PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megérkezett gamertechtől a Lunar White LIMITED kontroller (valamiért hsz-enként egy képet enged ez az istenverte sg feltöltenem)
1.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Amit nyilván nem akar a sony, hisz ki az a hülye, aki drága gépet akarna eladni, amikor ugyanazoknak eladhatja az olcsót is? <#banplz>#banplz>
Adversus solem ne loquitor
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Bár eleget árusítottak belőle, de minek belenyomni a tőkét másba amíg tejelnek a mostani generáción?
Hiába kevés az fps ha fizetnek érte. 😊
Meg jóhogy meglett mind2 generációm most adjam el 1-2 év múlva?
Nagy faszt. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.11.24. 13:28:08
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
/amikor már minden elcsendesedik, gyerekek elaludtak, minden otthon töltött este egy pohár bor és a géming a jutalmam azért a napért. Magamtól 😊

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Szigorúan kompetitív multi közben, kell a célzóvíz <#banplz>#banplz>
/oké én nem így játszok, és nem is így akarok, odaátra is inkább egy ilyen racing fotelt fogk venni. Én géming közben most is notebookolok is-twitchet nézek-tolok, fórumozok, borozgatok, ilyesmi. Nekem kell hely, kell az asztal.
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
de nekem nem fekszik, hogy egy targyra rahelyezeve a kezemet gombokat nyomkodjak. meg hiaba a kenyelem, valamire ra kell tenni a mini bill-t es az egeret is. talcaval az ölemben jatsszak vagymijazatyauristen?!
kanape + hatalmas teve. aki megtalalja az ultimate megoldast nem-kontrolleres jatekokhoz, az kap tölem egy kiflit.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.11.24. 12:48:05
pl hiaba akarnek zuppaszép mass effect-et tolni, otvaras szövegbevitelre tervezett keszulekkel kene iranyitanom...
ugyanez Oblivion. pedig szivesen jatszanam.😞
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.11.24. 12:43:13
Amúgy nemértelek. Ha végre összeraknád, a pécéd olyan igényesen remasztereli a játékaid, hogy beszarsz vázzeg! INGYEN!
mert az emlekek szepek, de mar most ha berakok egy szeretett ps3-as jatekot, ramjön a hanyinger. szal miert ne jöhetne csinosabb formaban?
csak ne adjanak ki MINDEN szart (most divat ugye), mert annak tenyleg nincs ertelme (Sleeping Dogs, Darksiders 2, ...)
(bar Darksiders-t huznam HA mindket resz benne lenne es jobb fremmel...)
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
/amúgy üzletileg semmi nem indokolja a váltás, még 2019-ben sem. Megcsinálták a perfekt prolikonzolt. Szarpénzértszart. Ha lesz is új mondjuk akár 2017-ben, az is ugyanezt a vonalat fogja képviselni, csak nem 2012-es hardverből, hanem a tavalyiból. Instantskip.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.11.24. 11:26:44
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.11.24. 11:20:43
2019 lesz az.
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2015.11.24. 11:20:18
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2015.11.24. 11:07:47
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2015.11.24. 10:54:49
Mondjuk 7-8 éves generáció tutira nem lesz, de valahogy nem tudom elképzelni momentán a témát 😄
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2015.11.24. 10:48:23
Egy kicsit többet tudtunk meg a Need for Speed hamarosan érkező, első frissítéséről, ami neonokat is hoz - de nem az autó aljára.
Mit szeretnél karácsonyra? 12 steames játékot, egy extra dobozos PC-s játékot vagy hardvert, és még GameStar előfizetést is? Most ez egyben lehet a tiéd!
Icons néven érkezik a Need for Speed első update-je, mely egyrészt javítja a csúzlizó ellenfelek problémáját, másrészt elindítja a közösségi eseményeket.
Közösségi események alatt bónusz pénzt adó eventekre, leárazásokra és bónusz REP-ekre kell gondolni, melyek az elkövetkező hónapokban folyamatosan cserélődnek. Az első holnap indul, és 40% kedvezményt ad minden, a teljesítményt érítő fejlesztésből. Emellett érkezik két autó, az egyik Ken Block Hoonicornja, a másik pedig Morohoshi-san Lamborghini Diablo SV-je, melyeket a Style és az Outlaw szálak teljesítése után kapunk meg, teljesen ingyen. Utóbbi lesz az első (és egyelőre egyetlen), amire neonokat rakhatunk, de ne padlóvilágításra, hanem Knight Rider-szerű LED-ekre gondoljatok.
Az Icons frissítés része még a Color Picker 2.0, avagy az új színkeverő, amivel pontosabban állíthatjuk be a felnik, az autók színét, válogathatunk előre kikevert színekből, anyagokból. Lehet majd tükrözni a matricákat az autó egyik oldaláról a másikra, a maximális REP szint pedig 50-ről 60-ra nő. Három új trophy és achievement jön, az egyiket bármelyik új, fent említett autó megszerzéséért kapjuk, a másikat úgy, ha ezekkel nyerünk egy-egy eseményt, a harmadikat pedig, ha a Mental Block versenyben 350,000 pontot szerzünk drifteléssel, Ken autóját használva. Arról, hogy mikor jön, még mindig nem tudunk semmit."

Megnézzük vagy 576 beszámolós vagy T-home részletes vásárlást tudok elfogadni. 😄
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.11.23. 22:14:34
De majd apránként, jönnek az ünnepek, majd lesz még időm.
Milliméterre a nehézéget nem lehet nagyon összenézni szerintem.
DS ahogy láttam inkább az uton spekulál, más módon más eszközökkel próbál veled vért kihugyoztatni, itt inkább a boss-okra helyezték a hangsúlyt.
DS lasabb ott más beállítottságú játékosoknak van előnye, a BB meg gyorsabb ott is más féle stílusú játékosok jutnak előnyhöz, szerintem embere válogatja.
Amúgy sok régi DS fan, vagyis nem én.....mondta hogy a DS-ekben is így vannak a boss-ok, inkább a mellékes bossok erősek, sőtt asszem a legerősebb többek szerint egy dlc boss, akit ki akartam próbálni tét nélkül de nem odáig elmarhulni, hanem mondjuk egy mentésből kipróbálni, csak nem volt szerencsém.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.11.23. 21:50:09
ettől még másnak simán jó...sőt, a lentebbi videón jót szórakoztam 😊
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.11.23. 21:45:00
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Amúgy nem tudom vágod-e, de a sok peccs után változott ám a játék.
Jó persze ebbe is bele tudnál kötni, de az elején volt pl ez a rest mod téma is.
Pl Moby kedvencét, Ebrietas-t első körben én elsőre kinyírtam, mint utólag kiderült egész egyszerűen mákom volt.
Most próbálja meg valaki megölni úgy hogy elsőre belép hozzá....persze....talán 10-20.-ra hogy ha nagyon izmozol.
Végülis ja nem story boss ezt is lehet kifogásolni, de legalább akik kicsit kevesebb faszulást türnek végigjátszhatják mondjuk ő nélküle, de ettől még ő és a többi boss is a játék része, és hiába mondja valaki hogy hát persze akkor minden csirának le kell egyszerűsíteni, de nem, vannak a "csírák" és enny, végigvitték? Hátés ettől még vannak acsik stb, na azt megcsinálta valaki nem?
Ennyi.
Mert a sima story vonal nem annyira vértizzasztó, hanem úgymond fakultatív a szopás , ettől még a játék részének kell tekinteni, egészében pedig igenis nehéz.
na fasza, szóval amit akartam 2 bekezdéssel ezelőtt mondani, hogy a sok peccs óta, kb nyáron vagy nyár végefelé úgy átalakult szerintem a játék, hogy a bossok nem kaptak új mozgásokat, meg semmit, de látom a jeleket hogy valami nem a régi, sok boss nem hagy annyi pihit a támadások közt vagy nem olyan gyengéd ritmusban küldi mint az év első felében lévő állapotában a játéknak....
Szóval ha most mondjuk valaki nyáron vagy nyár után tólta le, sok bossnál többet szopott mint az elején.
Abygadala és Ebrietas ilyen boss. Ezeknél egyértelműen láttam. És már nincsen könnyü eset, meg nehezebb eset, max a te támadási stílusod tudja kiütni a ritmusból, de különben szinte minden ütközetben egyformán izzaszt meg.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.11.23. 21:45:28