PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
És neki, mint zöldfülűnek mennyi esélye lehet szerinted? Mert a kérdés ez volt... olvastam min mentél keresztül, és saját tapasztalatból is emlékszem, nem könnyű ott érvényesülni, mocsok sok órát kell beletolni mire jönnek a sikerélmények, addig meg csak szopás.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Ha jol emlekszem eleinte neked nagyon tetszett, nem? Ezt is megbantad?

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Moby
Hát ezaz, hogy konzolon ilyen nincs is nagyon. Mindenkit rohadtul bekorlátoz a kontroller. De aki járművezetésben jó az arat ugyanezen okból (vagyis annak reciprockából). Meg a szokásos elbaszott fasságok, mint a tubólézer, amivel csináltam már 57/0 is.
Nem szabad ebbe időt tenni. BF4-et kell tolni.

Adversus solem ne loquitor

Moby
Most épp nem, amúgy igen.

Kongy
hát idegesitő a sok skilles nyomorék... de van esélyed ellenük.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Tikal
Hogy megy a BF4, még mindig tolod? 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Moby
Csak ha van feleslegesen elégetni való pénzed.

Tikal
Van. Hamarabb belejössz mint a BF4-be.

faszcsirak ellen biztos van

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Kell nekem a Battlefront? 😊

Ki nyomja? Van eselye egy zoldfulunek benne a sok tapos turbo faszcsira gyerek ellen?

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Harlekin
"Ráadásul itt nem a KD a lényeg"
Ne már van ilyen FPS játék?Majd mindjárt jönnek a YUTUBER hősök,hogy ez nem igaz!A halomra tucat lövés csak a lényeg 1 fpsbe!<#nevetes1>
TDC Geronimo
Mivel nem gyors a játékmenet így nem annyira vészes szerintem akkor se, ha nem vagy a legjobb célzó. Ráadásul itt nem a KD a lényeg. Kill nélkül is lehetsz a csapat legjobbja. Tegnap pl nekem nagyon szarul ment és szinte mindig elsőnek haltam, de használtam kamerákat és állandóan spottolgattam. 2en akiknek volt micjük meg is jegyezték, hogy mekkora pro vagyok <#idiota>
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.12.25. 22:46:46

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

darkSectorxxx
Ja bocs, nem szóltam azt hittem ti vettétek 45-ért. Hát igen ünnepekkor türelem kell.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Most mennyi?

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

bakkerman
En is a Siege-n agyalok,de konzolon mondhatni "fps szűz" vagyok,es az elejen biztosan balfasz lennek,ami multiban eleg gaz lenne (miattam szopna a csapatom),PC-re megmernem venni mert eger-bill komboval menne a dolog de a gepem miatt nem lenne meg a stabil 60 efpees 😄 nagy dilemma...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Destiny gecijo, vegyétek vigyétek, én pár hete zsakoltam be akcióban, nullsztori viszont tele van már kuldetesekkel meg strike - okkal, a gameplay meg 5 csillag, nagyon fun.

Majd aki elcsabul dobjon egy invite - öt, gyakran vagyok (és még az endgame közelében sem).

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

Destinyn en is gondolkodom. Csak jobb lett mar az egesz jatek...vagy nem. 😊 ennyiert nagyon jo ar, plane felesben.

TDC Geronimo
lol remélem euba nem lesz, mert tegnap vettem én is 😄

Tatyla
Basszus itt vártuk a Rainbow six akciót, tegnap előtt megvettük erre ma flash saleben 45$ hát a kurva anyjukat

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Tatyla
Bocs hogy most válaszolok nem fórumoztam,nekem már béta alatt is tetszett csak vártunk valami akciót de az nem jött mint Sean Pennek az Oszkár a full kreténért, így hát behuztuk matchmaking naggyábból jobb lett igaz most is elő fordul hogy random kivág de a hangulat első osztályú, de láttam azóta már behuztad és játszottad szerintem összességében egy jó játék lett csak javitgassák rendesen...

Boldog karácsonyt és videojátékokban gazdag új évet kívánok mindenkinek.

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Totti5
<#nevetes1>

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.12.24. 23:45:09

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Moby
Boldog Karit!

Tikal
Jó lenne ha matchek közben is lehetne módositani a fegyvereket, lézer, hangtompító stb..

Tikal
Igen, az. Bár volt egy patch 16-án, lehet az javított valamit, még nem volt időm kipróbálni...

AntiHero
Na majd akciósan behúzom én is egyszer. 😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

TDC Geronimo
matchmaking szörnyű? engem instant dob be meccsekre és fél percet se kell várni ellenfélre. Tickratet olvastam, hogy konzolon is 60 lesz gondolom majd januárban valamikor
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.12.24. 21:48:12

Tikal
Rég vettem Day1 játékot, de a beta után ez az volt, annak ellenére, hogy a matchmaking szörnyű és a netcode is gyenge ( a szerverek 30-as tickrate-tel mennek, PC-n már felemelték 60-ra, de PS4-en még nem ) a játék rohadt szórakoztató 😊

darkSectorxxx
Én mondtam hugy jó.

Fent vagy nekem barátnak, ha látod hogy játszunk gyere be partiba!

Boldog karácsonyt mindenkinek!

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

TDC Geronimo
Ez az R6 baromi jó lett, alig lehet abbahagyni <#eljen>

AntiHero
Legyünk, de még a GTA részemet se utaltam át neked most jutott eszembe 😄

darkSectorxxx
Legyünk hülyék? 😊

JaSoN HuNTeR

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

AntiHero
Taken King-et sokan dicsérik. Elvileg jobb lett sokkal az egész.

Tikal
A Destiny jobb lett már? Vagy még mindig arról szól, hogy botokat kell lőni hogy erősebb fegyvert kapjak, hogy aztán erősebb botokat ölhessek vele... Mondjuk hallottam tettek bele Sparrow versenyt... ez már valami

n000rbi
King's Quest season pass is csak 5990. Jó árak ezek, na.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

AntiHero
Driveclub + seasson pass 4 ezer... a hülyének is megéri 😊 Mad max se rossz 9.450-ért. 😊

Na meg Destiny Legend is megéri 9-ért.
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.12.24. 14:04:57

n000rbi
Ha még nem költöttetek volna idén eleget:

January sale

TDC Geronimo
<#eljen>

n000rbi
<#integet2>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem szeretem ezt az xmas-ozást, de magyarul nem fért volna ki 😊

Kongy
Boldog karácsonyt! : ) Ho-ho-ho 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

darkSectorxxx
Kellemes kockarácsonyt mindenkinet! 😄

Kandurex
Boldog karácsonyt!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Sziasztok! Baranyából esetleg lenne olyan aki elcserélné velem az until dawn játékát uncharted collectionra? Köszi a választ , mindenkinek Boldog Karácsonyt! 😊

AntiHero
Boldog Karácsony srácok.😄
Tomboljatok eme gyöngyszemre este <#banplz>

TDC Geronimo
Boldog Karácsonyt <#integet2>

TDC Geronimo
Angol srác streamjét nézem órák óta és azt hiszem este meg is veszem, mert nagyon tetszik

TDC Geronimo
Megkérdezték egyik ND tagot, hogy kb milyen hosszú lesz UC4.

"Well, we're not done with the game yet so any rough estimate could change weekly basically. The latest playtest times support us saying largest."

UC2 volt talán a leghosszabb 10-12 óra körül

TDC Geronimo
magyar ugyanaz, mint a US. Ha azt a storet használod értelemszerűen ott veszel ps+-t is

Husimoto
Üdv. A PS Plust magyar vagy az amcsi oldalra érdemes reggelni? Nektek hova van és miért? Bocsi az alap kérdésért ás köszi a válaszokat.