PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
Destiny-t 20 óra után feladtam, mert akkora fos volt.... most hallottam, hogy van új tartalom... gratulálok nekik, csak egy évig kellett grindolni ezért 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

AntiHero
Tudom. Ez a gif <#idiota>

Csak hát első kocsim elviszi a pénzt. Az a fránya való élet..közre játszik. 😄

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

TDC Geronimo
Most olcsóbb is a játék, PS+t meg úgyis kell venni

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

AntiHero
Tudom. 😄 De a játék 15k + PSN+ is lejár a jövő hónapban..az megint 15k. 😄

Jön majd a DS3 ami alap megvétel. Meg talán Division..talááááán...taláááááán.
Meg ugye Uncharted 4. <#finom>

Megoldás..többet kellene keresnem. 😄
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2016.01.19. 11:37:56

TDC Geronimo
R6nál nincs jobb jelenleg (ha működik) <#nezze>

AntiHero
Destiny nagyon jó volt. 😊 Iszonyat önismétlő, meg unalmas egy idő után... de társaság miatt a Raidek mai napig a legjobb multis élményeim közzött vannak PS4-en. 😊

Igaz az új kieget nem vettem meg. Pedig sokan mondják, hogy jó. De valamiért már nem húz oda a szívem. Pedig a simába benne van vagy 200+ órám. 😊

TDC Geronimo
Na 2 nap után mondom végre leülhetek R6al játszani erre megint nem csatlakozik <#szomoru2>
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.01.19. 11:12:34

darkSectorxxx
Persze hogy túllendültem a single kampány hiányán.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Destiny nekem azért nem tetszett mert kevés bolygó volt. De kurvára kevés. Nem mintha játékmenet változatosabb lett volna.

Pedig beta alapján még türhető lett volna. Csak hát én azt hittem hogy a demo egy nyúlfarknyi rész csak a játékból.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

AntiHero
Igen, de ebben nincs raid. 😊
Egyenlőre annyit tudunk van fő küldetés szál. Meg lehet elfoglalni pontokat.

A játék után olvastál? 😊 Utánaolvas. Így szépen, egyben, folyamatosan, fluidan. <#banplz>

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Ne hidd el azt egy olyan fejlesztőcsapatnak, aki 12 peccs után még mindig egy full bughalmaz játékot éltet!!! Ez lehetett év játéka, röhej...

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Túl sokszor megvolt a Kings fall és kiégtél?

Viccet félretéve (youtube destiny juzer ön vagy csak a vanillával játszott?) megfelelő feedback loop-al és ügyes endgame content csepegtetéssel gyak végtelenségig élvezetes a formula, Bungie-nak is masfel evig tartott mire a jatek vegre kijött a fizetős bétából.

A különbség az hogy az alap movement és shooting a Destinyben páratlan a looti mmo körítés nélkül is, Divisionnél (videók alapján) kukásabb lövöldözést és sutább karaktermozgást régen láttam.

Nem hülyék az ubi-nál, nyilván pont ezért tartanak vissza területeket launchkor hogy ne pörgesse ki a hardkór réteg 2hétvége alatt a teljes kontentet. Szép lassan jönnek majd , kérdés hogy ingyen vagy pénzért ( tippre ez a kezdeti eladások függvénye lesz).

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

Tikal
amugy nem ez a lényege az ilyen típusu játékoknak? A Destiny is erről szól, azért nyomod a Raid-eket, hogy vehess egy erősebb, színesebb ruhát, ja meg még erősebb puskát, hogy írthasd a még erősebb AI ellenfeleket 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

darkSectorxxx
"de kérdés hogy sikerült ezt összehozni multi környezetben úgy, hogy élvezhető legyen a játék és ne laposodjon el.."

Erre a részére leszek kíváncsi majd.
Mert ja hogy mész ölöd a sok npc-t/más játékost meg farmolsz.....aztán tovább terjeszkedsz, gondolom a fizetős dlc mappokon. 😄

///remélem nem megint egy Destiny lesz ebből is
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.18. 22:23:39

AntiHero
Kicsit utána olvastam:

"Én úgy tudom az előzetes videók alapján, hogy vírus által kihalt az emberiség egy része a "black friday" nap után. Ezt a pénzen megtelepedett vírussal magyarázzák, ami még valahol jó alap a történetnek... Majd az U.S.A. kormánya által válsághelyzetre képzett ügynökök szerepébe bújhatnak a játékosok, akiknek a feladatuk a gyengék védelme és a normálishoz közeli, élhető állapot visszaállítása. Más játékosokkal összeállva és a.i-k valamint más játékosok legyőzése a cél, ezáltal hírnevet és újabb muníciókat szerzel a következő területek meghódítására, megtisztítására. A videók alapján gondolom, hogy a biztonságos zónákban lehet a.i-kra gyakorolni és az úgynevezett "sötét körzeteken" kapcsolódunk be a multi területre a térképen. Valami ilyesmi lesz a sztori, de kérdés hogy sikerült ezt összehozni multi környezetben úgy, hogy élvezhető legyen a játék és ne laposodjon el..."

Na már most ez kicsit MMO. De hát nincs insta meg egyebek mint MMO-kba. Eléred a max lvl-t utánna mehet a fegyver grind.. Na de utána? Meg gondolom mire a max lvl-t elérnénk már halál unalom lesz.

Annyira tetszene a játék, de annyira látszik rajta, hogy baromi önismétlő és unalmas lesz egy idő után.

Azért reménykedek még. 😊

darkSectorxxx
Ha nem lesz válasz akkor hagyatkozunk a beta-ra. 😊

AntiHero
Na akkor kérdésed itt is felteszem. Hátha tudja valaki rá a választ.

Mi a lényege a játéknak? Van bázisod meg csapatod és azt menedzseled?

darkSectorxxx
Én nem tudom hogy mi a hányás van a játékiparban de látom előre hogy ezekután nem kivágott lehúzós dlc-k lesznek hanem "prioritást vesztő tartalmak kézpénzért történő árulása".

Köpni-nyelni nem tudtam, amikor ezt olvastam.
Nem is ez az 1-2 kis buzi apróság a fontos az ilyen hírekben hanem a közlés és hozzáállás inkább.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.18. 21:45:22

TDC Geronimo
"a játékosok nem fognak tudni tárgyakat cserélgetni egymás között, mivel más dolgok nagyobb prioritást élveztek "

Destiny is itt van elbaszva. Még hogy más prioritást. Ezt aztán nagyon nehéz lenne beprogramozni loál. A másik meg, hogy Brooklyn rész se lesz benne, amivel bemutatták a játékot 2013ban. Kivágtak megint minden szart, hogy pénzért adhassák később.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.01.18. 21:39:27

darkSectorxxx
"Tom Clancy's The Division - még egy dolog, ami hiányzik majd megjelenéskor

Nem fog nagyon hiányozni, de tény, hogy egy funkció nem lesz benne az első pillanattól fogva a Tom Clancy's The Divisionben.

Reggel megtudtuk, hogy a The Divisonben márciusban még nem egész New Yorkot, pusztán Manhattant járhatjuk be. Azért az is elég nagy, de a fejlesztők korábban már Queenst is megmutatták. Az valószínűleg csak később lesz hozzácsatolva.
A Ubisoft Massive azt is megerősítette, hogy a játékosok nem fognak tudni tárgyakat cserélgetni egymás között, mivel más dolgok nagyobb prioritást élveztek. Julian Gerighty associate creative director elmondta, hogy ugyan megjelenéskor nem kerül be, de a jövőben talán beteszik a játékba, mert látják, néhányan mennyire vágynak rá.

A Tom Clancy's The Divisionből ez nem fog hiányozni, aztán majd a megjelenéskor meglátjuk, valami fontosabb is áldozatául esett-e a priorizálásnak. Már csak pár hetet kell várni, március 8-án minden kiderül."

<#zavart2>

darkSectorxxx
Bárcsak. 😊

AntiHero
Az tuti. 😊 Bárcsak megkapnám már a Platinás BB themet. 😞

darkSectorxxx
Aztabüdöskurvát, de ocsmány ez a pre-order theme..................... :S

darkSectorxxx
Szerintem 100%. 😄
Persze ahogy lesz időm.

És egy baj van, hogy ez állítólag a legnehezebb régi Resident Evil...😄
Eddig 1x vittem végig pc-n emulátorral.
Szóval nem sokra emlékszem már.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.18. 17:04:57

Seth
Ez is platina lesz streamelve ?

PSN ID.: Beegabor

darkSectorxxx
Resident Evil 0 pre-order megvan!!!!!

Holnap sajna csak reggel 6-kor indítható! 😄 korai kelés lesz ebből! 😄

TDC Geronimo
Én HoS kieg után elhiszem.

AntiHero
Azt rebesgetik, hogy a Blood and Vine jobb lesz mint az alap játék.

Bár lehet csak marketing. 😊

Kongy
Na kis késéssel bár, de végigvittem a Witcher 3 Hearts of Stone-t. Nagyon király volt. Az esküvős quest egyenesen zseniális, végig szakadtam az egészen. 😄 De amúgy minden más is nagyon rendben volt, és ami meglepett: volt kihívás a bossfight-okban. De tényleg. Az alapjátékhoz képest szerintem jóval nehezebbek voltak, még talán a főellenségnél is. Alig várom a Blood and Wine-t, remélem az is hasonlóan magas minőségű lesz!

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Myselor
egyetértek 😄 engem nagyon zavart ez a hülye bemutatkozás nevek kiírása midnen küldetés előtt végén.felesleges
n000rbi
?

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

TDC Geronimo
<#ravasz1>

mert idiota kodzsima, azert. ha meg ezzel kompenzalta a neve levetelet a boritorol, akkor... idiota kodzsima.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Myselor
én amúgy ezt nem értettem minek kell minden küldetés elején bemutatni mindenkit küldetés végén tényleg minek ez a játék vége hangulat 😄 engem nem tévesztett meg de nem is érdem miért jó meg kell ez
meg amikor egyesek valami erthetetlen okbol kifolyolag azt hiszik, hogy a jatek veget er az act !EGY! utan, csak mert jön a credits. meg az se zavarja meg a teves elkepzelesiket, hogy credits utan beadja a "what's next" videot. LOAL.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.01.18. 09:25:53

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

n000rbi
Tegnap este értem még csak el a fos MGSV-ben az ún. "Truth" mission-ig. AZTAKIBEBASZOTTKURVAEGET. Továbbra is tartom, hogy végigjátszás nélkül ne beszéljünk hülyeséget.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Harlekin
Itt is van csak itt a dolog pikantériája,hogy ez a fegyó már maxon van és nincs perk berakva csak attachementek vannak a fegyveren ezért ennyire kezes.Amúgy nagyon nem ezt produkálja más kezében más beállítás mellett.Szoktam is röhögni amikor egy hasonló kezdés után a fele ellenfél csapat elkezd ezzel rohangálni majd ráébred, hogy annyira ez nem úgy van ahogy ők gondolták!!!És ekkor jönnek a szép üzenetek hogy csaló köcsög vagyok,mert ez a fegyver nem tudja ezt....<#nevetes1>
Plusz nagyon-nagyon nem mind egy hova célzol...Mindenkiben benne van a mellkas esetleg fejre célzás na az itt viszont nem működik....
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.01.18. 07:50:39
Tikal
0 recoil vagy csak én nem látom? :Rainbow-ban akkorát rúg a shoti, hogy fél perc mire visszahúzom a célra 😊
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2016.01.18. 00:49:49

TDC Geronimo
ja itt is jó volt, de én siegere gondoltam :p

Totti5
Ez. Shoti.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

darkSectorxxx
Iszonyúan boldog vagyok. 😄

TDC Geronimo
Hát nem tudom szerintem gáz. Hangja is meg az a 0 weapon feedback, amit ad.

Tatyla
Régióknál különbözőek a mentések

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Harlekin
Múltkor írtad a shotit,hogy mennyire jó...BO 3 ba is hasonlóan jó!<#nevetes1>
Harlekin
Erre csak azt tudom mondani aki a jelenlegi konzolok megjelenése után is azt gondolta remélte hitte,hogy a beharangozott "előzmény" játékok olyanok lesznek mint amiket mutogattak!Akkor azok december 6-án tuti kiteszik a csizmát az ablakba és várják a mixit....<#kacsint>
El kell tudni fogadni,hogy ez a van....2 év eltelt és még mindig megy a meglepődés ezeken a dolgokon....
TDC Geronimo
vótmá :p

Grafika szép én láttam, DE a performance+ tearing undorító. Titkon remélem, hogy PS verzió nem ekkora trágya, mert ha igen könnyes búcsút veszünk egymásnak még megjelenés előtt
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.01.17. 20:26:54

darkSectorxxx
Úgy néz ki nem vagyok egyedül! Csak nekem nem digitális példányt követte a lemezes, hanem régen is lemezes volt, meg most is lemezes, csak a régi egy tok nélküli olcsóbb változat volt. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.17. 14:01:53

darkSectorxxx
De fasza, régen megvolt a Killzone és végigvittem, a mentése is megvan még 2014-es.
Most újra megvettem dobozossan, és nem olvasta be a régi mentést, hanem csinált magának újat! WTF? 😄DDDDDD

Ez meg mi? 😄
A HDD-n néztem a mentéseket és 2 mentés van 2014-es a régi meg most csinált egyet 2016-al. 😄
Miez?
Régió eltérés miatt?

darkSectorxxx
Soha nem fogom megérteni ezt a PS4-et, van 54gb szabad helyem, és a Killzone-t nem tudom feltelepíteni lemezről, aminek 40gb hely kell....lol