PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bexinho
Tudom, hogy nem összehasonlítható a két játék, de nem tudok dönteni a kettő között (Rainbow Six Siege; Battlefield 4). Kizárólag csak a multi érdekel, ezért az alábbiakra keresem a válaszokat:

1, BF4 nem mai játék. Sokan játsszák még?
2, RBS multija mennyire tökéletes? Laggolás, szerverkeresés, ...
3, Hosszútávon mekkora potenciál van a RBS-ben? (1év< ?)

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

darkSectorxxx
Na igen, ha neked van egy profilod és azon játékok, és azzal a profillal akarsz tovább nyomulni, és azt akarod hogy haver játszon a TE cuccaiddal, akkor megadod neki a profilt, te deaktiválod, ő beaktiválja, leszedi ami kell, kilép belőle és ennyi, az Ő saját profiljaival azután tud játszani!

ELÉG rányomni a download gombra és kiléphet, a töltés folytatódik a háttérben nem kell addig belépve maradni. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.07. 17:13:40

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Tehat😊 ha o most leszedi a jatekot,csak akkor tud vele jatszani ha en deaktivalom a sajat profilomat ,o pedig otthon a sajat gepere aktivalja az en profilomat.utana kilep...en otthon belepek ugyanugy hasznalhatok mindent,csak nala van a primary profil?😊
darkSectorxxx
Akkor mondom másképpen kicsit.
A Primary vagyis aktívált profilnál a géppel párosítod, a jogokat, tatalmakat, a psn plusz multiplayer jogait, a gép a ps4 kapja meg, ezért akár kiléphetsz a profilból és beléphetsz egy másik kreáltba vagy meglévőbe és használhatsz mindent. CSAK akkor kell belépni vissza az aktívált profilba ha a psn plusz store része kell, játékok olcsóbb vásárlása, játékok tartalmak letöltése, ingyen havi játékok....
Minden mást a gép szolgáltat magyarul ezután a gépen lévő ÖSSZES többi profilnak.

TÖBB Primary profil is lehet egy gépen egy időben!

Namost a másik fél:

Fogja azt a profilt ami aktíválva van ámde te nem lépsz bele mivel neked más profillal mennek a tartalmak, szóval a másik tag ez végett a másik ps4-en beléphet ugyanebbe a profilba és csak kizárólag onnan játszhat ugyanugy mindennel, de mivel nem teheti már be még 1x PRIMARY-nak, ezért nem tudja ő már más profillal használni (átruházni a gépére a jogokat).

De ezt megcsinálhatja más is, csak ők nem egy időben, mivel a profilba belépni nem lehet egy időben 2 gépen. 😊

Na így érthetőbb?
Vagy van még valami amit írjak le részletesebben? 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Koszonom,hat most meg jobban belebonyolodtam😄
-tehat most haver belepett a profilomba,szedi is a jatekot de nem tudja majd hasznalni mert az en profilom bevan aktivalva primarynek,most ahoz h tudjon jatszani o is, deaktivalnom kell a sajat profilomon? Neki pedig aktivalni a sajat gepen az profilomat? De ha o aktivalja a sajat gepen az en profilomat akkor nalam otthon milyennek fogja latni az en profilomat?secondarynak?
darkSectorxxx
Üdv. Talán itt érthetőbb a dolog: KATT

Ha bármiféle egyébb részlet érdekel akkor szólj, sok kommentben észletesen leírtam talán valahol még ettől is részletesen, de ebben kb benne van, ha nem és valami érdekel csak írj. 😊

Udv Urak, Eddig csak olvasgattam illetve még nem volt lehetőségem kipróbálni ezt a megosztós valamit...most viszont lenne pár kérdésem erről kapcsolatban.
-Ha ismerős megadja a profilját,belépek,leszedem az általa megvásárolt játékokat,kilépek,vissza az enyémbe,nagyjából ennyi?
illetve akárhány embernek megadhatom vagy megadhatja?
Leírná valaki röviden,hogy megy ez?!Köszönöm
bammeg neked bejott az elet!!! 😊
darkSectorxxx
Durva maszek meló. 😊

Kandurex
<#eljen>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

epik <#eljen>

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

n000rbi
Mutattam már milyen jó kis faliórát kaptam karácsonyra az én drága asszonykámtól? 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Eject gombra nyílik a lemezfedél az óraszerkezettel és úgy kell elemet cserélni.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

bakkerman
En holnap adom be az enyemet es kihozok egy Nathan Drake kollekciot...beleuntam a sok szarakodasba,majd ha jo lesz par honap mulva akkor visszaveszem hasznaltam bagoert

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

TDC Geronimo

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2 open beta 14-18 January.

Tikal
jelenlegi állapotában a játék 10 ezret se ér.... a matchmaking egy fos még mindig.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
LOL

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

TDC Geronimo
PSVR stands to be 3x more popular than Oculus Rift in 2016

If you think Sony isn’t in a fantastic position to be a leader in Virtual Reality with their upcoming PlayStation VR device, think again...

...GPU maker Nvidia estimates that when the Oculus Rift ships later this quarter, there will only be 13 million PCs that are able to run an optimized VR experience...

...Sony is in a ridiculously strong position right now. Nvidia’s above estimate means there are nearly three times as many VR-capable PS4 consoles as there are VR-capable PCs.
Oculus Rift went live today at a steeper-than-expected $599 asking price... ...The cost of entry for that VR experience extends to buying or building a VR-capable PC, which Oculus and Nvidia agree hovers near $1000. All told, that’s an “all-in” cost of about $1600 for the Oculus Rift. ...
...Michael Swierczek of Evercore ISI tells me the research firm expects Sony’s PlayStation VR to launch at about $350, and my own sources suggest it won’t release any higher than $499.
Now of course PlayStation VR isn’t capable of delivering the highest-fidelity experience against competitors like the Rift and HTC HTCCY +% Vive, especially taking into account the near-limitless horsepower of a dedicated gaming PC. The thing is, the majority of consumers don’t care about that. It’s the core reason consoles remain dominant in the living room: They’re approachable, accessible, and affordable.
VR won’t be going mainstream in 2016, and probably not in 2017, but in order for that critical mass adoption to happen, all the guesswork needs to be removed. Confusing system specs and competing products certainly won’t drive VR adoption forward on PC as quickly as it could on a more uniform console environment like the PlayStation 4....

...So, if you’re a developer or someone brand new to VR, which one will you choose?

TDC Geronimo
15k most storeba a siege. Bár lehet már dobozosan kapni olcsóbban.

TDC Geronimo
angol felirat van :p

Valahol el kell kezdeni. Friss tartalomnál már azt mondták lesz magyar felirat meg majd későbbi filmeknél/sorozatoknál szinkron. Én örülök, hogy legalább már itt is van ilyen
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.01.07. 12:41:02

Falabu
Elméletileg a ps4 médialejátszója támogatja az mkv-t és a h.264et asszem a feliratot is. Ha jól emlékszem nekem sikerült streamelnem pcről. Az viszont nem biztos, hogy a belső hddről letudod-e játszani. Külső usbről tuti.

&#8211;&#8211;&#8211;&#8211;&#8226;(-&#8226;Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!&#8226;-)&#8226;&#8211;&#8211;&#8211;&#8211;

Kandurex
szerintem azzal az appal nem lehet filmet lejátszani...legalábbis nekem semmit nem sikerült

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

bakkerman
Lehet láma kerdes,de lehet olyat csinalni hogy a PS HDD-jet telekurom ncore-rol lekapott FHD filmekkel,es a media center appal megnezen oket? Vagy ez baromsag? 😄

akkor öööö.... pfff & lol

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

n000rbi
8Eur - SD
10Eur - HD
12Eur - HD/4K

Se szinkron, se felirat 😊
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2016.01.07. 10:34:44

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

hogyer van? legalabb full szinkronizalt minden?

TDC Geronimo
Psen mar elerheto a netflix app. Meglestem daredevil sorozatot. Nem rossz a kep se HDba, meg 5.1es hang is van. Azt hiszem vegignezem az elso evadot majd. Tok furcsa konzolon tvni idehaza.

darkSectorxxx
Hát basszus. 😄
Majd meglátom, alszom reá egyet, csak nem tudom a burkolat alját feszítsem kifelé vagy az alsó felét?

Seth
Ha a kapcsok kitörnek attól még nem kell kidobnod 😄 Nem baj ha kitörik 1-2, a csavarok úgyis egyben tartják. Az is lehet mákod lesz és jó helyen nyomod,pattintod és nem lesz semmi baja. Vagy ha van pl egy jó vékony fejű csavarhúzód, tapétavágó, akkor óvatosan ficeregve meg lehet találni a kapcsokat

PSN ID.: Beegabor

darkSectorxxx
"Nyugi, ez még nem azt jelenti, hogy tört játékot lehet futtatni rajta. " 😊

darkSectorxxx
Megnyugtattál, akkor megbaszhatom azért eltörni nem akarom használnám még utána. 😄
Azért köszönöm sejtettem hogy lófasz a seggembe. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.07. 02:12:30

Seth
Feszítsd kicsit erősebben, kapcsok tartják össze, kb lehetetlen szétszedni úgy, hogy 1-2 ki ne törjön.

darkSectorxxx
Üdv újra itthon.
Van egy fontos kérdésem, ha ki szeretném cserélni a kontrolleren az analg karokat és a youtube vidik alapján kiszedtem a 4 csavart, miért nem jön félbe szét a kontroller? 😄

TDC Geronimo
Elérhető mától a netflix idehaza is. PS4en van app magyar storeba is nem?

TDC Geronimo
Most volt nemrég Sony CES konfja és ez történt... LOL

Kazifications and @KazHiraiCEO acknowledged by... Kaz Hirai

From the CES Sony presentation:

Legnagyobb arcok 😄

Vadnokedli
PS4 en van rá lehetőség hogy külön USER-re külön saját színt állítsak be? (Controller)
Utoljára szerkesztette: Vadnokedli, 2016.01.05. 22:27:09

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

bakkerman
És hány darab Sony exkluziv gémet adtak még el a gépeken felül most a karácsonyi időszakban...az is durva összeg lehetett...

TDC Geronimo
Sony just announced that the PlayStation 4 has sold through more than 35.9 million units to end users as of January 3rd 2015, 5,7 millions were sold during the holidays season.

TDC Geronimo

Még mielőtt itt páran kiakadnak. PARODY ACCOUNT

TDC Geronimo
Úgy néz ki téyleg igaz lesz az AC pletyka és idén watch dogs 2 lesz san fransiscoba és a revampolt AC jövőre tér vissza egyiptomba.

TDC Geronimo
lol dehogy is. Nem karbantartás van, hanem beszart a hálózat. Az a sablon szöveg. új FWnek még se híre se hamva majd 2-3 hónap múlva talán őket ismerve bár a legutóbbi is egy nulla volt érdemleges ficsőrök terén.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.01.04. 21:00:23

bakkerman
Kulfoldi forumokon mar azt tippelik hogy a mostani psn leallas (karbantartas) mar az uj fw miatt lehet

TDC Geronimo
sony köv FWvel kipatcheli. Sokat ezekkel nem érnek már

Seth
Általában nem a feltörés a gond, hanem hogy maradandó is legyen. Egy sima frissítéssel meg szokták oldani a hátsókapukat

bakkerman
a szoftverben talaltak valami kis lyukat...lehet 2013 osz ota dolgoztak ezen...szerintem ez a generacio nem lesz feltorve,mas idok vannak mar a techben mint amikor anno az x360-at meg a ps3at feltortek. Manapsag jo ha 10 AAA pc jatekbol NORMALISAN feltorik a felet...egy komplett konzolt meg megtorni...hat nem tudom 😄

Feltörték a PS4-et.

No fene. Előbb-utóbb mind erre a sorsra jut. 😊

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Vadnokedli
Áhh- Csak exkluzívokra veszek PS4-et. Second Son-t meg Bloodborne GOTY-t már előre bezsebeltem.

bakkerman
vegyel,csak ne vegyel hozza only multis gammat 😄 1 jatekom van jelenleg a gephez es az is multi only...nezegethetem a kart 😄DD

TDC Geronimo
Ne izgulj, ezek a leállások heti szinten mentek tavaly is. Semmi meglepő nincs benne.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.01.04. 19:24:25

Vadnokedli
Remélem nem az lesz mint régen PS3 esetében amikor X hónapra lelőtték a szerókat. Most akarok épp venni PS-t megint shet''... <#banplz>