PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sony belsős játékainál van csak....
Sajnos a Bluepoint még nem az, de az összes többi igen.
Mondjuk úgy hogy Playstation Studios log van ebben a generációban ezekre a játékokra.
Final Fantasy VII, szimplán 1 évig exclusive csak ps-re....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.12.23. 20:37:39
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ha a Cyberpunk 3 külön story-val nem szerepjáték kismillió mellékküldetéssel amiknek van kihatása kicsit a story-ra akkor nehéz lenne meggyőzni hogy bármi más az lenne.
Én szentül azt hittem hogy ez kezdetekben is RPG-nek indult, lehet nem de szerintem ez egy rpg játék lett.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2020.12.23. 20:23:17
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Valaki esetleg meg tudná mondani nekem, hogy a
Final Fantasy vii remake ben van magyar felirat?
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.12.23. 19:48:49
Neszivass, az miért nem készült volna RPG-nek? Én végig mindenkitől ezt hallottam, olvastam, hogy ez egy RPG., csak mert akkor a Witcher se az szerintem.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.12.23. 19:11:16
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Egyébként a Skyrim PS3-on sose érte el a stabil 30 fps-t. Még az utolsó peccsel sem, évekkel később.
Persze, az valid álláspont, hogy minden félkész vackot vegyenek le, de ezt nem tartja be a Sony és egyébként a MS sem, a Steamet meg nem is említem.
Adversus solem ne loquitor
Utoljára szerkesztette: MrAndree, 2020.12.23. 10:50:44
Why so serious?
Eléggé örülnék, lenne valami haszna is, ennek a cirkusznak.
/vagy egyszerűen csak a sony játékait megvenni,a többiről meg szimplán tudomást sem venni. Lehet, hogy ilyen kézenfekvő a megoldás.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.12.23. 10:06:02
amúgy jah, eléggé kettős mérce az egész story továbbra is - de ehhez hozzátartozik az is, hogy azóta kurvára elkényesedett és elkurvult a gaming világ mind gamer, mind fejlesztői szempontból... ami belefért akkor, ma már nem fér bele - és ugyanez fordítva...
lesz még ajnározva ez a játék egyszer, csak idő kérdése.. 😊
A brokenpunk nem azért nincs fent a sony storeban, mert a sonyt érdekelte, hogy egy fostornádó, hanem azért, mert a cdpr ezt kérte. A bethesda meg nem kérte. End of story.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Három peccsig kellett várni, hogy legalább 15-20 fps legyen. Előtte pár óra játék után 0-4 fps-sel hasított a játék. Ennek ellenére, ha jól emlékszem vagy 10 game of the year díjat megnyert abban az évben.
Sanszos, hogy ha a Bethesda adja ki a CP2077-et, akkor ma is fent lenne a store-on, velük nem mernek szarakodni. A nagy nyugati cégekhez képest még mindig kicsi k-európai CDPR-rel meg merik ezt tenni.
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
És nem rosszindulatból írom, csak kíváncsi vagyok később is ugyanígy látjátok-e majd.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.12.22. 13:39:16
lwb: Call of Duty WWII Shadow War
multit nyomtam én is, most még holnaputánig free, ki lehet próbálni minden platformon - szerintem is egész jó, csak szegény annyira csúnyácska néha az MW-hez képest, ugyanakkor valahogy pörgősebb, és sokkal jobb benne sniperezni 😄
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.12.22. 11:09:31
Meg, hogy akarnak majd VR módot is Cyberpunkba. XD
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
nyugi, majd még porondra kerül, amikor kijön a nextgen peccs - talán valamikor jövő év végére <#idiota>#idiota> ..faszom...
inkább visszamegyek Hadesezni 😄
Az ilyen összeállításokat nézve látszik kurvára a különbség a konzol és az erős pc verzió között. Ég és föld.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ez aranyos. 😄
Most független a játéktól, nekem ez jutott eszembe. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.12.21. 16:21:21
Nálam is volt eddig 1-2 bug már😊