PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AntiHero
Reklám szöveg, hogy mindenki vegye megfele a DaS3-at. 😊

Majd pont egy olyan játékot nem fognak folytatni ami elég sikeres PS4-en (B😎.
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.11.21. 12:16:45

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

darkSectorxxx
Én nem azt mondtam hogy ezt kifényképezni, hanem hogy ilyen erdős pályán voltam-e már, most hogy balra van 4 fa és jobbra 6 meg 1 tartály az mindegy a grafika minőségére írtam elsőnek hogy furcsa, nem azt hogy konkrétan ez a pálya kell nekem. 😄

Azt hogy ugyanide megyek és ugyanilyen szögből csinálok képet, azt utána mondtam, ha megtalálom, de ha nem akkor bárhol fényképeznék fákat ezen a bolygón ugyanilyennek kéne lennie. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.11.21. 11:57:17

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Azért ez nem csak annak köszönhető szerintem. A többség inkább konzolban gondolkodik, ha videojátékozásról van szó, mert a pc még mindig sokaknak kényelmetlen és drágább. A konzolok között meg már tudja a többség, hogy melyiken futnak jobban a multiplatform játékok. Persze hozzáad a marketing is biztos nem keveset. De azért nem írnám az egészet a számlájára.
Moby
Nem, és ezt két napja részletesen kitárgyaltuk. Ez valami memóriazavar nálad? 😊

Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.11.21. 09:23:51

Adversus solem ne loquitor

darkSectorxxx
Ja hogy erső és erdő közt van eltérés?
Most az hogy a fák nem ott vannak ahol attól még a látvány egyformának kéne lenni nem? 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Az kibebaszott jó, arányos a full játékkal, elvileg ott ha bizonyos boss-okat nem számolok 15 volt 60 dollárért, itt 20 dollárért lesz 5....ez nekem tetszik. 😄

Moby
Azért írtam, hogy ez nem az map, mert ez nem az a map. Ha nem találtam volna, nem írtam volna semmit.

TDC Geronimo
Megnéztem trófea listát BB kiegnél. Úgy néz ki
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
5
db boss lesz
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.11.21. 01:57:25

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Továbbra is működik a sony co-marketingje

Star Wars Battlefront: PS4 is outdoing Xbox and PC combined

Currently online players

PC: 41,425 (24h peak: 49,871)

XBOXONE: 110,704 (24h peak: 110,817)

PS4: 179,511 (24h peak: 187,286)

Total: 331,640

darkSectorxxx

Azt huttem azért írtad mert nem találtad meg ezt a videómat....😄

Moby
>amit azt mondtad nem találtál

Keversz valakivel.

darkSectorxxx
Hali nem mintha annyira fontos lenne, de mikor az erdős pályáról beszélgettünk erre a videóra gondoltam, amit azt mondtad nem találtál. 😊

Battlefront Survival

Moby
Nem gond, a ma estével búcsúzom a játéktól. Nekem ebben ennyi volt, egy centivel sem több.

Tikal
de hát az csak pár óra 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

TDC Geronimo

Jövő héten meg jön kieg. Lehet pár hetet csúszok vele, mert falloutot így is szüneteltettem TR miatt, de annak már vége.

Moby
Nade ezt most ő nyilatkozza. Én csak egy interjút linkeltem.

TDC Geronimo
Nem konkrétan rá gondoltam

Harlekin
fasza
Moby
Baze nekem nem a szerverekkel van bajom, hanem hogy tegnap is a 25/5-ös netem 2/0.5-el ment...

Harlekin
Ma serverek jók voltak 3 óta nyomtam 1x se dobott ki...Tegnapi nap katasztrófa volt....
Tikal
Ha nem vagy ügyes egy játékban akkor valószínűleg nem vágod 😊

persze nyilván nem a K/D-tol függ csak azert hoztam ezt fel mert eldicsekedtel milyen jol halomra lövöd az embereket a BF-ben. Mondjuk attól sem leszel nagyobb játék szakértő hogy tobb száz orad van egy játékban, pláne nem a Destinyben es a Titanfallban eltöltött időtől lesz a véleményed mérvadó😉

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Moby
Ja. Remélem lesz netem is...
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.11.20. 19:22:54

Harlekin
Később jössz SW-ni? Olyan fél 10 körül leszek...
Kandurex
Nem kár érte, minden egyes lépésükkel csak lefelé léptek.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Moby
Én nem emlékszem, hogy Miyazaki valaha ilyet mondott volna.

TDC Geronimo
Hányszor hallottam már ilyet. Szerintem BB2 tuti lesz.

Moby
Nem folytatódik sem a Bloodborne, sem a Souls széria. A DaS3 lesz a sorozat utolsó tagja.

/személy szerint örülök. Meg köll újulni.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.11.20. 19:11:40

Harlekin
Aha értem tehát 1 játékhoz való meg úgy a játékokhoz értés most már nem a velük töltött idő függvénye hanem a K/D arány!Szenzácios <#taps>
Így tehát azért mert a kretén YT os videban ahol éppen halomra lő pár embert 1 olyan játékmódban ahol szart ő a feladatra és mészárolta a feladatra figyelőket ezért ő a király és mindent tud a játékról!!!!!<#nevetes1>
Moby
Minden platformon van ilyen. PS4-en is.

Láttam már pár gáz dolgot a videojátékiparban mióta konzolos vagyok, de ez az Ms féle "avatar" dolog simán dobogós, pedig a 90 óta elég sok viz lefolyt már a Dunán.
Tikal
továbbra sem jelent semmit számomra, nem vagy képes megérteni.

Tikal
Nézd, aki nem érti mi a különbség az objektiv és a szubjektiv között, azt tényleg nehéz megérteni 😊

A Destiny-s statisztikád tényleg figyelemre méltó, 26-os K/D a botok ellen, PVP-ben meg 1 alatt... tényleg mérvadó a véleményed.

Harlekin
Csak a kedvedért a hivatalosan"tegnap" megjelent játékról,hogy mennyi fogalmam lehet!

Harlekin
Nem vita szimplán képtelen felfogni amit írtam!<#nevetes1>
Tatyla
ezt a magán vitát kéretik privátban folytatni köszönöm!

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Tikal
A Titanfall utan meg igy ideszurtad a Destiny-t 500 órával, ez eleg is hogy ne olvassam amit ezek utan írsz... na igy választok youtuber-t is 😉

Szóval értelek en, a te véleményedre ne hallgassunk, de a youtuberekre meg végképp ne mert azok kretének. Korrekt! 😊

Harlekin
"De mint mondtam NEM kell a véleményemre hallgatni"
Ha netán még mindig elsiklanál felette!!!!!!!!!!!!
Remélem így már világos!!!!!!!!!!<#kacsint>

Destiny
HARLEKIN543
78%
HARLEKIN5431,235 (910)
First played on 09 Sep 14 , Played for 457 hrs 2 mins

Most így hirtelen!!!!
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2015.11.20. 14:16:59
Tikal
😄D Nem hiszem, hogy tisztában lennél az objektív szó jelentésével.

Úgy tűnik, nem figyeltél eléggé oda arra amit eddig írtam. Én nem véleményeztem a játékot, éppen hogy érdeklődtem mi újság, aki véleményezte a játékot az a youtube kretén LevelCap, de mögötte már ott van pár tucat óra a Battlefrontban, és neki tényleg van 500 órája a többi BF-ben is 😊

Elmondanád, miért éppen a te véleményedre adjak és ne azokéra akiket lekreténezel? Mert a játékokat ők is végig játsszák, de veled ellentétben a véleményük ott van valahol, amit bármikor meg tudod nézni, eltudom dönteni hogy igazuk volt e a játékokról miután beszereztem őket és én is végig toltam őket, és így ki tudom válogatni azokat a kreténeket akik megbízhatóak számomra... a te egy sorosaidra sajnos nem támaszkodhatom. Nyilván itt a fórumon is szert tehet az ember olyan ismerősökre akiknek a véleményére adhat a játékok kapcsán, de én nem ismerlek téged, fogalmam sincs mikkel játszottál már, azokról miket mondtál stb...szóval a véleményed, már ne is haragudj, de nem számít nekem semmit sem, csak egy a sok közül.

Harlekin
Igen Én legalább a saját tapasztalati élményeim alapján véleményezek Te meg a hozzád hasonlók MINDIG 1 mástól szerzet fél információ alapján!!!Nekem bőségesen van annyi tapasztalatom,hogy objektíven tudok véleményezni és csak is azt amit használok is.Mert soha a büdös életben nem olvastál se te se más olyan játékról tőlem 1 betűt se amit nem játszottam legalább 1 x végig!!<#kacsint>
De mint mondtam NEM kell a véleményemre hallgatni,feltalálták számotokra ezeket a yt os kreténeket,hogy döntsenek helyettetek mi a jó nektek és mi nem!<#kacsint>
Tikal
Ja, hogy te objektven osztod itt az észt? 😄 Mindjárt más...

Harlekin
Igen és mi ezzel a baj hogy most a 25 bf-ből egyben nem játszottam 500 órát!<#nevetes1>
Keresgélj tovább majd megtalálod a többit is.
Harlekin
"LevelCap kretén?"
Ha már kérded akkor igen!Mert a saját szubjektív véleményét tukmálja a "tömegre" egy csatornán!És ahogy pontosan ugyan ez mind aki így ossza az észt a YT-on!Soha a büdös életben nem hallgatnék egy ilyenre vagy ilyenekre.Mert kik ők hogy megmondják nekem mi a jó!? 1 fizetett senkik akinek szarok a véleményére.<#kacsint>
Tikal
Ha már így szóba hoztad, BF-et és COD-ot XBOX-on toltad, ugyanezzel a névvel? ...

Akkor ez te lennél?

Tikal
A híg lé már rég megvette vagy megfogja, ők szarják le a review-kat 😊

LevelCap kretén? aham...

Harlekin
Pontosan ez a szép ebben az egészben,hogy a híg lé hallgat az ilyen kreténekre mint akivel példálózol és legalább nem hígítják fel a játékot!Így legalább kevesebb béna anyázós üzenetét kell törölgetnem,hogy csaló geci vagyok mert már 8x lövöm le<#nevetes1>
Harlekin
ja ja ja meg az 500 óra TF-t is más játszotta meg az összes hasonló idővel rendelkező cod bf és stb-t! Na hallgass arra akire akarsz torony magasan leszarom!!<#kacsint><#vigyor0>
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2015.11.20. 12:09:29
Tikal
😄 bocs de inkább LevelCap véleményére adnék, ha nem haragszol, az xbox-os achievmentek nem hatnak meg, nem te játszhattál a játékkal úgy hogy minden unlockolva volt 😊

"ITT nincs az,hogy 1 béna fakezű kezében is op lesz és nem a saját tudása miatt hozza ki a op részét annak a bizonyos dolognak."

Nem tudom milyen tudás kell a homing missile-hoz vagy az impact grenade-hez, explosive shot-hoz stb... de hallgatlak.
Plusz miért nincsenek first person only és 3rd person only serverek? Ezek mind olyan dolgok amik sokat elvesznek a játék értékéből..

Harlekin
Maga az eltúlzott RÉMTŐRTÉNETEK!!!És mint LEÍRTAM mint MINDEN játékba van op dolog ezért itt is megtalálható.De nem az a bizonyos op-ság,hogy elpusztíthatatlan valaki miatta vagy ő az űber király tőle.ITT nincs az,hogy 1 béna fakezű kezében is op lesz és nem a saját tudása miatt hozza ki a op részét annak a bizonyos dolognak.

Jah és azért azt megnézem,ha valaki nálam jobban benne van a JÁTÉK világban!!!<#nevetes1>

HARLEKIN543 has won 9,603 Achievements and 33 Challenges in 410 games and 5 apps

GT
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2015.11.20. 11:32:56
Tikal
először elmondod hogy a rémtörténetek hülyeségek, utána felhozod a másik OP fegyvert, az impact grenade-t 😊 Szóval valami csak van, mellesleg a rémtörténetek olyan emberkéktől jönnek akik lehet kicsit jobban benne vannak az online gameingben mint te....

Harlekin
Én meglátom a radaron a pici piros pattanást és hanyatt homlok menekülök vagy rejtőzöm el és várom a kellő alkalmat hogy lehessen lőni őket!<#kacsint>