PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darkSectorxxx
Magyaron:

BB Goty 10800ft!
Evil Within 4600ft!

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Én is azt mondom minden PS4/X1 tulajnak, hogy ezt tessék venni, előrendelni az Assetto Corsa-t!
A pCARS is már egy fokkal komolyabb kormánykezelésre, fizikára, FFB-re, mint a GT/Forza páros, de gyerekek ebben olyat kaptok, hogy csak nah:

1.) Nagyon jó FFB, vezetési élmény (Az egyik legjobb az iRacing és rFactor 2 mellett!)
2.) Lézeres pályák!
3.) Számtalan játékmód, lehetőség, speciális event! (drag, drift, racing, time attack!)
4.) Jó kis AI! Lehet velük csatázni, testre lehet szabni a nehézséget stb..
5.) Steam-en brutális mennyiségű, 345 achievement érhető el! Ezek egy nagy részét teljesítménnyel lehet csak elérni, biztosítva van tehát a kihívás, nem lehet csak seggeléssel letudni mindent!
6.) Összességében ahogy nézem kurva jól néz ki konzolon is, és igen, ezért megéri kormányt venni!

Itt egy gameplay videóm, eszméletlen terelgetni benne mindent! Ez egy achievementért ment!

Utoljára szerkesztette: unrealnoise, 2016.01.20. 20:55:53
Kandurex
Ezt a műfajt a VR tehetné vissza az élvonalba. <#eljen>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Totti5
Április 22.

Egyik legjobb szim a piacon. Erre érdemes lesz kormányt venni! Beszabehugy.

Saját

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

TDC Geronimo
Ott van az ikon alatt a leírás. Shotgun attachment fegyverre.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Tatyla
Bucknak ez a szellem golyó mit fog tudni?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

TDC Geronimo

mar nem

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Heti kétszer megdugod a feleséged is, s ez nem feltétlen jelenti azt, hogy oda vagy érte! <#ejnye1>
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2016.01.20. 10:39:27

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Tikal
Háromszor toltad végig, de nem volt jó <#wow2>

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

darkSectorxxx
Óvatosnak kell lenni. Nekem a Killzone-nál rábasztam.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

n000rbi
>Nem voltam oda a TLOU-ért, igaz, háromszor toltam végig

Erről csak ez jut eszembe: Vadász, te sz*pni jársz ide! <#banplz>

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Szerintem fel.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Ez a Kohima aka Kojima ránézésre se normális! 😊

Nem voltam oda a TLOU-ért, igaz, háromszor toltam végig. Jó volt egynek, tényleg, de én azért annyira nem ajnároztam a játékot, mintt mások.

darkSectorxxx
Kipróbálhatod.
Mentést meg vagy jó lesz vagy nem. Pl nemrég láttam hogy a Killzone válogat a mentésekben régiónként...kitudja.

De ettől még kipróbálhatod.

Kérdés: haveromtól kölcsönkapom a Bloodborne-t, kipróbáljam vele az új vasat. Ha később beszerzem a GOTY-t az fel fogja ismerni az alapjáték mentéseit?

TDC Geronimo
Csaj képessége jól hangzik, de Bucké elég tré

darkSectorxxx
Fuck yeah!!! 😄

darkSectorxxx
Hát tippek azokat konkrétan ennél nem tudtam volna írni, de ha látsz játszani, kb látni fogod nekem hogy megy.
Az első résznél voltak taktikák, itt még én is tapogatózom. 😊

TDC Geronimo
MULTIFOS!!4

Totti5
Mit mentenek? azt hogy neked nem tetszik az első pillanattól fogva?

TDC Geronimo
Menthetetlen vagy 😄

Nincs itt mit menteni. Annyit fognak eladni ebből, amennyit nem szégyellnek.

Interjú. Végén elhangzik, hogy minden platformnak kihasználják az adottságait. Remélem ez azt jelenti, hogy PSen nem lesz akkora fos a frém és a tearing is minimálisan/egyáltalán nem lesz jelen. Beta után ez alapján döntök megvételről.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.01.19. 20:51:19

Seth
The Witness
A lot of people have been asking about the price, so: The price of the game on both Steam and PSN will be $39.99 / €36.99 / £29.99.

PSN ID.: Beegabor

Kandurex
Még egyszer leírom. Szerintem ebbe az esetbe keményen mentenek. Egy egész sorozatnyi dolgot raktak össze.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.01.19. 20:50:15

Totti5

Halo5
Batman AK
Until Dawn
Skyrim
Destiny
God of War
Sunset Overdrive
Metro LL

Stb... hülyeséget ne beszéljünk, ha nem kell.

Kandurex

TDC Geronimo
Hülyeségeket beszélsz. ACknél is volt mindig élőszereplős videó pl, amikor tonnaszámra ment el, de rengeteg játéknál van és ezeket nem 2 hét alatt hozták össze.

Totti5
Szerintem tökéletesen normális dolog hogy játékokhoz készülnek nem ingame, hanem CGI / élőszereplős videók. Kb mindenhez készül.

Kandurex
Jaj, ne már. Ne mond már, hogy szerinted ez a normális. Ez bizony kőkemény mentés.

Totti5
Mutattak eddig és fognak is még trélereket. 3-5-7 millió eladásnál majd megemlékezünk arról hogy mit nem lehet eladni, persze csak is a hype adja majd el, semmi más.

TDC Geronimo
Van még

TDC Geronimo
Nem szeretem live action videókat, de ez tetszett

Kandurex
Elég szánalmas, hogy a játékkal nem tudnak olyat mutatni ami eladná. Ez bizony tűzoltásnak látszik.

TDC Geronimo

AntiHero

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

TDC Geronimo
Cerny első tweetje

Spending the next ten days with THIS guy...

Engine nézőben van Kojima náluk, valószínű új játék alatt valamelyik PSes engine fog menni és ami érdekes, hogy a 11 followerje között ott van Del toro is. Lehet hasonló játékon dolgoznak, mint a PT volt és ő is részt vesz benne :y

AntiHero
Én már agyfaszt kaptam. 😄 Félek menteni mert tartogatom a mentéseket későbbre, de így meg sokszor ha meghalok... 40 percek mennek a kukába. 😄

Mondjál nekem tippeket a RE 0-hoz. Úgyis nagy szakértője vagy. 😄 Nekem meg ez az első "classic" RE-em.
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2016.01.19. 16:46:55

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

darkSectorxxx
Na hazaértem, mehet a borzongás. 😄

TDC Geronimo
klisé story. last of usnak is az volt nem? Nem állok le veled vitatkozni ezen, de amiket eddig láttunk/hallottunk azok alapján a gameplayben is elég sok változás lesz, de főleg a történetmesélésben mivel bruce meg neil a felelős már ezért, akárcsak last of us esetében.

darkSectorxxx
Miért, volt aim benne? 😊

n000rbi
Azt azért tegyük hozzá, hogy Amy néni már kanyarban sincs, így nem merném borítékolni, hogy ugyanolyan lesz, mint az előzőek.

Auto aim? Csirke vagy? 😄
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2016.01.19. 14:26:08

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Nem tudom, de a három rész alapján jól prognosztizálható... Ne gondold, hogy majd alapvető stílusjegyeket fognak megváltoztatni. Ugyanolyan poénok, ugyanolyan klisés sztori, és vélhetően csont ugyanaz a harcrendszer.

Most lefogadom bármibe, hogy egy autoaim-et nem tesznek majd bele. Meddig tart azt, könyörgöm? Három rész alatt se sikerült.

TDC Geronimo
És a 4et már tudod milyen lesz? Főleg annak függvényében, hogy last of us mennyit fejlődött minden téren? Az meg hogy nem emlékszel semmire hát...Az nem a játék hibája, mert tele volt olyan set piecekkel, amikre a mai napig emlékszem
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.01.19. 14:18:45

Nem azt mondtam, hogy szar, csak azt, hogy végtelenül bugyuta. Az összes része kliséparádé, kiszámítható, borzalmas játékmechnikával, és az egyik legrosszabb harcrendszerrel, amit láttam.

Ettől függetlenól végigtoltam mind a három részt, ezt is fogom, de nem tartozik a meghatározó játékélményeim közé. Őszintén, ha fel kéne idéznem egy jelenetet a három rész bármelyikéből, egyet sem tudnék! 😊

TDC Geronimo
"Fél év múlva az a végtelenül bugyuta Uncharted"

Lassan oda is eljutunk, hogy szar?

Mondom, fontoljátok meg ti is: játékot kizárólag megjelenés után fél évvel minimum, amikor már fel van peccselve, és az aktuális szezonális vásárban minimum féláron kapható.

Ennyi.

Fél év múlva az a végtelenül bugyuta Uncharted az üzletekben használtan 8-9 kért megvehető lesz. Kitolod, és továbbadod 6-ért.

darkSectorxxx
Jogos ha lemezeznék én is minden új játékot így vennék. 😄

darkSectorxxx
De az is csak 1x-2x tudnám élvezni. 😊 Beta nekem untig elég volt 😊

bakkerman
En barmennyire is varom az UC-t szerintem nem ugrok bele elso nap,ugyis sokan fognak vegigrohanni rajta 3 het mulva megveszem 14-ert 😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!