PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Mi lehet a probléma?? (de minden bekapcsolásnál csinálja ha újra indítom elmúlik)
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Meg nekem amúgyis jobb beleélnem magam egy játékba ha minnél letisztultamm, és nem azt sulykolják a fejembe hogy te egy szoftverrel játszol, sok játékban direkt ki szoktam kapcsolni a legtöbb dolgot ha lehet.
Mert főleg az ilyen történetes játékok sokkal jobban tünnek életszerűnek ha nincsenek kijelzők meg ilyen faszságok.
Pl nem mindegy hogy egy öléskor vér tocsog ki a testekből vagy pontszámok.....:S
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.16. 12:59:55
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.01.16. 10:11:29
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Grafikát én láttam "élőben" azzal nekem nincs is bajom, de amit az UIval műveltek reveal óta meg ahogy fut meg amennyit tearingel az már nekem sok. Reménykedem benne, hogy PS verzió nem ekkora trágya.
Ma annyi új játékost láttam, hogy hihetetlen. Szerintem meccseknél, amiket toltam az emberek fele új játékos volt. "word of mouth" igen erősen teszi a dolgát ennél a játéknál. Én is reklámozom itt minden nap 😊
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
És én képes vagyok ezért nem játszani egy játékkal még akkor sem ha amúgy jó a játék, mert kuvára zavaró nekem....
Mindegy a beta-t kihazsnálom oszt ennyi.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.15. 16:36:10
Fosfrém, screen tearing. Okádok. ha ez PSen is ilyen lesz elgondolkodom a vételén. Siegevel elvagyok most...
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.01.15. 16:27:00
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Online co-op, tehát nem split screen-s.
Ami fura, hogy játék hangok vannak a tv-n, a fülesben hallom őt egészen addig, míg el nem kezdődik a játék.
Ha Multiplayer alatt bármilyen más mókára megyek és együtt játszunk (invite party stb.), akkor simán halljuk egymást. Csak a tegnap kipróbált surival alatt némulunk el.
Mert feltételezem offline coop-ról van szó.
De próbáld meg azt hogy mindketten bedugjátok a kontrollerbe a fület. Majd egyenként mind a ketten, mind2 kontrolleren nyomtok ps gombot 2-3 másodpercig, és a kis gyorsmenüben állítsátok át hogy a fülesen menjen minden, gyanítom hogy itt valami nem jól van beállítva.
Ha nem akkor marad a tv hangszórója.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
2. Gondolj bele, ha én vennék most egy havi goldot és visszamenőleg minden ingyencímet megkapnék akkor abba a Sony-nak mekkora biznisz lenne. Asszem ezt te is kitalálod ha kicsit végiggondolod a témát 😉
1. Hát legfőképpen a magyar és amcsi vagy angol vagy japán vagy nem tudom mennyi régió létezik profilok abban térnek el egymástól hogy magyar vagy amcsi vagy angol vagy japán vagy stb régiósak a profilok. 😊
Ez gyakorlatban szinte mindenben.
Más régiós kártyák kellenek, az egész store része, eltérő megjelenések, kedvezmények, árak (ezek főleg a pénznem miatt vannak, illetve hogy full eltérés van az aktuális kedvezmények közt), más menü vagy menüpontok, más témák, más appok, eltérő lehet akár a multiplayer szolgáltatás is, hogy nem tudsz játszani más régióval.
Akkor melyik profilt válaszd?
Én azt mondom mindenkinek, hogy MINDKETTŐT.
Csinálj legalább 2 profilt.
Hu és Us profilt.
Válasz közölük 1-et, amihez mondjuk a mentések vagy trófeák szerzése számodra fontosabb.
Majd a másik profilodat meg beteszed primary-nek és ennyi.
Bármelyik profilra szerzel vagy veszel valamit, akkor a kiválasztott egy profilodról mindent elérsz. 😊
Star Wars - Battlefront játéknál a survivor módban haverral játszanánk (co-op), de valamiért nincs hang a fülesben. Mit és hol kellene beállítnom?
Köszi.
Múltkori egész jó cuccokat adott.
Elsődleges fegyvert, sisakot, ghostot és az artifactot ott kaptam.
Kettő kérdéssel készültem a mai napra!
1, Mi a különbség a magyar, illetve az amerikai PS Plus felhasználói fiók között?
2, Előfizettem PS Plus-ra ebben a hónapban, ilyenkor nem tudom letölteni a régebbi, mondjuk 3-4 hónappal ezelőtti ingyenes játékokat?
Köszönöm előre is a válaszokat, segítségeket!
Üdv.
Mi lehet a probléma??
köszi a segítséget
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Több PlayStation 4-es előrendelő is jelezte, hogy a Hitmanre korábban leadott előrendelését érvénytelenítette a rendszer, amivel kapcsolatban egyelőre elég rejtélyes választ adtak a készítők.
Érdekelnek a legfrissebb magyar gaming videók? Kattints és nézd meg őket!
Az IO Interactive nem igazán tudja, hogyan is nevezze a készülő Hitman modelljét, ugyanis nem tartják sem korai hozzáférésű, sem epizodikus játéknak annak ellenére, hogy a megjelenéskor nem minden tartalmat találunk majd a játékban. Emiatt kerülhetett bajba a Sonynál a játék, ami nemrég eltűnt a PlayStation Store-ból.
Ráadásul több előrendelő is jelezte, hogy a rendszer törölte a foglalásukat a játékra, a hivatalos értesítés szerint azért, mert a termék összetétele jelentősen megváltozott. A hivatalos Hitman Twitter-fiók kezelői igyekeztek mindenkit megnyugtatni, hogy a játék továbbra is március 11-én érkezik, csupán igazítanak néhány dolgon és néhány napon belül tájékoztatnak mindenkit a fejleményekről, ahogy a játékot fejlesztő IO Interactive is szóról szóra ugyanezzel az üzenettel válaszolt az aggódó gamereknek.
Több oka is lehet, hogy csak a PlayStation 4-et érinti az előrendelések visszavonása, például a PC-vel és az Xbox One-nal ellentében a Sony gépén nincs olyan program, ahol még el nem készült játékokat vásárolhatunk. Másfelől abban is kilóg a célplatformok közül a PS4, hogy ott indul először a Hitman bétája, ami szintén az előrendelésekhez lett kötve. A pontos okokkal kapcsolatban persze csak a fejlesztők vagy a Sony közleménye után leszünk okosabbak, ami remélhetőleg tényleg napokon belül megérkezik."
---- """ Több oka is lehet, hogy csak a PlayStation 4-et érinti az előrendelések visszavonása, például a PC-vel és az Xbox One-nal ellentében a Sony gépén nincs olyan program, ahol még el nem készült játékokat vásárolhatunk.""" ---
Hogy mi? PS4-en eddigis vásárolhattunk pre-order-t