PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darkSectorxxx
Igazából én a helyében azt tenném:

1 ha csak ő akar multizni:
- Magyar aktivnak tenni és ide vásárolni, és az US profil simán csak használatra legyen (havernak legyen aktív)

2 ha a multi megosztott:
- Ugyanaz csak a psn előfizu az US-re kell venni.

Ha van egy megosztott profil, bárki lép be a saját gépén és vásárolhat ugyanugy azonnnal elérhető lesz mind2 oldalon, sőtt ha a NEM AKTIV oldalon vásárolnak és letölti valaki, akkor annak akinál a profil AKTÍV, a tartalom elkezd autómatikusan letöltődni.
- legalábbis eddig így volt

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
nem kell mindkettőnek aktivnak lenni, csak 1 elég, és a másikkal meg játszik. 😊

Neki az lenne jó hogy US aktív, a magyarral játszik, vagy a magyar aktiv és az US-el játszik.
Csak ha a magyarral játszik az nem kényelmes, mert akkor neki kell az US-t betenni aktívnak és akkor a haverja nem tud a saját profiljával menni.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.13. 16:21:44

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

TDC Geronimo

<#idiota>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Tehát, a lényeg. A főprifoloddal a konzolon lévő bármelyik másik profil alatt vásárolt profillal tudsz játszani.

Megoldás: Beállítod a magyar profilt főprofilnak. A Uk profilt is beállítod, de a haverod használja. A Uk store-bol letöltött játékot meg futtatod a magyar profil alól.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Kandurex
UC4 mindenképpen

(DaS -> Race)
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.01.13. 13:00:49

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

TDC Geronimo
UC4 is vagy csak DS3?

Kandurex
hát, én áprilisig nem kapcsolom be a masinériát....nincs miért, szóval jöhet az update <#eljen>

(ami meg gyün az meg a race -re gyün)
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.01.13. 12:49:36

darkSectorxxx
Ha valakinek egy profil aktíválva van, azon a gépen bármilyen profillal elérhetőek a tartalmak, akinek nem aktív egy profil, az csak az adott profillal éri el a tartalmakat.

Magyarul egy profil tartalmát megosztani az adott konzol többi profiljával csak aktiválással tudod. 😊

darkSectorxxx
Ulthane amit írt. 😊

TDC Geronimo
terrorist huntot nem szoktam tolni. Azt hallottam, hogy ha 3 vagy több emberrel mész neki matchmakingnek akkor tarthat sokáig. Én egyedül szoktam ott, ahogy írtam pár másodperc az egész.

Tikal
Már egy párszor leírtam... eléggé frusztráló, hogy pl egyedül egy terrorist hunt-nak is úgy megyek neki, hogy 4-5 alkalommal kell elindítani, mert hibaüzenet nélkül visszadob a menübe miután látom, hogy elkezdi keresni a szervereket vagy valamit....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

TDC Geronimo
PlayStation on Twitter: "PS4 system software update 3.15 is coming tonight – it’s a minor update designed to improve system performance."

Na mikor is volt utoljára nagyobb update? 4 hónapja? Gondolom legalább még ennyit várni kell a következőre. Bár a 3.0ba se volt semmi értelmes már a png képeken kívül.

Azt, hogy stability már nincs pofájuk kiírni, mert ők is tudják, hogy egyből indul a mémgyártás
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.01.13. 12:35:39

TDC Geronimo
Hát nem tudom van vele gond, de annyi nincs, hogy emiatt ne játsszak vele.

Kicsit sok lett a profil szo😄
Ehez lenne nekem is egy kerdesem ismet😊
Nekem most a profilom UK-s.A profilom havernal bevan aktivalva...az en masik profilom magyar,de nem tudtam jatszani az Uk-s profilommal vasarolt tartalmakkal,azert mert bevan aktivalva az Uk-s (fo)profilom?hogy tudom ezt megoldani,ha en akarok magyar storebol vasarolni?csak akkor tudom ha deaktivalja a haverom?illetve ha deaktivalja nem tud majd jatszani a tolem leszedett jatekokkal?
Magyar áruházhoz csak magyar feltöltőt, UK-hez UK-est, USA-hoz USA feltöltőt tudsz csak beváltani. (vásárlás)

Hasonlóképp, minden régió maga árazza a PS Plus-t, így amit forintban fizetsz ki a boltban, azt csak magyar fiók alatt tudod használni. Amit fontban fizetsz, azt UK-profillal, amit dollárban, azt meg USA-val. 😊

Hozzáférhetsz bármely store-hoz, de egy accounttal csak egyfajta store-hoz. De lehet akármennyi accountod.

UK-t hanyagold, a font miatt kurva drága. USA kezdi elveszteni a versenyképességét, a magas USD árfolyam miatt, de még mindig olcsóbb valamivel, mint a magyar. 60 dollár még mindig olcsóbb, mint 21-22 ezer forint egy új játékért a magyar store-ban.

De vannak jó akciók sokszor a magyar store-ban, így érdemes azt is használni. Szvsz egy magyar és egy USA profil a nyerő.
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2016.01.13. 09:09:26

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Köszi, ez 2. pont nem érthető. Magyar feltöltőt veszel, attól még a multi megy, csak a magyar store tartalmakhoz lesz hozzáférés?

Én is így voltam vele, aztán mégis végigtoltam, és nem bántam meg. Nem egy BB, az tény, de jó játék volt, összességében szerintem BB nehezebb.

A DLC-t abbahagytam, az tény.

Majd a DaS3. Addigra Moby is felébred a nagy hányástócsából, amit a From Software hozott ki belőle. 😊

darkSectorxxx
Hehehehe 😊

Szia!

1. 1 email = 1 profil
2. Annyi jelentősége, amit ír, hogy azt csak olyan régiós profilhoz tudod beadagolni
3. Kell mert multinak számít
4. A fejlesztők döntik el, ahogy kiadják úgy fut a játék, van 900p is

darkSectorxxx
Ba+ 😊

Sziasztok!

Ma megérkezik a PS4-em, lenne egy pár kérdésem ami nem hagy aludni.
1. Tudok közös email címmel regisztrálni UK fiókot és magyart, vagy ehhez külön mailcímek kellenek? Egyáltalán érdemes magyar fiókot csinálnom?
2. Láttam hogy boltokban is árulnak PS Plus tagságot, de arra is rá volt írva hogy magyar fiókkal lehet csak használni. Ennek mi jelentősége van?
3. Dark Souls fanként (megvolt a Demons, DS1-DS2) a Bloodborne-t kölcsönkapom.Oda pl. kell a PS Plus tagság hogy be tudjak jönni az "invaderek"?
4. Azt mi dönti el hogy egy játék 720pben vagy 1080pben fog futni? Maga a játék vagy nekem kell beállítanom a gépen a Video opcióknál? (ezt sosem értettem)

Tikal
nagyon remélem, mert már elő sem veszem a játékot egy ideje... már épp azon gondolkoztam, hogy eladom, mert mindig felidegesit mikor elinditom...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

TDC Geronimo
Nagyon szépen elkezdtek dolgozni siegen. Holnap jön konzolokra 1.2, 60as tickrate stb. 20án jön az 1.3 ezekkel a változásokkal és február 2-án a 2.0 ami egy nagy patch lesz új mappal, 2 operatorral stb. <#eljen>

AntiHero
Ez kell 😮

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

TDC Geronimo
na befutott az angol trailer

darkSectorxxx
im ready. 😛

TDC Geronimo

Úgy néz ki tényleg ebben a hónapban jön

darkSectorxxx
Ezt figy. 😄

Metal Gears Solid + Unreal 4......

Ez komoly lesz, ha van kis önkritikája a Konami-nak akkor hagyja elkészülni, vagy segítsen.

TDC Geronimo
Kérdezték páran mi is az a Division. Nézzétek meg.

TDC Geronimo
Azért azt érdemes megjegyezni, hogy ezt nem az Ubi csinálja csak ők adják ki.

darkSectorxxx
No engem is ez érdekel, mert eddig annyit tudok, hogy Ubisoft meg Snowdrop, meg multiplayer.

Soldiers
Ez a Division játék ez pontosan miről fog szólni?

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

darkSectorxxx
Normál használat mellet egyik konzol sem melegszik túl.

De artani nem art gondolkm,csak azert eroltetem,mert eleg szukos helyen van.

Ez pl:

http://www.amazon.com/gp/aw/d/B00TEDK8FQ/ref=mp_s_a_1_3?qid=1452609472&sr=8-3&pi=SY200_QL40&keywords=ps+4+cooler&dpPl=1&dpID=4113ojMPLGL&ref=plSrch
TDC Geronimo
Teljesen feleslegesek ezek. A gép úgy van összerakva, hogy ne legyen gond.

Ez a hutos cucc er valamit? Vagy meg tobb meleg levegot eszik a gep?

http://www.amazon.com/gp/product/B00TEDK8FQ/ref=as_li_tl?ie=UTF8&camp=1789&creative=390957&creativeASIN=B00TEDK8FQ&linkCode=as2&tag=forredwors-20&linkId=3YYRMI7Q5MWSH66W
darkSectorxxx
Engem marhára irritál ez a hud téma, a sok színes csk meg felirat meg minden.
Én az ilyentől undorodom nagyon, valszeg ezért élvezni sem tudnám a játékot. <#sir>

TDC Geronimo
Igen, gondolom trailerben mondja is csak olaszul nem tudok

n000rbi
>Itt van story, solozható az egész

Really? Akkor felkerült a radarra.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Kandurex
totál multi, de a legjobb jelenleg a kategóriájában (BF4 -et most hagyjuk),...nem tudom tiszta szívvel utálni....szal ez van, ...csak az kapja az ívet ami megérdemli

TDC Geronimo
wat? Itt van story, solozható az egész. R6 meg totál multi, amit te utálsz, de inkább az. Oké 😄

Bár neked a BB is szar így megértem

Kandurex
odabasz! de tényleg... ezzel a kivitelezéssel egy Las Of Us 2 -vel leszopkodnánk magunkat...

,...viszont fájóan látszik, hogy ez bizony egy ostoba multi lövölde lesz... akkor már inkább a Rainbow Six, az rendben van...
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.01.12. 14:51:35

TDC Geronimo
atmoszféra továbbra is lehengerlő

TDC Geronimo

Homefront: The Revolution will release on Xbox One, PlayStation 4, as well as Windows PC and Linux, on May 17, 2016.

TDC Geronimo

darkSectorxxx
Nem.

TDC Geronimo
Este jön valószínű Division trailer, mert már kileakelődött szar minőségben olaszul.

Udv, a vertikalis tartoallvany okoz valami kellemetlenseget hosszu tavon a gepnek?illetve nem gaz ha az oldalan all a gep?
Amiga
Kinek a pap, kinek a papné... Én BB után próbálgatom a DS2-t, de a sírás kerülget, olyan szar ez így már. Egyszer végigtolom, aztán felejtem is el.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Kandurex
80% körül dobtam ki, annyira szénné lett butítva, hogy az vállalhatatlan.