PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nálam is volt eddig 1-2 bug már😊
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Vagyis a jobbak ilyenek.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.12.21. 14:28:14
Adversus solem ne loquitor
ha nagyon ráérsz, utána ezt is <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2020.12.21. 12:42:01
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
PS5 II PSVR
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Eddig is bírtam az Insomniac-ot, de ezzel a pókival eléggé betaláltak. Nagyon remélem, hogy a Ratchetnek is lesz perf + rt módja, mert ennél kevés jobb dolgot tudok elképzelni.
Vagy MINT sokszor megesett már, a figyelmetlen vásárlókat lehúzzák. Számtalanszor volt már hogy egy játék alap ára pl több volt akcióban mint ugyanaz a játék extra tartalmakkal együtt!
PS5 II PSVR
PS5 II PSVR
A TheVR is letesztelte, ennél nem kell azon agyalni, hogy miként szól vajon a konzolon/PC-n. 😊
Viszont ha ismét melóba kell állni és napi szinten tömegközlekedek majd egy sony wh-1000xm4-re tuti be fogok ruházni.
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Használd örömmel az Alphát - én is csípem, viszont PC-re erősen javallott Equalizer APO mellé, vagy valami ütősebb driver EQ-val, mert alapból bedugva _SZERINTEM_ kifejezetten semmi extra a hangzása, legalábbis alaplapi kártyával vagy akár mobilra dugva lófasz az egész, a régi 5 éves SONY 10k-s agybadugósom megeszi reggelire...
NADE egy EQ-val rendbe lehet tenni, főleg ami a basszust illeti 😄 ...vagy lehet még sokat dobna rajta egy fasza hangkártya, de azt nem tudom sajna megerősíteni.. de ha egyszer sikerült belőni, akkor tényleg brutál 😊
PS-en nem próbáltam még.
btw, tudtátok, hogy PC-re dugva egy kis hackel műxik a Spotify-al a haptics a DualSense controllerrel? 😄D tök poén, hogy minden ütemre rezeg, meg máshogy reagál 😄 egyszer érdemes kipróbálni 😊
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.12.19. 16:01:06
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.12.19. 15:47:33
PS5 II PSVR
Ahogy a pókemberben is a batman féle harcokat eddig szerintem a legélvezetesebb minőségben tudták tálalni.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Hát... nem tetszett. Próbál vicces lenni, de inkább cringe mint humoros. Pofátlan Zelda koppintás minden fontosabb eleme, és a Zelda mindezt 1000000x jobban csinálja.
8 óra nekem elég is volt belőle, nem vittem végig, lelketlen és gagyi másolata a világ egyik legjobb játékának.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Tudom nem mindenkinél, meg ettől még lehet jót játszani vele, de ne bagatelizáljuk el és nem szép ha most kifogásokat keresünk hogy mentegessük a csapatot, ez nem egy free-to-play. Ezért fizettetetek 21 ezret!!!!! <#wink>#wink>
Nincs ezzel semmi gond, ha bugos, csak ez semmikor sehol nem ment volna el ugyanígy. Akit zavar, várni kell egy kicsit, azt mondták februárra kijavítják a fontosabb hibákat.
Akinek nem tetszik annak lehet utána se fog, nem kötelező szeretni a játékot, ugye. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.12.19. 13:53:24
A kérdésem az, hogy ennyi idő távlatából megéri-e az árát a játék, nem lett-e unalmas időközben, és leköt-e hosszabb távon?
Köszi a válaszokat.