121273

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • hunbalee
    Pénz pénz pénz, mint minden. Ps4 re ugyanis már kb semennyit nem adnak el belőle ps5re meg még több 10ezrek sőt többen is vehetik majd. Felpimpelni a grafikát meg filléres tétel
    Utoljára szerkesztette: hunbalee, 2021.04.09. 19:23:35
  • Kandurex
    Oké, de minek? Inkább valami újat kalapálnának, mármint abba az időintervallumba, de más történetet.
  • Evoluti0N
    Ami viszont sajnálatos hír, h "Days Gone 2 Pitch Rejected". Pár hónappal a megjelenés után játszottam az első részt, mikorra már kikalapálták és igencsak élveztem. Ha kritikailag nem is, de anyagilag sikeres lett, tudtommal.
  • hunbalee
    Nagyon úgy tűnik, hogy készül a The Last of Us PS5-ös remake-je
  • AntiHero
    Kinek mi ugye. Elég megnézni a magyar médiában 2 videos tesztet..egyik lehúzza a sàrba, màsik magasztalja.

Közben én 30. Órát tolom bele..lassan vége felé tartok és élvezem.

Na, de pl én a Cyberpunkot is élveztem anno. Pedig ott is voltak hibák..itt max a szerver gondok amik idegesítőek.

Lassan eljutok arra a szintre én is, hogy nem kérdezem meg az embereket milyen egy játék...mert lehet lemaradok egy nekem jó/tetsző játékról.

Filmeknél meg sorozatoknál pl már nem szoktam nézni mit ajànlanak. Ami tetszik belekezdek.
  • TomStorm
    Kezdődnek Early Acces játékok Ps-en is?:D
  • TomStorm
    Rosszak az érzéseid,nagyon rosszak.Erre inkább legközelebb ne hagyatkozz
  • deep
    Oh, köszönöm :)
  • darkSectorxxx #115105
    Olyan mintha 18fps-el futna a videó
  • n000rbi
    HBD Deep!
  • mucsácsó
    Noname indie csapat, valszeg csodákat kár várni... :/
  • hunbalee
    Semmit nem láttam a játékból de a konstans 15-20 fps az kiégette a szemem..és egy csak egy teaser. Ha ezt se tudják normálisan megcsinálni vajon milyen lesz a game
  • Kandurex
    Én nem ájultam el. Elég statikus vacaknak tűnik.
  • hunbalee
    Abandoned – Maximális élethűségre törekszik a frissen felfedett PS5-exkluzív játék

• mucsácsó
    nem tudom hangsúlyozni, hogy mennyire zseniális az It Takes Two... ez a coop gaminget tényleg egy új szintre emeli, nagyon nagyon ötletes és jópofa az egész, meghát amúgy még mondanivalója is van az egész játéknak :) kb. mintha egy Pixar film lenne, csak játékban :)
    és nagyon jól néz ki néha amúgy! :)
  • hunbalee
    Crysis Remastered Playstation Update
  • Mephike
    Azért ne felejtsük el, hogy gyakorlatilag két játékos látnivalóját kell kiszámítania folyamatosan a játéknak osztott képernyő esetén, még akkor is kell valami kompromisszum, ha ez fele akkora képernyő. De teljesen egyet értek veled, hogy U5-t én is szívesen látnám már.
    Most már csak azt kéne, hogy a videókártyák ára csökkenjen, mert ennyiért én nem vagyok hajlandó venni.
  • Evoluti0N
    Jah. Dying Light 2 és még csak nem is új.
  • mucsácsó
    ez a Dying Light 2 gameplay... :D

FC6-ról még egy pár hétig biztosan nem lesz videó, most volt pont hír minap
  • mucsácsó
    It Takes Two néha eléggé szépen tud kinézni így is amúgy, de jah, azért néha látszanak már a lastgen korlátok...

nagyon jó lenne már Unreal 5-tel látni valamit :(
  • hunbalee
    Far Cry 6 gameplay

• darkSectorxxx #115092
    Igen sajnos nagyon csúnyán vannak a pályák megcsinálva, pedig az átvezetőkben nagyon szép a játék és az is a játék engine...
  • darkSectorxxx #115091
    Ja értem....
  • Tatyla
    Ez a Soulstorm nem nagyon kiált a PS5-ért olyan amilyen az előző is volt, viszont az It take two nagyon jó a trial alapján de viszont ez is csak unreal 4 viszont co-op élmény az nagyon jó.
  • Evoluti0N
    Valszeg nem, ha normálisan megcsinálták. Cyberpunkban pl. úgy van, h az a néhány zeneszám helyett, ami jogdíjas, nem jogdíjas zenét játszik a játékból.
  • darkSectorxxx #115088
    Na nem is tudtam hogy ebbe rendes dalok is vannak, és akkor a stream-be full csend lesz? :D

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2021.04.06. 17:58:30
  • AntiHero
    Közvetítéshez segítség. Jogdíjas zenét kikapcsol stb..
  • darkSectorxxx #115086
    Oddworld Soulstorm:

Ez micsoda????

• AntiHero
    Tényleg fun a játék. Bele is ment már 7 óra. Lvl 11/WT 6.

Az eleje (ami a demo) most se tetszett. De ahogy haladok előre egyre jobb. Főleg mikor már komolyabb fegyvereket is lootol az ember.
  • yesname #115084
    Igaz én PC-n játszom és csak a szervergondok miatt csak a 3. napon sikerült elkezdenem, de kibjó. Viszont van egy elég súlyos bug, amit még nem javítottak és ezért szüneteltetem a fixig. Konkrétan előferdülhet, hogy az inventory szépen lenullázódik és oda minden cucc. Ez pedig minden platformot érint.
  • Moby
    Én xboxon tolom gamepassban. Az elején volt sok szerverprobléma, de úgy tűnik rendberakták, 2 napja tök jól megy. Amúgy kurvajó, a főszál végefelé járok, a valódi játék utána jön :)
    A demót nem próbáltam, nem is vártam tőle semmit, így utólag nekem a rendes árát is megérte volna, persze ingyen jobb :D
    Ja, az xboxos megy billegérrel, esélyes, hogy ps-en is megy.
  • Seth
    Hát nekem most várós lesz ez a pár játék, de aztán nagy semmi legalább szeptemberig:
    Nier április 23
    Resi 8 május 7
    Mass Effect május 14
    Biomutant május 25
    Ninja Gaiden Collection június 10
    Scarlet Nexus június 25
  • Kandurex
    1 hónap és jön a Resi VIII. aztán nincs semmi konkrét időpont játékra, az is lehet, hogy idénre nem lesz több.
  • Evoluti0N
    Nekem mindig van mit pótolni. Szóval nem zavar az uborkaszezon. :D
  • Kandurex
    Uborkaszezon? Az nem kifejezés! Magam miatt, fél éve nem kapcsoltam be a PS5-öt!
  • Evoluti0N
    Igen, nekem is ez jött át a vélemények alapján, h eléggé uborkaszezon van, meg gyér eddig ez az év és egy erős évben elveszett volna a tömegben, de így most van elég jó ahhoz, h ha valaki co-op mókára vágyik, akkor megvegye.
  • AntiHero
    Igen, jàtszottam.
    Tetszett is, meg nem is.
    Viszont annyira uborkaszezon van.. meg annyira kiéheztem egy looter játékra..hogy csak behúztam a teljes játékot. Majd meglátom milyen lett.
  • Mephike
    A demoját kipróbáltad? Csak mert az alapján eléggé jó képet lehet kapni a játékról. Mi az asszonnyal meg fogjuk venni, ha lejjebb megy az ára. Szerintem átlagosnak mondható a játék, egy ideig biztos jó időtöltés lesz, de kétlem, hogy túl sokáig le tudna kötni.
  • Evoluti0N
    A metán és steamen is szinte az összes negatív hozzászólás a szerverproblémákról szól. Meg, h tudod, h mennyire lehet meta user értékeléseket komolyan venni. ¯\_(ツ)_/¯
    Másik meg, h miért kellene nemzeti alapon hinni valakinek vagy nem hinni, h milyen a játék. :D
    A harmadik meg, h ezek szerint a játék nem a stílusod, meg van egy olyan érzésem, h nem is játszottad, szal nem éppen hiteles véleményforrás vagy arra, h milyen. ¯\_(ツ)_/¯
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2021.04.05. 01:29:36
  • TomStorm
    Hát aki erre azt mondja hogy remek ott biztos baj van már elnézést kérek.
    Ez a buta mozgás,nulla gunplay,erőltetett sztori,csőjáték szarul megcsinálva áhh igények úgylátszik mennek lejjebb hagyjuk is..