PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: MrAndree, 2020.12.19. 12:07:42
Why so serious?
Adversus solem ne loquitor
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
nem mozog a szájuk. SZILÁNKOKRA hullik minden pillanatban ez a szépen rajzolt világ az együgyű nyomiságktól.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.12.19. 12:01:19
Na ebben nyomokban sincs egyik sem. Ha lenne is(bírna lenni), gondoskodik róla, hogy írmagja sem maradjon. Vegyifegyverrel pusztítja.
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Amúgy meg a legjobb játékok is lehetnek bugmentesek, Diablo 2, Uncharted, Persona 5, Death Stranding, HZD, stb., csak épp ami eszembe jutott.
Amúgy egyikkel sem játszottam az általad felsoroltakból.
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2020.12.19. 10:42:35
Ezek maradtak mégis a legemlékezetesebb játékok. Volt bennük lélek meg immersion. Ahol számított, ott odatették magukat a fejlesztők: a világ, a karakterek, a küldetések, a reaktivitás. Ezek számítanak egy crpg-nél. Nem az útszéli hot dog, meg hogy honnan jön a rendőr.
Szerintem.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.12.19. 09:37:58
Nyilván nem vagyunk egyformák, én pl. leszarom, hogy nem ehetek hot dogot minden sarkon a játékban és hogy a rendőr AI szar, amit egyébként egyszer sem kellett megtapasztaljak, mert ez ugye nem GTA 6. Viszont érdekel, hogy a történet és a küldetések, a dialógus, a választások azok rendben vannak. Mert RPG-ben ezek számítanak. És visszaidézik zsenge ifjúkoromat, amikor asztalnál CP2020-at játszottunk még a 90-es évek elején. Nem, nem a magyart, ez még jóval azelőtt volt. Mike Pondsmith keze érződik a játékon és ez jó.
Utoljára szerkesztette: lwb, 2020.12.19. 07:05:14
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Dobjad privátban és megoldom.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Ha nem púpmentes ps-t vettél volna már küldeném a lemezt, hogy upgrad-eld gyorsan, ugyanis nem kell a futtatásához 😉
Ettől még a játék jó. És nem, nem refundolják tömegek ... legalábbis pc-n nem. Steamen a kényelmes többnyire pozitív értékelésen nyugszik, a vásárlási toplista csúcsán, a metacriticen is 80+ %-on van a pc-s verzió.
De ezt nem gondoltam volna soha hogy idáig jutnak vele ps-en.
Azt vártam hogy a hype durvább mint a végeredmény, meg lesznek gondok, de hogy ennyire? Váó
én attól félek, hogy levették és lehet az lezs hogy nem tudják majd sokan újra letölteni
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.12.18. 21:03:14
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Nem tudom...
Régen valahogy nem kellett. 😄
Szerinted én miről csinálom a pécés ultimate videókat? Hűtőszekrényről? 😄
1. volt egy "Talk to Jackie" bud, amikor nem váltott napszakot ajáték és nem jelentek meg az emberek akikkel kellett volna beszélni, stb
2. Amikor ki kell menekülni egy helyről, a társunk elkezd futni a kijárat felé és MEGFAGYOTT a karakter, minden ment, te is tudtál mozogni, de a karakter a futás pozicióba kövé dermedt és egy visszatöltés segített csak mindkét esetben!
De csakis manuális mentés orvosolta, egy autosave nem segített a bugokon mivel pont a bugot is elmentette az autosave. 😄
Ez valóban nem mindenkinél jelentkezik, de ő 3 óra alatt ebbe a 2-be tuti belefutott, és ezek mellett még volt pár kisebb bug.
Szóval sajnos ez tény, hogy képes a játék bugos lenni küldetéseknél is, ami azért durva hiszen nem csak látványban jelentkezik, hanem konkrétan elakadsz miatta a továbbjutásban és elsőnek azt hittük mi is hogy nem találjuk a továbbjutást, míg kiderült hogy szimplán egy bug!
Szóval aki elakad egy küldiben az mindenképpen nézzem rá neten mert lehet gamebreaking bug!
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.12.18. 20:13:02
Ha nálad nem akkor is baj van meg ha ps5-ön most így néz ki, akkor is baj van mert akkor mi a tökömnem upgrade?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.12.18. 20:03:20
Ez egy igazi 2020-as sikersztori. Az idei évhez méltó befejezéssel.
A rendőrök zárt helyiségekbe spawnolnak. Ez a játék olyan komplex hogy ilyen még sose volt. GTA közel sem tökéletes wanted system-e messze jobb mint a cyberpunk insta spawnolo rendőrei, és az egy 7 éves játék.
Itt nem az npc-k hivjak a rendort, hanem a semmibol azonnal megjelennek mert mindenről tudnak! Összetett, komoly melo lehetett ezt igy megvalósítani. Ha meg ez volt a celjuk akkor szar a gameplay.
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2020.12.18. 17:16:35
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
A sok bug pedig simán abból is jöhet, hogy eddig még semmi sem volt, ami ehhez hasonlított volna, annyira összetett a világa, annyira sok minden történik benne. Fogalmam sincs egyébként, hogy hogyan is lehetne ezt rendesen tesztelni. Nyilván kellett volna még neki idő, de remélem, hogy ha már így alakult, akkor rendesen ráfekszenek a javítgatásra.
Aki pedig temeti a játékot az magával szúr ki, mert lemarad valami nagyon pöpec dologról. A harag nem jó tanácsadó még akkor sem, ha egyébként jogos a felháborodás.
/ok, van amelyiket többször is le kell, nade nem igen van olyan souls játék, ahol 1 kör alatt megvan a platkó
/sőt, még ez sem igaz. Nem is kell mindet legyőzni. Nem minden Demon Soulból lesz varázslat.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.12.18. 15:04:32
De igazatok van, sok volt az elvárás. Legalább a wanted system működik... 😉
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Számomra az élő várost nem az adja, hogy tudok-e minden sarkon hot-dogot venni, mint a GTA4-ben, vagy csak a kijelölt helyeken. Ha ez szempont neked, akkor ne várj peccsre, mert ezen 100%, hogy nem fognak változtatni. Ez már így marad.
Hozzà teszem: Open-world, action-adventure story a jàték. Hivatalosan is. (Csak vannak benne RPG dolgok is)
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Falloutban is csak a kijelölt vendoroknál ... akiknél itt is tudsz egyébként, ahogy a Witcherben is volt. Amelyik NPC bolt, ott tudsz venni, a többi a szokásos egysoros szöveget nyomja.
A GTA-ben tudtál, akkor a GTA az egyetlen igazi RPG ezek szerint?
Egyébként januárra nem lesz kijavítva, főleg hogy a CDPR bejelentése szerint a második peccs valamikor február végén jön csak. (az első januárban)
Bugok vannak,a szokásosak: T-pózoló karakterek, itt-ott, levegőben maradó tárgyak (pl. cigaretta vagy pisztoly), idegesítő dolgok, amikor telefonbeszélgetés a dialógus közben indul el és párhuzamosan kétfelé beszélek. Kb ennyivel találkoztam. Peccs előtt volt olyan, hogy nem mozgott a szája beszéd közben egy-egy npc-nek, de 1.04 óta ilyennel nem találkoztam.
Ezek egyike sem volt game breaking, csak idegesítő legfeljebb.
Amúgy én se futottam ilyesmibe csak az elején.
De milyen Build-eket lehet összerakni te jó ég😮
Amúgy én megkezdtem másik kettő életutat is csak a mentésekre kell figyelni.
Kellett egy Netrunner is meg egy baszó gorilla karos utcai bunyós meg Samurai meg minden kell😄D