PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amiga
A generáció legjobb játéka szar lenne?
Gondolom sok megaláztatás érhette. Az Abhorrent Beast szétrúgta a seggét... vagy már az első fáklyás paraszt.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

n000rbi
Nemhogy nem platinázta ki, végig sem játszotta, mer' szar.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Amiga
Nem platinázta ki a BB-t?! A casual szarházi...

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Kandurex
hát igen, eltűnt a szótáramból a "középszar" kifejezés, van a fasza és a többi

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

darkSectorxxx
<#eljen>

Fasza de tekintettel hogy sok másra kell majd költeni és eddig is vettem elég story játékot, valamint remastert, ezt hagyom egy akcióig pihenni asszem. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.12. 12:53:58

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Tatyla
Már nagyon szélsőséges vagy 😄

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

TDC Geronimo
Szeretnék én olyan világban élni, ahol az MGS 5 szarnak számít. Annál szarabb játékot ne is kapjunk.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

igy a tenyleg szartarisznya jatekokot milyen jelzövel illessük? <#fejvakaras>

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Kandurex
nem...nem.,..inkább hagyjuk....szerinted jó játék a mgs V, szerintem egy szartarisznya

és ennyi a történet. pont.

egyik se tokeletes es rengeteg fos letezik. de te a jo jatekokat is csipöböl tüzeled "5 perc" utan.
biztos vagy benne, hogy a jatekokkal van baj? megismeteljem ujra? 😊

Kandurex
jóó, akkor jóóóóó bameg....ehhh....

mintha eltűntek volna a fos játékok, minden tökéletes...nem bameg...szaaar...

hm dirt rally??senki?! pedig már igen csak ki lettünk éheztetve egyJÓ rallys játékra.Én nagyon várom.Tutira beleölök jó pár órát.
metal gear 5: 1. oraja prolog. 2. ora meg boven a bevezetes / allejtös racsodalkozas.

de neked fos, ja. mert mar ottantuttalmindetet.

neked nem kell. neked minden SZAR.
ezert mondom ujra (es fogom is meg parszor): quit gaming bics! legalabb nehany honapra. de hirek se meg semmi.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.01.12. 11:58:30

darkSectorxxx
Nekem a tiedhez
+
Horizon Zero Dawn
Last Guardian
Ratchet Clank

Amik meg még nem tiszták hogy eldöntsem a hová tartozásukat:

Division
Scalebound
Ni-oh

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Kandurex
Tehát számomra kb. ennyi a valid <#eljen>

Uncharted 4: A Thief's End
Dark Souls III
Mass Effect: Andromeda
Final Fantasy XV
Quantum Break
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.01.12. 10:42:32

darkSectorxxx
2016 legjobban várt címei:

"Uncharted 4: A Thief's End
Persona 5
Horizon: Zero Dawn
The Legend of Zelda (Wii U)
Dark Souls III
Mass Effect: Andromeda
The Last Guardian
Final Fantasy XV
Deus Ex: Mankind Divided
No Man's Sky
Street Fighter V
Nier: Automata
Tom Clancy's The Division
Mirror's Edge Catalyst
Quantum Break
Fire Emblem: Fates
Zero Time Dilemma
XCOM 2
Scalebound (ezt azután tolták el 2017-re, hogy megszületett a kérdőív)
Firewatch
Gravity Rush 2
Dishonored 2
Ratchet & Clank
Ni-Oh
Overwatch"

Kandurex
már meg is történt... ez már csak visszhang a részemről 😞

Figyi, add el, szabadulj meg tőle, töröld le, ne is gondolj rá!

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Tatyla
Rainbow six siegeben most a legnagyobb problémánk hogy nincs ötödik fix emberünk rankedre és így van hogy néha 4v5-ben kell végig tolni és az már hardcore

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Kandurex
biztos van a történelembe olyan játék is aminek betyárszar az első pár órája, aztán kifaszásodik, de nem ez az életszerű! ez az mgs rész pedig nem fog órák után tündökölni, sőt még jobban ránt bele a dagonyába...

Ha ez így lenne, akkor soha a büdös életben nem játszottam volna végig a Mass Effect-trilógiát, és nem lenne a kedvenc top top top top játékom.

Az első részt elkezdtem valamikor 2010-ben, s kb. 3 óra játék után úgy voltam vele, hogy te jó kurva ég, ekkora rakat szart én tuti nem játszok végig.

Egy év múlva ismét elővettem. A többi már történelem...

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Kandurex
2 óra után...

de nem és nem és nem éééééééééééés KIBASZOTTUL nem! fogjon meg már az első órában, mutassa meg, hogy itt valami faszaság van, valami jóság! nehogy már azon gürizzék rajta x+ sok órát, hogy találok benne valamit! nem! a jó játék(ok) nem ennek ismérve!
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.01.12. 08:26:08

n000rbi
>de miből gondolja mostanában mindenki, hogy végig kell pörgetni valamit, hogy az ember rámondhassa: SZAR

Rámondhatod 1 óra után is, de szart se láttál, tapasztaltál, ez is tény. Anno a Deus EX HR-re mondtam egy kóstoló után, hogy ez egy szar, aztán másodjára meg akkorát ütött, hogy nagyon bánnám, ha a kezdeti fosozás után kihagytam volna. Mindegy, meggyőzni nem foglak és nem is célom.

Kandurex
kóstolás alapon,

de miből gondolja mostanában mindenki, hogy végig kell pörgetni valamit, hogy az ember rámondhassa: SZ*R

végig kelljen hányni, hogy véleményt lehessen róla alkotni? hát nem bazki, ez egy F*S halom, egy ÜR*LÉK ami nem méltó a MGS névre. pont.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.01.12. 08:13:40

n000rbi
Nem tudom, én mostanában megint nagyon rákattantam. Az open world miatt lett annyira jó a gameplay (ebbe nem hinném, hogy bele lehet kötni), de a nagy nyitottság szúrta is el az egészet, mert a történet jóformán háttérbe kerül (hozzáteszem, a magnókazettákon félelmetesen jól megírt dolgokat hallani, csak ugye időt kell rá szánni, meg hát elbaszott egy megoldás ebben a formában tálalni a sztorit) Az állandó helizéstől én is hányok, de pl. az újrahasznosított töltelékküldetések chapter 2-ben - bár nem követendőek -, a nehézségükből fakadóan adnak annyi kihívást és új élményt, hogy ne fájjon annyira a jelenlétük. (van abban valami, amikor egy szál gatyában tesznek le az ellenséges területen azzal, hogy szerezz fegyvert és oldd meg a küldetést egy neked tetsző módon)

tl;dr
Fosnak semmiképp nem nevezném.

Egyébként végigjátszottad, vagy ebbe is csak belekóstoltál, mint a BB-be? <#ravasz1>

darkSectorxxx
Bizonyos emberek szerint az év csalódása játék ügyben.

Kandurex
amekkora fost tett le az utóbbi mgs -vel, szerintem, abba a boldogság könnyei vannak

n000rbi
LOL <#taps>

AntiHero
Na igen 😄

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

darkSectorxxx
Először kell a pénz a nagy exclusive-okra. 😄

AntiHero
Nem mert kocsim emészti fel a pénzem most :\ De így télen jó lenne ezzel szórakozni. <#gun>

Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2016.01.11. 20:49:42

TDC Geronimo
Megvetted már? 😄

Sziasztok! Magyar profilhoz miért nem tudok hozzáadni visa kártyát? Sosem fogadja el a kártya számot pedig érvényes a kártya,,,

Tikal
nintendo <#falbav>

Egyébként a legidegesítőbb, hogy egyszer sikerül a squad-ba lépés, 5 perc múlva meg már nem megy ugyanazzal a játékossal.. elindítok egyedül egy TH-ot, majd megpróbáljuk haverral újra a csatlakozást, és megint sikerül. De biztos nálam van a hiba.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

TDC Geronimo

Ez hatalmas, az a falnak dobott gránát, de főleg a küszöbben eleső katona... <#smile>

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

darkSectorxxx
+1

Tatyla
Nem tudom milyen platformon játszol de nekem max két perc

TDC Geronimo
Hát akkor nem értem. Most mondjuk tényleg szarok a szerverek, de globális szinten nem lehet csatlakozni.

Tikal
OPEN-t ír a R6.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

TDC Geronimo
Nekem matchmakinges kereséssel sose volt bajom. Open a natod? Nekem talán a legtöbb ami volt az 1 perc mire talált játékot, de átlagosan 4-5 sec.

Tikal
Játszom egy pár multis játékkal, de még egyik sem szopatott ennyire mint a Rainbow Six. Tegnap majdnem nekibasztam a controllert a TV-nek, mert nem tudtam csatlakozni már egy órája senkihez.

Tatyla
Pedig nem,jelenleg legjobb multi élmény

TDC Geronimo

TDC Geronimo
Vedd meg. Most még olcsóbb is storeba. Az egyik legegyedibb és legjobb multi lövölde. Addiktív, mint a barom. "Csak még egy kört...", gondolom ismerős 😊

Igazi probléma a szerverekkel van, de ebben a hónapban jön még 2 patch meg februárban is egy. Már patchelték szerver oldalon a 2 legnagyobb hibát és a DLCk is ingyenesek.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.01.11. 12:41:15

AntiHero
Úgy tetszik nekem ez a játék, de még nem mertem megvenni. Sokan panaszkodnak rá, pedig jó lenne. Egyenlőre ilyen érzésem van. 😄

Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2016.01.11. 10:21:41

Ezt a Sony és tisztelt vezetői nem tartják a világ égésének azt, hogy ha a konzolról elküldesz egy üzenetet, egyből azt írja ki, hogy 15 minutes ago? Ilyen ratyadék, ócska szar networkot össztenni, szégyen és gyalázat.

Itt a fórumon találnék olyat, akit ha odaültetnénk, két nap alatt megcsinálni, hogy az instant messaging valóban instant legyen, és vaós időket mutasson ki.

<#boxer>

darkSectorxxx
😞