121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Totya42 #58896 Akkora nagyot nem bukott ezek közül egyik sem anyagilag szerintem, hogy akár egyszer ne próbáljanak be belőlük folytatást. -
#58895 Bizony. Abból fognak sokat venni. Namerhogy a játékosok játszani szeretnek, nem realtime rendered filmeket nézni 60$-ért. Meglepőek az összefüggések, ugye? -
Bandicoot #58894 Az AW ott hasalt el hogy a frankó hangulat és sztori mellé egy rettenet primitív gameplay-t kapott. Ebből mégegy? Tőlük? Köszi ne. -
Totya42 #58893 Melyikre mondod a normális gameplayt? Abból a 3-ból egyedül talán a QB-nek volt normális gameplay-e, amiből amúgy alig jött át valami az utlra könnyű mivolta miatt. -
#58892 Észrevennék, de ha egyszer bele lettek állítva a földbe, akkor nem fognak mégegyszer nekifutni, lépnek és mással próbálkoznak, hátha az jobban kell a népnek. Annak még mindig nagyobb az esélye hogy az sikeresebb lesz mint az hogy egy nem sikeres játékot folytatnak és odapakolnak még több pénzt hoggy még jobb legyen aztán ugyan úgy hasalás a vége... ezt nem játszák el, mert nincs értelme. -
#58891 Ez alapján minden játékba normális gameplay kellene. -
#58890 >Szerintem ezek jó játékok lehettek volna rendes gameplayel.
Ennyi. -
#58889 Normális gameplay volt.
TÖRTÉNET, amit a 80%-a játékoknak hírből se.
Milyen gameplay kell?
Innováció? NMS meg a többi?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.09.16. 20:17:30 -
#58888 Azért elég durva tőled, az Alan Wake-et összemosni a többivel..... :) -
Totya42 #58887 Szerintem ezek jó játékok lehettek volna rendes gameplayel. Ryse-ba valami tök más normális harcrendszerrel ütött volna, na meg ha hosszabb lett volna. Quantum Break is kicsit rövid volt és az időmanipulálás klassz volt nagyon ugyan, de hihetetlen könnyű volt a játék még a legnehezebb fokozaton sem nyújtott semmi kihívást. Valamint hiába volt nagy hangsúly helyezve a történetre, ha a döntéseink szinte semmi lényegeset nem befolyásoltak. Order meg ultra rövid volt. Ott kicsit hegyezni kellett volna még a gunplayt. Kinyújtani vagy 3-4x-esre és tenni bele coop-ot és konkrétan aratott volna. Szerintem mindben megvolt a potenciál nagyon is. Nem csoda, hogy relatív megbuktak ezek a játékok. Ha a fejlesztők nem veszik észre mik voltak a hibák ezeknél a single játékoknál és arra a hibás következtetésre jutnak, hogy csak a multi kell, akkor bukjanak is meg. Én ezen játékoknak mind szívesen látnám a folytatásaikat rendesen kijavítva értelmes gameplayel. Ha tényleg csak annyi jön le nekik a visszajelzésekből, hogy csak a multi kell, akkor tényleg menjenek a levesbe. -
#58886 Mi nem kell?
AW? A QB még oké hogy nem folytatják, de AW? nemár. Régen szar volt, új ip, szar időben jött, negatív hype, csak x360.....naná.
De ha jönne AW 2. -
#58885 Nekem tetszett, a multitól nem lesz több single tapasztalat, inkább legyen 2 QB mint 1 multi vagy coopfos....nem ismerek normális fasza játékot coop-ra. -
#58884 Nekem egyre megy, coop még szarab, még annyi ideig sem érdekes mint a multi.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.09.16. 20:10:29 -
#58883 Amúgy tvn nem volt ilyen szürke. Valamelyik kamerából fakóbb volt a fű, de rengetegszer szép zöld -
SlickAdam #58882 nemtom amugy tottus, de nekem a 17-es szinek realisztikusabbak...
-
#58881 "hat pécén " -
Etelkozi Vata #58880 Neked is köszi!
Megnyugodtam. -
Etelkozi Vata #58879 Köszi!
és köszi! -
SlickAdam #58878 pléjsztésön topik :) -
#58877 alapjáték se kell?!?!?!?!!? sztem az nincs ingyé.... -
#58876 nem lett volna gond a kvantummal, csak multiplatformként kellett volna érkeznie... (+pécén steamre)
mármint eladások szempontjából :) hogy a játék maga milyen... nemtom, videok alapján egyszer mindenképpen érdekel, mert szép :) -
#58875 360ról érkezve is egy csoda :) -
#58874 Még az is lehet, hogy lehetne ezeknek helye, csak nincs rájuk működő modell. Ha nem annyiért kínálnák őket, mint a valódi tartalommal rendelkezőket, akkor lehet, hogy el is lehetne adni belőlük sokat. Csak úgy meg nem éri meg csinálni ezeket. mert szinte több pénzbe kerülnek, mint bármi. -
Bandicoot #58873 Nyilván gáz annak aki az 5 millióban van, és nem gáz annak aki ezt látja és felismerte és belelát ebbe az 5 millába.:)
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.09.16. 19:10:07 -
#58872 Nekem van, bírom őket. Szomorú lennék ha nem próbákoznának még ilyenekkel. -
#58871 Nincs egyemetes igazság. Ki dönti el mi a jó? nyilván a júzer, hogy neki mi kell vagy mi nem, beáll e valami mögé az 5 millió 1.nek vagy nem. De mutogatni a másik 5 millióra hogy buta, értelmi fogyatékosok vagytok az gáz, semmi több... -
#58870 Szerintem ezek essenek is el. Nincs szükség alibigameplayes öncélú demókra. Nagyon úgy tűnik az eléadások alapján, hogy ezügyben nagyon helyesen konszenzus van a játékosok között. És mivel ez ritka dolog, szerintem pont az ilyen esetek nagyon világosak, és egyértelműek. Ha egy stúdió ezt ignorálja, annak a székháza bontásra van ítélve. -
Bandicoot #58869 De nem is a jó játék vagy a minőség, hanem az emberi butaság és a playerek értelmi képességének ízlésének és igényességének igen durva csökkenése. A Remedy pechje hogy nem tudták a szemetet lelapátolni megfelelően, ahogy a Ryse és Order készítői sem... . Túl kicsik ehhez.
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.09.16. 19:05:11 -
Totya42 #58868 Igen viheted. Tök ugyanaz a rendszer lesz ott is. Minden ugyanaz lesz. Annyi, hogy az erősebb hardver. -
#58867 Ha a túlmisztifikált reklámmal adnák el akkor hamar a magasról a mélybe zuhannának a címek eladásai, hisz az tiszavirág életű jelenség, de nem így van. Szóval nem a reklám adja el, még mindig.
Egy UbIsoft címre meg nyilván milliók kíváncsiak, mindig, mindenkor. S óriási a fanbéz.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.09.16. 19:01:04 -
#58866 Igen SINGLE player cuccok, nem baj most csinálnak multit, gondolom jobb így. -
Bandicoot #58865 Nem értem miért csodálkozik bárki ha a középszerű játékokat nem fogadja tülekedve a közönség.....Bár ez történne az Activisionnal és az Ubisofftal,réges rég megérdemelnék, de ezek még mindig el tudják adni jó reklámmal a szemetet....
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.09.16. 18:57:34 -
#58864 Si senor.
Nem rég nézegettem az Xcomos videóid, profin nyomod. -
#58863 Ryse, Order, QB
Behh....micsoda játékok! (not) -
Etelkozi Vata #58862 Egy lehetséges bugyuta kérdés:
ha eladom a PS4-et, akkor ugyanazt az accountot továbbvihetem a PS4 Pro-ra?
-
#58861 AW sem kellett a QB sem igen kell. Mégis mit csináljanak? valami hót egyszerű dara kell, a story singlére meg nincs igény hiába pakolják oda, mindenbe bele van köpve ezek sorra esnek el. Ryse, Order, QB. Csak a fújolás mindenért. Csináljanak multit, ha az is bedől akkor ennyi volt. Szép volt jó volt, de ha kinyírjuk a cégeket akkor nem kell csodálkozni hogy már megint multiplayer.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.09.16. 18:51:58 -
Bandicoot #58860 Én még bízom benne hogy még 1-2 pofáraesés és talán alkotnak megint valamit. Bár a Max Payne 1-2-n kívül nemigen csináltak maradandót...Max még a felsztárolt Elen Péket ami a jó sztori és hangulat mellett egy totál gagyi középszerű gameplay-nek örvendett... -
#58859 Hát ez a sokszorosan túlfújt, borzalmas kvantumrekt után inkább szavaznék az azonnali kényszerfelszámolásra. -
Bandicoot #58858 Na bumm rég nem tettek az asztalra semmit, a legutóbbi címük is hatalmas minőség és siker lett....
Majd most elmennek a multifos világba is egy kicsit arcra esni,talán ha leértékelődnek a jelenlegi abszikút túlértékelt magasságobkól, megint csinálnak valami értelmeset. -
#58857 Ez viszont betonkemény: gondoltam ránézek a steam oldalára, hogy mi most az akutálvélekedés. Na hát nem a hetvenezer értékelés a "többnyire negatív" verdikttel (még ha én el is voltam vele röviden) csapott arcon. Ó nem.
Hanem, hogy a steam oldalán még mindig a kamuhudos, kamuvideó indul el alaból
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.09.16. 18:39:57