PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi a válaszokat.
darkSectorxxx
Nincs.
Sony belsős játékainál van csak....

Sajnos a Bluepoint még nem az, de az összes többi igen.
Mondjuk úgy hogy Playstation Studios log van ebben a generációban ezekre a játékokra.

Final Fantasy VII, szimplán 1 évig exclusive csak ps-re....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.12.23. 20:37:39

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Még ha nem is, de RPG - Role Play Gaming - Szerepjáték.

Ha a Cyberpunk 3 külön story-val nem szerepjáték kismillió mellékküldetéssel amiknek van kihatása kicsit a story-ra akkor nehéz lenne meggyőzni hogy bármi más az lenne.
Én szentül azt hittem hogy ez kezdetekben is RPG-nek indult, lehet nem de szerintem ez egy rpg játék lett.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

n000rbi
Szia, nekem úgy rémlik nem volt. A ps exeknek van csak magyar felirata az utóbbi időben.
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2020.12.23. 20:23:17

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Sziasztok
Valaki esetleg meg tudná mondani nekem, hogy a
Final Fantasy vii remake ben van magyar felirat?
Egyetértek. Ha ez nem RPG, akkor a Witcher 3 sem az. Minden olyan RPG elemet tartalmaz, amit a Witcher 3 is (sőt többet is, mivel itt van karaktergenerálás), csak ez fist person, meg sci-fi, meg (többnyire) lövöldözés kardozás helyett.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.12.23. 19:48:49
darkSectorxxx
A Cyberpunk?

Neszivass, az miért nem készült volna RPG-nek? Én végig mindenkitől ezt hallottam, olvastam, hogy ez egy RPG., csak mert akkor a Witcher se az szerintem.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.12.23. 19:11:16

Tikal
Akkor nem az industry leader in role playing games mottoju cég csinálta?😉 Csak mert a cd projekt red így hirdeti magát.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

lwb
Kb az összes Bethesda játékra rá lehetett ezt húzni, legalábbis launchkor. Talán a Fallout 4 volt az első, ahol nem voltak komoly bugok (leszámítva a ma is létező, pc-s problémát, hogy az engine az fps-hez van kötve, ezért 80 fps fölött az egész megőrül, konkrétan játszhatatlan és lassítani kell a géped vagy mod kell hozzá vagy fixelni kell az fps-t ha bika gépen tolnád, ugyanez igaz a skyrimre is).

Egyébként a Skyrim PS3-on sose érte el a stabil 30 fps-t. Még az utolsó peccsel sem, évekkel később.

benőmenő
Akkoriban volt itt a szomszédban egy topik, ahol már akkor hibás termékként hivatkoztunk ez ilyenekre. <#nezze>
n000rbi
Kíváncsi vagyok rá, a Resogunból repült a platina anno.

Mephike
Returnal interjú és gameplay videó.

lwb
"a decision was made", ez nem azt jelenti,h ogy ők döntöttek így. Nem hazudtak, nem írják ebben sehol, hogy ők kérték volna a Sonyt.

Persze, az valid álláspont, hogy minden félkész vackot vegyenek le, de ezt nem tartja be a Sony és egyébként a MS sem, a Steamet meg nem is említem.

Moby
Még mielőtt félreértitek: nem nektek, nekem! Továbbra sem tudom/akarom megfejteni kinek mi a jó, vagy miért az. Mindent a magam szemszögéből írok.

Adversus solem ne loquitor

Moby
Amire én gondoltam, az éppen a minden más, ami erősen lapátérett 😄

Én évek óta azt teszem, van egy PSem a Sony exkluzivjaira (azokkal nemigen szokott gond lenni), minden másra meg egy PC-m.
Utoljára szerkesztette: MrAndree, 2020.12.23. 10:50:44

Why so serious?

n000rbi
>Mármint az eljárást tekintve, nem a fejlesztést tekintve.

Eléggé örülnék, lenne valami haszna is, ennek a cirkusznak.

Moby
De egyébként abban egyetértünk, hogy a bethesda szarjait is le kéne venni, meg mindenki szarjait le kéne venni a sztórokból, és refundolni. Remélhetőleg precedensértékű lesz a brokenpunk esete. Mármint az eljárást tekintve, nem a fejlesztést tekintve.

/vagy egyszerűen csak a sony játékait megvenni,a többiről meg szimplán tudomást sem venni. Lehet, hogy ilyen kézenfekvő a megoldás.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.12.23. 10:06:02

Moby
Akkor csak egy újabb hazugság volt tőlük 😄

mucsácsó
biztos vagyok benne, hogy nem a CDPR vetette le, hanem SONY unt rá arra, hogy kezelhetetlen mennyiségben dőlt be a refund igény meg rinya a játék miatt...

amúgy jah, eléggé kettős mérce az egész story továbbra is - de ehhez hozzátartozik az is, hogy azóta kurvára elkényesedett és elkurvult a gaming világ mind gamer, mind fejlesztői szempontból... ami belefért akkor, ma már nem fér bele - és ugyanez fordítva...

lesz még ajnározva ez a játék egyszer, csak idő kérdése.. 😊
lwb
A cdpr nem kérte, hogy levegyék ... Wtf?

Ez a forrás szerint kurvára nem örültek neki a CDPR-nél.

Moby
/Ásít.

A brokenpunk nem azért nincs fent a sony storeban, mert a sonyt érdekelte, hogy egy fostornádó, hanem azért, mert a cdpr ezt kérte. A bethesda meg nem kérte. End of story.

lwb
Kis emlékeztetőnek: ez a játék 9 éve nem került le a PS-ről, a Sony változatlanul árulta, refundok sem voltak, itt sem pampogott senki. Emlékszem, mert én is PS3-ra vettem meg elsőnek.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Három peccsig kellett várni, hogy legalább 15-20 fps legyen. Előtte pár óra játék után 0-4 fps-sel hasított a játék. Ennek ellenére, ha jól emlékszem vagy 10 game of the year díjat megnyert abban az évben.

Sanszos, hogy ha a Bethesda adja ki a CP2077-et, akkor ma is fent lenne a store-on, velük nem mernek szarakodni. A nagy nyugati cégekhez képest még mindig kicsi k-európai CDPR-rel meg merik ezt tenni.

j0nNyKa
jah a cold war nekem nem jött be annyira, nemtom van-e értelme, de az nekem túl cod

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

darkSectorxxx
Hideg háború, vagyis ha van hó meg harc akkor meg is vagyunk. 😄

darkSectorxxx
Mondjuk én tisztelem Attilát, de a VR-os Cyberpunk-ot inkáb max poénnak. 😊

darkSectorxxx
Oks, majd térjünk vissza erre mikor megjön az upgrade. 😊

És nem rosszindulatból írom, csak kíváncsi vagyok később is ugyanígy látjátok-e majd.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.12.22. 13:39:16

mucsácsó
jah, aszittem Cold Wart mondod, erről a Shadow War izébizéről nem is hallottam 😄
lwb
Ja az a dlc a ww2-höz. A cold wart próbálgatom én, én is csak szinglin, nem ugrok a multiért, pláne nem cod-ban. Az se rossz egyébként.

j0nNyKa
single only, nemtom milyen hosszú, ha annyi akkó annyi

lwb: Call of Duty WWII Shadow War

lwb
A CoD: Cold War? Az elején vagyok, de ebben hol van világháború?

mucsácsó
az a 4 óra single? 😄 vagy multizol?
multit nyomtam én is, most még holnaputánig free, ki lehet próbálni minden platformon - szerintem is egész jó, csak szegény annyira csúnyácska néha az MW-hez képest, ugyanakkor valahogy pörgősebb, és sokkal jobb benne sniperezni 😄
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.12.22. 11:09:31
j0nNyKa
nem állítom hogy kipöcköl, de az új cod nekem nagyon nagyon nagyon bejön, ugye visszatértek a világháborús vonalra, és bár nem szoktam rápörögni a codokra, ez most valahogy (főleg a cyberbug után) kurvajól esik

AntiHero
Phelan. Jàtékfejlesztő. Hosszú beszélgetés, de jól elmegyarázza a dolgokat. Mi miért olyan fejlesztői részről. Meg a ps5-tel kapcsolatos dolgokat is.

Meg, hogy akarnak majd VR módot is Cyberpunkba. XD

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Moby
Ezt a fanoknak magyarázd, ne nekem 😊

mucsácsó
+1, velőig rágott csont... tényleg kéne valami helyette, mert rohadt uncsi az egész 😄
nyugi, majd még porondra kerül, amikor kijön a nextgen peccs - talán valamikor jövő év végére <#idiota> ..faszom...
inkább visszamegyek Hadesezni 😄
lwb
Series X-en egész pofásan néz ki. RT nincs, de RT nélkül is quality mode-ban 30 fps, szóval nálam nem is lesz. Ennél jobban nem fog soha kinézni, hacsak valami csodát nem csinálnak.

lwb
Nem arra a glitchre gondoltam, hanem úgy általában a minőségen látszik, hogy melyik készült pc-n és melyik konzolon. Egész más a világítás, a texture felbontás. Ég és föld.

Ulthanito
Az a bal oldali félművelt az kicsoda?

PS5 II PSVR

Ulthanito
Sose volt RPG, nem is készült annak.

PS5 II PSVR

darkSectorxxx
Persze, ég és föld mert egyelőre nextgen konzol verzió még meg se jelent. Jó észrevétel.

Moby
Egyébként ma már nem viccesek ezek a videók, mert már minden szart láttunk belőle, láttuk-látjuk milyen, és túl kellene ezen már lépni. Kéne valami játékmegjelenés, ami kipöcköli a a köztudatból a brokenpunkot. Nincs ebben a sztoriban több. Majd pár év múlva vissza lehet rá térni, ha érdemes lesz.

Moby
Az a rész pont pécéről van 😄

AntiHero

lwb
Már el is felejtettem az ajtóval való clippinget GTA-ből. 😄 Tényleg volt ilyen a Vice Cityben ...
Az ilyen összeállításokat nézve látszik kurvára a különbség a konzol és az erős pc verzió között. Ég és föld.

Tikal
Action role-playing game, wiki szerint . Értem én hogy az a reklám duma hogy action adventure de attól ez még rpg😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

darkSectorxxx
"Hé, cimbora"

Ez aranyos. 😄
Most független a játéktól, nekem ez jutott eszembe. 😊

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.12.21. 16:21:21

Moby
Brokenpunk fanatikusoktól idéztem 😄

AntiHero
érteeem. 😄

Én ezeken mindig nevettem más játékban is😄
Nálam is volt eddig 1-2 bug már😊