PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
<#eljen>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

TDC Geronimo
Ja és van a játékban chromatic aberattion, DE kikapcsolható. Plusz pont fejlesztőknek

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Még nem szedték le

TDC Geronimo
Division webm
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.12.13. 14:09:07

kill3r21
Srácok, nem tudjátok a PSN miért kért jelszócserét 2 napja? Vagy csak nekem jött?
darkSectorxxx
😄

English-ben meg GTA5 van 60 dollár helyett 40 dollárért. 😄 (PSN-el 36 dollár)
GoW3 32 dollár.
Ívolv 18dollár.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.12.12. 18:20:01

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Kongy
Az a fos még ennyiért is rablás.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

darkSectorxxx

Meg Destiny is van!

Vigyázzon mindenki!
A sima 7k-ért csak 2 dlc-t adnak, a 9k-sban van a sima játék....
Azért kibaszott érdekes, hogy csak 2k-val többért megveszed az alapjátékot is pluszban illetve pár apró itemet kapsz....lOOOál

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Milyen olcsó lett a NFS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
12k Normal és 13.5k a Deluxe.....

Nem semmi.

Látom ez a 6. karácsonyi kiemelt akciós AAA cím, valaki tudja mi volt az első 5? 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.12.12. 18:09:15

darkSectorxxx
Ja nem para kiderült hogy egy másik rendelés jött meg, ráér nyugodtan.
Megkaptam végre a Gears kódokat, öröm és bódottág, jó volt 5 Gears 6k-ért. 😄

Moby
Azon komolyanm meglepődsnék, lévén el voltam utazva, majd hétfpn tudom elküldeni 😄

Adversus solem ne loquitor

Seth
2 év múlva talán kiadják nyugaton is

PSN ID.: Beegabor

zola2000
o_O yakuza6

A

sokat javult. az az extrem drop toronyban az ritkasag, azert en mar nem vagok eret, de sajnos boston kornyeken meg mindig sok a beakadas/belassulas, ami nyilvanvaloan a zonak betöltesenek koszonheto.😞
vegulis jatszhato, 1.01-el is belement az a 30 ora...

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

TDC Geronimo
Kérdem én erre megint miért kellett 1+ hónapot várni? nem tesztelték játékot? Ezek a hatalmas droppok a játék első 1-2 órájában vannak. Miért akkor kell ezeket javítani, amikor már a többség túl van ezeken?

TDC Geronimo

TDC Geronimo
Itt egy 35 perces Division gameplay. Dailymotionon van úgyhogy innen nem hiszem, hogy leszedik

TDC Geronimo
Na egy nagyon fasza kis Dark Zone élménnyel zártam a Division alphat <#eljen>

Remélem már januárban lesz PSre beta.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Kandurex
ha egyszer ilyen lett...de...

Pont hasonlítgattam magamba a Souls szériát és arra jutottam, hogy hangulatba, artba a BB nagyon godzilláskodik, majdnem a legjobb. Csak az a fránya sok butítás 😞

Totti5
Túl sok az ostobázás ( és megint... ), a lényeg meg elvész és csak a folyamatos elégedetlenkedés marad meg az utókornak, ami nem jó.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Kandurex
He? Olvasd el az összes leírt véleményem! Meglátod a gyors játékmeneten kívül semmibe nem hasonlítottam a full ostoba BB-hez!

Totti5
"Túl gyors a játék, inkább a BB -re emlékeztet,...ez nagyon nem jó, ez nem Dark Souls"

De inkább élvezd mint a rinya. Jobb így.

Kandurex
Én ilyet nem állítottam, összekeversz valakivel.

Totti5
Már nem BB másolat?

TDC Geronimo
Marad sima. Azon a napon jön quantum break meg azon a héten a ratchet. Úgyhogy drága hónap lesz.

ja. errefele is 38 😞
apocalypse (femtokos) 22.
prestige-t meg ugy tunik mar el is kapkodtak. fingom nincs mennyi lehetett.

TDC Geronimo
be van árazva már collectors?! 35 k 😞

psre 40k oO

Marad a sima azt hiszem 😄
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.12.11. 19:16:53

Kandurex
Nem bírtam ki <#miaz>

Rendelés időpontja: 2015. december 11. 19:09

Rendelt termékek: (Platinumshop)

Dark Souls III Collector Edition ár/db 34.990 Ft

TDC Geronimo
Itt vannak leakek. Nem tudom melyik link él még

Kandurex
Minek erőltetik a YT-n az ilyen tartalmat? 10-20 perc és törlika genyóba 😞

darkSectorxxx
Dívízsőn. 😄

balee4
Már törölték. 😞 Mi volt ez egyébként?

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

TDC Geronimo
Amíg nem törlik. Atmoszféra meg fények nagyon jók

Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.12.11. 16:49:58

TDC Geronimo
Na vissza divisionbe <3

Totti5
Minden szar. Befejeztük.

"hozhatta" feltételes mód, nem pedig kijelentő.
Jól írod, a "könyvelőn" kívül mindenki csak találgat. Az Ms, ahogy Geronimo írja, már régóta csak ilyen "szalagcímen faszául mutató" számokat közöl azokról a területekről, ahol nem úgy megy a szekér ahogy szeretnék. Lásd Wp, Bing és a többi kevésbé sikeres üzletág. Mielőtt írnád, a többi multi is imádja ezeket a nyulakat kihúzni a cilinderből.
Kár hogy a Halo 5 400 millás bevételébe belevettek mindent ami a HALO V-el kapcsolatos így a HALO V-el eladott gépcsomagokat is. A szokásos MS ferdítés. Kézzel fogható..Az. "Kicsit tájékozódjunk mielött írunk"...<#banplz>

"Halo 5: Guardians has become the “fastest-selling Xbox One exclusive game to-date,” according to Microsoft, with over $400 million in global sales of the game and hardware during launch week.
The figure includes hardware sales such as the various Halo 5 bundles on offer as well as the single title. "

SOHA TÖBBÉ ANDROID!

Totti5
De itt most nem erről volt szó. Bevétel dollárban. Az meg kézzel fogható zöldhasú, ami a lényeg.

Totti5
Akkor mi a pontos igazság? mivel ilyen számok a Halo 1 - 5ig mindig voltak, abból a legnagyobb a legtöbb a zsé. De tisztázzuk ezt itt és most, mutasd fel a hivatalos számokat. H mire számított, mi lett és mennyivel kevesebb mint a hivatalos közlemény. Természetesen hiteles forrásból, magától az MS könyvelőktől, és dokumentumokból.

TDC Geronimo
MS már elég régóta ezt csinálja box eladásokkal kapcsolatban is. Online töltött óraszámokat meg ilyeneket írnak

Nem bukott, nem kell túldrámázni. Legfeljebb nem hozhatta azokat a számokat amit az Ms remélt nedves álmaiban.
Ezek a multik által prezentált számok, meg parasztvakításra kiválóak. pl. 400 millió bevétel, 800 millió játékóra, 100 millió óra twiccsnézés stb. Nem hazudnak, csak nem bontják ki teljesen az igazságot. 😊
Totti5
Akkor bukott. Nem kell ezt ragozni, a bevételi számok ott vannak. Nem, nem az az elsődleges hogy 3 millió. Az a szám a lényeg ami a számlán landol, dollárban.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.12.11. 11:28:56

Jöhetne, csak ne ezzel az elkefélt Rambo Croft-tal.
Talán nem véletlenül nem írnak eladott darabszámot, csak ilyen másodlagos adatokat. Tízmilliót eladott példány nem hiszem hogy egy év múlva meglesz, legfeljebb ha leakciózzák öt dodóra. Végülis mindegy. Nem váltotta meg a világot annyira, ha még amerikában, Bone-land-en is több PS4-et adnak el.
Totti5
Ennyi és befejeztem a Halo témát, de kicsit tájékozódjunk, mielőtt leírjuk.

Halo 3 : Worldwide more than US$300 million worth were sold in the first week

Halo 4 : generated $300 million in its first week.

Halo 5 made the biggest sales record in Xbox history, and was the best-selling digital title

Halo 5: Guardians generated more than $400 million in global sales during its first week ( "biggest Halo launch" of all time )

"nem a kiscserkész klónra"

felölem akar havonta is johetnenek ilyen "kiscserkesz klon"-ok.

Totti5
"Az eddigi részek tiímilla körül fogytak."

1.5 hónap alatt?

Sony azért nem nyomta most, mert nincs mit, nincsenek még készen.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.12.11. 10:50:03

A Bone mind a három őszi exe "bukott". Se a F6, se a TR nem tudott egymillió felé menni. A Rise szerintem a legkisebb mennyiségben eladott Tomb Raider eddig. Nem hiszem, hogy a SE és az Ms elégedett lenne. Ha volt esze a Square-nek, akkor olyan szerződést kötött, ha egy bizonyos eladott darabszámot nem éri el, akkor hamarabb mehet PS4-re. Bár csodát már ott sem tehet, hiszen ott mindenki az U4.-re vár, nem a kiscserkész klónra.
A Halo 5. sem lett az a kasszasiker a maga 2-3 milliós eladásával. Az eddigi részek tiímilla körül fogytak.
Tisztán látszik, hogy év végén a multiplatform nagyágyúk ellen nagyon nehéz labdába rúgni. Gondolom a Sony sem azért nem hozott ki semmit, mert látta a tendenciát, hanem mert nem készültek el a cuccaik. A Cod és BF bevásárlással viszont nagyon betaláltak.
darkSectorxxx
Ez egy fém szalmakalap. 😄