121274
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
hunbalee #115034 Nem szeretném, ez tény ismerőseim már használják és ps4-en tolják a játékokat -
#115033 Leaglábbis Te szeretnéd ezt hinni, mert se ps4-ed, se ps5-öd, így a pályán kívülről maráhra nem fog érdekelni, hogy kit miért bannolnak :D
-
hunbalee #115032 Ez így van ps 4 tulajoknak nem jár. De miután te akár csak egyszer a profiloddal ps5-re beléptél ps5 tulaj vagy így tolhatod a címeidet a ps4-eden is.
Ha csak 1-1 embernek segít valaki ebben azért nem fog bannolni a Sony de ha nagyüzemben tolod 10-20 accal azt simán bannolhatja. -
#115031 >papíron nem kellene lakatnak lennie
Ezt nem tudom honnan szeditek. A PSPlus collection egy exkluzív ajánal, amit PSPlus-al ÉS PS5-el rendelkező felhasználóknak szól. PS4 tulajoknak NEM JÁR.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2021.03.26. 16:35:20 -
#115030 Sokan több embernek is megcsinálták és bannolva lett a profiljuk. Ezzel volt tele facen a ps hungary csoport. De külföldön is láttam ilyen hozzászólást. -
#115029 jah, pont erről olvastam, hogy bannoltak redditen valami tagot 2 hónapra... szóval nem veszélytelen nyilván, de elvileg működnie kéne, papíron nem kellene lakatnak lennie - az akkor szokott lenni, ha egy másik accountról leosztott tartalom van, és már az már többé nem primary a gépen / nem sikerült az az x percenkénti licensz renewal
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2021.03.26. 16:11:34 -
#115028 Kiderítjük ma még, mert ismerősöm majd akar játszani.
-
#115027 Én is ezt csináltam ismerősöknek, tudtommal utána megy ps4-en hiszen a profilodba teszi a játékokat...és ugye nincs nextgen verza, csak az hogy vegyél ps5-öt! :) -
hunbalee #115026 Butaság. Ismerősök akiknek ps5 van mindig megkéri őket ps4-es tulaj lépjenek be nekik ps5-re az accountal és akkor ps4-en is tudják tolni őket. Csak vigyázni kell mert azért 1 gépre ne tömegesen léptess be haverokat nehogy gáz legyen ebből. -
#115025 Hozzá tudod adni, de ps4-en nem fogod tudni játszani őket. Lakat lesz rajtuk. -
#115024 Jah reálisabb amit gondolok meg te is feltételezel hogy csak maga az accounthoz adáshoz kell ps5. -
#115023 elvileg belépsz egy bármilyen accountba és hozzáadod a libraryhoz, akkor marad is ott már - gyakorlatilag nem próbáltam ilyet, meg nem is tudom ez mennyire legál úgymond :D
.....de aztán lehet fasság, és tényleg csak PS5-ről működne (bár meglepne, hisz mind PS4-es játékok.. :D)
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2021.03.26. 14:14:27 -
#115022 Amúgy ezt a Collection-t gondolom csak PS5 hardveren lehet aktíválni, majd játszani bárhol.... jól tudom? -
#115021 Ja az lehet akkor utólagos megjelenés miatt más volt.
-
#115020 Pedig azt hittem a Sony tud kicsit nagylelkű is lenni. :D -
hunbalee #115019 PC-re pl steamen a Close to the Sunba van magyar nyelv hivatalosan betették később jött boxra és tudtommal ott már nem kapott magyar nyelvet.
Bár nem tudom ennek ahhoz van-e köze hogy "rajongói" magyarítás lett hivatalos és ez a ms-nak nem tetszik stb..
De ott vannak a régi címek is,amik mennek új gépeken és a régi magyar de a backward már nem..Szóval erőteljesen megy a ****kodás -
#115018 Ezt nem olyan nehéz kitalálni a nevéből sem :D -
#115017 Manapság csak az nem magyar konzolon amihez külön készítenek fordítást, de ha gyárilag van a PC-sbe akkor mindkét konzolon is....
Régen 3-4 3éve volt csak olyan amire gondolsz, de a Gamepass óta van mindenhol minden.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2021.03.26. 12:11:56 -
hunbalee #115016 Ezt nem tudtam mert ezekkel sokszor a cigánykodás megy. Pl ami steamen magyar nyelvű az pl xboxon már nem az stb.
-
#115015 Srácok, a PSPlus Collection játékokhoz ugyanúgy kell késōbb is ps plus hogy tudjam használni???? -
#115014 Ha kimaradt a fizikaóra (úgy kompletten), akkor elhiszem, full logikus :DD
Nem, ez a szar miatt semminek nem lesz jobb a hűtése. Pontosan ugyanannyi hő keletkezik, és pontosan ugyanolyan hőmérsékletű levegővel fogja hűteni a bordákat. Mégis mi a rákot módosítana ez bármin is :D -
#115013 PS-en is magyar nyelvű a subnautica. -
#115012 Dehogy van túl...MOSS-t egy csomószor már majdnem megvettem, aztán végül mindig úgy voltam vele, hogy lesz ez még olcsóbb. Hát mos lett. Paper Beastnek is örülök, az is rajta volt a listámon. -
#115011 Gartula!!!!! :) -
#115010 Hát szerintem full logikus hogy oldalt szívja a levegőt a gép akkor ez a szar miatt jobb lesz a hűttés.
Pláne a processzor, még csak nem is az egész gép. :D -
hunbalee #115009 Nem ismerek itt nagyon senkit így ezt most nem tudom szarkazmus-e hogy szarok a címek :)
Szerintem:
VR címeket nem ismerem sőt nem tudom megy-e valamelyik VR nélkül (talán a paper beastből mintha olvastam volna hogy lett belőle non vr nem tudom) de ezek nem érdekelnek engem
Subnautica nagyon jó cucc ,de van pc-re és tudtommal ott magyar nyelvű is szóval ez is kilőve.
The Witness is jó szerintem ,de szintén van már pc-re így ez is felejtős nekem
A többi a listában szintén nem érdekel.
A későbbi Horizon az nagyon is érdekel ,de mivel pc-n ezt szintén magyarul lehet majd tolni így egyöntetűen mondhatom nekem foshalmaz ez a felhozatal. -
#115008 ezekre ranyomni sem érdemes -
#115007 ez ilyen hamár nincs gamepass, akkor legyen valami szemkiszúró szintű cucc.. :D
nemrossz dolog persze, sőt, főleg ingyen - de ezeken szerintem mindenki túlvan már... :D
The Witness érdekes game volt, bár szerintem szájbakúrtul nehéz némelyik puzzle, néha még kb. tutoriallal is megszopatott.. :D
-
#115006 Mekkora egy taliga f.... -
hunbalee #115005 Már zsákolhatóak a Sony ingyen játékai
Sony Play at Home (9 free game) + később jön majd a Horizon -
#115004 Nálam nincs ilyen. -
#115003 lel... nálam már az X360 óta kupak/gumipöcök van a gépek széle alatt, hogy ne melegítse a talajt maga alatt olyan szinten :D
PS5-nél ez már mondjuk így nem kell:D
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2021.03.26. 09:03:55 -
#115002 Megjött a PS5 tegnap, fasza minden (keddi MM drop).
Illetve hogy nem minden teljesen - főleg az OLED-tulajokhoz szólnék/kérdeznék:
ti nem tapasztaltok color bandinget? ("sávosak" a színátmenetek néha)
már a menüben is látszik néhol, Astro-ban az égbolton néha...
Days Gone-t vagy Cusimát nem próbáltam még, de sokan panaszkodnak mindkettőre, hogy azoknál nagyon látványos és irritáló...
utánanéztem, eléggé gyakori jelenség redditen is (PC mode-ra állítás pl nem segített) - eléggé wtf.. PS4-en nem tapasztaltam ilyet, se PC-ről játszva, se soha egyéb más tartalommal, úgyhogy valami a PS5-ös jellel nem kerek szerintem a TV-nek.. :\
esetleg valami tipp? (LG B9-en vagyok) -
#115001 Minek kellene nekik szólni? Hogy röhögjenek ők is velünk?
XD bazdmeg, de a fizikaóra hetedikben az nem volt meg :( -
#115000 Szóljatok a sony mérnökeinek, megvan a megoldás a hűttésre.
A 4 kis fehér pöcökre vonatkozik a kép alatti szöveg.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2021.03.25. 22:02:52 -
#114999 Igen a PS Plus nem.
De a megvásárolt lemezes+digitális igen. -
csgj #114998 Hali! Bezsebeltem a március havi PS+ játékokat, köztük a Final Fantasy VII Remake-et is, pedig lemezesen megvan egy ideje. Úgy tudom, a digitális PS+ változat nem lesz ingyenesen felfrissíthető a PS5 verzióra. Szerintetek ettől függetlenül a lemezes verzióm frissíthető lesz? -
#114997 Ez meg mi? :D
-
#114996 Ja igaz. :) -
Evoluti0N #114995 Inkább úgy mondanám, h olyan lesz, mint az Oculus. Nekik sikerült az inside out trackinget tökéletesen megcsinálniuk. A HTC-nek a Vive-val már kevésbé.