121260

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Myselor
    akinek eddig nem tűnt fel a hasonlóság
  • SlickAdam
    de teljesen mindegy, ha ugyis erdekel a jatek baszki.:D
    en a "look for"-ra reagaltam. minek? van aki a "PS4 Pro" seal-t keresi?
  • Totya42
    Én is ár nélkül rendeltem elő. Már a konf után ráböktem, hogy na akkor ez kell és annyi.
    Elmegy ez a 135k. Ennyiért jöhet, ez még ippeg belefér.
  • n000rbi
  • Moby
    Ilyenkor hol vannak a véredsuájú fanboyok? Csak én mertem ár nélkül megrendelni?
    Puncik! :D
  • n000rbi
    Megrendeltem
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2016.09.08. 16:39:50
  • TDC Geronimo
    heh? Nem értelek. Fel van tüntetve a dobozon, ha az adott játék kap-e plusz dolgokat a pron. Mondjuk a leakelt dokumentum szerint minden október után megjelenő játéknak lesz pro módja.
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.09.08. 16:35:14
  • Moby
    KV-nál is. Szal hivatalos.
  • SlickAdam
    ez igy eleg vicces.
    ha ps4-em van csak otthon es kell az adott jatek, akkor megveszem igyis-ugyis, nem? minek lukkingoljam a logot?
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.09.08. 16:15:51
  • TDC Geronimo
    *Look for the 'PS4™ Pro Enhanced' icon on software packaging. 'PS4™ Pro Enhanced' features vary by game. Select titles may have enhanced visuals, frame rate, HDR 10 support, or increases in resolution.
  • TDC Geronimo
    KSZbe már van ára PS4 Pronak. 135k.
  • TDC Geronimo
    :DD

Nem csalódtam. Október 21én találkozunk!
  • Moby
    Rohadtjó. Rohadtszép. Rohadthangulatos. Rohadtjól elvoltam vele a bétában.
    És bottal nem piszkálom meg a teljest. A lelki békém még az utóbbi évek legjobb multijától is többet ér. Nem szólhat megint a géming a hörögve k. anyázásról, és a béta másról sem szólt, eredménytől függetlenül. Szal részemről skip.
  • Amiga
    Amúgy tegnap belenéztem ebbe a BF1 bétába, ha már itt a vége (amikor indult, nem volt elérhető szerver, én meg letöröltem).

Rögtön beléptem egy conquest-be, éppen akkor indult.Néhány benyomás:

1. Rohadjanak meg, amiért a Battlefrontot nem tudták így megcsinálni.
    2. Irtó hangulatos volt belerespawnolni egy repülőbe, beszállni egy tankba, elfoglalni egy légvédelmi üteget, lóra szállni, és rohadjanak meg, amiért a Battlefrontot nem tudták így megcsinálni.
    3. Baromira átjön a háború idealizált hangulata, de a nyomasztó része is a dolognak, amikor súlyosan megsebesülök a nyílt terepen, és rájövök, hogy messze, szemben a háztetőn van egy mesterlövész. Hát rohadjanak meg, amiért a Battlefrontot nem tudták így megcsinálni.
    4. Tudom, hogy a Star Wars-ban megkötötte a kezüket az EA, de azért rohadjanak meg, amiért a Battlefrontot nem tudták így megcsinálni.

A csatát végül 300-299-re nyertük meg. :-D Azt hiszem, ez egy nagyon jó játék lesz, megvárom a karácsonyt, hátha adnak rá egy kis leárazást, de addig is rohadjanak meg, amiért a Battlefrontot nem tudták így megcsinálni.
  • Ulthane
    Ha készül hozzá egy frissítés, akkor lesz. Ez nem multi játék, van benne kooperatív lehetőség.
  • TDC Geronimo
    multi gameknál nem lesz különbség fpsbe ezt tegnap mondták, tehát BB nem lesz sajnos 60 fps
  • Amiga
  • Moby
    W3-at nem fogja tudni, de a UC4-et, és a BB-t viheti, bőven, és akkor van is értelme az egésznek.
  • SlickAdam
    akkor en 3 db-ot veszek. le lehet archivalni ezt a kommentet.:)
  • Amiga
    Ha a pro fix 60 fps-sel meghajtja az UC4-et, W3-at és BB-t, akkor a karácsonyfa alatt a helye, számomra ez nem kérdés.
  • Totya42
    Hát ezeket most nem tudom megnyitni. Majd otthonról...
    Nem tudom amúgy. Tippre semmiben. Csak új design. Sony jó dolgában már nem tud mit csinálni. Fülest, kamot meg mindent kiadnak megint redesignelve. Fene tudja.
  • Moby
    Jól hangzik! Miben tud többet mint a tied?
    Drága lesz? Mikor tudom megvenni?
    Hm?

Valaki?
    Link esetleg? idáig jutottam.Na ez nem az. Merre tovább?
    Hm-Hm...

/najó, ha nagyon akarom azért találok infót, persze nem a szonitó. A 180 eurós platinumheadset az valami vicc ugye?
  • Totya42
    A képen, amit linkeltél :D :D :D
    Nekem van sony kamom a Killzone bundleből. És nem így néz ki. Szögletes designes. Ez meg henger.
    Utoljára szerkesztette: Totya42, 2016.09.08. 12:52:18
  • Moby
    PSVR miatt. Új design miatt.
    Mittudomén. Jön egyáltalán új kamera? Hol van? :)
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.09.08. 12:48:35
  • Totya42
    Jó hát, ami kell az kell na. De azért csak jobb lenne 130körül.
    Néztem a fülest az tetszik (na jó elmegy kat). Ha a Turtle Beach 500asom total elszaródik, akkor majd ilyet veszek. Viszont minek adnak ki kamerából is újat? Van pshez kamerám. Megjelenés napján volt összekötve a géppel addig míg kipróbáltam azt az előre telepített akármit. Végigpofoztam a monyókákat a képernyőn, fetrengve a röhögéstől. Azóta a kamera a polcba bebaszva :P Minek jön ebből is új? :O
    Utoljára szerkesztette: Totya42, 2016.09.08. 12:48:15
  • Moby
    Hát it should be az biztos. Ahogy minden más is...Nem az MS-től vették át a kommunikációs igazgatót véletlenül? :)
  • Moby
    Hát nagyon fontos volt, hogy mark cerny elcsukló hangon ájtatoskodjon a HDR-ről. Az új füles meg kitérdekel? 4K tévéből sokkal több van, mint fülből! :D

/amúgy nagyon hasonlít az xbox one fülesére. Ezt csak úgy szörmentén jegyzem meg :D
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.09.08. 12:36:52
  • TDC Geronimo
    Ja az egész ahogy le lett kommunikálva az egy nagy nulla volt a sony részéről. Ezért ez a nagy zavarodottság. A következő napokban/hetekben kitisztul majd
  • TDC Geronimo
    It makes a ton of sense on a 1080p TV - they did a bad job communicating this.

That's like asking "is there a difference between FXAA and Super-Sampling"

It should be much cleaner.
  • Moby
    Azt amúgy láttátok, hogy van új füles, meg kamera? Mer én ezeket csak fotókon látom, de mintha nem is léteznének...
  • Moby
    Mert ha 130 helyett mondjuk 145 lesz akkor inkább nem is vesztek?
    Jajhagyjatokmár... :D
  • Moby
    Ez kb ugyanaz, minthogy mi interpolájon felbontást/mozgást/akarmit. A konzol, vagy a tévé?
    Tökmindegy a user szempontjából.
  • Ulthane

Ez a hónap kommentje!
  • Totya42
    Nálam is 130k a plafon. A felett köszönöm nem kell, azért nincsen habzsi dőzsi.
  • Moby
    Most is ez történik, csak a lánc egy másik pontján. "Valós" HDR képes megjelenítés nem létezik, bárhol állítodik elő, be kell transzformálni a valóság dinamikatartományába.
    A usernek nem hótmindegy mindez mikor történik? De.
  • Moby
    Felskálázás.
  • Tatyla
    Én lehet nem ugrok bele ebbe day one ha 130k felett lesz akkor inkább kivárok valami bundle akciót
  • Totya42
    Amiért be is perelték őket nem? Jól le kell kommunikálnia ezt akkor a sonynak. Nem lesz egyszerű.
  • SlickAdam
    mindegy. nekem esetleg 1080@60 miatt kene a gep tartosan, de mar most megmondom nektek, hogy a CPU miatt az csak ritkan lesz meg...
    pl 60 fremes W3 frissitesre ne is szamitson senki.
  • TDC Geronimo
    Az, de a végeredmény a lényeg és azt lent olvashatod. KZSF is ezt használta.
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.09.08. 12:04:06