PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Csak hát első kocsim elviszi a pénzt. Az a fránya való élet..közre játszik. 😄
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Jön majd a DS3 ami alap megvétel. Meg talán Division..talááááán...taláááááán.
Meg ugye Uncharted 4. <#finom>#finom>
Megoldás..többet kellene keresnem. 😄
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2016.01.19. 11:37:56
Igaz az új kieget nem vettem meg. Pedig sokan mondják, hogy jó. De valamiért már nem húz oda a szívem. Pedig a simába benne van vagy 200+ órám. 😊
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.01.19. 11:12:34
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Pedig beta alapján még türhető lett volna. Csak hát én azt hittem hogy a demo egy nyúlfarknyi rész csak a játékból.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Egyenlőre annyit tudunk van fő küldetés szál. Meg lehet elfoglalni pontokat.
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Viccet félretéve (youtube destiny juzer ön vagy csak a vanillával játszott?) megfelelő feedback loop-al és ügyes endgame content csepegtetéssel gyak végtelenségig élvezetes a formula, Bungie-nak is masfel evig tartott mire a jatek vegre kijött a fizetős bétából.
A különbség az hogy az alap movement és shooting a Destinyben páratlan a looti mmo körítés nélkül is, Divisionnél (videók alapján) kukásabb lövöldözést és sutább karaktermozgást régen láttam.
Nem hülyék az ubi-nál, nyilván pont ezért tartanak vissza területeket launchkor hogy ne pörgesse ki a hardkór réteg 2hétvége alatt a teljes kontentet. Szép lassan jönnek majd , kérdés hogy ingyen vagy pénzért ( tippre ez a kezdeti eladások függvénye lesz).
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Erre a részére leszek kíváncsi majd.
Mert ja hogy mész ölöd a sok npc-t/más játékost meg farmolsz.....aztán tovább terjeszkedsz, gondolom a fizetős dlc mappokon. 😄
///remélem nem megint egy Destiny lesz ebből is
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.18. 22:23:39
"Én úgy tudom az előzetes videók alapján, hogy vírus által kihalt az emberiség egy része a "black friday" nap után. Ezt a pénzen megtelepedett vírussal magyarázzák, ami még valahol jó alap a történetnek... Majd az U.S.A. kormánya által válsághelyzetre képzett ügynökök szerepébe bújhatnak a játékosok, akiknek a feladatuk a gyengék védelme és a normálishoz közeli, élhető állapot visszaállítása. Más játékosokkal összeállva és a.i-k valamint más játékosok legyőzése a cél, ezáltal hírnevet és újabb muníciókat szerzel a következő területek meghódítására, megtisztítására. A videók alapján gondolom, hogy a biztonságos zónákban lehet a.i-kra gyakorolni és az úgynevezett "sötét körzeteken" kapcsolódunk be a multi területre a térképen. Valami ilyesmi lesz a sztori, de kérdés hogy sikerült ezt összehozni multi környezetben úgy, hogy élvezhető legyen a játék és ne laposodjon el..."
Na már most ez kicsit MMO. De hát nincs insta meg egyebek mint MMO-kba. Eléred a max lvl-t utánna mehet a fegyver grind.. Na de utána? Meg gondolom mire a max lvl-t elérnénk már halál unalom lesz.
Annyira tetszene a játék, de annyira látszik rajta, hogy baromi önismétlő és unalmas lesz egy idő után.
Azért reménykedek még. 😊
Mi a lényege a játéknak? Van bázisod meg csapatod és azt menedzseled?
Köpni-nyelni nem tudtam, amikor ezt olvastam.
Nem is ez az 1-2 kis buzi apróság a fontos az ilyen hírekben hanem a közlés és hozzáállás inkább.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.18. 21:45:22
Destiny is itt van elbaszva. Még hogy más prioritást. Ezt aztán nagyon nehéz lenne beprogramozni loál. A másik meg, hogy Brooklyn rész se lesz benne, amivel bemutatták a játékot 2013ban. Kivágtak megint minden szart, hogy pénzért adhassák később.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.01.18. 21:39:27
Nem fog nagyon hiányozni, de tény, hogy egy funkció nem lesz benne az első pillanattól fogva a Tom Clancy's The Divisionben.
Reggel megtudtuk, hogy a The Divisonben márciusban még nem egész New Yorkot, pusztán Manhattant járhatjuk be. Azért az is elég nagy, de a fejlesztők korábban már Queenst is megmutatták. Az valószínűleg csak később lesz hozzácsatolva.
A Ubisoft Massive azt is megerősítette, hogy a játékosok nem fognak tudni tárgyakat cserélgetni egymás között, mivel más dolgok nagyobb prioritást élveztek. Julian Gerighty associate creative director elmondta, hogy ugyan megjelenéskor nem kerül be, de a jövőben talán beteszik a játékba, mert látják, néhányan mennyire vágynak rá.
A Tom Clancy's The Divisionből ez nem fog hiányozni, aztán majd a megjelenéskor meglátjuk, valami fontosabb is áldozatául esett-e a priorizálásnak. Már csak pár hetet kell várni, március 8-án minden kiderül."
<#zavart2>#zavart2>
Persze ahogy lesz időm.
És egy baj van, hogy ez állítólag a legnehezebb régi Resident Evil...😄
Eddig 1x vittem végig pc-n emulátorral.
Szóval nem sokra emlékszem már.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.18. 17:04:57
Holnap sajna csak reggel 6-kor indítható! 😄 korai kelés lesz ebből! 😄
Bár lehet csak marketing. 😊
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.01.18. 09:25:53
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Plusz nagyon-nagyon nem mind egy hova célzol...Mindenkiben benne van a mellkas esetleg fejre célzás na az itt viszont nem működik....
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.01.18. 07:50:39
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2016.01.18. 00:49:49
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
El kell tudni fogadni,hogy ez a van....2 év eltelt és még mindig megy a meglepődés ezeken a dolgokon....
Grafika szép én láttam, DE a performance+ tearing undorító. Titkon remélem, hogy PS verzió nem ekkora trágya, mert ha igen könnyes búcsút veszünk egymásnak még megjelenés előtt
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.01.17. 20:26:54
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.17. 14:01:53
Most újra megvettem dobozossan, és nem olvasta be a régi mentést, hanem csinált magának újat! WTF? 😄DDDDDD
Ez meg mi? 😄
A HDD-n néztem a mentéseket és 2 mentés van 2014-es a régi meg most csinált egyet 2016-al. 😄
Miez?
Régió eltérés miatt?