PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darkSectorxxx
Kurvajó, hogy sikerült ezt összehozni?
Remélem peccselik.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Darabja 11 😊

Ha nem lesz rajtuk semmi tuning, csak a ket resz originalban, akkor nekem sem kell.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

darkSectorxxx
sárgább inkább. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

TDC Geronimo
Nem lenne, X1es verzióba van

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

darkSectorxxx
Hát szomorú lennék ha input lag lenne...:S

Mit vagy kiakadva? A Fallout-sorozat ennyit bir, teljes kozonyt valt ki pl. nalam.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

naplemente tan meg durvabb is lett:
- XO
- 360

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

TDC Geronimo
Jó, pont azért hiányoznak. Attól még nagyon kéne oda.

fremben viszont az lesz, mint XO-n. irta egy srac, hogy harc kozben zuhan nagyot. ugyanigy van az uj gepen is. amig sunnyogas vanik, eleg stabil 30.

kivancsi vagyok az emlitett input lag-al mi a helyzet. siman el tudom kepzelni, hogy az akar meg jobb is lesz 360-on.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

darkSectorxxx
Azért nem lesz X1 minőség, de ilyet hogy látványon erősítenek "utólag" peccsel??? LOL.

Activision?? Hahó....

darkSectorxxx
<#eljen><#eljen><#eljen>

10 eves konzol...
de also kepen mar csillog Lara. lehet az a bizonyos resz (lattam en is) is jobb lett.

TDC Geronimo
Azért elég durva post process effectek hiányoznak, amik nagyon sokat dobnak a látványon. Pl amikor menekül egy szűk részen és szakad be a víz. Láttam arról videót.

jött day1 patch a Tomb Raider 360-as verziojahoz. igy megközelebb van XO-hoz <#eljen>
ez a Nixxes portolos banda tenyleg nem rossz.
KATT

Moby
Amúgy szerintem simán engedd el. Tényleg. Mondom ezt úgy, hogy nekem bejön. De tény-ami-tény ebből nem lesz legenda, mint a korábbiakból. Az a különleges wow faktor ebben már nincs meg. Lelépték már, és nem is feltétlenül jól próbál már lépést tartani. Szeretem a világát, és nekem ez elviszi a hátán, de nem csak a witcher3 volt az idén, ami ettől jobb játék volt. Ez a büdös nagy helyzet.

Adversus solem ne loquitor

Moby
Nem szeretjük. Sosem titkoltuk. Ebben a kérdésben nem teszünk kivételt egymással sem. Bírom a búrád, tudod jól, de a warezért azonnal repül a pofon mindenkinek. nyomtuk elég ideig, ebben nőttünk fel. Ideje továbblépni. Télleg, mindenféle okoskodás meg maszlag nélkül, nyilván eszembe sincsen senkit kioktatni, pláne az én múltammal.

Kandurex
Istentudja?!

😊))

Jó, hát akkor nekem ez kiesik.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
Most mit ugráltok a warezon, azt írtam, hogy megnézem, nem azt, hogy azon tolom le!

Talán a dlc -kel, mod -kal változik annyit a játék, hogy újra nekiálljak.

TDC Geronimo
Amiket felsoroltál? Ahhoz kompletten újra kéne írni a játékot nem? 😄

kutya-kesleltetö-mod?

Kandurex
Miért ne? De ez nem most lesz, majd jövőre amikor már az alapvető hibákat javították.

Moby
Ezért nem akarj érvelni a warez mellett. Mondom mi a helyzet a mesterrészen:
- fél órán után kapod apower armort
- azonnal van kutya
- sokat lehet főzni meg lootolni
- van fight is
Szal dobd, Ebben most nincs szarkazmus. Nem teknóhibák miatt dobtad, pedig kizárólag abban van különbség.

TDC Geronimo
Mindig elkezdek nézni videót belőle és nagyon szép, de kinyomom, mert így is láttam egy csomó mindent belőle :y

"ószeresnek lennék?, a legutolsó szöget is fel lehet venni és fel kell! venni"

ez PONTOSAN ilyen volt a korabbi reszekben is. azokat allitolag birtad. ja es nem KELL. miert kene?

"logikátlan a játékmechanika, 10. perc = kutya, lézer, power armor, death claw...mi a?"

open world. szabadsag. en is megkaptam a power armor-t (meg azt a SZAR lezert) de ott hagytam egy fa töveben, mert... szar. death claw? menj olyan helyekre, ahol nyugisabb! OPEN WORLD!
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.11.11. 20:27:23

Moby
Nemtudom mikor nyílik meg az én TR-em (legrosszabb esetben holnap), de számíthattok egy őszinte review-ra 😊

teknikai ok se erv a warez mellett...
nem mondom, hogy en se toltottem le soha semmit, meg nem fogok, de ha ilyet teszek, akkor kussban.

TDC Geronimo
Előző postba írtad le mi a bajod. Azokon a mod segít? 😄

Myselor
hát értelek.szerintem eddig se nyújtottak többet a falloutok.legalábbis az utolsó kettő .de még így is változatosabb mint volt .az hogy ilyen hamar megkapunk dolgokat pedig mondtam hogy milyenek és később nem lesz semmi hasznuk így önmagában amint elindulsz velük.
Kandurex
MOD!

Bakker. ...

Kandurex
Összegezve:

elég unalmasak a küldetések, folyok egyikből a másikba és semmi
az építsünk házat dolgot leszarom, most komolyan erről szól a Fallout?
ószeresnek lennék?, a legutolsó szöget is fel lehet venni és fel kell! venni
logikátlan a játékmechanika, 10. perc = kutya, lézer, power armor, death claw...mi a?
bár nem nyom a latba sokat, de elég bugos a játék

Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.11.11. 20:19:58

TDC Geronimo
Nem a technikai oldala miatt nem tetszett neki így én se értem PCn mitől lenne jobb

nos ez nem ok a warez-re. mostanaban egyre gyakrabban hallom ezt. "szar, eladom, majd warez".
ocska szar kifogasnak tunik a lopasra. es nem kell a "van penzem kisköcsög, megvehetnem, de azert se" szöveg.😊

darkSectorxxx
Most nézem használtan AC Unity 4300ft...omg, lemezesen....

Myselor
nem értem mi a bajod vele.leírhatnád őszintén érdekelne
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ha a fél órán belül megszerezhető alap szar lézer fegyver és a gyenge power armor akkor hidd el hamar rájöss hogy így szart se érnek magukban nem hiába adják ingyen.bárki megesz reggelire ezekben.más szerepük vagy máshogy működnek ezek.
Kandurex
eladtam a genyóba,...majd meglesem talán a race -n,...szigorúan warezbe...talán változik majd a véleményem

TDC Geronimo
Amúgy gunplay nem lenne rossz, DE ahogy elsütöd fegyvert vagy 2-3 ellenfél van már olyan fps zuhanás van, hogy nem lehet rendesen célozni. Amikor azokkal a legyekkel harcolsz 3-4 dbal szerintem van kb 20 fps jóindulattal.

n000rbi
Komolyan már hányok ezektől a félkész szaroktól. Rohadagéming 😞

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

ezert mondom, hogy ez a legnagyobb joindulattal is max egy 7 pontos jatek. de annak jo. 7 pont az jo jatek (a rendes skalan).

8 pont mert fasza, de "0" ujitas. -1 pont, mert szarul fut.

erre dobjak ra a 9-10-eket a vadbarmok... fel evvel a W3 utan...
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.11.11. 19:14:28

TDC Geronimo
Jó lenne tudni PCre mikor jön. Tolnám nagyon, de 1 évet én nem várok a valószínű jobb konzolverzióra

n000rbi
Appicsa, ez nekem totál kimaradt. Preorder cancelled (nem vicc).

TDC Geronimo
Érdekes amúgy ez a fallout szindróma. Megnézed 7 éves 3at meg ezt, hát sok újítást nem látni. Meg merem kockáztatni még az évenkénti AC részekbe is több van 😄

Persze itt ezt nem kifogásolja senki. Hangulat, atmoszféra az ami magával ragad, a többi a szokásos"bethesda jank"

TDC Geronimo
Az még hagyján, de olyan input lag van benne, mint a picsa. Mondanom sem kell milyen fasza úgy lőni... Arra meg tearingre allergiás vagyok

DF video. tear, input lag es slowdown. a zuppa-trio

n000rbi
Tear?! Miaf... Videót!

TDC Geronimo
Tolnám TRt én is pénteken, de a tear meg a nagy input lag egyelőre visszatart

darkSectorxxx
Még nem ide tartozik de remélem ez PS4-en s így lesz, érdekes ötlet:

Rise of the Tomb Raider - a Twitch nézői is beleszólhatnak a játékunkba!

darkSectorxxx
ez azért erősen lehetett sejteni, akkora hasznot szednek amekkorát lehet és te it tudod hogy akit érdekel a ps kifizeti, meg az xboxot is. 😊

n000rbi
Nézelődtem és a tetű magyar forgalmazók még mindig a régi áron adják a gépeket. (vagy kamuakciókkal, de még mindig drágábban, mint aminek lennie kellene) Miért is, ha a Sony már lassan egy hónapja csökkentette az árat EU-ban is? Szarházi banda.
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2015.11.11. 18:43:21

Kandurex
"Fall ...I'm out"

Lehet én is abba a táborba tartozom akinek nem igazán fekszik ez a rész.

Tulajdonképpen játékmechanikai problémáim vannak. Nem értem miként lehet power armorod 20 perc után? Vagy lézer fegyver? Miért kell nekem death claw -okkal bajszot akasztanom null szinten? Semmi keresnivalója nincs ilyen dolgoknak a játék elején. Ez kb. olyan, mintha bármilyen játékban a nulladik percben hozzádkúrják a létező legjobb cuccokat, fegyvereket aztán menjél, hentelj. Ne fáraszd magad. Meg minek bele ez a lekophatatlan kutya? Vagy, hogy tényleg minden lószart össze lehet szedni, gyakorlatilag az állandó loot az agyamra megy. Mi a tökömnek kell ószerest játszani? Nyilván az előzményekbe is volt ilyen, de itt félek eléggé átlendültek a ló másik oldalára.

A többi része, bug, meg ronda,...leszarom...de ezek a játékmechanikai melléhúzások 😞 nem jön át bameg.

Még ma próbálkozok, úgy, de...ha nem jön szégyenszemre az 1 napos játékomat eladásra teszem.