PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darkSectorxxx
Durvaaa..

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Rage47
hát jó neked 😄 valaki nem fut bele, de sokan meg igen
Moby
>Bármit is adjanak ki a jövőben, akkor mindenkinek a CP2077 fog eszébe jutni.

Ez már független attól, hogy javítják-e.
És most mit érezhetnek azok, akik megvették a CP2077 festésű limited xbox one x-et? <#banplz>

Adversus solem ne loquitor

Mephike
Ez nem feltétlenül biztos. Volt már játék, amit nulláról újrahúztak. Itt ezt nem kell megtenniük. De természetesen előállhat ez is, amit Te mondasz. Ugyanakkor azt mondom, hogy ha ezt a játékot nem pofozzák rendesen helyre, azzal örökre "támadhatóak" maradhatnak. Bármit is adjanak ki a jövőben, akkor mindenkinek a CP2077 fog eszébe jutni. Szóval szerintem idővel jobb lesz a játék (persze nem egy csoda) és ha kap kiegészítőt, akkor akár remek is lehet. De kétségtelen, hogy ezt nagyon elbaltázták, aminek én speciel nem örülök.

AntiHero
68 óra alatt 1 game breaking buggal nem talàlkoztam. Max grafikai/animàciós/fizika bugokkal.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

AntiHero
Mondtuk mà,r ennek még minimum 1 év kellett volna még.

Rage47
hát ezt nem lesz egyszerű fixelni szerintem 😄 game breaking bugok vannak konkrétan
Moby
Vajon mekkora lehet a realitásérzékük, amikor az első halasztást bejelentve kitalálták, hogy ez belátható időn belül meg fog jelenni? Az, hogy kiadták így, ok, ez egy döntést. Nade itt nem apró bugokról van szó. Nem arról van szó, hogy spiderman kukaként lengedez, amire pár nap alatt jött javítás. Itt komplett játékmechnaikai részek nem is léteznek, nem az, hogy hibásan működnek...
Ez csak azért érdekes kérdés, mert ugyanez a realitás lehet amögött, hogy ez januárban ki lesz javítva 😄 Szerintem itt komolyan kell azzal számolni, hogy nagyon sok dolog egyszerűen nem lesz már javítva, mert annyi munkát kellene beleölni, hogy nem érné meg. Meg lesz csinálva, hogy viszonylag normálisan fusson mindenhol (már ez nem kicsi feladat), meg ne legyenek benne durva gamebraking bugot, és ennyi. Nem lesz ebből soha normális openworld játék. Ebben csak az létezik, ami belefér a látómezőbe. Ami nem, az nem létezik a játék számára.

AntiHero
Meg sok màs dolog is meglett nyírbálva. Fél megoldàsok hada van a jàtékban.

Nagyon sok dolog benne van a jàtékban. Pl sajàt apartmanok vàsàrlàsa, metró, stb... Csak egyszerűen nincs kidolgozva teljesen. Majd idővel bekerül gondolom.

Mephike
Kíváncsi vagyok, hogy ebből a pofára esésből sikerült-e tanulnia a CDPR-nek. Nehéz lesz innen felállniuk, azért én bízok bennük.
De az tuti, hogy egy ideig tuti nem fogok előrendelni semmit se tőlük, se mástól.

j0nNyKa
😄 😄 😄

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Tikal
Amugy meg mit vartok, forumokon face-n olyanokat irnak hogy nekik a 1080 meg 1050ti is simán viszi, mi eza sírás😄 Szerintem legtobb ember azt se tudja mi az a bug, nem látja meg.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

AntiHero
Nem látom egymàs mellett a PC-s verziót meg a PS5-öst. Csak videókból làtom különbséget.

Grafikàra értem amúgy. Minden màs egyezik. Élesebb/tisztàbb a PC verzió.

Tikal
Aki szerint csak a futassal van a gond annak ajánlom az első pár percet😄 Pl a cop system egyszerűen hazugság.

Utoljára szerkesztette: Tikal, 2020.12.18. 11:31:48

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Moby
Senkit nem érdekel milyen screenshotokat lehet lőni belőle. Ezekkel zsibbasztották ők is éveken keresztül a vásárlóközönséget.

darkSectorxxx
PS5öt nem láttam, azt látom, hogy PC-n így néz ki:

Saját kép, 1080p, minden opció ütközésig.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Moby
Szerintem a P.T. abban a formában, aminek indult, már sosem fog megvalósulni. Ez a Silent ill rumour is kering már évek óta, de semmi jele semminek.

Moby
Én nem tudom miről beszélsz. Komolyan. Itt fut mindkettő a tévémen. PC ultra és PS5. Nagyobb felbontásúak a textúrák itt-ott, meg jobb a tükrőződés, de ezek olyan semmi szarságok, amihez bele kell bújni a pixelekbe. Hótfull ugyanaz játékban, mozgás közben. Ugyanazok a bénaságok, ugyanaz a működés, ugyanazok a grafikai glitchek MIN-DEN-HOL.
Én nem tudom mire számítotok, de szerintem rohadt nagy csalódás lesz ebből is. A PC-s low meg a PC-s ultra között valami 800 mega ramhasználati különbség van. Mit vártok? Boszorkányból királylányt? 😊

lwb
Series X-en van quality mode, ott sokkal tisztábbak a textúrák, de cserébe 30 fps. Szóval az lesz, de ennek nyilván a teljesítmény lesz az ára.
Utoljára szerkesztette: lwb, 2020.12.18. 10:59:48

AntiHero
Nyilvàn nem lesz PC-s high/ultra grafika. De jelenleg PS4-es a grafika sokszor. Tudna ez töbett is. Lehet 30fps felőlem, csak ne legyenek mosott texturàk.

lwb
Soha nem fogja elérni a PC szintet. A 400 ezer forintos 2080 Ti-om ezerszer erősebb, mint bármelyik konzolban az AMD izé és az sem tudja fullosan a játékot tolni, ne várjunk csodát azért a ps5-től és a series x-től. 180 ezer forintért nem fogunk 800 ezres 3090 színvonalat kapni, true 4K, ray tracing, 60 fps.

Nyilván a next gen peccs javít a látványon, de már most készülj fel, hogy locked 30 fps lesz, a 60 fps performance változat sokkal szebb már nem lesz. Stabilabb és kevésbé bugosabb az igen.

AntiHero
PS5-ön fps megvan. Grafika tud szép lenni, de amúgy mégsem az..főleg, hogy közelében sincs a PC-s grafikànak.

Bugok itt is vannak szarâsig.

De aki imàdja ezt a vilàgot, mint én is..szerintem ugyan úgy tolta/tolja PS5-ön is.

Csak jó lenne legalàbb grafikàban elérni a PC szintet. Màr az sokat dobnak a jàtékélményen.

68 óra eddig nekem..de lassan vége a fő storynak. Imàdom minden percét még így bugosan is. Sose kérném vissza az àràt.

lwb
A The Culling 2 a legismertebb, amit azért vettek le, mert nem lett jó, de AAA-ból a FFXIV volt a legnagyobb név, de ez ugye nem ps store-ban volt.

Egyébként igen, a last gen port a szar. PC-n bugos, de játszható, series x-en meg olyan, mint pc-n, bugos de játszható. Ps5-ön nem tudom milyen.

Pc-n nem vették le, sőt, többnyire pozitív a user review:

https://store.steampowered.com/app/1091500/Cyberpunk_2077/

Utoljára szerkesztette: lwb, 2020.12.18. 10:39:27

n000rbi
A DC-ért igen, a legjobb autós cucc volt ps4-re. A PT meg majdcsak jön egyszer Silent Hill-ként.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

n000rbi
Elbeszélünk egymás mellett. Az eredeti posztom lényege az volt, hogy AAA játékot még nem nagyon vettek le a storeból azért, mert hibás. Azt meg hagyjuk is, hogy csak a prevgen port szar, ugyan már...

mucsácsó
Driveclubért és a P.T.-ért a legnagyobb kár.... 😞((
lwb
Szerintem egy rakás oka volt annak, hogy levettek egy játékot, pl. akár licensing issue is, nem tudom. Nem lényeg, mert nem jó, ha leveszik őket, akármi is az oka.
Itt egyébként nem a játék szar, hanem a last gen port a szar.

n000rbi
Na de ezeket nem azért vették le, mert szarok 😄

mucsácsó
jhah ez para videó 😄DD
hát igen, azért voltak ott is bajok és csalódások meg botrányok - nade aztán megemberelték magukat és durván hozták, amit ígérték, sőt, még attól is bőven többet is sokkal (ahogy hallottam haveroktól, akik tolják) - ráadásul most pl. az idei The Game Awards-on még díjat is kapott a játék

szal lehet ezt így is - más kérdés, hogy ehhez kellett megjelenés után egy bő 3-4 év - kíváncsi leszek, hogy hasonló idő elteltével hol jár majd a CP2077 ... de valahogy amúgy nem tudom elképzelni, hogy legyen ebből működő multiplayer 😄DD abszurdum...
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.12.18. 09:56:47
Moby
Kicsit már bánom, hogy nem az ultimate-et vettem...

j0nNyKa
nem a legnagyobb problema, csak az egyik problema
a legnagyobb problema hogy kozepszeru, es instabil mint a kurvaelet 😊
de igen egyebkent ami jo lenne benne, arra meg raul az hogy szarul fut

Moby
Azért a NMS is kapta annakidején rendesen 😄D

Viszont mostmár játszanám is, ha jött volna működő adapter a PSVR-hez 😞 Így végül ez is kimarad...2D-ben nincs hozzá kedvem, miután próbáltam VR-ben)
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.12.18. 09:42:59

lwb
Ez az új Crysis, kb sehol sem fog futni magas fps-en még évekig. DLSS nélkül 3090-en sem megy a 4K, RT on 60 fps. Sőt, a 40 se nagyon.

Moby
A FUTÁS? Ez a legnagyobb baj? Hogy mennyire fut jól?
A #113577-re tud mondani nekem valaki valami okosat? Vagy csak nekem vanak ilyen irreális elvárásaim egy játékkal szemben, hogy ne történjenek méterenként ordenáré baromságok? 😄
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.12.18. 09:38:50

j0nNyKa
hasonloan teljesit nalam is, es nem is mondom hogy ez olyan rettenetes lenne, azt mondom hogy ez nekem nem oke, hozzaszoktam a stabil 144 fpshez

lwb
Eddig semmi mást nem is csinált, csak Witchert. Witcher 1, 2 és 3. Thronebreaker és Gwent, ami lényegében ugyanaz.

lwb
Volt pedig egy rakás korábban is. Ettől még nyilván nem jó dolog, hogy a CDPR erre a listára felkerült.

lwb
2080 Ti-on kb 10 órányi folyamatos játék alatt nem volt egy CTD sem. Előtte az első pár órában egyszer kibaszott az asztalra, de akkor részben én is hibás voltam, mert a beállításokat tesztelgettem. Azóta egy crash-em se volt. Digital Foundry videója alapján tweakelgettem, így 3440x1440-en RT on (kivéve shadows) RT lighting medium-on és csodaszép. 60-80 fps, néha lemegy sajnos 50-55-re, főleg autózás közben, de ennyi.

Moby
Ha valaki esetleg platinára adná a fejét, tudok segíteni tuti recepttel a gold coin és a pure bladestone kifarmolásához. Mindkettő meglett ilyen 15 perc alatt.

j0nNyKa
igen a jatektol fuggetlenul megleptem magam az uj kartyaval, ugyhogy ossze is tudtam hasonlitani hogy melyiken hogy fut
... egyiken csodasabb mint a masikon!

Moby
Egy bosst kell levágni coopban, meg egy humant kell levágni invaderként, és ennyi. A boss levágás nyilván picsaegyszerű volt, az invade már kevésb, mert ilyen 110-es szint környékén ugrottam bele, és a mágus karakterem aki nagyon jó a játék ellen, nagyon nem jó az ember ellen(pláne a magas szintű, a jtáékot már nagyon ismerő ember ellen), mert emberként picsakönnyű evadelni a varázslatokat. De aztán bementem valakihez, akinek volt bent a coop partnere, levágtam a partnerét, amitől úgy beszart a player, hogy csak futkosott előlem. Nem volt nehéz hátbaszúrni 😄 Szerintem mindketten röhögtünk egyet. Semmise nem volt az a két trofi. Vannak ettől jóóval zúzósabb trofik, mint pl a mephistopheles questline. Amit időben is össze kell logisztikázni, mert ha me is csinálod, nos azután hogy úgy mondjam eléggé megakad a játék 😄
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.12.18. 09:25:59

mucsácsó
jaja ez fasza, ráadásul bármekkora is a botrány, szvsz ez nekünk csak jó; lehet bilibe lóg a kezem, de ha már egy hangyafasznyival jobban odafigyelnek majd a minőségre akár fejlesztői, vagy akár SONY QA részről, és esetleg új processeket vonz mindez magával, már sztem jól jártunk felhasználói oldalról..

ugyanakkor szerintem most nem kizárt, hogy ez az eddig esetleg készülő/kérdéses prevgen portok méginkább neccessé váltak, szal pl. sztem a Resi8-at mint olyan, azt el lehet felejteni lastgenen - itt olvastátok először <#idiota>
Moby
Hardver problémád van! NA! Mit nem értesz ezen? <#banplz>

/btw nem is tudtam, hogy lecserélted a 1080Ti-t 3070-re. Mondjuk honnan is kellene tudnom... 😄
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.12.18. 09:07:21

Moby
Én leginkább annak örülök, hogy elkezdték betartani a saját cancellation policyüket.
"Digital content that you have started downloading or streaming, and in-game consumables that have been delivered, are not eligible for a refund unless the content is faulty."
És hát ha valamiben, akkor ebben igazán nem kéne vita legyen, hogy faulty content-e a brokenpunk.

j0nNyKa
igen a 3070 egy szar regi lejart kartya, es fogyatekos vagyok a szoftverhez, es nem tweakeltem agyon, hogy legalabb ilyen szintre eljusson ez a csodalatos program
igen 😊
az biztos nem lehet igaz, hogy a jatek lett pre-alpha allapotban a vilagra szarva!

mucsácsó
szerintem egészen fasza game, bárki bármit mond, mégha egy hatalmas mix is - viszont konzolokon semmi keresnivalója a jelenlegi státuszában, ebben egyetértek sajnos... ez a szar, hogy a többségnek ez a botrány fog megmaradni, meg hogy milyen bugos szar, pedig néha én is csak pupillázok a játékon, hogy mennyire részletes a város és annak kialakítása - ugyanakkor tény, hogy bizonyos (vagy épp nem létező) funkciók az early access szintjét its aligha ütik meg, vagy éppen suták - és itt nem kifejezettene a bugokra gondolok

én szerintem ez egy kikúrt jó game lehet egyszer, ha egy hasonló életutat végig tudnának zongorázni, mint mondjuk a No Man's Sky pár év alatt (senki se emlékszik rá, de kb ugyanez a felállás volt releasekor, habár technikai problémáktól nem hemzsegett ennyire..)

most kellett volna CDRP részvényt venni és várni 1-2 évet <#idiota>
n000rbi
Riszpekt a “szemét Sony”-nak, hogy ezt meglépték. (már csak azokat sajnálom, akik lemezesen vették)
A CDPR büszke lehet magára, mert ilyen még szerintem nem nagyon volt, mióta ps store van.

Moby
Lesz helyette majd olyan, amit nem várunk, és mégis jön. Ez ilyen. Itt az az a remény, vagy idea veszett el, hogy a cdpr a witchereken kívül képes mást is, és azt jól megcsinálni. Valójában soha nem voltak képesek semmit jól megcsinálni, de witchert legalább igen. Mostmár erre a kérdésre is ismert a válasz. Csak witchert tudtak/tudnak csinálni. Lehet ezen sopánkodni, de nincs értelme. Én örülök a történet kimenetelének. De legföképp boldog vagyok attól, hogy nem támogattam pénzzela hulladékgyártást. Az már csak nem baj, hogy nem szomorkodom? 😄

Ulthanito
Nálam amilyen magasra hágott, úgy be is zuhant a játék iránti érdeklődésem. Letoltam másfélszer, és nincs semmi ingerenciám, hogy visszatérjek.

PvP-zni meg invadelni semmi kedvem, gondolom az is kell a platkóhoz, szóval nekem ez most biztos nem lesz meg egy ideig.

PS5 II PSVR

Ulthanito
Minden játék egy ígéret, amit bejelentenek. És ha 10 évet vársz arra, hogy az valóra váljon, az igenis veszteség. Totti is azt hitte, még sok 10 éve van, meg még nagyon sok ígéret beteljesülésére várt ő is...

PS5 II PSVR