121257
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#59694 Nem, az egy másik fórum -
#59693 Hát mivel a HDD is ugyanaz elvileg benne meg az OS is így szerintem simán átrakható -
#59692 Én meg pont azt mondom, hogy a kábeles lehetőség szolgálhat arra is, ha nem AKARSZ vinyót cserélni. :-) De logikailag nem zárja ki a HDD-cserét... -
#59691 Pont ezért írtam, hogy valószínűleg nem véletlenül van a kábeles migrálási lehetőség. -
#59690 Van egy LAN-kábeles lehetőség, de mivel alapból 500 GB-s vinyóval adták a PS4-et, ebben pedig 1 TB-s van, joggal feltételezhetik, hogy az ember inkább átjátssza, mintsem beletegye az új gépbe a kisebb vinyót. A kérdés konkrétan az, hogy a nagyobb vinyó áttehető-e, vagy az architektúra eltér annyira, hogy újra kelljen az OS-t rakni? -
#59689 Valószínűleg nem véletlenül. -
#59688 jó kérdés. állítólak kábelen kell majd áthúzni a cuccost.... -
#59687 Az sajnos...de már végigviszem. -
#59686 deus exet én pára napja vittem végig. Elég hígfos volt :( -
#59685 Még ne jöjjön, este már horizon3 zümmög, és még a nyúlszexel sem végeztem... -
#59684 The science of The Last of Us
Spoilerbe raktam, mert a youtube kép is az. Hátha van még olyan elvetemült, aki nem tolta...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.09.26. 15:07:19 -
#59683 Nem tudom ez volt-e már. Lesz még elvileg egy meg gondolom launch trailer.
-
#59682 Inkább legyen már október és jöjjön a mafia meg a BF -
#59681 Szerintem az én posztjaim száma a legkevesebb :D -
#59680 ja nem moby ámokfutása csak... :D -
#59679 105 hsz. wtf... Dark te voltál?
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.09.26. 14:11:00 -
#59678 Akkor azt mondjátok meg, hogy szerintetek... ha kiveszem majd a 2 TB-s vinyót a jelenlegi PS4-emből és átpakolom a Pro-ba, akkor az ott azonnal és simán működik tovább, vagy nem úszom meg a migrálást? -
Ulthane #59677 Miért? Megy a duma, anyázás nélkül, nem mindegy, hogy miről? Témába vág, eszmét cserélünk. Erre van ez a fórum, nem?
Amúgy egyszerűbben is megoldható, mint a törlés: Moby-nak adunk egy permaban PS4-et, amíg nem veszi majd meg a Prót egy hónap múlva, és máris megtisztul a topik a PS4 vs PC témától.
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2016.09.26. 13:37:06 -
#59676 :D -
#59675 (Tatyla ez a hozzászólás tiszta lesz, mint a papok gatyája )
Nekem a DaS 3 -nál fájt, olyannyira, hogy nem is voltam hajlandó megvenni....(legalább is nem PS-re)
Egyébként úgy érzem a Pro a legjobbkor jön.
A prevgen elég erősnek számított (X360,PS3), tulajdonképpen a skálázódása olyan 10-12X különbség volt az előző generációhoz, a mostani meg talán 5X? vagy 6X? A Pro -val azt a teljesítményt kapjuk, mint amit a kezdetekkor kellett volna, ezt mindenki készségesen elismeri, mindegyik tábor. Tehát hol is leszünk? (potom pénzér*) Ha ez a Pro, nem most, hanem 3 éve jött volna ki? A generáció közepén! Amikor a legjobb, legszebb dolgok jönnek a konzolra. Most lesz a legjobb konzolosnak lenni, mind HW, mind SW szinten.
*Tételezzük fel, hogy a Pro HW 3 éve olyan 170-190k között lett volna, most 130 környékén reális az ára...
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.09.26. 13:06:36 -
#59674 Erre tényleg nem tudok mit mondani :D
Ha a jövőben az lesz a reklám, hogy mindenből demot adnak ki, CSINÁLJÁK! De még ma kezdjék el! :D -
#59673 Támogatom! -
#59672 Gyerek hagyjuk már ezt a konzol vs PC témát mert innentől törlök minden ilyet és hasonlót -
#59671 jobb? hát a nettó játékidőd több lesz, az biztos ;) -
#59670 >De ezt a frusztrációt te találod ki.
Nagyjából ez az egyetlen téma, ami posztolásra késztet Téged is ;) Há most vagy nagyon kedveled, vagy nem. A használt kifejezésekből mintavételezve felgyülemlő fájdalom szaga terjeng a topikban :)
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.09.26. 12:54:37 -
Ulthane #59669 -
Ulthane #59668 Sírkő baszod, sírkő! -
Ulthane #59667 Akkor innen értelmetlen, bármit is mond Moby. A Suzuki Swit topikba se rohangál be napont, hogy embere, X6 BMW-t kell venni, nem Suzukit... -
#59666 demo, beta=reklám, promóció, de nevezhetjók bárminek
és a juzer szempontjából a legjobb "reklám"
és ugyanugy extra pénzbe kerül a kiadónak, mint egy spot a barátokközt alatt ;) -
#59665 Ennyire ne bonyolítsd a feltételeket. Mindenki hülye. Pont. :D
Fájó pontra tapintott a doktorúr?:P -
#59664 Az én Win10-em a laptopról pedig rendszeresen eldobja a netet. Ötletem sincs rá. PS4, mobil megy rezzenéstelenül ugyanarról a hálózatról, a win meg levágja. Aztán közli, hogy nem találja a kiszolgáló dns-ét, majd rendszertelen időközönként megjavul, majd megint ledobja. Wifiről is, kábelről is. Ugyanekkor konzol és Android meg se reccen...Aztán jöjj rá, mi van. -
#59663 Sajnos sok a gány, bár ki mibe fut bele. Én folyamatosan szopok az ótókákkal, pedig mással PCn nem is játszok. Na nem mintha ezek konzolon jobbak lennének ( frém meg egyebek ), de az biztos hogy kormány / FFB, érzékelési hiba PCn van dögivel, aztán gyere rá mi okozza.. múltkor is volt. 1 hétnyi szüttyögés után kiderült hogy azért akad az F1-ben a kormányzás, mert az egér be van dugva. Ha kihúzom akkor jó... no comment. H mitől most sem tudom, pedig új wint is húztam. -
ppista #59662 Mint irtam egyik sem tökéletes megoldás, mert mindegyiknek van rengeteg negativ és pozitiv oldala. Persze ha tele van az ember lóvéval, és csak a játék az élete, az körbeveheti magát a világ összes kütyüjével, és örök gyerekkorban élhet.
A pécé csak akkor gány ha gond van vele, viszont akkor nagyon. Ha pobléma mentesen teszi a dolgát, akkor nem. -
#59661 Örülök, hogy mindenáron meg akarod védeni a pécét, nagyon aranyos vagy, de én csak Moby félmillás masinájára reagáltam. :-) -
SlickAdam #59660 allandoan az allitgatasrol beszelsz.
ha kepben lennel, tudnad jol, hogy 1-2 het pc-s tapasztalat utan körülbelül 5 percedbe telik belöni barmely jatekot megfelelöen. vagy tökölhetsz vele sokat, ha mericskelni akarsz, de az egy masik topik. tisztan jaccasrol vanik szo. -
SlickAdam #59659 konzol aron lehet nem lesz meg a konzolos minoseg, viszont 2 * konzol aron kb ketszer annyi fremet es/vagy sokkal jobb kepminoseget kapsz.
az en karim nem csucskari (igaz bika) es nem erzem magam lekorlatozva.:) -
#59658 " fujjatok a mar sok eve nem helytallo "pc gány" szöveget"
Vajon ezt melyik kommentbe láttad bele? -
SlickAdam #59657 az en igazam az, hogy fasza a konzol es a pc is. ti vagytok csak beszukulve. fujjatok a mar sok eve nem helytallo "pc gány" szöveget.:) -
#59656 Kiforgatod a szavaimat. :-)
PC-n természetesen kerestem a legjobb beállításokat, miért ne tettem volna? A legtöbbek számára pc-n is alapból egy kompromisszumot jelent a játék, viszont ugyanazt a szintet, amit a konzolon hozol, drágábban hozod ki, ha pécén tolod.
Így lemondtam az állítgatás lehetőségéről azért a kényelemért,amit egy konzol jelent. Nevezheted ezt lekorlátozásnak, de ilyen alapon a pécés minden nap lekorlátozza magát, amikor nem veszi meg a legújabb karit, hanem lebutítja a saját játékát, hogy futtatni tudja. -
ppista #59655 Amúgy ez vicces. Olyan mintha egy párhuzamos dimenzióban kommentelnénk, ahol nincs lehetöség a válaszokat elolvasni, igy mindenki fújja a saját igazát. :)