121260

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Totya42
    Elhiszem, hogy van aki nem látja a különbséget. Bárcsak én se látnám, mert akkor nem zavarna. A legjobb mikor azzal érvelnek, hogy hát régen se volt jobb. Mintha törvényszerű lenne, hogy akkor manapság se legyen jobb. Mindegy is, mert a tömegek tényleg nem támasztanak igényt e irányban sem. Szóval úgysem fog változni semmi. Már várom a 15-20 fps-es neo meg scorpio játékokat. Azért titkon remélem, hogy nem lesz igazam.
  • Tikal #56891
    szabvány 30? Eredeti játékaink topikba tévedtem be néhány napja, olyanokat irt egy két gyengeelméjű, hogy ő még 15fps-sel is eljátszik, mert nem az a lényeg, meg amúgy se látja a különbséget :D
  • Totya42
    Nem tudom hogy működik a minőség ellenőrzés. Felhasználóként úgy gondolom, hogy nem sokat ülhetnek rajta, mert már én is jó pár durva esetbe belefutottam. Legutóbb a Darksiders 2 volt ilyen, ahol random kidobált 2-3 óránként. Vagy anno a BF4, hogy egyszerűen nem lehetett végigvinni a kampány részt, ha nem együltő helyedben nyomtad le, mert egyszerűen a mentést mindig elfelejtette és még a felhőből sem lehetett vissza szinkronizálni. Úgy háromszor elvittem a 4. pályáig aztán feladtam, mert a játék elejét már úgy untam :)
    A fos frémes játékok meg aztán már nem is meglepőek. Én azt is szabványba tenném a minőségellenőrzésnél, hogy a frém minimum stabil 30 legyen.
    A legszomorúbb, hogy nem egyedi eset. Persze nem baj, ha ekézik a sonyt ezekért, mert jogos. De sajnos a többi sem jobb.
    Szóval ja nem nézik szerintem sem nagyon. Úgy néz ki, ha már elindul és nem füstöli el a gépet az már megy is sokszorosításra :D
  • Totti5
    + Cyberpunk fejlesztését most kezdték el.

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.08.29. 18:20:55
  • darkSectorxxx #56888
    Váó. :D
  • TDC Geronimo
    [BF1] Confirmed, PS+ is not required to play the Beta on PS4.

Akit netán érdekel
  • Totti5
    Fifa laggal 2012 óta nem igen találkoztam. Ha most van valami, akkor az júzer net hiba, de nem is emlékszem már hogy 16ban mikor volt olyan hogy minden ok nélkül laggolna.
  • arty
    konzolon a legtöbb multi p2p, fifáról is azt olvasom h nincs dedi szerója ea-nak

psn annyit tesz hozzá, hogy "megtalálod" a másik játékost, utána már ELVILEG egymás közt forgalmaztok (meg stat megy EA-nak nyilván)
  • mucsácsó
    pedig múlt héten még olvastam valamit redditen, de akkor lehet a fullos verza preloadjával keverem.
  • orichalcos
    Nem lesz preload.
  • mucsácsó
    hát meg legalább lehessen má' pre-loadolni :P
  • TDC Geronimo
    Remélem azért pár órával előtte kidobják maileket és nem este.
  • orichalcos
    Megerősítésre várok, de elvileg insidereseknek holnap este 6kor indul BF1 béta. Kulcsok holnap jönnek mailben.
  • bexinho
    Olyankor mi van, ha Fifa-ban összesorsolnak egy játékossal, akivel az első félidő szépen lefut, majd a másodikban hirtelen laggolni kezd a végéig (1-2 msp-s késésekkel)? Előtte és utána is OK minden, lanon megy a gép, senki nem terheli le az otthoni optikai netet (50Mbit/s/25)... számomra érthetetlen. A multi nem a PS szervereinek közreműködésével működik? Vagy hogy van ez? Mire megy el a 15ezer?
  • darkSectorxxx #56878
    Ki vettelek az észből mi? :D
  • Bandicoot
    #Fortheplayers

Sajnos minden pénz elmegy az infrastruktúrára ami a multiplayer mögött van így nem lehet holmi minőségellenőrzésre pénzt csiholni - ide értve a multiért beszedett irreális pénzt, és a bugos szarokért beszedett vissza nem téritendő javakat is...
    Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.08.29. 13:00:53
  • darkSectorxxx #56876
    Adom a pontot. :)
  • Amiga
    Szerintem ezt már Neo-n tesztelték és ott nem fagyott. :-D
  • Moby
    Nekem a youtube videókból derült ki, hogy ennyit fagy ps4-en is. Mindazonáltal sokkal fontosabb és érdekesebb kérdésnek tartom, hogy mégis mi a retkes vérvörös faszt csinál a szoni a herevakargatáson kívül ha mindenféle hibás retek a legcsekélyebb tesztelés nélkül kikerülhet a sztórba. Ha én a legutolsó namíbiai randomsztórba fel akarok tenni valamit, 2-3 hetet tornáznak rajta a lengyelek/pakisztániak/indiaiak, és az első hibás működésre visszabasszák. AZ INGYEN APPOM.
    A 60 dolláros a szoninál mehet hibásretkeslófaszmódban is. Egyenesen a világ legnagyobb konzolgyártójától a megbecsült ügyfeleknek...
  • Moby
    De tegnap olyat mondatokat fogalmazott meg, hogy a laikusok így, a laikusok úgy...érted. A LAIKUSOK.
    ROFDLSKFKJFHLJHbfhljbdfslhjbf
    LEL
    LOL
    ÉKJSBNDLJbxycjhnnslhjbdljaswdblwhjabderwjrkjanwr km nkmjnkjxcv
  • Harlekin
    Csak ez rád nem igaz,mert belőled félszer is sok!!!
  • darkSectorxxx #56871
    Jobb 2x mint soha, én vagyok a visszhang. :)
  • Amiga
    Köszi szépen, azt hiszem délben ennek utánanézek majd.
  • Totya42
    GAF-en többen írtak, hogy felvették a kapcsolatot a sony-val, mert elegük lett a rengeteg lefagyásból. Volt, akinek fagyás után a mentésének is annyi lett. És visszatérítették nekik a játék árát. Olvasd végig a gaf ezen topikjait biztos írják hogy vették fel a kapcsolatot a sonyval.
  • Paranoia
    oh yáááh,azért a zene még mindig 5*os
  • Amiga
    A sony visszaadja a játék árát? Ezt hol lehet kezdeményezni?
  • Totti5
    Az a baj hogy gémsztárt olvasol és még nem közöltek hírt az RDR Pcn kívül hamarabb mint a világ. 4 hszel alattad már tegnap be lett linkelve és ettől zúgott az internet.
  • darkSectorxxx #56865
  • darkSectorxxx #56864
    No Man "Azta qurva!" Sky

/// Ezt meg most hallom: "Steam visszaadja a No Man's Sky árát,akkor is, ha több mint 2 órát játszottál vele"
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.08.29. 06:56:41
  • darkSectorxxx #56863
    Gyorsan tanulok.
    De ott nem a lagg-ot nem tudtam, hanem ms-okról volt szó. :D a lagg az netes téma. :) Azt tudtam akkor is, a ms-okkal zavarodtam össze.,
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.08.29. 06:52:08
  • Bandicoot
    Nyilván mivel a Sony "fortheplayers" így ők is meg fogják lépni és nem hagyják cserben akik kiszórtak a kupac fosra 60 eurót (leszarják)...
  • Bandicoot
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Most se tudja...
  • SlickAdam
    2 hete meg azt se tudtad mi az a lag baszki :D
  • Totya42
    Elképesztő, hogy Tottinak még ez is rendben van Mindeközben a sony és a steam is visszaadja a játék árát annak aki kéri. Steamen még úgy is visszaadják, ha több mint két órát játszott vele az illető. WOW OMG: Steam is refunding No Man's Sky even if you played more then 2 hours
  • darkSectorxxx #56858
    Én sem. :)
    Próbáltam God3-at, nekem ott volt kb 200-400ms így érzésre, NG3-nál ez inkább 100 alattinak érződött.
  • orichalcos
    Nagyon minimal lag van, de alig észrevehető. FPS-eknél már zavaró, de én azokat nem fogom tolni vele.
  • Moby
    Kurvajó. Még csak 6-7 órát toltam bele, de simán hozza az első rész hangulatát, szépjószépenfutmindenfasza. Csak közben a BF1-re gondolok egyfolytában :D

GMG-n 35font a BF1. Szerintem holnap felnyalom, énnemvároktovábbnincsmireadjákmároda! :D
  • darkSectorxxx #56855
    Kis tipp nekem most a Ninja Gaiden 3-ban nincs lagg, megy faszán de nem tudom az első 10 katonát megölni...de puhány lettem a sok Dark Souls meg Bloodborne után. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.08.28. 23:02:44
  • TDC Geronimo
    2 nap! :D

Közben megvettem instant gamingen potom 10kért deus exet. PC gaming <3 :D
  • Moby