TÖBBÉ ANDROID!

yesname
Igaz, de van egy olyan is, hogy Hangulat...

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

TDC Geronimo
"majd talan mozgasban."

Hátőőő, jó animokról se híresek Bethesdaék 😄

TDC Geronimo
Nagyon szép, de az IQ totálisan szét van barmolva ezzel a film grain meg tökömtudja milyen effektekkel

ezekkel pont nem gyöztel meg.😄
nyilvan vegig lehet menni pixel-rol pixel-re, hogy "jajjj kicsit tobb a fü", "ott sürübbek a fak", "a kutya olyan ari, mintha a looney tunes-bol szabadult volna", ... de mint egesz... nem erzek generacios kulonbseget. majd talan mozgasban.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

XO, de naggyabol ugyanez a PS4 is gondolom (stabilabb fremmel vagy magasabb felbontassal)

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Oké hát akkor tessék egy kis f3 vs f4...😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

SOHA TÖBBÉ ANDROID!

elöbb neztem kepeket, + par hete beraktam epp New Vegas-t (X360).

Moby
Mint mondtam: sosem a vizualitás volt az erőssége.

Adversus solem ne loquitor

b. variáció: helyet hagytak konzolon is a grafikai modoknak...<#banplz>

SOHA TÖBBÉ ANDROID!

arty
screenshot topikban állandóan jönnek-mennek fallout3 és vegas képek.
blöe 😄

(viszont majdnemcsak nongamer kollegák a fosinger céges notikon vígan végigtolták... mert nem játszanak, KIVÉÉÉÉÉVE fallout)

r0gue: jajne, skyrim ne öregedjen 😞(( még 1 percet nem voltam, pedig pár órát szánnék rá .... 😄
Utoljára szerkesztette: arty, 2015.10.31. 16:11:02

Forza.

Rakd fel azt a sok sok évest és meglátod hogy az idő mennyit szépített rajta neked..😄
New Vegas-t tolom és szénnémodolva is messze van ettől.😊
Animációkban legfőbbképp.
Skyrim szintén (alap),moddal TALÁn szebbet lehet tolni,csak gépigényben megvan az ára.
Utoljára szerkesztette: R0GUE, 2015.10.31. 16:05:50

SOHA TÖBBÉ ANDROID!

Moby
Szerintem ez azért ezen képek ellenére is meglesz. Az idő nagyon megszépítette az emlékekekt, de ha tudod vedd elő, mneg nézd meg a képeket. Olyan nagy kihívás elé azért nem állítottad evvel 😄
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.10.31. 16:03:46

en csak annyit varnek el, hogy a sok-sok eves F3-tol ne csak a nagyobb felbontasban mutasson tobbet...

Moby
Az ám itten a baj, nagyjából minden játékra nézve ami nem valami csőfasz, hogy a w3 annyira más univerzum mindentől, hogy jelenleg sajnos muszáj kimondani, hogy nem érvrendszer. Lehet elvárás persze, de ilyen gyors hajók jelenleg nincsenek a csillagközi térben, amik a most játékait od tudnák repíteni. Egyrészt kurvajó, mer főkűdte a lécet a gecibe, nem is látja senkise még. Csakhát ezért még most kell taposni mint a güzü, hogy valahogy látótávba kerüljön. Ami most jelenik meg, ott ez még nem lehet meg. Irreális.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.10.31. 16:01:34

Ezvan mindenesetre MGS V 60 fps-es csodája annak köszönhető hogy ahogy írtam a karaktereket leszámítva mindennek csak a távolság állt jól.😊
Egyébként nem tudom miért várt bárki is grafikai orgiát a fallout 4-től,azt eddig is látni lehetett hogy attól messze lesz. De hogy 60 frémmel ezek a konzolok ezt nem az tuti.😊

SOHA TÖBBÉ ANDROID!

Moby
40 órám nekem is beleugrott, láttam benne ezeket, de hidd el, ebből is tudnak majd ilyeneket fotózni, ez már most látszik a shotokon. Ebben az volt a gáz, hogy ezene aspektusban a pc-s max ekvivalens volt a konzol, és a c64-pénztárgép verzákkal is.

TDC Geronimo
Kezdem érteni már bethesda PR stratégiáját. Megértem miért nem özönlöttek a gameplay videók ebből bejelentés után.

ennyi lett butitva. DF szerint inkabb jobb lett a LOD (összessegeben).

Visszavett fények, visszavett tüzek,stbstb...😊

SOHA TÖBBÉ ANDROID!

TDC Geronimo
Butítva? LoD is jobb lett, textúra popin se olyan gáz mint volt, de te tudod.

*Mobynak:

Ez biztos?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

(És ezek pc maxok,nem ps4 shotok...)
Utoljára szerkesztette: R0GUE, 2015.10.31. 15:55:23

SOHA TÖBBÉ ANDROID!

Moby
Vedd meg külön az audiocd-t, a többit meg hagyd a boltban.

*majdnem
*10 patch után
*és tovább butítva a grafot.

Utoljára szerkesztette: R0GUE, 2015.10.31. 15:57:13

SOHA TÖBBÉ ANDROID!

TDC Geronimo
Még abban bízom esetleg day 1 patch hoz valami + optimalizációt lod, árnyékok stb terén, mert gondolom 11 nappal megjelenés előtt az még nem live. Bár csodát ezektől nem várok.

TDC Geronimo
Jó, akkor majd úgy játszom, hogy nem nézek oda <#idiota>

Moby
Ehem. Szerintem nálunk ez nem így fog kinézni, szal fosport szagot szimatalok én itten. De ennyire ne szaladjunk előre.

TDC Geronimo
De képes a stabil 30ra. Leírtuk ezerszer, hogy 1.10 óta majdnem tökéletes

Nem említem, de megvárnám amíg a képernyőmön fut és látok nagy helyszíneket is,a lentebbi képeken is van ami jól néz ki.
Egyébként meg ugyebár a Witcher 3 a stabil 30 frémre képtelen konzolon,még az is kérdés ez képes lesz-e rá. Azt aláírom ha a stabil 30-ra ez nem az tényleg vicces lenne.😊

SOHA TÖBBÉ ANDROID!

Moby
Én látok. Bőven.

TDC Geronimo

SSAO, HBAO teljes hiánya. Erre már nem tudok mit írni. Ennek nem kéne mennie 60al? Ne vicceljünk már. MGS is köröket ver erre
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.10.31. 15:51:01

AntiHero

Hallgass mellette ilyen zenét és elsüllyedsz a hangulatban. Tök mindegy, hogy néz ki. <#finom>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

A képeken a lodot leszámítva nem látok okádék minőségű textúrahasználatot, az MGS V-ben lépten nyomon bele lehetett futni, MGS V-ben terepen a karaktert leszámítva szinte minden csak távolról volt szép közelről meg röhej kategória.....😊

SOHA TÖBBÉ ANDROID!

TDC Geronimo
Na azért ezt a látvány még véletlen se említsük egy napon WItcher 3al.

Moby
Abban igaza van, hogy a képek alapján ezse néz ki jobban mint az MGSV(sőt...).

Akkor elég messzire gurultak a gyógyszerek.😊

Ezek a gépek még a Skyrimet se vinnék 60 fps-el,holott az látványban hátrébb figyel.😊
Utoljára szerkesztette: R0GUE, 2015.10.31. 15:47:43

SOHA TÖBBÉ ANDROID!

Adott itt egyetlen kép amin épp nincs tele a kép, ott egy rakás kép amin tele a kép. A Witcherben is van olyan hely ahol nincs lófasz se a képen csak pár fa,mégis ugyan úgy gyenge a lod...vagy gondolod hogy helyszínenként fogják belőni hogy mekkora legyen az árnyékok látótávja például? 😊

SOHA TÖBBÉ ANDROID!

Moby
Szerintem minden játéknak 60-al kéne futni, de ez nem az a topik... 😄

TDC Geronimo
Teljesen komolyan gondolom.

Ezt te sem gondolod komolyan....😊
Méghogy ezt 60-al....Sandboxban felejtsük el konzolon,ahhoz mééég butítani kéne vastagon.😊

SOHA TÖBBÉ ANDROID!