121273

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Evoluti0N
    ???? Azt képtelenség nem látni, ha bug miatt nem tudsz megcsinálni egy küldit, vagy crashel a játék vagy grafikai bugok vannak. Még mindig nem értem, h mit jelent az, h valakinek "nincs szeme a bugokhoz".
    Meg nem, nem kaptam tökéletes játékot. Volt csomó grafikai meg animációs bugom. Ugyanakkor a küldetéseket meg tudtam csinálni gond nélkül. Mindet. Vagy valahogy nem láttam, h nem tudom megcsinálni őket, mert nincs szemem a bugokhoz? Semmi értelme nincs annak, amit írsz. És nem azt vitatom, h bugos-e a játék, mert az. És azt se vitatom, h vannak olyanok, akik nem tudták végigjátszani bugok miatt, meg azt sem, h előző generációs konzolokon katasztrófa a játék. Csak ez a "nincs szeme a bugokhoz" dolgon nem tudok elmenni.
  • Tikal #115152
    Nem kell nekem megmondani, mikor maga a készítő is elismerte :D

Van aki azt se veszi észre ha 30 alá esik a frém, más meg kaparja a falat ha 59. Erre mondom, hogy van akinek nincs hozzá "szeme".
  • Tikal #115151
    Te biztos egy tökéletes példányt kaptál :D
  • lwb
    Nem érted. Nincs hozzá szemed. Nincs érzéked. Neki van. Majd ő megmondja, hogy a játék az neked bugos vagy sem.
  • Evoluti0N
    Mit jelent az, h valakinek nincs szeme a bugokhoz? A bugokat nem nehéz látni. :D Az más dolog, h kinek milyen bugok jönnek elő. Én pl. minden komolyabb bug nélkül végig tudtam játszani (PC) és egy küldivel sem volt gondom, ahogy az egyik öcsémnek se, ugyanakkor a másik öcsémnek meg kellett várnia az 1.2-es patchet, mert nem tudott rendesen játszani és komoly bugjai voltak (szintén PC).
  • lwb
    "egy full bug-os játék (Cyberpunk), csak a többség nem is látja a bugokat mert nincs szemük, nincs hozzá érzékük"

• McFrost
    Tudom miről beszéltek és értem is. Én meg azt mondtam, hogy a peccs sem segített.
  • Tikal #115146
    Inkább olyan mint egy full bug-os játék (Cyberpunk), csak a többség nem is látja a bugokat mert nincs szemük, nincs hozzá érzékük, azt hiszik az normális. Na most el tudom képzelni, hogy sokan nem látják azt amit mondjuk Kandurex lát, de nem azért mert nem létezik, hanem azért mert nincs hozzá szemük :)
  • Kandurex
    Nem hibás b*zd meg. Ezekről a problémákról beszélgetünk a hivatalos fórumon. Hagyjuk.

link 1

link 2

link 3
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2021.04.12. 13:29:38
  • hunbalee
    Na és? Szerintem nem csak neked gyártották le azt a példányt...Ez olyan mint valami full bugos game vissza is vonják a kereskedésből. más meg csak les ki a fejéből hogy mivan mert vígan végigjátszotta szerinte hiba nélkül..Mindenből vannak hibás db-ok ennyi. Te kifogtad
  • Kandurex
    De én tapasztaltam bakker?!
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2021.04.12. 13:14:48
  • hunbalee
    A review-ekben ha lenne nagy hiba írnák a világfájdalmat ehelyett kb csak tolva vannak ezek szarásig.. mondjuk igaz ami igaz oled ,után van a qled azt satú nincs már értelmes cucc.
  • TBTPumpa
    Az 'ALTDEUS: Beyond Chronos' játékkal terveztek játszani PS VR gépen?
    (Április 15-én fog megjelenni elvileg.)
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2021.04.12. 11:30:18
  • Kandurex
    Tényleg? Nézz körül a samsung hivatalos fórumán, meglepődnél? https://us.community.samsung.com

Sajnos elég drága cuccok, kevesen veszik meg a zászlós modelleket, így nincs is nagy visszhangja. Ha lett volna, én se vettem volna.
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2021.04.12. 11:12:14
  • hunbalee
    Ami azért is érdekes mert én csak tőled olvastam ezt. Más mindenki oda meg vissza van a QLED-ektől is..
  • Kandurex
    Nyilván vannak dolgok amiben rosszabb vagy jobb, mint egy másik technológia, de amikről én írok, azok látványos hibák, amik semmilyen más szériát vagy gyártót nem érintenek, hanem csak a SAMSUNG MOCSKÁT! ha hívhatom így.
  • hunbalee
    Hazai pályán.. Nekem soha nem volt és az ára miatt lehet nem is nagyon lesz így nem tudom mikről írogat de leírásai alapján én azt veszem ki az oled egy fos...
  • Kandurex
    Nem. Nem fogsz tudni olyat hozni, ami ekkora hibákat mutat! Mindazon által nekem van/volt mindkettő. Én vagyok maga a kompetencia.

OLED > Mindenmás
    Mindenmás > FALD típusú TV -k
    FALD TV > Samsung FALD

itt járunk, most.
  • hunbalee
    Ennyi erővel semmit se vegyen az ember mert hozok neked ide emberkét aki az OLED-et mégjobban földbe tudja döngölni..

Mondjuk sosem értettem , ha a QLED is szar meg az OLED is hogy lehetnek ott ezek a legjobb gamer tv listák első helyein kb mindenhol.
  • Kandurex
    Jókat? Jókat?!

Oké, akkor jöjjön a fekete leves:

1. a tükörződése egy kalap szar, minden apró fényforrás csóvát húz a TV -n, este, ha csak nem felette van a fény, nézhetetlen.
    2. local dimming katasztrófa, felirat esetén random, egy - egy pillanatra, fénnyesebbé vagy sötétebbé vált, maga a felirat, ha volt, hol fehér, vagy, a csökkentett fény miatt szürke lett. Ugyan ez igaz minden fényesebb forrásra.
    2. motion kezelése a pöcegödröt juttatja eszembe, voltak filmek, amiknél szó szerint az esti szürkésebb jeleneteknél HOMÁLYOS! lett a kép, ha kikapcsoltunk minden mozgáskezelést, okés lett, de nem ennek kellene lennie a megoldásnak (pláne, hogy a judder funkció emiatt használhatatlan)
    3. a PS5-töt nem mindig ismerte fel, volt, hogy minden hdmi jelet elveszetett bekapcsolás után, grátiszként, ilyen 80' évekbeli folyamatosan szkrollozó sávok úsztak fel (szépen látható volt homogén felületeken)
    4. ha bekapcsoltuk a motion kezelést (lásd fentebb), akkor a sávok eltűnek, helyett jött a purple ghosting, ami kifejezetten zavaró volt.
    5. a local dimming gaming módja egy újabb fejezett a szar történelembe! Úristen! A sötét jelenetek pulzálnak, a fekete inkább kékké változik, itt is tetten érhető az egészképernyős fényerő váltások.
    6. a túlzottan magas fényerő (1000+ nit felett) egyszerűen ROSSZ! ne akarjatok túl magasat, nappal igaz, megvan az előnye, viszont este, különösen a HDR tartalmak alatt (mivel ilyenkor nem állíthatod a fényerőt!) kiszedi a szemedet, szó szerint NEM volt élvezetes játszani, mert ette a szemedet. Azt meg se említem, hogy néhány jelentkor, amikor a TV egyik területe volt különösen világos, rögtön képbe jött a homályosodás

és ez most ami csak hirtelen az eszembe jutott....és mielőtt megkérdezi valaki, ezek ISMERT problémák! Nem egyedi gyári hiba.

A szkrollozó sávok:

A purple ghosting:

Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2021.04.12. 08:08:11
  • mucsácsó
    pedig Q95T-ről jókat olvasni, de akkor ezek szerint még az se rúg nagyon az OLED mellett labdába (nahát.. :D)

énse hittem el, de 3/4 év B9-ezés után már én is azt mondom, hogy képtelen lennék OLED-től eltérő panelra átnyargalni már (sokszor nagylevegőt kell vennem amikor átülök az IPS monitoromhoz, összehasonlíthatatlan a két dolog.. :D)

...habár igaz, van egy kis tintingem a panel jobb alsó felénél, ami fehér képnél észrevehető szemből nézve (rózsaszínes), majd lehet cseréltetem a panelt, ha mégszarabb lenne valamije.. de ezt leszámítva imádom, minden nap meg tud lepni kb :)
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2021.04.11. 21:39:18
  • n000rbi
    A nagyobb fényerő amit tud, részemről nem olyan feature, ami miatt azonnal kellene, mert nekem a C9 is bőven sok ilyen szempontból, de ha nem lenne itthon az alig 1 éves C9, akkor lehet ráugranék az idén.
  • lwb
    Fogalmam sincs mit csinált az 1.2 peccs ps4-en, én xbox series x-ről beszélek.
  • Kandurex
    Nektek mi a véleményetek az új LG EVO G TV-ről? Megszabadultam a Samsungtól (75”Q95T) (eszetekbe se jusson OLED után másra váltani) és venni szeretnék. Bár most még van egy B8 otthon, tehát nem kerget a tatár, kitudom várni az év végét mire szignifikáns árcsökkenést kapnak az új szériák, csak nem tudom, hogy kell e várnom.

(Sajnos a helység ahova kell, oda minimum 75”-77” méret játszik. És G széria mivel falra helyezés fontos!)
  • yesname #115129
    A Series X az "next" gen. PS5 megfelelője másik oldalon.
  • McFrost
    Ezt most játszottam, tegnap meg tegnapelőtt, a peccs után, tehát nem peccselték, nem jött össze.
  • lwb
    Series X-en próbáltam (=kétszer végigvittem, kb 150-200 órám van benne csak boxon) és igen, sokkal-sokkal jobb. Egy crash nem volt, a frame rate ps5-ön a legjobb, szinte végig stabil 60 fps. Igazából ray tracing off pc verzióhoz hasonlít, teljesen játszható.
    A pincér korcsolyát meg a levegőben maradó tárgyakat azóta már peccselték, ahogy az újraspawnoló npc-ket is.

Nem lett tökéletes a játék, de sokkal-sokkal jobb, mint last genen.
  • darkSectorxxx #115126
    :D
  • McFrost
    PS5-ön jobb lesz?
  • lwb
    Last genen sajnos még mindig inkább felejtős a játék.
  • McFrost
    Karácsonyra megvettem a CP77-et, megvártam minden peccset, bár 1.1 után játszottam 8 órát, hogy milyen, nagyon tetszett a történet a játékmechanika, de kivártam az 1.2 és utána újra kezdtem. Maga a játék felépítése, a történet, a sok feladat, a kocsikázás, a loothegy, a fejlődés, a fejlesztés, szóval minden baromira bejön.
    Ám a grafika az katasztrófa, egy foshalamaz nálam ps4pron, 5 méter után homályos minden, ha jön egy autó velem szemben, amíg oda nem ér addig össze van törve, előttem pár méterre gyógyul meg, már ha elér addig, mert ha állok egy híd közepén, nézem, hogy jön 23 autó felém, de egyik sem ér oda mert félúton köddé válnak, vagy áll előttem egy oszlop, közel megyek hozzá akkor magától eldől, ha hátrálok, vissza épül, felmásztam egy szemétkupacra majd elrepültem, ülök egy bárban, velem szemben Takemura iszik, de nincs nála semmi, a pincérek korcsolyáznak körbe körbe, nézek szét, hogy mi a fasz ez és akkor crash...sorolhatnám.
    Érdekes, hogy amég zárlat volt és csak a térkép egy része volt elérhető nem volt ilyen gondom, minden fasza volt, mióta elérhető minden városrész, vége.
  • Evoluti0N
    Látszik, h senki se játszotta itt a Life of Black Tigert.
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2021.04.10. 16:33:31
  • Kandurex
    Félrebeszéltek, egyértelműen: Kotor
  • MrAndree
    Mass Effect 2, csak, hogy beleugassak. :)
  • lwb
    Szerintem meg a Planescape: Torment.
  • AntiHero
    De hát az a God of War.
  • lwb
    Nem a játék a zsákutca, hanem a történetet vezették - hangsúlyozom: szerintem - zsákutcába az TLOU2 végével. Ha őszintén érdekel, kifejtem spoilerben.
  • darkSectorxxx #115116
    Miért lenne zsákutca a világ legjobb játéka?
  • n000rbi
    Ha lesz benne egy Tommy dlc, vagy egy olyan, ami a kislánya elvesztésétől meséli el a történteket az Ellievel való találkozásig, akkor nekem day1. Ha csak felhúzzák tökugyanazt TloU2 szintre grafban, akkor szerintem skip.
  • lwb
    Ezt nem értem én sem. A játék egyáltalán nem olyan régi, ráadásul 2014-ben már egyszer remasterelték. Fenének mégegyszer ps5-re is? Mármint nyilván értem én, hogy minek (pénz), de jobb lenne valami eredeti ötlet inkább.

(... vagy ez beismerése annak, hogy a TLOU2 történetével zsákutcába vitték a sorozatot?)