121273
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#114913 Vagy miután làtod, hogy meghalsz..Baromi gyorsan bezàrod a jàtékot. Még mielőtt éltünik a felirat.
Akkor belépéskor a köd előtt kezdesz. -
#114912 PS5 mentéseket nem tudsz pendrive-ra másolni. :( ezt utálom ebbe a genben.
Nincs mit ;)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2021.03.11. 22:55:28 -
#114911 Miért? Szerintem pendrive-al is működnie kell.
Amúgy köszi a tippet, 5-1-en a sötét barlangban a Leechmonger előtt rendesen szopom a f.szt :D Nem bánnám ha offolni tudnám a bosshoz vezető 10 percet. -
#114910 Igen nekem régen erre volt jó a pendrive, de most ehhez vennem kéne ps plus-t! :( -
#114909 Boss előtt ments, töltsd fel a felhőbe, megpusztulsz mentés felhőből le megint a boss előtt vagy és mindez PS5-ön olyan 40sec, mondom ezt úgy hogy majdnem minden boss meglett a játék közepétől elsőre -
TomStorm #114908 MS vagánykodik most ezzel de Sony kezdte ezt az egészet csak ők ugye el is tudták készíteni az adott konzolra bármelyik Ex.-t úgy ahogy azt kell! -
TomStorm #114907 Elde"N" Ring:)
De állítólag következő infok nyár:(
Ebből se lesz idén semmi -
#114906 amúgy ez érdekes lesz, ha az összes jövőbeni Bethesda-cím MS (Xbox+PC) exkluzív lesz - főleg Fallout/TES fog fájni sokaknak, ha ott is meglépik ezt, de azért a Wolf/Doom is para szerintem.. :D -
#114905 Különbözőek vagyunk. Nekem ennyi ebből a stílusból elég volt. Persze, kipróbáltam mindhárom DaS-t és a Bloodborne-ban is van kb 3-4 órám, mielőtt meguntam. Sekiro kimaradt már teljesen, DeS remake is ki fog, Elder ring is. A DeS újszerű vot, hogy "hú, nehéz, meghalsz, újrapróbálod,továbbmész", de ez egy ideig érdekes volt, utána meg nem. Nekem.
Hogy ebbe mi az epic fail, azt rád bízom. Valaki 10 perc Witcher 3 után azt mondja, hogy köszi nem, nekem van benne vagy 1000 órám és még mindig nem untam meg. tényleg ízlésekről fogunk vitatkozni? -
#114904 Párszor van türelmem leverekedni, de azért mert probálkozni szeretnék egy boss-nál akkor nincs kedven 20 percekig ugyanazt ismételni. :) -
LBandi77 #114903 Győzni kell és nem futkosni." Te vagy a soulsborne veterán a fogpiszkálóval?" -
#114902 Nek olyan téren szivatoos hogy nehéz mondjuk egy ellenfél hanem szopat mert unalomig kell pl futkosni egy boss-hoz, az ilyenek idegesítenek. :D -
#114901 Legegyszerűbb Souls játék, ha csak casualban egyszer akarod végigvinni.
Tavaly nyomtam le PS3-on, fosfrémmel. -
#114900 Ja nem az ellenfelek maguk a nehezek, hanem a játék rendszere nagyon szivatós... meg nem tudom a második lovag boss-t hogy kell megölni. :D -
#114899 már most utálom. :D -
#114898 Ez csak az elején idegesítő. Vagyis na...itt nem a boss a nehéz hanem a pàlya.
-
#114897 Shortcutok valóban ritkábbak, mint a későbbi cuccaikban. A Prison of Hope első része nem semmi futkározás a sötétben a Mindflayerek között :D Ha egy elkapja a töködet akkor game over egyből. -
#114896 Most volt időm elkezdeni a Demons-t ez a rendszer szanaszét szopatja a játékost, ilyen buzi rendszere volt régen ennek? Agyrák kategória, most is mikor a boss-hoz 20 percig tart kb az út. :D
De jó hogy a miaknál ez kicsit ritkáb már.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2021.03.10. 18:02:35 -
#114895 Hát én is bepróbáltam a Demon's Souls-t, és iszonyat béna vagyok a soulslike gamekhez, BB-t is segítséggel toltam kb a 4. bossig... deee ez k.rvára bejön :D Nagyon jó a hangulata, baromi jól néz ki, jól is fut, hangeffektek is nagyon pengék. Nehéznek nehéz, de azért közel sem lehetetlen. Mondjuk még az elején vagyok, 4. boss feküdt meg most, de olyan különösebben még nem akadtam el, még magamat is megleptem :D Persze mondják, hogy Royaltyval gyerekjáték, de azért nem lehet mindenkit lefireballozni távolról.. sajnos. xd
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2021.03.10. 16:26:32 -
#114894 Elvesztette a varázsát, de a mitől is? Mert rongyosra játszottad a DeS-t? És az mit jelent? Mert ez az egész DeS annyi, mint egy jobban sikerült DLC. 4x körbementem rajta, kiplatináztam, és kifarmoltam ami lehetett, minden pixelt láttam belőle legalább egyszer, és így volt ötvenvalahány óra, és láttam a soulsborne univerzum kb kettő százalékát ebből, mert ebben bossharc mint olyan nincs is, legalábbis a core soulsborne játékokat tekintve, és gyakorlatilag pálya(világ) az egész játék. És akkor is szívesen mentem volna rajta végig, ha ps3-on ugyanezt megtettem volna. Ahogy egy PS5-re pimpelt Bloodbornra is úgy csapna rá a topik(meg a fél világ), mint gyöngytyúk a takonyra. Pedig abba 300 óra is belement, és még így sem lettem mestere, és végtelen időt lehetne még beletölteni, mert abban van anyag rendesen.
Szal egy ps3-as des-el beleszeretni a stílusba, "rongyosra" játszani, majd ugyanazzal megcsömörleni akkora epik fail, mintha valaki a sekiróból akarná megfejteni a miújságot :D Mondjuk abban azért van bossfight is agyig. -
#114893 Az egész souls-bourne kategória elveszítette a varázsát nekem. Akármilyen szép, ez a típus nem az én típusom. Szóval skip. -
#114892 Pedig nagy butaság kihagyni, mert:
1. eddig az egyetlen igazán nextgennek kinéző cím
2. akkor is tartogat újdonságokat, ha nem hiszed
Ha valamit érdemes ps5-ön játszani, az ez. -
#114891 Ja huh én akkor is nyomnám ha kivülről tudnám, minimum 1x a látvány miatt. :) De megértelek. :) -
#114890 A DS-t én day 1 játszottam még ps3-on. Rongyosra. Kb ezért vettem ps3-at akkor. Annyira kijátszottam magam, hogy a Dark Souls játékok már le sem kötöttek. Én a remastert ki fogom hagyni, az biztos. A multiplat játékokra meg ott a series x, szóval nagy nyomás nincs. A tsushi 60 fps-en jobb lenne, ez igaz, de kb ennyi van jelenleg az asztalon. -
#114889 Full egyetértek hogyén is már tvaly évégén kb elengedtem aztán igazából a hype az van hogy hudejó, de nem szorongtam érte idén már, mert most igazából egyelőre a Demosn Souls ami kell és játszom majd. :) -
#114888 Mondjuk tiszta mázli, hogy nem nagyon van semmi olyan játék, amihez kéne a ps5. És érdekelne is. -
#114887 ;) -
#114886 Kellene hogy kapj, mert a legtöbb erőlendelő tavaly volt szerintem. -
MrAndree #114885 Én valamikor januárban rendeltem Alzáról. Meg februárban Konzolvilágról. Egyik csak befut nyárig. -
#114884 Közben észrevettem, hogy februárban egy gyenge pillanatomban lerendeltem KV-tól is. Meglátjuk, hogy májusig kapok-e valamit. -
#114883 Törött rugók ne is legyenek. Nem azt írtam hogy az ár nem arányos a benne lévő cuccokkal, hanem hogy ennyi értéknél nem fér be le a hiba. -
#114882 Durva, ugye van már PS4-en alapon Remoteplay funkció, és most ismerősöm játszott ezzel a PS5 konzolomon Astrobot-al! :D
Így ismerősöknek tudok segíteni akinek nincs PS5és tudnak játszani játékokkal, PS4/PC/Android-on. -
#114881 Egy sima kontrollerben negyed ennyi techno sincs. Mennyibe kerüljön a Dual Sense 21800 ft helyett? Mikor a DS4 17900 ft? -
#114880 Na jó, ez lehet, de a te mint felhasználó szempontjából ez se vígasz hogy nem tehetnek róla, mert te szívsz vele ugye... mondjuk én feltételeztem azért azt hogy ha a bonyolult konzolt nem is de egy szaros rezgő kontrollert azért csak tudnak tesztelni, vannak ilyenekre szerintem eszközök, gépek, robotok, amivel x időn át lehet ismételtetni az igénybevételt hogy kb lássák mennyit bír...
Bár fingom sincs hogy épül fel ez a rugós visszacsatolós ellenállásos dolog, meg fizikailag milyen a folyamata, de basszus én 2021-be már nem ezt várom... egy ebay-s harvernél még azt mondom oké mert sok a gagyi cucc. De azért a Sony-tól elvárná az ember hogy amit csinálnak legalább az legyen jó.
Bár mit várjak ha eleve pl ugyanazt a rosszminőségű gombákat kaptuk, holott tudják szerintem hogy kopik nagyon, mert a ps4-en is kopott. -
#114879 Bocsi de most a kontrollerre mondtam, a sima kontrollerek közel nem ennyibe kerülnek ..... -
#114878 Nem kakiltak bele a hardverbe, ami a kontrollerben van, az kurvadurva, egy banánhéjon csúsztak el megint: egy filléres szaros rugón. Ami nyilván nem spórolás miatt szar, és azért törik, valszeg egyszerűen nem tudták, hogy törni fog, nem tesztelték eleget, nem volt elég idő tesztelni, stb.
-
#114877 Prémium áras hardver aztmondja :D Pécében ezt a tejesítményt akkor is a duplájáért rakod össze, ha nincs bányász vga árbumm. És abban még a kontroller sincs benne. Hát iszonyat budget áron kapod a gépet, konkrétan.
Utoljára szerkesztette: deep, 2021.03.09. 20:26:41 -
#114876 Ja egyetértek ez nem vígasz ha 1 kontrollered van mert szervizben van akkor otthon meg nincs ugye.... hát baszki rühellem a Sony-t ilyenkor amikor a hardverben belekakilnak, nekem az sem tetszik hogy ilyen gagyi gombák vannak, nekem ps4-en is lekoptak hamar.
Ja ezt értem hogy nem a srácok törték el, eleve rohadt nehéz is lenyomni sokszor szóval nekik valszeg azért annyi erejük még nem is lenne talán
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2021.03.09. 19:54:42 -
#114875 De, szerviz cseréli, csakhát na.
/nem a gyerekek törték el, ezt félreérted, azért tört el, mert az adaptive triggert agyonhasználó játék nálam háromszor annyit futott, mint másnál.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2021.03.09. 19:50:04 -
#114874 Persze azért mondom hogy naná ez 10kért se viselné el senki, ez vicc kategória.
Gondolom szervizelni nem lehet.