PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Majd pont egy olyan játékot nem fognak folytatni ami elég sikeres PS4-en (B😎.
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.11.21. 12:16:45
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Azt hogy ugyanide megyek és ugyanilyen szögből csinálok képet, azt utána mondtam, ha megtalálom, de ha nem akkor bárhol fényképeznék fákat ezen a bolygón ugyanilyennek kéne lennie. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.11.21. 11:57:17
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.11.21. 09:23:51
Adversus solem ne loquitor
Most az hogy a fák nem ott vannak ahol attól még a látvány egyformának kéne lenni nem? 😄
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.11.21. 01:57:25
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Star Wars Battlefront: PS4 is outdoing Xbox and PC combined
Currently online players
PC: 41,425 (24h peak: 49,871)
XBOXONE: 110,704 (24h peak: 110,817)
PS4: 179,511 (24h peak: 187,286)
Total: 331,640
Azt huttem azért írtad mert nem találtad meg ezt a videómat....😄
Battlefront Survival
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Jövő héten meg jön kieg. Lehet pár hetet csúszok vele, mert falloutot így is szüneteltettem TR miatt, de annak már vége.
persze nyilván nem a K/D-tol függ csak azert hoztam ezt fel mert eldicsekedtel milyen jol halomra lövöd az embereket a BF-ben. Mondjuk attól sem leszel nagyobb játék szakértő hogy tobb száz orad van egy játékban, pláne nem a Destinyben es a Titanfallban eltöltött időtől lesz a véleményed mérvadó😉
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.11.20. 19:22:54
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
/személy szerint örülök. Meg köll újulni.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.11.20. 19:11:40
Így tehát azért mert a kretén YT os videban ahol éppen halomra lő pár embert 1 olyan játékmódban ahol szart ő a feladatra és mészárolta a feladatra figyelőket ezért ő a király és mindent tud a játékról!!!!!<#nevetes1>#nevetes1>
A Destiny-s statisztikád tényleg figyelemre méltó, 26-os K/D a botok ellen, PVP-ben meg 1 alatt... tényleg mérvadó a véleményed.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Szóval értelek en, a te véleményedre ne hallgassunk, de a youtuberekre meg végképp ne mert azok kretének. Korrekt! 😊
"De mint mondtam NEM kell a véleményemre hallgatni"
Ha netán még mindig elsiklanál felette!!!!!!!!!!!!
Remélem így már világos!!!!!!!!!!<#kacsint>#kacsint>
Destiny
HARLEKIN543
78%
HARLEKIN5431,235 (910)
First played on 09 Sep 14 , Played for 457 hrs 2 mins
Most így hirtelen!!!!
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2015.11.20. 14:16:59
Úgy tűnik, nem figyeltél eléggé oda arra amit eddig írtam. Én nem véleményeztem a játékot, éppen hogy érdeklődtem mi újság, aki véleményezte a játékot az a youtube kretén LevelCap, de mögötte már ott van pár tucat óra a Battlefrontban, és neki tényleg van 500 órája a többi BF-ben is 😊
Elmondanád, miért éppen a te véleményedre adjak és ne azokéra akiket lekreténezel? Mert a játékokat ők is végig játsszák, de veled ellentétben a véleményük ott van valahol, amit bármikor meg tudod nézni, eltudom dönteni hogy igazuk volt e a játékokról miután beszereztem őket és én is végig toltam őket, és így ki tudom válogatni azokat a kreténeket akik megbízhatóak számomra... a te egy sorosaidra sajnos nem támaszkodhatom. Nyilván itt a fórumon is szert tehet az ember olyan ismerősökre akiknek a véleményére adhat a játékok kapcsán, de én nem ismerlek téged, fogalmam sincs mikkel játszottál már, azokról miket mondtál stb...szóval a véleményed, már ne is haragudj, de nem számít nekem semmit sem, csak egy a sok közül.
De mint mondtam NEM kell a véleményemre hallgatni,feltalálták számotokra ezeket a yt os kreténeket,hogy döntsenek helyettetek mi a jó nektek és mi nem!<#kacsint>#kacsint>
Keresgélj tovább majd megtalálod a többit is.
Ha már kérded akkor igen!Mert a saját szubjektív véleményét tukmálja a "tömegre" egy csatornán!És ahogy pontosan ugyan ez mind aki így ossza az észt a YT-on!Soha a büdös életben nem hallgatnék egy ilyenre vagy ilyenekre.Mert kik ők hogy megmondják nekem mi a jó!? 1 fizetett senkik akinek szarok a véleményére.<#kacsint>#kacsint>
Akkor ez te lennél?
LevelCap kretén? aham...
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2015.11.20. 12:09:29
"ITT nincs az,hogy 1 béna fakezű kezében is op lesz és nem a saját tudása miatt hozza ki a op részét annak a bizonyos dolognak."
Nem tudom milyen tudás kell a homing missile-hoz vagy az impact grenade-hez, explosive shot-hoz stb... de hallgatlak.
Plusz miért nincsenek first person only és 3rd person only serverek? Ezek mind olyan dolgok amik sokat elvesznek a játék értékéből..
Jah és azért azt megnézem,ha valaki nálam jobban benne van a JÁTÉK világban!!!<#nevetes1>#nevetes1>
HARLEKIN543 has won 9,603 Achievements and 33 Challenges in 410 games and 5 apps
GT
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2015.11.20. 11:32:56