PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AntiHero
Semmi ez csak egy 360 fokos videó. awsd-vel vagy telefonnal, vagy egérrel forgathatod.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

darkSectorxxx
😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

mucsácsó
Figyelj, az a 4 óra egy szempillantás alatt elfog telni 😄DDD
darkSectorxxx
Azt meg hogyan játékban?
Ez frissítés után lesz fícsör vagy mi?

Az awsd meg smart phone-t sem értem mire írják.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.12.17. 22:07:45

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Jesszusom, ne siess azé van mivel játszania, ac unity meg fc4. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.12.17. 22:03:25

mucsácsó
Rendben, jelentkezem, ha végigvittem. 😊 Igyekszem "sietni" vele, csak ünnepek alatt nem leszek nagyon PS közelben, szóval... de igyekszem 😄

Na jhah, sajna vágom hogy az ilyen...ezért is mondom, hogy megválok tutira tőle, ha vége, mert nemtom mit kezdenék vele aztán ...😄
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2015.12.17. 22:03:04
AntiHero

darkSectorxxx
Eladnád, mert akkor elvinné, majd max szólj ha végigvitted....csávókám akkor max hanyagollja a bb vásárlást addig ugyis kevls pize van. addigis thx.

Mondjuk az Order-nél lehetnénk viccesek és mondhatnák hogy ott nem történt elárazás, mert az a techdemo ennyit ér alapon. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.12.17. 22:01:23

mucsácsó
Még 4ért is viheti szerintem. Csak végigpörgetem 😄 jhah hát BB az egy külön faj - méghozzá egy istenkirály faj 😄 😄
darkSectorxxx
Ja nem tudom mi érdekli haverom, de szerintem inkább Order, ha lenen 5-ért el is vinné szerintem...
Bár BB-re gyurmázik, de mondtam ahoz ő még pöcs. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.12.17. 21:50:42

mucsácsó
Mármint melyik játékra gondolsz? Ha GoW3-ra, akkor annak már megvan a vevője sajna. Bár lehet a sajátomtól majd megválok, Ordertől meg biztosan, miután kipörgettem... 😄
darkSectorxxx
Ha kell és el szeretnéd adni, ésszerű összegért szólj, haverom lehet megvenné, még mindig jobb mintha mástól venné.
Monnyuk a piaci ár alatt 2-3k-val. 😊

5k?
az jó akkor haverom szerintem fog venni. 😄
Nem gáz, ha ilyen 5k körül dobálják azt a 3k pluszt én sem sajnálnám, ennyi, aki szemfüles az jól járt, mégsem 10k-ért adják el.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.12.17. 21:48:54

mucsácsó
Köszönöm. 😊 Nagyon nagy mákom volt igazából, hogy pont itt voltam - amúgy én is facen értesültem róla a PS4 csere-bere csopiban... ott megy is már a cigánykodás, árulják 5 ezrekért 😄 😄 úgyhogy fel lehet készülni, hogy szarásig lesz jatekaim.hu meg társai jóárasított GoW3-mal és Orderrel... 😄
darkSectorxxx
Hát gratula, nembaj nem sajnálom tőled énis megvettem volna. 😊
Miért van hogy ha én megyek nincs elárazás? 😊

mucsácsó
Elhoztam mindet sajna 😞 Volt 2 GoW3, meg egy Order - le is csaptam rá 😄 Meg amúgy a Last of Us Remasti is "akciós" - de az tényleg 13000. 😞
darkSectorxxx
Bazz vegyél nekemis kifizetem. 😊
Szar mert nálunk mohácson nincs konzol téma pécsen meg be kell buszozni. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.12.17. 21:39:30

Kandurex
Hopp 😊)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

mucsácsó
Bajaiban pl fixen, de tudtommal mindenhol. Fenykepezhetek blokkot, ha nem hiszitek 😄 elkurtak az arazast...
darkSectorxxx
Ja persze melyik tesco-ban?

mucsácsó
Tescoban 2600 Ft - igen, kettőezerhatszáz - az Order és a GoW3 Remasti. Szóltam. 😊
the revenant is.<#nezze> szinten januar.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

TDC Geronimo
Miért megy úgy a karakter, mint aki beszart? Egyelőre nem tudom hova tenni. Nekem főhős se tetszik, de majd meglátjuk
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.12.17. 21:05:28

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
kis off. Látom Hateful Eight hozza szokásos tarantino minőséget. Januárban day 1 repülök moziba. Kizárólag eredeti nyelven 70mmes verzió.

darkSectorxxx
😛
pc guru teszteket néztem 😛

AntiHero
Ja utána. Nekem se jön normálisan..lejött 1gb-t 2 óra alatt xD

Addig nézzél 12 perces Mafia 3 videót. 😊
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.12.17. 20:18:04

darkSectorxxx
Hogy a izémba van 10gb a gta5? utána játék alatt fog töltögetni még?

darkSectorxxx
szopkodja már le magát ez a psn hogy nem képes stabilan tölteni. faxomat.

TDC Geronimo
fákje holnap délután 3tól lesz még division alpha test minimum 3 órán át 😊

tototto
Tehát teljes értékű gotyként túl lehet adni rajta, mert akkor lehet nem várnék leárazásra, digitálisan, bár nem szeretem a lemezes kiadásokat annyira 😉

rajta van a lemezen a dlc.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

tototto
Srácok, ha dobozos bloodborne gotyt veszek akkor eladható később a játék, vagy csak egy kód jár dlchez, és ugye azt beregelve nem tudom már eladni, max alapot?

shaddam
Még mindig semmi arról hogy 3d filmekkel elboldogul-e?

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

+1 😄

Moby
>The headset itself felt refined in a way that only a company like Sony can deliver.

Ezen a ponton vált az egész karakterhalmaz vonyítós, térdetcsapkodós bullshitcunamiba 😄D
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.12.16. 21:02:30

Adversus solem ne loquitor

darkSectorxxx
+1

Myselor
szerintem is jobban jársz 😊
n000rbi
Amíg olyan minősíthetetlen szar "játékok" lesznek hozzá, amiket demóztak december elején, addig tőlem akármilyen kényelmes lehet.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

TDC Geronimo

TDC Geronimo
We've seen the retail PlayStation VR headset and it's SPECTACULAR

The retail PlayStation VR's processing box is about the size of a Wii - PlayStation VR still remains the most consumer looking of the VR kits

The final retail version of the PlayStation VR headset — codenamed Project Morpheus — will plug into a sizable black box before plugging into the PlayStation 4.

While PlayStation officials have discussed the need for the VR headset's processing box, it wasn't clear what form it would finally take.

I got a chance to check out the retail version of the headset during a demo of the VirZoom bike earlier this month. I wasn't allowed to take any pictures or ask the VirZoom developers any questions about it, other then to confirm it was the final retail version, not a dev kit. But I was allowed to examine it closely and try it on.

As we learned earlier this year, the PlayStation VR headset doesn't plug directly into the PlayStation 4. Instead, it plugs into a processing box, which in turn plugs into the PlayStation 4. This allows people to use the TV and PS4 to interact with, or just watch, the person playing their VR game.

The black box looked a bit smaller than a Wii and is used to process the VR graphics and sort out the second-screen social experience on the television.

The headset itself felt refined in a way that only a company like Sony can deliver. Everything felt comfortable, futuristic, neatly designed, from the way the headset slipped onto your head and tightened with a dial built into the back of the headband, to the ability to pull the 5.7-inch OLED display away from or against your face while playing.

It is, to date, the most comfortable VR headset I've tried on, a list which includes both Oculus and Vive. It feels like a device designed to be treated like a game controller or a remote; something that you can pick up and put on with out much fuss.

Project Morpheus was announced at the 2014 Game Developers Conference and made appearances at a number of other conferences as development on the device continued. This September, Sony changed the name of the device to PlayStation VR and confirmed that it would be coming out in the first half of 2016.

A number of games were announced for the device during the PlayStation Experience earlier this month.

köszi a válaszokat .... az itteni vélemények meg néhány videó megtekintése után úgy döntöttem, hogy jó helyen van a pénzem a bankszámlámon .....

PSN id: T4mas89Hun, Wow: Nelrai, Silvermoon (EU)

Myselor
én játszottam vele még amikor free-ben lehetett nyomni.nekem nem igazán tetszett skyrim mmoban nekem ez volt az érzésem és én untam buta volt a harc és nem tudott lekötni.ugyanarra számíts mint a skyrim csak több kontinens van és felszerelés meg mmo 😄 máshogy nem lehet leírni
Moby
Gero nyomkorászta, de egy hét után gyanúsan elkoptak a méltató posztok <#ravasz1>

Adversus solem ne loquitor

én mondjuk szeretem az mmorpg-ket, de persze lehet, hogy ez még azok között is szar 😄

Szerintem egy rém gyenge valami, de az én véleményem nem számit nagyon, mert mindegyik mmorpg-ről így vélekedek.
Sziasztok! Az Elder Scrolls Online szerintetek megér 7.490,- Ft-ot? Játszik vele valaki?
Utoljára szerkesztette: T4mas89, 2015.12.16. 14:20:10

Kandurex
Nem küldtem vissza javításra még... de gondolom a lentebb említett pasztázás, ventilátor fújkálás még nem minősül agysebészetnek.... szóval szerintem a saját városodba nézelődj, ha nincs akkor ott vannak a nagyobbak, pl. konzolokszervize, platinum ...

Tudsz valami jo boltot ehez?
Kandurex
jól szellőző helyen legyen a cucc,... szétszerelés nélkül nincs portalanítás, szóval tessék szépen bevinni valahova, max. 1 óra meg is kell, hogy legyen

Na kiprobaltam kobban szellozo helyen,megszunt a hiba,lehetseges akkor h nem kapott eleg levegot es azert csinalja?vagy vigyem el szervizbe azert?esetleg portalanitast h tudok vegezni szetszereles nelkul?
De mas hibajelenseg nincs.