PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
Indul a 2016os év 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

bakkerman
Most meg a psn-el baszakodnak valamit csak offlineba megy minden

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

TDC Geronimo
Van

Ha a store-ból veszem meg a Wticher 3-at van benne magyar felirat?
A leírásban nem írja, de valahol azt olvastam hogy van, ez igaz?
TDC Geronimo
shotikat imádom ebben a játékban <#gun>

Totti5
Csinálják csak! Kitolják idén a Rúzs remastert kurrgenre, az új meg jöhet 2017.

Szindit meg folytatnom kellene, a nagy év végi rohanásban ő volt a Tomb Raider, meg a Halo áldozata.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

mar bocsanat, de te hulye vagy.

franciaul beszelnek, mert banja a tokom honnan jottek. de kanadai allampolgarok, kanadai emberek. pont. nem franciak.

EN nem lattam francia zaszlot. nonszensz. kanadai allamban franciaorszag lobogoja? wtf?

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Nem dialektusokról beszélünk, hanem eredetről. 900 ezer francia ember, az nem azt jelenti, hogy 900 ezer francia dialektust beszélő ember. Hanem 900 ezer ember. Na.

nem is értem mit vitázunk erről. Az Ubuisoft egy francia cég, alkalmazottainak nagy része francia, Pláne Kanadában. Pont.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

1-el lejjebb

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Jártál már Kanadában? Rengeteg középületen a kanadai zászló mellett kint van a francia...

Ez is nyilván csak azért, mert szeretik a jó vörösbort! XD XD XD XD <#beka3>

Jól mondta Orwell, hogy a tudatlanság hatalom! Nyomj be inkább egy krigli bajor sört! <#nevetes1>

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

hozzatennem majd' 1 evet eltem Montreal-ban es amit ott hallasz francia, az nem az a francia, amit a parizsi baguette reklamban veretnek.
kb. mint egy retarded echte francia

Ja, a sajátodba. Közel egymillió francia él ott.

ja hogy onnan gyüttek... okes. akkor franciak. irok is nekik, hogy tegyek ki a lobogot!
vegulis en is ugy tartom, hogy pl.: "amerikai", mint nep nem letezik, hisz mind bevandorlo, nehany generacioval a hata mögött.😊
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.01.04. 16:29:46

A helyes válasz az, hogy hatalmas francia kolónia van Kanadában, kicsit ha megnézed a törtélenelmkönyvek hasábjait, megérted, hogy miért. Vajon egy angolszász országban szerinted miért lesz hivatalos nyelv a francia? Miért nem a spanyol a hivatalos? Ezzel az erővel az is lehetne.

Az Ubisoft ráadásul francia cég, nem véletlenül van az Kanadában, és mondjuk nem annyira az USA-ban.

a helyes valasz meg mindig az, hogy montreal-ban kanadaiak elnek, akiknek egy nagyon kis resze angol, nagy resze meg francia nyelven beszel. ill. igazabol mindkettöt tudjak. francia 1 db sincs köztük.
vagy a svajciak is igazabol nemet emberek? <#fejvakaras>
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.01.04. 16:07:48

TDC Geronimo
Rumour: No Assassin's Creed in 2016, 2017 in Egypt

"Egypt. There won't be an AC in 2016. You may screencap this and refer to it when nothing is shown in E3 2016. You'll have to wait until 2017 for it. The reason: It will be a complete revamp of the series. The game is going for a Witcher feel, with player progression, freeform combat system. Horse is back, and boats too. It's made by the Black Flag team. You may leave any question you want answered."

Remélem igaz.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.01.04. 16:05:03

bakkerman
~1,9 millio kanadai lakos,~900 ezer francia Montrealban. Es Kanadanak ket hivatalos nyelve van,az egyik valoban a francia,a masik az angol.

"Montrealban talán több a francia mint kanadai."

arcpálma <#fejvakaras>

Azok franciák. Montrealban talán több a francia mint kanadai. Nem véletlenül hivatalos nyelv a francia Kanadában.

es bar franciaul beszelnek, legnagyobb cimeiket kanadaiak keszitik (khmm... Montreal)

TDC Geronimo
Nem franciák csinálják, hanem svédek.

Pont ugyanez lesz a Divisionnél. Ubisoft selejt munka. Most kódolom, rengeteg gond lesz a játék megjelenése után, gyakorlatilag játszhatatlan lesz az a szar. Egyszerűen ezek a franciák képtelenek normálisan megcsinálni a játékaikat.

Én úgy tudom, hogy nem lesz benne kamoány Nézzétek meg a játék hivatalos oldalát. Ha lenne benne kampány, már lett volna story trailer. Nem lesz. Egyértelmű.

Ez egy mikrotranzakciókkal teletömött tömény online szarság lesz, igazi bughalmaz, lesz vagy fél év, mire ezt is felpeccselik rendesen. Vagy több.

Szóval majd az év végi karácsonyi akcióban egyharmad áron talán.

Kandurex
oké, mondom OK, van benne, tény....persze valakinek az is solo, hogy multiban vannak bot -ok....<#ravasz1>

... szóval várjuk meg a megjelenést, mert ez eddig én semmilyen jelét nem láttam kidolgozott kampánynak.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.01.04. 12:58:08

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

TDC Geronimo
Hivatalos FBn is írták, kép is volt, hogy solozható egész. ha én hazudok ők is 😛

Kandurex
világos, én hiszek neked...

TDC Geronimo
Na lol. Akarnék játszani R6al erre "servers at capacity" és nem enged. Örülök neki, hogy itt 1 hónap után nem lefele megy a játékosbázis, hanem felfele, de ha nem csinálnak valamit az online résszel akkor itt nagy bajok lesznek, pedig a gameplay makulátlan 😞

TDC Geronimo
Az egész letolható soloba is már mondtuk párszor.

Seth
Nekem megy a bankkártyás fizetés UK profilon <#fejvakaras>

PSN ID.: Beegabor

Tatyla
Persze hogy lesz

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Kandurex
hát, itt azt mondják lesz,...bár bizonyíték nincs rá

bakkerman
Lesz benne egyaltalan single?

Ne kérdezd miért, de nem tudsz kártyával fizetni UK profilon, se FizessHaver-ral! Röhej az egész, van egy dombor kártyád, amit a világon mindenütt elfogadnak, a Store meg nem, faszom tudja miért, semmi logikus oka nem lehet.

magyar fiók alatt megy mind a kettő, de külföldi alatt csak a feltöltők maradnak.

bakkerman
Jo ar,de fugg a helytol is ahonnan venned,ha kesobb valami gebaszbvan tudd korrekteb szervizeltetni

Akartam írni, hogy egyetlen kivétel talán a DSIIII lesz, de csak a collector miatt. Ugyanis azt fél év múlva beszerezni lehetetlen lesz.

De még ebben sem vagyok ám biztos, erősen gondolkodom ezen, lehet, hogy arra a sorsra jut az is.

Kandurex
...és már meg is szegted, lásd. Dark Souls III topik <#circling>

Boldog új évet mindenkinek!

A nagy év végi leárazásban megfogadtam, hogy 2016-tól kezdve játékot kizárólag a megjelenés után minimum fél évvel veszek, fullra felpeccselve addigra, féláron, vagy még kevesebbért.

Ennél bölcsebb döntést szerintem gémer nem hozhat, elnézve az utóbbi évek tendenciáit.

Vadnokedli
Háj. manapság hol a legolcsóbb az 500GBos 1216 os PS4? 98 ért venném újonnan- ez jó ár? btw; Már előre beszereztem pár PS Only címet. <#finom>

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

zzeN
Biztos durva sztorija lesz😄

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Tatyla
Steam szerint a The Division magyar nyelvű lesz, remélem minden platformon akkor

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

TDC Geronimo
Divisionnél kíváncsi leszek beta szerverek minőségére. Alphaba nem nagyon volt gond, de ott nem is volt sok játékos.

bakkerman
Most akartam pedig leulni ele...

TDC Geronimo
Na jön az este, jönnek megint a 0 pontos meccsek <#levele>

TDC Geronimo
Cod multit nem szeretem, vettem már párat, de nálam az kifúj 1 hét alatt.

bakkerman
BO3-at nem toltad/tolod konzolon? Én azon kattogok már egy ideje,hogy bepróbálnám,a multija nekem bejövős,twitchen nézegetem minden nap és baromi pörgős látványos,persze teljesen más kávéház mint a Siege,vagy a BF4

TDC Geronimo
tegnap 4 óra alatt én 300 kemény renownt szedtem össze a 3-4k helyett...

Mentem is haverokkal bfezni utána
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.01.03. 12:33:13

bakkerman
Én ma 1 óra alatt KETTŐ darab teljes meccset tudtam letolni. Azért ez gáz. Amikor kölyökként leültem a cod2 elé addig toltam egyhuzamban amíg nem kellett vagy budira mennem,vagy leckét írnom...az akkori netekkel,meg technikai fejlettségi szintekkel...most meg bámuljam a 15 ezres játékom töltőképernyőjét a 80 mbites netemmel...kösz ubi!
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2016.01.03. 12:23:18

Tikal
jager, ash, castle, thermite

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

TDC Geronimo
Azért így jó lesz összeszedni Siegebe az 50k renownt, hogy másfél órája nem kapok se xpt se renownt meccsek után. Az lenne a minimum, hogy unlockolnák az első kettő operatort day 1 mindenkinek a sok szerencsétlenkedés után, amit művelnek a szerverekkel.

Sziasztok! Elsősorban Buék mindenkinek!
Az lenne a kérdésem, hogy bankkártyáról Uk-s profilon lehet vásárolni? Mert magyar profilon nem fogadja el a bankkártyát.
A másik : pay palen a kártyám maestro és most ezért nem tudok pay pallel sem vásárolni , vagy eleve magyar profilon nem lehet?
Köszönöm a válaszokat!