PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A játékosok azt veszítették el, ami soha nem volt. Elveszítettek egy igéretet. Olyanoktól, akik sosem tudtál volna valóra váltani. Ez valóban veszteség lenne?
Adversus solem ne loquitor
"Tehetségmentes retkek" - azért a Witchert végigtoltad, még az is lehet, hogy korábban a második részt is.
Szerintem ezzel mindenki veszít: a CDPR, az iparág, és mi is, a játékosok. 10 év fejlesztési idő ment a kukába, és a mi életünkből is el. Olyan hosszú egy ilyen ciklus, hogy sajnos véges az, hogy egy nagyon várt játékból hányat is kaphatunk az életünk során. Ötöt-hatot-tízet, az igazán nem sok. Ennek nem örülni kell, hanem sajnos a fejünket fogni.
Egy pozitív hozadéka van: ezzel most elismerik, hogy a videojáték egy ugyanolyan termék, mint egy mixer, egy tévé vagy egy cipő: a vásárlót jogok illetik meg ugyanúgy, mint az ilyen termékek esetében.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.12.18. 08:33:35
PS5 II PSVR
Mondjuk ettől függetlenül nagyon várom már a következő update-et...
Egyébként CP-től független kurva nagy vicc, ami a next gen konzolok terén megy és ezért igenis a MS és a Sony a felelős.
Szerecsenmosdatás lvl 147
Ha mégis képesek lesznek egy olyan változatot kiadni, ami stabil 30 fps, én megemelem előttük a kalapom.
Olyan büszkék voltak rá a nyomorékok, hogy egy nap alatt megtérült, hogy telifosták vele az internernetet. Most ezzel vajon hogy állnak? Igazi térdcsapkodós, sírvaröhögős sztori 😄
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.12.18. 07:58:57
Szerintem megszopták a COVID-faszt ők is azzal, hogy arra számítottak, hogy a Sony meg a MS 3 példánynál több next gen konzolt lesz képes leszállítani és akkor ki tudják úgy adni, hogy next gen verzió idén, last gen majd jövőre ha egyáltalán. De miután pc-n az emberek fele warezol (azonnal fent volt a warez ncore-on és az egyik legnépszerűbb letöltés lett percek alatt), next gen konzolja meg legfeljebb az Amazon sofőrjeinek van (de neki 120 darab, mind fent az ebayen ötszörös áron), ezért behazudták, hogy játszható last genen is.
Nagy hiba volt. Viszont ha van okés pc-d, akkor feltétlen azt ajánlom, hogy próbáld ki. Bugok ide vagy oda, az év legjobb játék nekem, Tsushimával meg mindennel együtt.
- leulok hogy jatszok egy jot
- elinditom
- jatszok 5-20 percet
- jon egy bug amitol crashel a jatek / meghal a karakter a semmitol / nem erzekeli a beviteli eszkozeimet / nem tudok befejezni egy kuldetest
-> kilepek / kilep a jatek magatol
- felkur
- repeat
😊
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Az elmúlt pár évben ha megkérdeztek, hogy ki a kedvenc fejlesztő csapatom, mindig a CDPR-t mondtam, hiszen imádtam a Witcher játékokat és napi szinten Gwentezek. Viszont ezt a CP2077-et nagyon elszúrták. Kíváncsi vagyok, hogy ez a cégen belül miként csapódott le.
A játékot meg szerintem kb lehetetlen PS4-en vagy alap boxon "javítani". Ez egy next-gen játék, a hiba ott volt, hogy last genre is reklámozták, amikor nem kellett volna. PC-n meg már ma megveheted ha van erős géped, mert a bugoktól még tökéletesen játszható a játék.
0. Kijött a játék, ami kegyetlenül bugos volt, és nem volt belőle előtte kipróbálható változat PS4-en.
1. A CDPR sajnálta a dolgot, és kiadott egy nyilatkozatot, hogy akkor mindenki visszakérheti a játékot ott, ahol megvásárolta. Ezzel gyakorlatilag a Sony és az MS nyakába varrta a visszatérítés ügyintézését.
2. Eredetileg a Sony politikája szerint nem kellene visszatéríteni a játékot, főleg nem előrendelés után. Itt tartott tegnap a dolog.
3. A Sonynál úgy néz ki nagyon berágtak ezen, hogy a kiadott bughalmaz után még őket cseszegetik, hogy milyen bunkók, hogy nem adják vissza a pénzt, pedig a CDPR milyen jó fej volt és a nyilatkozatban is azt mondta... Szóval azt mondták, hogy "jól van, a nyakunkba ba**tátok a játékotok problémáit, akkor visszafizetjük mindenkinek, a játékot meg addig nem áruljuk, míg ki nem javítjátok".
4. Önző dolog, de én is vissza fogom kérni az árát, mivel PS5-öm nem jött be az országba, a régi masinán meg nem akarok kínlódni vele. Várok pár hetet és majd valamikor tavasszal megveszem PC-re, ha már kijavították.

Azt hittem a weboldal bénázik, mert nekem múltkor azzal is voltak bajaim.
Utoljára szerkesztette: Mephike, 2020.12.17. 17:04:01
A _GÉPEN_ nincs Deals szekció 😄 Máshol van. Rohadtul béta még az új store mindenhol, de a gépen frissüla lleglassabban, mivel már nem külön app, hanem része a rendszernek, ezért csak a rendszerfirssítéssel együtt tudnak jönni bele a frissítések.
Hátha így link segítségével eljuttok a kívánt oldalra.
Utoljára szerkesztette: Mephike, 2020.12.17. 15:53:39
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
PSN ID.: Beegabor
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
(Igaz, én harmadáron vettem a játékot).
PS5 II PSVR
PS5 II PSVR
MS a segged kinyalja ha a supporttal beszélsz, pénz visszaad stb bármilyen ügyben kb.
Sony meg semmire nem hajlandó.
Na pont az ilyen dolgok miatt nem rendelek elő semmit.
Én egyébként kétlem, hogy alap PS4-en ez valaha is normális minőségben játszható lesz.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Szánalom mindkettő cég. Remélem hamarosan a torkukra lép az eu mert megérdemelné már az összes hasonló cég, mert ez minden csak nem customer support. Nem tudom miért természetes hogy egy software bármilyen minőségű lehet, a fogyasztónak le kell azt nyelnie.
Thank you for contacting PlayStation.
CD Projekt Red is currently working on patches and updates to fix bugs and crashes, and to improve overall gameplay experience of Cyberpunk 2077.
Please visit https://en.cdprojektred.com/ for information on any patches or updates to Cyberpunk 2077.
Ennyi. Ennyit ér a cdpr nyilatkozata.
Kicsit olyan érzésem van mindig mintha a textúra szűrés -257 lenne
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.12.16. 17:03:46
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
amúgy szerintem előbb lesz BB2, mint Half-Life 3! <#idiota>#idiota>
szerintem kizárt, hogy ne folytassák egyszer..
Nagy fájdalom ez a játékos világnak, hogy a generáció egyik, hanem a legjobb, játékát nem folytatják.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
tavaszig szvsz el kell engedni, sajna... :\
kíváncsi leszek kidobják-e lastgenre tényleg...
btw, tegnap elbúcsúztam a base PS4-emtől, bár már hónapok óta nem volt használva, csak Cusi ment max régebben.. fődet rá! 😞
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.12.16. 11:49:18
Spoiler (katt a megjelenítéshez)