121476

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Ulthane
    Dehogynem. Olyannyira, hogy kénytelen volt eltitkolni a világ előtt a konzoleladásait kb jó egy éve, mert égett a pofájukon a bőr, hogy mennyire nem megy a dolog. A Sony már mérföldeket rávert ebben a genben, és ez így is marad, gyakorlatilag a japók azt csinálnak már, amit akarnak. A multiplatform címek mindegyike egyértelműen a PS4-én, az a pár exkluzív, ami jött eddig X1-re, az meg csepp a tengerben. (mondjuk ebbe a Sony sem áll túl jól).
  • Totti5
    Dehogy vergődik.
  • Ulthane
    Mondjuk ebben a genben nem is volt kérdés, hogy PS4 vagy X1, azt gondolom, a pro megjelenésével továbbra sem kérdés. Nem választhatsz valamit egy olyan valami ellenében, ami nem is létezik még. A Microsoft ebben a genben úgyis nagyon csúnya lejtmenetben van, csak vergődik, akinek meg van némi intelligenciája, az nem a veszteseket választja.
    Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2016.09.09. 08:07:53
  • n000rbi
    Nem értem, mondta valaki, hogy natív 4k? A TLoU az egyetlen, ahol ez elhangzott.
  • Totti5
    "A Horizon: Zero Dawn-nal kapcsolatban Jan-Bart Van Beek, a Guerilla Games művészeti vezetője elárulta, hogy a tegnap a Pro 4K felbontását bemutató játék amúgy nem natív 4K-ban futott."
  • darkSectorxxx #58142
    Ja nem vártam meg a teljes letöltést. :D Előbb indítható volt, és a legelső faluból mikor megszólal a harang nem tudok/tudtam kimenni, de sebaj, majd ma este. :D

The Order 1886-nál pl ez volt. :D

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.09.09. 07:28:06
  • Totya42
    Tudod jól, hogy ps4-en simán el lehet kezdeni játszani a játékokkal már akkor mikor még le sem töltötte teljesen. Összes játéknál van ez. Én simán mindig kivárom míg teljesen letölti, addig nem kezdem el.
  • Harlekin
    Nyugodtan írj! Kíváncsi vagyok ebbe mit tudsz belelátni, hogy gyártótól kiadótól fps-től minden klisétől függetlenül döntök!
  • SlickAdam
    tölti befele a texturat vagy mi asz ösz?
  • TDC Geronimo
    Már most hiányzik :(((

• darkSectorxxx #58137
    Mára ennyi. :D

• darkSectorxxx #58136
    Alvás előtt egy kis edzés. :D

Stream
  • darkSectorxxx #58135

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.09.08. 23:31:03
  • Bandicoot
    Későn gondoltam bele...:D
  • darkSectorxxx #58133
    HOOOGGGYYANNN LEEEHHEETTT?

Majd Nov10.én megtudjuk. :D
  • Moby
    Értem. Akkor gondolom az tévedés lehetett, hogy amikor egy tesztben éppen jóval nagyobb a gpu teljesítménye, akkor faszán skálázódnak a játékok a cpu-ra? Mármint nem egy, hanem sok. Hogy lehet ez?
    Lehet, hogy akkor van összefüggés a fps és a cpu teljesítménye között a gpu "alatt is"? Hm-hm. Hogyan lehet...hogyan.
    HOGYAN?
    :)
  • arty
    eurogamer.net/digitalfoundry :P
  • Moby
    >ahoz képest elég kevés játék volt cpu limites...

Honnan lehet letölteni a ps4-es afterburnert?
  • arty
    kurvarendes leszek és most erre semmit nem írok!! :D

(jade, megtettem :D )
  • darkSectorxxx #58128
    Valaki vágja mi van akkor ha az Amazonon beregelek egy store card-ot? :)

Van valami hátránya? csak mert most adnak 10 dollárt gift-ben. :)
  • arty
    bravó, nagyon kell még ide 20 millió arab ... :D
  • darkSectorxxx #58126
    Neked van velem ellentétben pénzed hogy mindent megvehess, nekem választani kell, ezért nem kell agyalnod. :D
  • arty
    ahoz képest elég kevés játék volt cpu limites... ezért is jó, hogy mellette gpu limit is van :D

és a 4k miatt az most pláne lesz ... miközben a cpu jobb ... ;)
  • Harlekin
    Amúgy mi a faszt lehet ezen ennyit agyalni!?

Nálam nincs agyalás garantált a döntés LÁTATLANBAN is!Pont úgy mint előzőben !
    Miért? Mert leszarok mindent, minden olyat ami itt a gamerek 90% át agyfasszal a fröcsögésbe kergeti napról napra...

Engem egy dolog érdekel az, hogy a barátlistám azon 12 fős része akik favoritban vannak pontosan így fognak dönteni ahogy én!És velük pontosan olyan tökéletes játék élményekben lesz részem mint most az elmúlt x években!
    Tehát nekem ehhez nem kell 4k, nem kel fix 60 fps! Nekem ez kell és ez meglesz!!!!
  • darkSectorxxx #58123
    És nem kapja meg? :D
  • TDC Geronimo
    További példa arra, hogy mire lehet számítani annak, akinek 1080p kijelzője van és többet már nem rakok be, aki ezután se érti az menjen kapálni

* When using PS4 Pro with a display that is 1080p or lower, we will render the scene at 1080p (instead of the old 900p), and increase antialiasing quality from 2x to 4x MSAA, again while keeping a solid 60 frames per second. We are exploring additional visual quality increases, like increased streaming distance for high-resolution meshes, or decreasing the noticeability of the fade-in between faraway LODs and high-res close-up meshes. Again, we’ll post details when this is finalized!
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.09.08. 21:01:48
  • Harlekin
    Azért az megvan nem!

Dark ül Afganisztán közepén egyedül a homokba üres az ország és az összes Afgán a déli sarkon könyörög menedékjogér!!!
  • Moby
    Nincs azoknak elég bajuk így is? Bántottak azok téged?
  • darkSectorxxx #58119
    Minnya megpumpállak én téged! .D
  • darkSectorxxx #58118
    :)
  • Harlekin
    Szerintem vegyél inkább 1 svéd pénisz pumpát és naponta használd 8 órát! Így akkor nem lesz erőd ennyit a semmin pörögni!!! Sőt, ha biztosra akarsz menni vegyél mellé egy rotációs ánusz tágítót is ami garantáltan elveszi a kedved ettől az egésztől
  • Bandicoot
    Egy csak oda szóló repülőjegyet a napfényes Afganisztánba "I <3 America" trikóval???
  • Moby
    Nem érti szegény.
  • darkSectorxxx #58114
    :D
    Ja a BF1, na az nem fontos, itt sokkal világméretűbb gondokat kell megoldani, mit vegyek majd?
    Pro vs Scorpio vs VR? :D
  • TDC Geronimo
    Akinek kétségei vannak az nézze meg ezt a DF videót és ne kérdezzen több baromságot, mert tényleg fárasztó már
  • Harlekin

De nyugi ez igaz az itteni egész komédiára...Tegnap óta fetrengek a röhögéstől!Sajnos vége lett a BF1 nek de hála istennek megjött ez a szappanopera pro
    Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.09.08. 20:46:50
  • darkSectorxxx #58111
    Azért vald már be hogy ettől többre nem számíthatsz tőlem, mindent beleadtam a tudásomhoz mérten, hogy a lehető legjobb megoldást hoztam, ez pedig az hogy fingomsincs mit akarok. :D
  • Moby
    Miközben a gpu ugrik 100%-ot (és már ahhoz sem volt sokszor elég). Fántásztikus....
  • darkSectorxxx #58109
    Várj, mert a 4k-ra meg a 60fps-re is ezt hallottam eddig. :D
  • Harlekin
    Na ami így hirtelen eszembe jut!Bajod van egy olyan gépel amiről SEMMIT nem lehet tudni a jövőben fog létezni és már most tudod ,hogy semmi nem fog érdekelni azon a gépen ami még NINCS!De leteszed a voksot egy olyan melett amiről szintén semmit nem lehet KONKRÉTAN tudni,de már láttad!!!