PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Előfordul 😊

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

bakkerman
Na en voltam a balfasz,csak chatre volt allitva az opcioknal a tema,atallitottam "all audio"-ra es mostmar mukodik 😊

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Elvileg minden jackes fulesnek működnie kene. Én próbáltam többel is, mindegyik működött. Más eszközzel jó az a Philips?

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

bakkerman
ti milyen headsetet használtok a géphez? Van itthon egy régi Phillipsem rádugtam a DS-re és semmi hang nem jött,pedig rendes jack-es. Vagy csak kifejezetten PS4-es headsetek kompatibilisak?? Néztem mediaban egy sima Sony fejhallgatót 10k-ért,de nem merem megvenni mivan ha nem jó az se

Sziasztok!
Tud valaki olyan magyar helyet, ahol még kapható az Until Dawn Special Edition?

"I've won every battle, but I'm losing this war."

Tikal
aha, de ha előre elutalom a pénzt, akkor máris nem szabályellenes, igaz? Mert a legtöbb boltnál így müködik... a másik meg, hogy, a nagyobb, ismert boltoknál nincs online fizetés, a futárral kell baszakodnom, agyrém...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Livekodok.hu meg végkiárusítás volt 2 hétig.Az már nem fog újra müködni sz.tem,sajnos
Persze mert nem képes egyik bolt sem lekaparni és elküdeni email-ben vagy szabályellenes azért nem.Pedig jó biznisz..
Tikal
és figyelj, ilyen szöveggel árulják az egyik helyen:

"Manapság egyre fontosabb a digitális játékvásárlás: ha egy éjszaka kedved támad egy új játék megvásárlásához, akkor nem várnod arra, hogy megérkezzen a futár a dobozzal: egy kattintás, és már játszhatsz is! Ha nem akarod megadni a bankkártya-adataidat (vagy nem rendelkezel online fizetésre alkalmas bankkártyával), akkor segíthet a 6000 forintnyi digitális vásárlást lehetővé tévő prepaid kártyánk, amit a Sony online piacterén költhetsz el, akár játékokra, akár DLC tartalmakra!"

várható szállításra meg kedd van írva, azt hiszem ez nem éppen az amiről a termékleírás szól, ja és még van szállítási díj is, óriási 😄D

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

https://www.otpbank.hu/portal/hu/Bankszamla/Net
Nekem OTP MasterCard van (mogotte a szamlaszam, oda meg a fizetesem), meg hozza NET webszamla. A ketto kozott tudok lovet mozgatni oda-vissza. A neten mindenhol ahova nem nekem kell utalni, hanem ugymond megterhelik a szamlaszamot (tehat engedelyt kell adj hogy levegyen a szamladrol) kizarolag a NET webszamlamat adom meg. Oda meg annyit rakok hogy eppenhogy eleg legyen.
LoSA
Ez engem is nagyon érdekelne.... Régen volt egy magyar oldal, ahol vettem, de az most nem üzemel.

Tikal
Hol tudok venni PSN Card-ot online, ami azonnal adja a kódot és amit magyar boltban fel tudok használni? Ha veszek amazon.co.uk-n az nem lesz jó, igaz?

De van rá pénzem csak kb-ban. És ma szeretnék vásárolni.
Tikal
csinálj paypal-t

Moby
A hitelkártyáról nem tudsz az otp virtuálisra utalni?

Adversus solem ne loquitor

Kandurex
És nem lenne jobb bankkártyával fizetni? Miért erőlteted a hitelt? Ha most az a válasz, hogy nincs rá gempa,...keress más hobbit. De tényleg.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Hitelkártya. Áruhitel igénylésekor csinaltattam az euronicsba. A rendes OTP-s bankkártyámat elfogadja csak ezt nem. Pedig olvastam, hogy lehet a storba hitelkártyával vásárolni.
Moby
Az bankkártya lesz az a hitelkártya, nem?

Amúgy meg fizikai kártyát psn-be? Szerettek veszélyesen élni...LOL

Sziasztok!
Segítséget szeretnek kérni. Hitel kártyával ( Bp bank, MasterCard ) szeretnék vásárolni de a kártya számot nem fogadja el. ( e - 8200054 a hibakód ) Mi lehet a gond? Előre is köszönöm a válaszokat
Totti5

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Bezzeg ha jöttél volna velünk sg-zes helyett akkor most rankeden játszhatnánk 😉

TDC Geronimo
Csodás. 3 óra alatt nem tudtam 18ról 20ra jutni, hogy mehessek rankedre, mert jó ha 2* megadta xp-t 😞

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Tatyla
Sajnos vannak ilyen anomáliák ha valaki kilép mielőtt a csík megjelenne a végén akkor az egész beakad valahol és oda az összes xp és pénz

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

TDC Geronimo
Hát nem tudom már 1 órája nem adja se renownt se xpt kör végén

Tatyla
Általában max fél óra alatt rendbe jönnek

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

en csak az 1.-et probaltam kicsit, de ezek a szinek...!

dem kolorz <#szeret>

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Totti5
2. rész volt a csúcs. Ez is nagyon jó, hisz ugyan azt tudja, de az a varázs már nincs meg.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

TDC Geronimo
szarakodnak R6 szerverek 😞

Nem

Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya

gibson9
Guitarherohoz kell kamera a géphez?

TDC Geronimo
Sieget vegyétek, ne ilyen fosom battlefrontokat :p

bakkerman
akkor belevágok,nagyon tetszik maga a játék folyamatosan nézem a gameplayeket <#hamm>

shaddam
9 dollár a wolfenstein klikk

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Ja, 6 rugo a sesaon pass-szal. Annyiert behuzom.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Moby
Pedig zsírmány. Egy jó 200 órát beletoltam, és még tudnám, de má ilyenér nem veszek gêpet.

Moby
A micsoda?😊 KZ? Simán. Fasza singlekampány, fasza multi, máig odabaszós prezentáció. Ezt az exkluzívot tartom a leggtöbbre máig.

Tikal
Igen, hallottam hogy jó a multija, de engem nem fog meg a high tech világ, most el vagyok a Rainbow-val.

6 rugo most season pass-szel a storeban.

Annyiert megeri?

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Moby
Nem is tudom mi a jó szó. Egyszerűen elfelejtettek progresst beletenni.
Mondom mivel jártok jól multiban fillérekért: killzone. Kikúrtjó a multija, van progress (100 óra után is), van sok map, van teamwork, van minden. Gondolom még ma is játszák.

Tikal
Na igen az unalom jobb szó. Lehet jobban járna ha R6 Siege-t venne, mert az aztán kurvajó móka 😊

Moby
Pontosan. Nem azért fogod eladni mert csalódás, hanem mert ráunsz. Én eléggé kedvelem ezeket, meg nem vetem meg a SW világát sem, de 35-36-os szintnél már nem találok indokot az elindítására. Fog sincs mi visz rá embereket 50-es, meg 100-as szintre. Végtelen mennyiségű pénzem van, mert nincs mire elkölteni. Unbalanced fos.

Tikal
NE a store-ban vedd, vedd meg lemezen használtan, mert ha csalódás akkor adhatod tovább.

Meg a 14 ropi is sok erte? Annyi kost a storeban.

Moby
A bfrontra gondoltam 😊

/a bf4 sokszor feltörli velem a padlót. Sokszor van ragequit. Wlkurvultam konzolokon, ahol ált az elejin vagyok a listáknak. Na itt nem. A faszba sem konkrétan. Az utolsó szargeci pondró niemand vagyok ebben a játékban.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.12.26. 13:04:36

Tikal
Mondjuk, most akciós a Premium csomag is, annyit talán megér 😊

Moby
Nem bántam meg, csak ezért a tartalomért ez az ár szimplán nevetséges.

Tikal

Moby
Nézd meg AngryJoe review-ját. Tökéletesen leírja(elmondja) a helyzetet.